Станах човекът когото най-много мразя. Как да променя това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121286)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Станах човекът когото най-много мразя. Как да променя това?
преди: 2 години, 10 месеца, прочетена 935 пъти
Хората не напразно са казали "С каквото се събереш, такова ставаш." и това е сегашната ситуация.

Няма да изпадам в детайли, защото ще наречете бившият ми най-добър приятел филмар и ще забравите главната цел поради която пиша тази история.

Добавиха ме в една чат група. Имаше едно момче. Той ми направи първо впечатление в тази група защото беше най-активен и държеше групата жива. Той е малко по-малък от мене. Той е доста чувствителен и ми напомня на мен като по-малка. Много често обаче се случваше да се депресира(не, не е от онези които се престуват на депресирани) и да напуска групата или да се обиди на някого. Все го успокоявах и му казвах ако иска да се върне да ми каже. Днес пак се скарахме. Но няма да изпадам в детайли, както казах по-рано ще го наречете филмар. Нищо че той преувеличи в ситуацията.

Какво стана? Скарахме се. Опитах се да му се обясня защо греши, ама преди да успея той ме блокира. После в групата беше блокирал всички. И тогава вече почнахме да му се подиграваме и да му говорим зад гърба. Аз не съм такава, поне така си и мислех. Без да се осъзная почнах да му се подигравам. Всички в групата осъзнахме че и двете страни грешим. Той че се ядосва за глупости както винаги, ние че му говорим зад гърба. Оказа се че той ме отблокира за малко за да ми пише че не е очаквал от мен да говоря зад гърба му. Все още ми е кофти. Мразя, ама наистина мразя хора които говорят зад гърба на другите, ама 9 месеца трябва да съм край тях(училище). Без дори да съм се сближила с тях станах като тях. Исках да му се извиня и да му кажа че в моменти на гняв постоянно правя такива глупости, но той ме блокира. А как е разбрал че сме говорили зад гърбът му, чудех се. Едно от момичетата написа "Браво на вас, пратих му всичко това което сте писали и сега е тъжен." и напусна групата. Една приятелка беше офлайн по време на спора и като влезе онлайн я накарахме да му прати нашите извинения. Неговият отговор беше от сорта на "Съжалявам, ама не знам дали мога да им простя. Много хора са ме наранявали по този начин, вече не знам на кого да имам доверие. Не ме добавяй в тази група повече." и ми стана кофти.

Кога станах като съучениците ми? Мразя се за постъпката си и искам да реша този проблем. Може би той няма да ми прости(и аз да бях на негово място нямаше), но ако ми прости няма да е същото. Ще сме приятели, но няма да ми има доверие. Как по дяволите да спра да бъда такъв човек. Не, не мога да сменя училищата(щях да мога с резултатите на матурата за 10 клас, ама имам 2 по математика :/). Има ли как да се променя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 10 месеца
hash: b8d9acc0a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Е, самият факт, че разбираш какво си направила е добре. Напусни тази група и си търси други приятели. А момчето може би вече си го загубила. Извини му се и кажи, че си напуснала тази ггрупа, дано ти прости след време.

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: 92a0d935b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Наистина са много верни тия думи . Как да се промениш ли ? Като за начало , замисли се с какви хора общуваш и кого допускаш до себе си и в обкръжението ти . И почвай да късаш контакти с онези които са токсични или ти оказват лошо влияние . Това ще ти е първата стъпка . По-нататък сама ще разбереш какво да правиш . Хората са казали и още нещо : Има два начина да си научиш житейските уроци - лесен и труден . Ако не ги научиш по лесния начин ще ги научиш по трудния
. Не го забравяй . И късмет

 
  ...
преди: 2 години, 10 месеца
hash: bbdaa5c359
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Като начало напусни въпросната група и спри да контактуваш с тези хора и онлайн и на живо. После намери начин да се извиниш на момчето, ама не чрез трети човек, а лично, нека види, че наистина съжаляваш и ако все пак не ти прости, не му се сърди, защото явно е по-наранен отколкото изглежда. След това си потърси нови приятели и друг път никога не говори зад гърба на накого. Грозно е!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker