Има ли фенове на пурите? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121408)
 Любов и изневяра (29760)
 Секс и интимност (14389)
 Тинейджърски (21908)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3189)
 Образование (7312)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18583)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Има ли фенове на пурите?
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1142 пъти
Прочетох в една тема, че Чингис хан е фен на пурите, та се питам има ли и други тук, с които да споделим мнения и предложения.
Аз съм голям почитател, даже и докато пиша съм си запалил една. Пушех доста кубински, но след това преминах към доменикански и никарагуа. Въпреки това и на мен Trinidad са ми от фаворите сред кубинците.
Пушачите на цигари няма да ни разберат, другите пък си мислят, че е излишна показност. Но ако има и други фенове ще се радвам да предложите нещо интересно.
В момента пуша. АJ Fernandez Broadleaf, тая марка вече ми е любима. Какво мислите за Cohiba, надценнени или наистина са класика?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 5e8ec23221
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Никога досега не съм пушил пури, но планирам скоро да навляза в този "спорт" както го наричат някои. Намерих един онлайн магазин bestcigars и се отвориха много възможности за първа пура. Бих се радвал на предложения за такава като не е задължително да е от същия сайт.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 990d6b3919
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Коиба е класика в жанра,но не трябва да сме коне с капаци-Има страхотни Лига Привада,Партагас,Маканудо,Р&Ж и всякакви други по-"бутикови" марки.Проблема в България обаче е с бюджетните пури,да кажем до 7-8лв.Вариантите,които се сещам са 4 или 5,а нито един от тях не е нищо интересно.Тук орправям въпрос към автора и други коментиращи,ако е възможно да предложст такива пури и отзиви за тях.Иначе моята любима комбинация определено е Romeo and Julietta wide churchills,в комбинация с черен шоколад Линд-над 80% какао.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 9fb6f4e977
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Наскоро пуших Ромео и Жулиета, не е лоша бива. Мисля да пробвам скоро доминикански. Обожавам да си налея от любимия ми коняк Реми Мартин да се разположа в нас на коженото ми кресло и да си пусна Май Уей на Елвис.





Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 862cb000f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Кубинските не са лоши, но не са и някакъв златен стандарт. Това е като уискито или бирата: малцовото не е панацея, индийският ейл не е единствената качествена рецепта. Въпрос на предпочитание. Пробвал съм директно изнесени от Куба (мой познат ми бе донесъл ръчна изработка, забравих откъде), пушил съм и евтинджоз като Swisher Sweets. Имаше едни от Никарагуа, чието име също забравих: леки, малки по размер, черен wrapper, май имаха есенция на шоколад.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 8576ac7fea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   От автора: До номер 1

Да, в bestcigars има доста добри неша. Трябва само да се внимава да не е изсъхнала, че ми се е случвало често, но като цяло пурите са много добри.
По принцип се смята, че за начинаещ пушач е хубаво да се избере лека или лека към средна пура. Магазинът на bestcigars се намира на Солунска, ако си от София, направо отиваш на място. Иначе примерно от техния магазин Rocky Patel El Mago е доста лека пура за мен и е подходяща. AJ Fernandez Blend 15 е евтина, добре направена пура и доста приятна на вкус. Аз я пуша редовно в колата с кафе и е супер. Лично аз съм фен на силните пури, мадуро и т. н и съм ги позабравил лекичките, не им обръщам внимание.
Предлагам ти да започнеш с нещо класическо и кубинско. Hoyo de monterrey Epicure 2 е супер пура, като за старт. Palmas extra също.
На Romeo y Julieta Short Churchill също е доста лекичка пура и е подходяща за начинаещ пушач на пури. Нека дадат и другите предложения, ако се сещат.
Но както казах аз си падам по силнтие и слабичките почти не ги отразявам.

До номер 2
Да LIga Privada е страхотна пура, Drew Estate И Мy Father също са много добри.

Ако сте от София знаете ли нови магазини за пури, които да сте посещавали или чули? Аз знам за Калиман, Bestcigars, в Бояна има Corojo club и още един нов на Черни връх.
Примерно откъде мога да си купя добре поддържани Davidoff имат ли офциален вносител?

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 8576ac7fea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   До номер 2

Забравих да отговоря. Като цяло си прав, че няма много избор от пури в диапазона 5-8 лв. Това за което се сещам е Quintero, Vegafina, Rafael Gonzalez, Partagas имат нова пуричка за 9 лв също. Честно казано май не се сещам за други, има и по евтини като Casa de Garcia, но около 7-8 лв не ми идва друго наум. Аз много харесвам от кубинците Vegueros - всичките им витоли.
Пурите са от 10 до 16 лв и за цената си, за мен лично са супер добре напреавени и са по мой вкус.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker