Влияете ли се от клюките? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121278)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Влияете ли се от клюките?
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1397 пъти
Давате ли ухо на слухове и клюки? Какво мислите за израза че "където има дим има и огън"? Какво може да ви накара да повярвате в нещо и това би ли променило отношението ви към хората/човека за когото се отнасят? Аз лично доста се влияя ако става въпрос за мен, до такава степен че чак започвам да забравям че не е истина нещото. Но не мога да преценя дали бих си променила отношението към някого когото познавам заради клюка, може би бих ако е нещо грандиозно например. Случвало ли ви се е да чуете нещо абсурдно за себе си и как се справяте с лошите погледи и отношение?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: ac75ce3d73
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   За мен е важно личното отношения на човека към. Имам приятели, които са записа ли най-тежките грехове в тефтера на господ, но с мен винаги са точни. Подава ли са ми ръка, в най-тежките моменти. За мен това е най-важно. Всичко друго няма значение.







Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: bfdc831449
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Ако си умна няма да ги слушаш дори коментарите, защото това създава нови невронни връзки в мозъка ти и почваш да се подтискаш и да мислиш. Мнението на другите за теб е резултат от завист, злоба, комплекси и т. н. И какво ти пука, че някой нещо си е казал за теб. Неговият коментар е резултат на неговото виждане за света. Аз лично прекъсвам и не искам да слушам кой, какво казал за мен и ми е много по-добре. Ако на теб толкова ти пука, означава че издигаш някой си в култ и е нещо повече от теб.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 737f150e9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Отдавна спрях да се вълнувам кой какво говори. Истината е, че не можеш да запушиш устите на хората, можеш просто да не им обръщаш внимание. Ако наистина не ти пука какво говорят, те не могат да те засегнат.
Преди доста години колега беше разпространявал гадни слухове за мен и много се ядосах. Размислих какво реално мога да направя и установих, че нищо. Ако започна да обяснявам наред, че не е вярно (което беше така), ще изглеждам още по-виновна. Какво, да дам пресконференция ли? Ако говоря с него, ще отрече, разбира се. Така че дадох игнор, колкото и да ми беше трудно. А и всяко чудо за 3 дни - хората ще говорят, ще говорят, пък ще спрат. Така и стана.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 86e9979db4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Да,чувал съм доста неща зад гърба си,но това ме нахъсва и надъхва още повече да бъда себе си,да следвам своя си път.След това се кефя да гледам злобарите как се гърчат и хапят езиците си.Като видят че с мен не става обръщат злобата между тях си и се изпоизяждат,а аз пак стоя отстрани им гледам сеира.Сменил съм много работни места и репертоара е все един и същ,хепиенда-също.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: a341fdb616
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   А , то и туй остана!

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 78685f5dda
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Обвинявали са ме във неща които не съм си и помисляла. Накараха дори майка ми да вярва.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 322f5cc575
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Много гадни неща съм чувала за себе си. Като бях ученичка много ми играеха килограмите. Като напълнея- бременна съм, като отслабна- аборт съм направила. А реално аз бях девствена, нямах и приятел. Няма дословно да изброявам през годините какви са се лели по мои адрес. В един момент си казах- аз ако тръгвам да обяснявам и да се оправдавам пред някой, значи той не ме познава. Който ме познава знае що за човек съм. Другите не си заслужават.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: f75e3dd9f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Това с килограмите и при мен го има. А като се случи да ме хване стомашен вирус...опази Боже. Та до сега и аз съм "с три аборта".
Лошото е че и уж близки хора се връзват.

 
  ...
преди: 2 години, 25 дни
hash: 78685f5dda
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Оказа се, че човек когото мислех за приятел(роднина по съребрена линия) е злоупотребил със споделени неща и от там идват всички клюки. Било е от злоба и завист а аз не се усетих навреме. Не вярвайте даже на най-близките ви преди да ги тествате защото е пълно с лицемери и сеирджии които потриват ръце при всеки ваш провал. Още по -доволни са ако те имат пръст в това.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker