Труповете в кладенците вият? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14369)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Труповете в кладенците вият?
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 1195 пъти
Извинявам се още от сега за малко гадната тема. Преди няколко дрна стана нещо, което потресе всички, но това явно вече е нормално за България. Изкараха труп на младо момиче от кладенец. Адски отвратителна история. Но това представляват циганите. Попаднах на новина за случая във Фейсбук. Погнусих се естествено. Чух и нещо дето и преди въм чувал. Момчетата от видеото, дето намерили твлото на момичето разказаха нещо много странно. През нощта чували виене на чакали. Проверили в кладенеца. Хвърляли камъни и видели тялото. Виене от кладенец? Или чакалите са виели? В Ямболско живеят чакали. Но е странно как са виели точно като има труп и как точно тогава проверяват. Може и аз да не съм разбрал. Но съм чувал за подобно нещо и преди. Не снам дали е истина. В едно село само с възрастни хора се случило. През нощта чували писъци, крясъци и вой. Ходели да проверяват, не намерили нищо. И така няколко пъти. И ловци ходели и нищо не видели. Писъците продължавали. Накрая в изоставен кладенец намерили скелет на младо момиче с череп отделен от тялото. Когато изкарали скелета писъците спрели. Кво е тва? Случайност ли е или е нещо паранормално? Има ли труп в кладенец има писъци и вой? Това е много стряскащо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: f68354d084
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Животните, чакали и кучета, просто усещат, че наблизо има труп и за това вият. Труповете не вият! Животните обаче да. Няма нищо свръх естествено. Видели са, че животните се държат странно до кладенеца, проверили са защо и са я намерили. Иначе е наистина гадна история. 17 годишна, бременна, убита от пастрока си... ужас!

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 522bc8e123
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Не забравяйте, че циганите масово, като поминък се занимават с магии, от най-мръсните. Може и наистина да има виене от кладенецът. България има много лош енергиен фон защото цялата е омацана с тия мръсотии. Всяка една магия е мост за преминаване на невидими същности от ада в този свят. В село Шишенци как се забиват сами брадви във врати. Хвърлят се и около магистрали и пътища за да стават катастрофи. Държава е излишно даже да се споменава, че липсва.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: b1eff29cbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   И мен ме потресе тази история. Но бъркаш за нещо. Тук въобще не става въпрос, че са цигани. Изроди има от всякакъв етнос, включително българи! Момичето е било много красиво, със сериозен приятел (или в брак с него) и е била бременна от приятеля си/мъжът си. Не можем да обезценим животът й само защото е циганка. Боляло я е също както теб българина би те боляло. За мен големият въпрос е какви са тези хора, способни на подобно нещо. Умишлено пиша в множествено число, защото не е един такъв. И колко такива има сред нас. Как да ги познаем. И как се формира един такъв "човек", за да стане това, което е. Ако някой знае отговора... Ще ми е интересно да прочета.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: ae8ceb7d19
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   2 искренно ме разсмя. Особенно с това държавата да се занимавала с издирване на вещици, сигурно и изгаране на клада си представяш.

Чакалите при липса на население обикалят не само около селото, но и навлизат в изоставените дворове. А ако не знаеш труповете миришат, и е напълно нормално чакал да влезе в изоставения двор заради миризмата и да вие около кладенеца. Гледай видеото пак, мъжете свидетелстват че чакали и кучета са се виели, тоест са обикаляли наоколо.

Село Недялско е почти обезлюдено, пра баба ми е родена там преди повече от 100 години, реално не знам дали в момента живеят 80 човека там, по документи се водят 230, но повечето мъже цигани са в чужбина. В момента това е селото в България с най евтини къщи, ако искаш провери в сайтовете за имоти. Евтините къщи привличат бедни купувачи (цигани).

Колкото до съмненията че пастрока я е убил, те не са потвърдени. Свидетеля твърди че е пътувал с момичето в деня на смъртта, вероятно е пътувал с междуселски автобус. Твърде вероятно е момичето да е ходило на преглед в Ямбол и в него ден да е разбрало че всъщност носи близнаци. От тази информация за близнене могат да тръгнат скандали , защото сред бедните и нискообразовани слоеве на обществото има поверие, че близнят само ако имат близнакини в родата. И ако в родата на мъжа й няма близнаци излизат съмнения че бебетата не са от него, съответно скандали, особенно ако на комшията жена му има близнаци. Има вероятност или несъгласния на близнаци млад мъж да е посегнал или тя сама да е отишла да се хвърли, заради нападки от родата.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: ae8ceb7d19
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Когато гледате клип обмисляите дребните детайли. Днес по нова тв имаха репортаж, единия от момчетата каза, че са имали съмнения че е избягала с друг мъж.
Мен това изречение ме кара да си вадя извод че не са познавали момичето като скромно, значи я познават като сменяща мъжете, лека жена.

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 63477fae55
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   3., само дето процента на изродите доста се разминава при различните етноси.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 08efe8dc19
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Номер 6, да, при циганите вероятно са повече. Но ако ти или твой близък пострадате от един такъв изрод с български или какъвто и да било друг произход, въобще няма да те грее при циганите колко е процента. Номер 4, като ще пишеш по темата поне се запознай със случая. Едва ли ще се самоудуши, ще си напъха бельото в устата и ще се метне в кладенеца!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker