Дали Слави не сгафи нарочно, за да удари рамо на Бойко - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121187)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Дали Слави не сгафи нарочно, за да удари рамо на Бойко
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 1227 пъти
Аз бях фен на Славито като шоумен преди време в началото на шоуто му по БТВ, а сега само за една вечер си промених мнението за него на диамтралното противоположната страна, макар че съм убеден, че той не е в политиката по свое желание, а го притискат.

По темата - Не е ли супер съмнително как Слави още на сутринта след изборите предложи хора, пълна противоположност на приказките за статукво и не знам си какво? Не е ли странно първо да каже, че изобщо няма да води преговори, след 2 дни да реши да води и като за капак - с ДПС и БСП, срещу които той уж се бореше. Той е пределно на ясно, че това е политическо самоубийство и никой пвече няма да гласува за него и самите му сценаристи казаха, че преговарят ли с ДПС, край с тях и на следващия ден точно това направиха - започнаха преговори с ДПС.

То е ясно, че колкото и да си прост, няма да се издъниш и самоубиеш тотално още същия месец след избори. Поне да го бяха прикрили малко,д а бяха водили някакви скрити преговри и да го бяха замаскирали малко. Явно много държат хората да разберат, че са сгафили.

Нямам друго логично обяснение освен да са сгафили нарочно, за да увеличат намалялата напоследък подкрепа към Бойко. Вече съм почти убеден, че е така, защото не може да са чак толкова прости. Няма друго нормално логично обяснение. А и Слави като гледам с какво нежелание се снима на видео. Сякаш някой на сила го кара. Явно има да връща услуги на хората, които го лансираха за шоуто преди години и сега ще, не ще трябва да си даде гъза под наем. И явно просто си изпълнява мисията, колкото да каже "ето, това искахте, свърших си работата, сега ме оставете и не ме занимавайте с тази гнусна игра". Та той дори не изчака резултатите на изборите и започна да реди кабинети, без дори да е знаел, че ще е първи. Явно иска просто да отметне неприятен ангажимент.

Но това, което не ми е ясно, защо задкулисието/статуквото/ДС има нужда въобще от такива циркове, като то така или иначе и БСП, и ГЕРБ, и ДПС и всички са техни и със или без Слави пак само техните хора ще са в Парламента. Вероятно са на два лагера и това е начин да елиминират другия. Така другия лагер е в шах, защото ако преговарят със Слави, надуват процентите на Бойко, ако не, пък оставят Слави, пак техен човек в Парламента.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: b95fafc58d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Славчо страда от липса на внимание. Не разбира нищо от политика, но цялата държава е една пародия, така че няма невъзможни неща.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: d0b3c744fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Значи, на предните резултати квичахте що' не преговарят, а сега защо преговарят? Преговорите не значи, че задължително ще се коалират, разберете го накрая.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 8539a54596
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Проблема авторе е при теб не при Слави.
Фен си му като шоумен, а го избираш за депутат. Къде ти е логиката? Аз ако харесвам как готвиш, няма да те избера за автомонтьор за колата си.
Лично не се изненадах от избора му, разбира се гласувах за друг, и не очаквах от тях да направят нещо ново. Харесвам го като шоумен и бих си платил за да гледам негово шоу или концерт, но какво общо имат шоутата с управление на държавата?
А при така нареден парламент те нямат избор освен да тръсят подкрепа отвяскъде. По принцип ДПС са много добри политици, мога да кажа най добрите политици в България, лошото е че не работят в наша полза а за турската държава.
Още от преди повече десетилетие, когато Слави подкрепяше Кунева за политик, видях че той не разбира и капка от политика. В онова време преди 13-15г, когато Кунева дойде в нашия град поканиха около 150 човека да идем в залата, за да има в залата поне някой да я посрещне, всички взехме по 50 лв. като се правихме че ще накараме и роднините си да гласуват за нея. Ако ти дадът 50 лв да изгледаш един театър и да ръкопляскаш няма ли да ги вземеш? Повечето отидохме в залата за парите и не отидохме до урните за гласуване. Видях за какъв фалш става въпрос, а после гледах и Слави как подкрепя партията й. Не не съм си продал гласа въобще не гласувах на онези избори, взех 50 лв за да пълня зала.
Мен единственото което ме изненада на тези избори беше гласовете за БСП от Гърция.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 363d1f9016
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   На всички избори има такава примамка (ловджииска патица), на миналите беше Бареков, още по напред Царя, сега е Слави. Е трябва да признаем, че тои надмина възожностите които се очакваха от него. Всичко това се прави съвсем целенасочено от кукловодите. ЗА ДА НЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА... , нека всеки стигне сам за себе си до отговора...

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a736a42cc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Прост народ, слаба държава! Никои в парламента не е виновен, че народът е … Самите хора гласували за чалгаря и Тошето Африкански са необразовани и некадърници има си статистика за това.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: f1edefe39d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Напълно подкрепям номер 3 - и за Слави, и за политиците на ДПС.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: aaf535facc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Гласувахте за Слави, получавате БСП. Върнахте комунягите на власт.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 31a2601322
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Мрачя поликика, основно защото баща ми ми я навираше в гърлото, от момента в който можех да чета.
Но ще ти кажа, че без комуникация, демократичен модел на управление, без доминираща политичекса сила, просто е обречен на провал.

Когато ти си във властта, отговорността ти не е към тези, гласували за теб, а към ВСИЧКИ граждани, по равно. Не може просто да игнорираш 53% от местата в парламента. Това е прекалено голяма и статистически значими част от населението, за да им кажеш, да го духат.
Всеки, които иска това да се случи, иска тирания.

И не, не вярвам че в "Слави" прави някакви планове, за да вдига на Бойко Борисов рейтинга - та тези избори са най-лошите избори за ГЕРБ, някогоа. Какъв е плана? Слави Трифоновта партия да стане първа политическа сила, за да помогне на бившата първа политическа сила, в някакъв много странен и объркане пъклен план? Та това е нелеопо!

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 2c43934bcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Oт това,която видях на срещата НЕ ми се струваше,че преговарят ...Като че ли искаха да видят дали са склонни да им подкрепят кабинет и дали ония имат някакви условия за това,нещо такова.Защото чисто математически работата е на кантар и ще им трябват гласове за подкрепа.
Личеше си обаче,че изобщо не могат да ги гледат и с нежелание стоят срещу тях,особено при срещата с ДПС.Много им личеше ...
Слави подкрепя неолибералите и глобалистите.Не съм очаквала нещо друго от тях.Не съм гласувал за тях.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker