Защо чужденците са толкова гадни? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121548)
 Любов и изневяра (29807)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Защо чужденците са толкова гадни?
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 1841 пъти
Здравейте. От дълго време се чудя над този въпрос - защо чужденците са толкова гадни, ужасни, само се подиграват, адски нетолерантни и невъзпитани? Работя като камериерка, и такива са ми наблюденията. Особено силно ненавиждам руснаци, румънци и немци, а пък жените им...мале- мила! Спрете да хейтите бг жените, защото идея си нямате какво означава подмолност, меркантилност и злоба. А българските мъже са направо цвете за мирисане сравнение с повечето западняци, руснаци, балканци, араби и т.н, затова да се спре и оплювката по бг мъжете. Не че и сред нас няма изроди, но общите ми впечатления са, че като нация сме по- толерантни, човечни и т.н.от другите. Вие как мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 7925dd6b7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Не знам къде работиш и какви хора ходят в този хотел, но аз лично по-ужасни хора от българите не съм срещала никъде. Вярно, че всеки е преживял различни неща, но с години вече обикалям света и по-лошо отношение от българското не съм видяла никъде. И то от българи към българи, за отношението към чужденци изобщо не говорим. Живяла съм в една западноевропейска държава и една съседна на нас и мнението ми не е изградено само покрай кратки пътувания.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: f07b83b6d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Гадни са към теб явно, защото си с нисък статус в очите им. Ако беше лекарка или някоя важна фигура в обществото щяха да те гледат в очите и да ти козируват. Щеше да разбереш какво е уважение.
Аз съм лекар и работя с чужденци и виждам респекта им в очите. Това е проблемът на нисковкалифицирнаните - мислят си, че светът се върти около тях и че ако се отнасят зле към тях е само защото са българи. Ами не, не е точно така - аз като съм българин защо ме уважават като са пред мен??? Никой не се държи като с втора ръка човек пред мен и ми свалят шапка на улицата като ме познаят.
М28

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 6e0ab6f5fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Е къде пък видя гадни немци? Това е може би най-яката нация на Земята. Германка с характеристики на манекенка и добра професия не се интересува грам колко вземам като българин, а само отношението към нея. Тотален културен шок. В България трябваше да крия Каенчето в подземие и да ходя на пазара да се представям за продавач на магданоз и там да се закачам с купувачките, че да открия българка която не е златотърсачка. Ама все едно да копаеш за петрол на същото място, толкова се открива, докато в Германия почти където боднеш от там излиза. Така, че да не съм чул лоша дума за немците. Ако се държат зле с някого, то това означава, че той е направо за бой. Онова наше цигане дето изрита момичето в метрото швабетата го смляха от бой в затвора. Рамщайн в песента Deutschland пеят в нацистки униформи и съвремената Германия е показана като негърка която забременява и ражда куче. Надменни и гадни немците? Или по скоро някой простак яко им се е качил на главата? Ако не са да ни построят Метро, Била и Кауфланд и бодливата ограда по турската граница, сега щяхме да сме страна от третият свят. Не че не сме но поне грим ни сложиха. Там Ганьо още на втората крачка с изваден от маската нос на обществено място, става същото като при Меркел и Боце с изваденият пред нея нос, само, че без дипломацията, а с крясък "Legen Sie Ihre Nase zurück. Identitätsdokumente", при което всичко замръзва, и от там нататък и на сън да го бутнат си знае урокът. Къде изобщо ги коментираме.

Чорбаджията на курникът

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 34cfcdcb6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Аз пък почти не съм забелязала кофти отношение към себе си от чужденци. Много рядко. Изключвам, пиянството, освен ако не върви с гадно отношение (отново рядко). Чужденците са и много по- галантни, мили и възпитание от БГ (псевдо)мъжете, а и са по- интелигентни. Но БГ животното.... то извежда нещата на съвсем друго ниво! Като цяло говоря, понеже има всякакви варианти.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 024f5e31c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Не знам дали се сещаш, но работиш нещо което навремето е било работа на робите... Да, хубаво е да си говорим, как няма срамна работа, и как всеки заслужава уважение, и колко сме цивилизовани... Но ни на децата е ясно, че хората са просто животни, и цялото им социално повение рухва на втората чашка водка... Повечето чужденци просто идват, за да се нашият в България, имаме "реномето" на бивша соц държава която днес е известна с корупция, престъпност и евтин алкохол и жени. И дори за руснаците сме някава дребна и далечна държавива. Повечето са дошли да разпускат и хич не им пука как се държат. Разправя ли са ми, че американците са такива и в америка като отидат да разпуснат, щото и там персоналът е мескиканци и източно европейци. Като не искаш такова държание, единственият начин е да си намериш по-добра работа.

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: f4e0308647
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   17 г в чужбина като съм обиколила няколко еропейски страни - НЕ, няма такова нещо! Може би ти виждаш каквото чувстваш/проектираш или спреиално към теб се отнасят зле по някаква причина.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 557a7e9fb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Номер 2 за съжаление или не трябва да се съглася с теб,хората съдят за теб не толкова по това какъв си по националност,а какъв социален статус притежаваш и също как изглеждаш визуално-където има една поговорка:по дрехите посрещат по ума изпращат ;)

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a728c27402
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Да позная ли, работиш като камериерка в България. В бг ходят на почивка първо най-бедните и второ чужденците се държат безобразно, защото виждат, че може. Често съм във Франция, Швейцария и Германия и мога да кажа, че хората които съм срещала са много мили, отзивчиви и топли.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a728c27402
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Аз съм живяла и пътувала на много места по-света и в Европа най-вече и в момента живея в централна европа и ще кажа, че от българина по-голям селянин няма. Изключения правят образованите и добре платени българи, каквито има не малко.
А с теб щом се държат зле, значи им го позволяваш. С мен икой не се е държал зле никъде и никога.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 8b78300272
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До Н2.
Истински интелигентните и възпитани хора, би трябвало да се държат възпитано с всички, а не само с хората на високи длъжности.
Добре възпитаният човек уважава всички.

 
  ...

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 6b47c07533
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   До 10 от 2,
Ти и аз смятаме така, но каква е реалността съм се убедил отдавна от личен опит. Докато бях беден студент и работех лятна работа съм сърбал същата попара, за която говори авторката. В никакъв случай не се заяждам или правя на интересен.
Всеки си гледа от камбанарията и с мисленето на авторката трябва да кажа, че чужденците са много хубави хора и уважават другите хора, което пак няма да е вярно.
М28

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: c341f69f8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И аз съм на мнение, че по-лоши, завистливи, надменни хора от българите няма. Нама как да съдиш за някого, ако нямаш комуникация.
Ако беше научила 20 думи на немски, щеше и усмивка и бакшиш да получиш. Живея в Германия и в магазина гледам семейство, единствените с маски под носа, какви бяха, българи. Какво да кажа повече. Говорят високо, манталитет.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 452dab9181
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Ако работиш на морето - там идват утайките от всяка нация. В България идват като цяло на море най-бедните и пропаднали хора, защото пиенето е евтино, жените са евтини, всичко е евтино и могат да се освинят на воля. В градска среда има и друг типаж туристи, по-цивилизовани.
Работила съм в хотел на рецепция и по курортите ,и в моя град, и по-гадни туристи от българските няма. Нагли, надути и със самочувствие на богове. Чужденците са малко по-добре, руснаците, поляците и украинците са ужасяващи.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 0e80d16902
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Жената ви и посочила от “кухнята” какви са чужденците , вие ще я убеждавате, че проблемът е в българите. Я, си махнете розовите очила. Не съм живял в чужбина, но съм сигурен , че по лицемерие , корупция и престъпност маймуните в Европа са на светлинни години пред нас. Вижте Италия с мафията, вижте Франция с предградията и атентатите. Не смятам, че ние сме по-различни от другите нации.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ab3c222446
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Да, мили форумчани , ако тук ще си мерим чурките то и аз съм бил в над 40 държави и смело мога да кажа че се разбирам най вече с българите..
Даже преди 2 часа бяхме 4 момчета и 3 момичета компания в Шордич Лондон и си прекарахме НЕВЕРОЯТНО ДОБРЕ , даже Англия ите ни завиждаха за отношението по между ни. Повечето. Ас току що се запознахме..

Вие сте тотално промити мозъци и имате много високо ниво на квалификация в хейтърството . Престанете да генерализирате хората . Не ,ние другите , нормалните не сме такива. Просто вие другите сте комплексирани ,злобни, завистливи , дребни душици . Аз обичам България и българите . ТОЧКА..

До авторката. Има тенденция че населението на по-големите държави са пълни буклуци. Колкото по - голяма е държавата , толкова по наивни са , промити клошари с повърхностно мислене и отношение . Независимо , дали е Русия , САЩ , Китай , Индия и тн..
В тия най -големите държави са буквално бройлери . Така че съм съгласен с авторката. И не, аз не мрънкам срещу българките - обожавам ги !.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: dc575615db
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Аууууу, наистина ли се осмели да кажеш на нация, известна с лафове като "изложихме се пред чужденците" и като цяло някакво благоговение пред всичко, което не е раждано в България /и вероятно Северна Македония/, че чужденците не струват? То не, че грешиш, но това е като да кажеш на сектант, че гуруто му е обикновен измамник. Тъжно ми е за теб, авторе! Чакат те много груби коментари...

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 9bfc9e2b44
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Глупости на страховити търкалета.

Всеки човек обиколил малко свят знае, че реалността е далеч от твърдението ти. Само да помиришеш терминал с БЪЛГАРИ на него и ти става ясно кои са тъпоумните селяци, които нямат абсолютно никакви изградени маниери за най-нормално поведение.

Това казано, има една приказка, че всяко стадо си има мърша и това важи с пълна сила за всеки народ. Виждал съм страховити клизмари по курорти. И руснаци, и британци, и други. Но според мен хората по курортите не могат да са представителна извадка за народите си.


Братан.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 898aea2e91
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   17 боли ме, но си прав. Направо ме хваща срама като видя нашите какви се редят на опашки за самолетите, хич не се редят де, бутат се като говеда да не би да отлети самолета без тях. Е, пък децата на арабите пищят и се гонят по летищата, но като тях ли искаме да бъдем? А че има и Европейци боклуци, така е, но като цяло са по-възпитани.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 6e4b5b651a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Само аз ли нямам лоши впечатления нито от българи, нито от чужденци?

Леко лошо впечатление ми прави как тука българите обобщават много за другите българи и ги плюят, но си знам народа че е такъв - масово комплексиран и с ниско самочувствие (това важи с пълна сила и за плюещите).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker