Собствена модна линия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Собствена модна линия
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 458 пъти
От две три години страдам от факта, че не мога да си намеря хубави дрехи по магазините. Или модела ще е интересен, но примерно материята кофти, или както в повечето случаи моделите са еднообразни и скучни. Искам сама да шия дрехи и да имам магазин. Имам много идеи, които не знам как да осъществя. Мечтая си да имам магазин като Алеса например, но с по-различни дрехи. Да измислям моделите, да ги шия и да продавам. Мисля, че ще е уникално. Имам към 20хил. в банката, които мисля, че за нищо няма да ми стигнат. Но много си мечтая, в главата си имам идея как ще изглежда всичко, дрехите ми ще са свежи и разчупени, с готини принтове и ярки цветове, но същевременно ще са секси, без да са "чалга" или пък без да са лелкински,като някои други български фирми за дрехи, които като качество са добри, но пък моделите са ми леко бабешки, предполагам, че просто към такава група са ориентирани. Аз искам да правя дрехи за младите момичета, цветни и нестандартни, като същевременно да не са много скъпи, може би с цени като на Зара. Българските марки, които следя поддържат доста високи цени според мен, като една лятна рокля от полиестер (който е по-евтин материал) струва около 150-200лв?! Не знам от къде да започна. Нямам представа колко пари ще са ми нужни, не знам от къде да си купувам платове, нито на кой да ги давам да шие. Мога да си направя сайт, да регистрирам фирма и да продавам през сайта. Ще изпратя няколко модела на инфлуенсъри, които да ги покажат в клиповете си. Но нямам представа как се шие. Бихте ли ми дали някакви насоки? Също така горе долу рисувам добре и съм си рисувала кецове и дънкови якета с текстилни бои, получава се интересно, но е доста трудоемко и отнема дълго време. Ако станат повече поръчките, няма да мога да се справям. Бихте ли ми дали насоки как и къде да търся платове и хора, които да работят с мен, да разберат какво искам, да ми го ушият в поне 3 размера, които да мога да продавам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker