Почувствах страшна погнуса след свръхестествено преживяване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121330)
 Любов и изневяра (29741)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9607)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18563)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Почувствах страшна погнуса след свръхестествено преживяване
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 1985 пъти
Вчера след работа взех един колега комшия да го метна и него. Пътят ни минава през едни труженички и той ме помоли да спра, за да пита каква е тарифата, че да минел по-късно. Аз с целия си акъл спрях за бъзика. Тогава ми се стори забавно, искаше ми се да видя как протича подобен пазарлък, беше ми интересно. Обаче в момента, в който започнах да отбивам, сякаш влязох в някаква сюрреалистична реалност. Не мога да го опиша, но всичко минаваше като на филм и се гледах отстрани. Аз самия не бях в себе си. В следващия момент я зърнах вече непосредствено до нас. И тялото ми започна самО да се смее неистово от това, че аз бях близо до истинска проститутка. Това не е като да го описваш. Някаква странна енергия ме заля, която контролираше тялото ми. Незнайно защо тялото ми се смееше, а аз си спомням как исках да го спра, а то продължаваше да се смее и то презрително. Викам си на тялото, спри по дяволите, какво ти става. Тя ме видя, че се смея и също избухна в смях в отговор. В този момент вече я видях съвсем очи в очи, опряла се на прозореца и даже главата ѝ беше вътре в колата от страната на колегата ми. Точно тогава вече в близък зрителен контакт, не мога да опиша каква гнусна, отвращаваща и черна енергия обля тялото ми. Повярвайте ми, такава погнуса не бях чувствал никога в живота си. Чак не мога да опиша. За момент усетих, че не мога да се сдържа да не повърна, отвътре ме напираше здраво, аз се стисках, за да не оклепам колата, в крайна сметка с много усилия успях да овладея позива. И най-странното беше, че нямах обяснение защо. Просто погледа ми преминаваше вътре в нея, сканира я мигновено и сякаш видях вътре в нея. Беше най-отвратителното и гнусното преживяване, което съм изпитвал в живота си.

Тогава те започнаха да се уговарят и пазарят, а аз бях извън тялото си и всичко ми минаваше като на филм. Чувах само някакви звуци и не можех да разгранича думите. Около минута стояхме там и имах чувството, че това време беше спряло и аз бях извън него и то не минаваше, а аз всячески се мъчех да го бутна да върви.

Това беше някакво свръхестествено преживяване и ми направи много силно впечатление, сигурно ще го помня цял живот. В крайна сметка си тръгнахме и аз не помних абсолютно нищо какво са си говорили. Сякаш съзнанието ми е било изключено.

В този момент си дадох сметка, че точно там минават всичките ми колеги след работа в час пик, а те са стотици, работя в голямо предприятие. И какво ли са си помислили, като са ми видяли колата там? Изпитвах страшно омерзение от себе си, че съм спрял. Още с прибирането казах на жена си какво се е случило, за да го чуе от мен, не от хората. Но тази погнуса вече втори ден не ме напуска, чувствам се отвратително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: e5a6b11e5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Вероятно си усетил аурата и.
Казват, че на проститутки и пияници аурата им е тъмно зелена, гадна все едно някой се е изповръщал, гледаш го човек, а виждаш един разкъсан чувал, влачен, мръсен пълен с тъмно зелената светлина казана по-горе.
Това е
Нормално е все пак всеки ден се възползват от нея, и я захвърлят като боклук след това. Усетил си нейната енергия

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 540a5778a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Ок, търси наоколо течаща вода- море, река.
Върви в нея, ходи, плувай вътре, под слънцето. Визуализирай как излиза от теб "мръсотията" мръсната енергия (паразити и всичко негативно което може да се появи в съзнанието ти).
Визуализирай как слънцето те чисти/облива с лъчите си, като водопад който минава през теб, от вън и от вътре. После се спри и визуализирай слънчевите лъчи преминаващи през ярките бяло-сини струи на мощен водопад под който си ти и продължава да те чисти, едновременно те изпълва с чиста енергия и започваш да вибрираш на все по-висока чистота. Мисли и/или наблюдавай това което провокира у теб дълбока, искрена любов!
Ще се изчистиш!

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: edf6384753
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Добре, ако някой може да почувства подобно нещо само от присъствие, какво ли става с хората, които спят с такива? Каква ли енергия приемат?

Номер 1, би ли обяснил по-подробно какво значи "всеки ден се възползват от нея, и я захвърлят като боклук"? В смисъл защо правенето на секс се приема като възползване и захвърляне от енергийна гл. т.? По същата логика жена, правила секс с няколко партньора, докато намери правилния, не е ли пак енергийно обременена?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 206bb79b72
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Дисоциация поради стресово преживяване... Явно проститутките са твърде против принципите ти.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 07bedc86ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   4, възможно ли е да са против принципите ми, без да съм осъзнавал? В смисъл никога не съм имал нещо против тях, дори в някой момент от живота си съм обмислял д апробвам от любопитство. И изведнъж се случи този шок.

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 5b90f86754
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Не забравяй, че женати е жена... и така си се погнусил и от нея..и тя е счупила десетки чепове и още чупи с някой от нас..
обидил си посестремите на жена си... внимвай...вече те е намразила..че така си я обидил долно и гнусно..

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 954c2a6511
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Прочети за извънтелесно преживяване. Или книгите на Робърт Монро. Звучат невероятно, но ... Може би реалността не е такава каквато си я мислим. Спокойно, всяко чудо за три дни. Не го мисли.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 4a292ab995
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Всякакви гнусни нефизически същности се навъртат около наркомани, проститутки, алкохолици и т.н., защото са лесна плячка и могат да си смучат енергия на спокойствие от такива небаласирани хора. Може би просто си попаднал в периметъра на някакво подобно същество. Наистина, трудно е да се опише отвратителната енергия на такъв контакт. Опитай се да се изчистиш с детокс, например с бани с морска сол.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 04e76917e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   За 5 минути едва ли са минали милиони колеги покрай колата ти. Някой и да е минал я ти е познал колата я не, пък и в такава ситуация ще гледа кой точно се уговаря.
Пък да се обясняваш на жена си как си спрял до труженичките е голяма тъпня.
Филмар. Тя и жена ти не се знае каква е, пък ако си я взел и от детската градина даже още по-зле , щото тепърва ще почва да се плющи ама не с тебе.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 6f8d6e9f37
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Само аз ли забелязвам, че номера 6 и 9 са пълни бастуни, невиждали гола жена на живо?

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 0bd40ce546
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Според теориите за женската енергия, когато една жена прави секс с мъж,тя му дава от своята енергия. Затова е било важномомичето да е девствено преди сватбата - да дава енвргия само на рода. Затова великите вождове са имало по много жени - всичките девици и само техни - смятало се е, че така получават повече енергия. След като жена спи с мъж, тя започва да му дава от своята енергия. Смята се че той черпи от силата й в продължение на 7 години, след кати са били заедно. На проститутката, кояро е минала през много мъже не й е останала сила. Тя е просто празна черупка - именно защото я използвят и захвърлят. Тя не вече няма какво да даде.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 4a292ab995
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   11 - в грешка си. Мъжката енергия е отдаваща, а женската приемаща. Когато жената прави секс с мъж поема неговата енергия - добра или лоша. Така че секс с много непознати мъже за кратко време води до пълна каша.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: e08b9d5daf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   До 11:
Има ли доказателства за тази теория? Това ощетява ли стандарта на живот на жената, т.е отдадената енергия пречи ли й да постига своите собствени цели?

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 03e44323bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   11, нищо подобно :-) Причината е много по-прагматична. Едно време наследството се е предавало на първородния син и е било много важно той да продължи рода. Затова е било изискването жената да е девствена, за да е (почти) сигурно, че е син на мъжа й. За следващите деца вече не е било толкова ясно, все пак не са имали ДНК тестове.
Всякакви енергии и вибрации са глупости :-)

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 6fc2fa6fa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Номер 12, ти си в голяма грешка. Женска енергия може да бъде в пъти по-погнусяваща и гадна. Злобата и гадната енергия от прогнилата женска душа не може да се сравнява с нищо. Не случайно на някои им викат вещици. Защото душите им са гадни по природа.

Но както и красотата и добротата на една нежна и отдаваща се жена също може да е несравнима и да зарежда с енергия. Двата полюса ги има и при мъже и при жени.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: c8fe5f3874
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Креативната енергия е женската енергия! Не напразно е казано "мъжът е земен, жената е небесна" Жената е единственият вход за души!
Генетици, биоинженери доказат че, в клонинги (от човешките само с резус позитивен, негативните не могат да клонират...) не могат да прехвърлят или вселят душа, търсете професионални доклади по темата.
Та...разни "превъзходни" мъже да не се превъзнасят толкова че, да не тормозят и малкото пропуснати неврони от ракийцата.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: edf6384753
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Добре бе, говорите за енергия, кой отдавал, кой приемал. Ама аз да питам, от къде го знаете това? Някой усещал ли е въобще някаква енергия или просто сте чели някакви теории? Защото е глупаво да спорите кой давал, кой взимал при положение, че това са само теории.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 31bf9099d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   До 18 - Защото са откачалници и подобни твърдения спадат към графа "религия и вяра", което им дава известна сигурнос,т че няма да ги погнат и да им разцепят цирка.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 784a8865e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Н 19, не, просто ти си съвсем базиково резусче, тип яде-сере и товв е.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 3f05b8d983
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Тези енергии съществуват реално. И аз бях атеист, докато ми се случи подобно нещо - стояхме в един бар, от двете ми страни имаше двама мъже. Бях поела по пътя на хедонизма и още малко ми трябваше, за да намразя напълно хората. Тогава, в един момент, се почувствах нереално, все едно на филм, не съм се виждала отстрани (не е имало дереализация), но реалността започна да изглежда за момент като на филм. Не е като да съм видяла директно, а като да е усетено с периферното зрение - единият мъж ми се видя/усетих/почувствах/като да ми се стори, че виждам огормна черна буца от едната ми страна - той, а другият като нещо бяло и го чувствах лек; беше малко като на сън. После се оказа, че този, който съм видяла в черно е с нарцистично личностно разстройство социопатия макивелизъм, а другият се е върнал от няколкогодишен престой в ашрам в Индия. Случвало ми се е в последствие да имам подобни усещания около хора с различни личностни разстройства, обаче ми е чудно защо веднъж почувствах човек, който ми сподели, че е с нарцистично личностно разстройство, като абсолютно бял.
Така че аз смятам, че хората носят и обменят тези енергии и е хубаво да сме внимателни с кого и доколко обменяме, за да не си отдаваме силите без да осъзнаваме в разни черни дупки.

 
  ...

...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 45b07af76f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Има нещо вярно в това с енергиите. Аз съм по-чувствителна и съм усещала доста неща. Но понякога съм и скептична и сама си казвам, че си въобразявам и т. н. Например някъде бях чела, че проститутките енергийно са като кофи за боклук. Толкова много мъже с най-различни енергии ги ползват и да не забравяме, че те спят с всякакви за пари. Един вид поглъщат целия негатив от тези мъже. Пък и тези мъже не ги уважават или харесват, а отиват там да си задоволят нагона. Може би точно тази гадна енергия си усетил. Иначе аз имам един познат, който по принцип не е лош човек, но сам си признава че ходи редовно по проститутки. Е не знам дали си въобразявам, но винаги ми се струва някакъв като мръсен и нещо ме свива като го видя. И не е от физическа нечистоплътност, взима си душове по няколко пъти на ден, но ето аз лично не мога да се оттърва от това усещане за него. И пак казвам, не е лош като човек, но от години няма гадже и ходи по проститутки. Както и да е. Случвало ми се е също да изпитвам кофти чувство към хора, които не познавам и после се е оказвало, че наистина не са били качествени хора. Не знам кое до колко е истина, но е факт че съм имала тези усещания, много силни на моменти. Все пак човек има и чувства, емоции и когато отвътре си замърсен може би това се усеща от другите хора.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: aa57c35297
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   18 - просто някои от нас ги виждат тези енергии и къде отиват. Всички други трябва да разчитат на собствената си интуиция.
Винаги ми е било много смешно, когато някой започне да иска доказателства за нещо, все едно като му ги дадеш ще ти повярва.
Ако един човек не вярва в извънземни, например, и пред него да му доведеш извънземното ще се самоубеди, че халюцинира, защото просто не е готов да приеме този факт.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: edf6384753
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   23, да, има и друго. Не е казано, че ако нещо не е доказано, то не съществува. В науката има много примери за неща, които до скоро не са били доказани, но са си съществували винаги, както и за такива, които не са доказани, но се знае, че ги има. Черните дупки например от доста време се знаеше, че ги има, но едва преди няколко години доказаха, че ги има. То едно време и за наличието на въздух не е имало доказателство и никой не е предполагал, че го има. Същото важи и за електричеството.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 03e44323bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   24, така е, всяко нещо е било недоказано до момента, в който се докаже. Под докаже се разбира по всякакъв начин, не е задължително да се вижда и чува.
Обаче правете разлика между "вярвам" и "чувствам" и "доказвам" или между хипотеза и факт:-) За да се докаже нещо, трябва да се опише при какви условия е изпълнено, та ако повтори някой друг експеримента, трябва да получи същите резултати. За субективните усещания по-горе изобщо не може да се каже такова нещо:-) Ся ако на някого му харесва да вярва, да си вярва в каквото иска, но да не използва думи като доказателство, защото е далеч от такова.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 месеца
hash: d1ee1da83a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Според мен авторе, ти си просто един от малкото нормални мъже, които имат принципи и поне малко достойнство и изпитват съвсем нормални чувства при вида на тези твари. Аз съм също като теб, а съм жена. Една е да си еротичен модел, или модел на бански, но да лягаш с мъже е просто...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker