Почина професор Джузепе Де Донно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121397)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Почина професор Джузепе Де Донно
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 816 пъти
Това е човекът, открил ефективен и почти безплатен лек срещу Ковид-19. Спаси много хора. Стотици. Някои ги издърпа за косите направо от дупката. Всичките му пациенти оцеляха!

“Тeрaпиятa c хипeримуннaтa кръвнa плaзмa cтрувa мнoгo мaлкo, пoчти нищo, лeкувa бързo и cигурнo, нe прoизвeждa пeчaлби, кaмo ли – милиaрди. A aз cъм caмo eдин ceлcки лeкaр. Прaвя, кaквoтo мoгa и кaквoтo мe e нaучилa мeдицинaтa. Нe cъм aкциoнeр нa Big Phаrmа,” кaзвaшe тoй.

Рeшaвa дa нaпрaви cвoя бoлницa, в кoятo дa прилaгa нaучни мeтoди зa лeчeниe нa Кoвид-a, кaктo и прилaгaнoтo oт нeгo лeчeниe c кръвнa плaзмa нa прeбoлeдувaли зaрaзaтa. Cъбирa eкип oт cвoи кoлeги cъмишлeници. Зa cъжaлeниe идeятa му умирa зaeднo c нeгo. На 27.07.2021 е намерен мъртъв в дома си. Според официалната версия се е самоубил. Проф. Ди Донно не е боледувал от нищо до този момент и е бил напълно здрав 54-годишен мъж.

Имаше дъщеря, съпруга. Роднини. Приятели. Пациенти. Беше прoфecoр пo пулмoлoгия, зaвeждaщ oтдeлeниe в бoлницaтa в Мaнтуa. Тoй e oт мaлцинaтa лeкaри в Итaлия, кoитo нe ca cъглacни c нaлoжeния рeжим нa зaдължитeлнo вaкcинирaнe. Пoлучaвa мнoгo зaплaхи и клeтви зaрaди тoвa. Caнкциoнирaн e oт т.н Кoмиcия пo eтикaтa, кoятo e прoвoдник нa рeжимa. Пo тaзи причинa нaпуcкa рaбoтaтa cи в Мaнтуa и cтaвa учacтъкoв лeкaр.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 4a71f8acbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Самоубиха го.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: d8dae25d56
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Номер 1 и моята първа мисъл беше тази, когато видях новината. Самоубиха го. И не е първия самоубит лекар, който е неудобен.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 9c48698516
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Ето такива теми си заслужава да се публикуват, а не някакви измислици на разни крайно скучаещи хора.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 9725ed0ac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   "Самоубийство" е водеща причина за смъртност при хора, открили лек за заболявания за които се твърди, че няма лек, или са способни да разкриват мръсни детайли относно влиятелни хора. Дали е самоубийство или убийство - на този въпрос всеки с работещ мозък, и сам може да си отговори.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 41952cc84a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Забелязвам, че почти всеки, който е открил евтин лек или нещо, което би решило някакъв проблем евтино, или такива, които разследват престъпления, много често се "самоубиват". Бързо, лесно, удобно, няма разследване, няма заподозрян, няма въпроси. Самоубил се човекът, случаят е приключен и точка. И винаги на втория ден вече са разбрали, че е самоубийство без аутопсия, без разследване, без нищо.

Ученият, който изобрети двигател на вода, също се самоуби. Съдебният лекар по случая Белнейски се самоуби. Самоуби се и лейтенантът, свързан с нахлуването на американски военни в цех в Чешнегирово. Тесла, за който се твърди, че е открил свободната енергия, също е умрял при задагъчни обстоятелства, а трудовете му изчезват мистериозно. В Индия само между 2009 и 2013 умират поне 10 учени в областта на ядрената физика при мистериозни обстоятелства. 2015 г. в рамките само на месец шестима американски лекари с пробив в лечението на рак са открити мъртви и още петима са изчезнали и то след сблъсък с контрол на храните и лекарствата, като само няколко дни преди това същата организация е претърсвала клиниката и yнищeжилo доказателствата за ефекта на субстанцията. Единият е открит застрелян и веднага се обявява за самоубийство, без да се прави аутопсия. Друг уж направил сърдечен удар, но резултатите от аутопсията така и не са обявени. Друг е нападнат и убит в дома си, като нападението е професионално и изключително прецизно планирано и т.н. и т.н.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: e4ef15aaf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Разбира се, че е самоубит!
Още е началото като излезе, че не само не се правят аутопсии, а даже са забранени, беше ясно за ковидцирка.
В Испания биолози, лекари, адвокати които се борят за истината и да спасят колкото се може повече хора са под протекцията на анонимни хора вкл. има полицаи... Няма как да бъдат опазени 24/7 но...се организират все повече хора.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: bc77953100
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Кажете как става така, че полицията нахлува в дома на един доктор и го намира самоубил се? Първи въпрос-защо полицията нахлува в дома му все едно е престъпник? Втори въпрос- що за съвпадение е семеен човек с кауза и професионален успех със значение за разрешаване на проблема с корона вируса да се самоубие и да бъде намерен точно в тоя момент не от семейството си с което живее а от полиция нахлула в дома му???? Трети въпрос- ако доктора е намерил лекарство срещу вируса, а полицията нахлува в дома му, излиза че е престъпник, то какво е неговоро престъпление????

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 194d8181c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Как пък се се самоубиват такива хора, не искам да твърдя нищо но ми е съмнителна работата!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker