Какво мислите за бабиното? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121274)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Какво мислите за бабиното?
преди: 2 години, 7 месеца, прочетена 738 пъти
Какво мислите за Макрон, както е известен в България като бабиното? Аз лично не разбирам и грам защо българите токова му се подиграват, че се е оженил за жена 25 години по-голяма от него и го наричат бабиното. Аз не съм виждал българка на годините на жена му(68), която да изглежда изобщо привлекателна на тия години, каму ли пък толкова колкото Бриджит, която до преди 5-10 години направо смачкваше и красивите тинейджърки. Макрон също е много привлекателен. Психологическият му портрет, който виждам в него просто кърти мивки. Дъщерята на Бриджит първо е била лудо влюбена в него и тъкмо когато е била сигурна, че бъдещето и е с него, тоя изтърсва у тях пред всички, че ще се жени за ...майка и. Онова пиле едва не влиза в психиатрична клиника. Това значи, че Макрон е неотклонен в принципите си, както и издава, че мрази младите руси кифли (каквато е дъщеря и) и, че не ги възприема на сериозно за интелекта си. И за това се жени за много по-възрастна от него, която му е била и учителка при това. Цени не само външният вид на жената, но се привлича още по-силно от това дали е умна и може да го научи на нещо. Персоналът в Елисейският дворец е изумен, казват, че никога не са виждали толкова силно влюбена двойка. Нисичък е което значи диктатор. С високо чело, което значи умен. Има остър поглед и едър нос, което значи силно проницателен и сколен към мъжество. Изключително силно уверен в себе си, смята, че никога не греши в преценките си, тия които не споделят вижданията му, ги смята за слабоумни. Като цяло това не е далеч от действтителността. Действа с голям замах. Арогантен, напорист и твърд. Тръмп който е известен с извратеността си го харесваше страшно много заради изборът му на жена и останалите черти от психологическият му портрет. Като изключим Орбан, Макрон е единственият човек, който виждам да представлява надежда за Европа. Действа като Наполеон. Вкарва в панделата които му се подиграват във Франция, изпрати разрушители в Средиземно море и беше готов да удари Турция в момента в който тя прекрачеше границите с Гърция. Страшно трезв в преценките си за състоянието и проблемите на ЕС. Който му пресече интересите или пътя веднага удря със всичка сила. След последната му реформа във Франция ислямистите там се изпокриха като мишки. Само си кротуват и не го провокират повече. Явно им е обяснил нещата какво ще се случи при следващ атентат там или дори вой от тяхна страна. Постоянно в главата му са планове за мощтна милитаризация и обща армия на ЕС. Какво мислите за него? Ционит ли е или е вторият Наполеон, който ще спаси Европа, ще измете полумесецът от Европа или най-малкото ще му сложи ограничител, ще направи ЕС супер военна и технологична сила чрез реформи, особено сега, когато я няма Меркел за да му се пречка?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker