Обмислям да прося... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121278)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Обмислям да прося...
преди: 2 години, 6 месеца, прочетена 1737 пъти
Здравейте!
За пореден път имам проблеми с това пусто образование в Лондон и финансирането.. Тъкмо се нормализират нещата-и ааааайде пак... 100 пъти съм мислел да се откажа, но все още има някаква надежда.... Но все пак.. Освен, че все трудно ми отпускат пари, ме оставят все на поправителни в университета. Мъча се, какво ли не правя-е няма и няма! Пак ме оставят на поправка. Само че, има лимит... Няколко пъти ако повтаряш, отказват да ти платят тази година. Вече искам да сменям специалността, че и без това тази, на която съм ми е трудна и безинтересна, обаче... първата година трябва да я платя аз, а сумата е 9250£.Няма от къде да ги взема тия пари! Каквото и да правя. Прекалено много са. Трябва или да се откажа окончателно, или-някой да ми даде. Отчаян съм вече.
Обмислям да моля хората за пари. Знам, че звучи малоумно и никой няма да е склонен да дава, ОСОБЕНО-големи суми, обаче ми се върти една шантава идея и искам да се допитам до вас, като ще ви замоля да не ме критикувате и нападате.
Мъж, на 21 години съм. Млад, красив...И мисля да използвам тези качества.. Знам, че случайни хора няма да се трогнат, обаче нещо ми казва, че гейовете са по-състрадателни, особено-към други мъже. И мисля да отида пред някой гей бар в Лондон, да стоя отпред, и който излиза някой от там, да обяснявам ситуацията и... Да им се моля за пари, да прося... Подозирам, че 100% сред тях ще има доста, така, богати, и само като ме видят ще се трогнат. Няма да си продавам тялото.Смятам,че ще ми дадат някакви пари само, като им обясня ситуацията и ги помоля. За един ден предполагам, че поне до 1000-2000 ще успея да събера.
Надявам се. Просто... няма, иначе от къде да събера толкова пари. В задънена улица съм...
Какво мислите? Имате ли някакъв опит с гейовете и състрадателни ли са? Ще ми дадат ли пари, според вас?
Благодаря за отделеното време!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 6 месеца
hash: ae6afc14cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Защо да просиш,заработи си ги зад гей бара.Да,гейовете наистина сме състрадателни хора,с радост си отваряме сърцата към закъсалите мъже.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: e2f878fde1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   "гейовете и състрадателни ли са"
Въпросът е - а ти състрадателен ли си към гей който е седял на сухо :)?

Много са ми интересни тоя тип хора които търсят "състрадание". Всеки си има своите проблеми. Вярно е, че много мъже са малоумни и пръска пари по жени... за една усмивка. Но ми се струва, че само жените го умеят това, да доят и манипулират успешно мъжете. И не, мъжете не го правят от "състрадание", а им е такава биологичната природа. Не знам при гейовете как е, но ме съмнява, че ще ти се получи, особено за тая сума. Според мен от сега избирай - с гей или с някоя грозна дърта англичанка.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: d3b933930d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ако имаш някакъв талант, може да го показваш на улицата и хората да ти дават пари, като на уличните музиканти. Разбира се, зимата не е най-подходящото време. За гейове нямам представа честно казано, но не ми се вижда добра идея. Със сигурност ще искат нещо повече в замяна. Може да пуснеш кампания за набиране на средства във фейсбук. Моят мъж работи като ИТ в Германия и ми е разказвал как веднъж уикенда е видял негов колега, също на много добра позиция с висока заплата, да проси в центъра на близкия голям град. Питал го е какво по дяволите прави там и той е казал, че от няколко часа просене през уикенда припечелва много добре и подпомага семейството си. Варианти винаги има. Няма ли начин да получиш студентски кредит? В крайна сметка, ако и специалността не ти се удава, по-добре изкарай някой курс и започни работа поне на първо време.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 0180d923f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Това, което си измислил е толкова необичайно, че според мен тия хора ще си помислят, че искаш да проституираш. Кандидатствай, където е възможно, дори където е невъзможно за финансиране, потърси в Интернет. Преди години мой познат тъкмо се отчая и го одобриха за някакъв платен стаж и успя да завърши.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: a3392b30ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Като си прост, чий х*й търсиш в Англия? Всеки “тарикат” се записва да “учи” там, само и само да гълта пари от държавата, после като се “наяде” спира със “ученето”, гепа мангите и заминава в България на “Хайлайф” за 3-4 месеца, щото толкова ви отнема да изхарчите 6-7 хиляди лева от “ученето” си във Англия. Тия, които “учат” в чужбина, не всички, но много от тях, ходят само да гълтат големи стипендии и после обратно в България. Кво си мислите, че ще ходите да обикаляте улиците и ще ви дават пари? Е, па много сте объркали държавата. Яко ми е, че страдаш, не защото те мразя, а защото си мислиш, че можеш да надхитриш ангийската система, ама тук хората в Англия не са прости, защото и аз живея тук и работя тук. Всички тия, които “лапате” пари от стипендиите сте мързеливи на кучета, защото си мислите, че това е България и раздават дипломи като топъл хляб. Тряаше някой да ти каже истината директно за да се осъзнаеш.

 
  ...


...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 2ae7e65639
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Това че си мързелив и не искаш да учиш и да полагаш старание, че да си взимаш изпитите не е ничии проблем, а само твои. Имам много познати, които заминаха за Великобритания и си скъсват задниците от учене и работят и си правят така бюджетите, че за всичко да им стигат парите.
Какво изобщо правиш в чужбина след като нито ти се работи, нито ти се учи, какво си очаквал, че ще си почиваш и ще харчиш пари, а държавата ще ти дава ли?
Започни работа, поработи и тогава започни да учиш, ако все още ти се учи.
Защо не се прехврълиш в друга страна в която образованието е по-евтино?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 232a748dc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Хаха едва ли, хората са стиснат. Намери си работа и не учи неща дето не те влекат и не може да си вземеш изпитите. Даром нищо няма.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 1ab8db3317
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   А ще ти дадат, ще ти дадат... ама срещу няколко услуги. :)
Все знаех, че на 20 си наивен, ама ти изби рибата. Значи ще си стоиш ти пред гей бар, обаче те ще ти даваг пари без да искат да те...
И после тук някой ми развиваше теория, че хората, които учат в България са прости!
Мдааа, какви невероятно капацитети учат в чужбина!
Вашите със сигурност много ще се гордеят с теб!

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 67f2cfb409
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   9 хил. паунда докато ги събереш с просене ще си завършил.
По добре заеби всичко и се върни и почни отначало, а не да просиш и то да чакаш гейовете. Това е мисленето на един бъдещ лузър. Сори брат, ама си точно такъв.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 73d917e9c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Сори не дочетох статията до края, защото ми идва в повече. А защо не работиш на половин ден като куриер, болногледач или нещо такова. Ако усещаш, че не се справяш с университета или не ти паресва това което учиш не си длъжен да продължиш и не и срамно да се откажеш. Ако учиш университет само заради дипломата може да запишеш и нещо в България дистанционно или задочно.

 
  ...

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: a3392b30ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Номер 3, може другите във сайта да са се вързали на това, което си написал/а, ама мен трудно ще излъжеш. В Германия, ИТ специалист, със висока заплата и ми ходи да проси по улиците? Тия извари и манджи ги разправяй на някой друг. Мъжа ти и ти сте специалисти по лежането на гърба на държавата, която ви плаща социални помощи. Това, което се опитвам да ти кажа е, че според мен сте цигани, които отиват там, за ДС смучат евра от държавата. Казвам ти тия неща, защото като чуя “Германия” веднага се сещам за циганята, които крадат, че дори теглят кредити, връщат се в България и си строят къщи за хиляди левове. Тия неща ми ги каза мой познат, който е циганин и познава такива хора. Идват им писма, че ги търсят от банките и ако не върнат парите, отиват в немската пандела! А там панделата не е като при нас. Там лапаш курчета, за да не те очистят. ;)

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: d97376cd9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Убеден съм, че са състрадателни, но ти все пак си носи повечко вазелин, за всеки случай, де...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: b15c43c8d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Много нестандартно. Аз съм бисексуален, обаче такова нещо, като твоето и през ум не ми е минавало. Под достойнството ми е да прося пари, където и да е.
Може да започнеш да работиш някъде, като сервитьор или чистач, това са пак търсени професии.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: e756ec710f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Момче, ако във Великобритания не можеш да си намериш работа, то къде тогава?
Намери сайтове за работа и си пусни CV там.
Познавам млади хора, които се дипломираха, работейки като барман на смени и без никакъв предишен опит.
Никой няма да ти даде пари, ако просиш. Ще поискат определена услуга в натура или ще те помислят за наркоман, а може и да полежиш на топло в полицията
Здрав, прав, корав, а проси? Хората не са толкова глупави.
Ако паразитният начин на мислене ти е присъщ к мързелът ти е в повече, може да послушаш съвета от по-горния оментар и да си намериш някоя платежоспособна кака, която да те отглежда срещу определено обслужване.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: d63ccf3d3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Имаше същата тема преди известно време. Само че там не беше стигнал до решение:(((

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: ef1e7b668d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   А не усещаш ли, че просто не ти се получават нещата с ученето? По-добре го зарязвай, от всяко дърво свирка не става.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker