Грешен избор? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121320)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Грешен избор?
преди: 2 години, 9 месеца, прочетена 1513 пъти
Здравейте! Запознах се с едун мъж преди няколко месеца. Той е на 28,а аз 24. За мен беше любов от пръв поглед. Толкова много се влмбуг в него. Така през живота си не съм била. Времето с него беше страхотно. Той по принцип пие и винаги в свободното си време е със своите приятели. Дори веднъж не ги остави, за да се види с мен.. винаги излизахме с тях, но нищо не казах. Където и да ходим карах аз, за да може той да се забавлява и да пие. Има изграден характер и каза, че няма да се променя и се надява да го приема такъв, какъвто е. Аз го приех, да. Опитах се да влезна в неговия свят и всичко да стане така, както той иска, но нито веднъж той не се опита да влезе в моя свят. Не е човек, който прави много компромиси с човека до себе си, дава всичко за приятелите си. Има лошият навик да пие бира дори когато си лягаме, също и да пуши цигари с ясната мисъл, че аз не обичам цигарите и особено когато си лягам не искам някой да ми пуши до главата, но и това преглътнах. Един ден му взех телефона, нещо ме накара да го направя и видях, че си е писал вечерта секс неща с някакво момиче, дори имаше видео чат.. почувствах се ужасно, защото вечерта е правил такива неща с някаква си, а на следващия ден идва при мен и се държи повече от перфектно... Скарахме се и той ме обвини, че съм изгубила доверието му как съм могла да го направя, но за своята постъпка нищо не каза... дори не се извини.... Чухме се няколко пъти след тази въпроса случка, но нищо...

От януари месец му пише едно момче, доста добро. Все ме караше да излизаме, но аз отказвах.. наскоро отново ми писа и си писахме доста, около седмица и половина без да спираме, покани ме да излезем и аз се съгласих..прекарахме си чудесно, много е мил, добър, умен, съибразитвлен.. не запали нито една цигара 5часа,само защото аз не пуша, а момчето отгоре ми беше казал "ще ме извиняваш, но ще запаля цигара" Мисля да му дам шанс на това момче, но не е ли бързо..
Честно казано така ми се искаше да се получат нещата с момчето отгоре. Вие какво мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5dbb46157b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Този 28 г. е пропаднал тип, забрави го. Животът е пред теб, колкото по-бързо си намериш свестен приятел, толкова по-добре ще се почувстваш и толкова по-бързо ще забравиш "онова пиещо-пушещото егоистче".

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 39d97322ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Щом вече си излязла с втория човек и си се разделила де факто с първия си приятел, изборът е ясен. За какво питаш нас тогава? Дали връзката ти с втория ще бъде сериозна, времето ще покаже.
И нещо друго - когато пишеш някакъв текст, още повече, за да бъде четен от много хора, прочети написаното и си поправи грешките. Въпрос на уважение към тези, които ще го четат, а и към себе си. Все пак човек на 24 години би трябвало да пише по-грамотно от 7 годишно дете. Има и достатъчно спелчек програми, които показват грешките.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: ef85f568f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Мисля, че думата "избор" ви е любима на жените, сигурно защото нямате идея какво е това. Подобно на думата "любов"... Тъй като сте неспособни да гледате обективно на ситуацията, ей ти аналог.

Все едно аз като мъж да тръгна след някаква атрактвина кифла и да кажа - "флюбих се безумно". Кара "сърцето" ми (това в гащите) да бие лудо. Дали направих правилният "избор" да спя с нея и да и дам да ми профука всичките пари... "Изборът" както се досещаш е направен от това в гащите отдавна... И не, не само мъжете имат гащи. Когато си на такова елементарно ниво да залиташ безумно след всеки по-атрактивен представител на другия пол, става дума за нещо друго - викат му инстинкт. И докато мъжете ги засравмват когато го правят, то жените минават с класическото "флюбих се от пръв поглед"...

Сега и на втората част от "въпросът" ти. Пак си го представи в мъжки вариат. Хвани един курвар и му дай качествено и вярно момиче (да си представим напълно теоретично за момент че такива все още има...), ще го удовлетвори ли и ще и отвърне ли със същото? Не естествено. Курварина си е курварин. А сега го обърни в женския вариант. Надявам се не го смяташ за обидно, щото нали всичките сте за равенство на половете, и даже теми тук за фиминизма се дървят за какво било... Било, ама не баш... Днешното "равноправенство" е - аз мога всичко като теб, самоче съм перфектна и мога да правя деца, а ти както и да кажеш си грешен, и нямаш п...

Единственият избор който имаш е да работиш на себе си, който и чеп за зеле ще избереш няма да ти пасне, защото ви е сбъркана психиката, както на огромна част от мъжете, така и на жените. На жените - обективно повече, защото в такава култура живеем - феминизирама. Истисната и фактите се се избягват, както дявола бяга от тамян. Истината е, че никой уважаващ себе си мъж няма да ти даде на тебе шанс.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 4f14f48ddf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Имам чувството, че тази история е фейк, но ще си изкажа мнението, ако имаш малко самоуважение, достойнство, гордост го заеби този 28 годишния умрелия му хуй и не го мисли повече какво е щяло да бъде и как ти се е искало да се получи, защото просто така е трябвало да се случи. Сигурна съм, че няма да ти даде нищо повече от това което имаш в момента.
Човека още в началото ти е казал, че няма да се промени и навици и т.н.., а това означава, че компромис няма да направи за много неща. Мисля, че не е твоя човек поради очевидни причини да не си правим илюзии. Еби му бащата и продължи напред и излизай с новото момче, приятелки и се забавлявай и картите ще се подредят някой ден.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5c8dff7281
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Номер 3 описа нещата много точно. Хлътването и безусловната любов са две коренно противоположни неща и е лековерно да бъдат така бъркани едно с друго. Любовта се поражда с течение на времето и се изгражда бавно и задължително СЛЕД обстойното опознаване на човека до теб: когато сте имали всевъзможни добри моменти и най-вече сте преминали ЗАЕДНО през житейски трудности, които са ти показали какъв е той в действителност в условията на това да те подкрепя (така, както и той очаква от теб да го подкрепиш в трудности). Неслучайно народът е казал: "Приятел в нужда се познава". Е, същото е и в любовта. Тази, истинската любов, а не тръпката от физическото привличане, която много жени наричат погрешно "любов".

Неслучайно горе написах "безусловната любов", защото почти никога жена не може да обича безусловно. Жените като цяло или хлътват по външния вид на мъжа, или по захаросаните му приказки (обикновено лъжи), или по парите и общественото му положение, или по съчетание от тези признаци. Но тези неща не са любов! Много жени си плюят на петите, когато така "обичаният" от тях мъж изведнъж се разболее, обеднее или напълнее. Оттам е и добре познатото женско оправдание "Съжалявам, искам да те обичам, не зная какво стана, но вече не те усещам така!". Напротив - нито съжаляват, нито са толкова недосетливи, че да не знаят причината, поради която съвсем съзнателно искат да зарежат мъжа, когато се е появила и най-малкият признак за това, че нещата не са така безоблачни като в началото.

- Кифлоприземител

 
  ...


...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 1c3ec99179
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   И на мен ми звучи като някакъв майтап. Нищо страхотно няма в описанието за прекараното време с първия. Това е все едно да опишеш страхотно пътуване, което не се е състояло заради спрян полет. Но пък може и да е истина, защото жените изобщо не гледат това, когато са с мъж, който харесват.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: a7e0cd109b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Каквото Кифлоизбушителят ''каза''. Много точно от - до, без нито една дума да се различава от реалността на днешното време.


Братан.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker