Не знам вече,какво да правя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Не знам вече,какво да правя
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 624 пъти
Здравейте,на 28години съм ,млад човек с по голям брат в семейството .От малък град сме,който често става известен с това-онова.Ще карам направо ....Писна ми вече от живота ,който живея ,не ми минават мисли за самоубийство или пък да съм някой суициден тип,но просто вече нищо не ме радва.Връстниците ми повечето вече са половинки,някои женени,някои не,повечето обаче имат и деца вече.Знаете ли колко е отвратително и пробождащо сърцето всеки път като узнаеш ,че някои твои приятел/ка вече има дете,а ти си все още самотен/на.Да те е страх да обичаш и да искаш да си с някого ,поради мисълта,че ще оплескаш пак нещата.Въобще да живееш на тръни,реално .Казвам реално, защото е така.От поне 15години аз и семейството ми страдаме от магия,която все още не е развалена.Последиците са жестоки-няколко погребения за скъпи наши хора,две катастрофи с брат ми ,при едната по чудо не се осакати ,той и наш близък приятел ,баща ми се разболя тежко и сега е пенсионер по болест с ТЕЛК.....Понякога благодаря на Господ,че като се пробудя нощем и чувам баща ми да хърка,понеже телефона ми е до главата и ,баща ми не хърка ,съм готов веднага да набирам 112и да чакам тъпите лекари.Не мога да си намеря някоя докато този Ад не мине вече.Защото ако за повечето хора Ада е от девет кръга,за мен са много повече.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: 3565254604
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Не знам, от малък град не би трябвало да ти е трудно да си намериш половинка, тъй като лесно можеш да разучиш кой какъв е и доста хора се познават.
Колкото до магията, пробвай да ходиш редовно на църква, ръси вкъщи със светена вода и пробвай позитивни молитви абсолютно всеки ден сутрин и вечер. Никоя магия не е по-силна от силата на смирението и любовта, ако не друго - страданията и изпитанията ни помагат да израснем като личности и да намерим смисъла в живота.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 19137ff154
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Относно магията - задължително трябва да се развали и то възможно най бързо. Относно живота - аз съм момиче, на 23. Тази година за 3ти път се записах да уча, нямам приятел, нямам и приятели. Бивши съученици вече завършиха, деца имат, женени, абе мани. Споко, не го мисли толкова. Махайте магията и оттам нататък гледай да бъдеш възможно най позитивен. Сега е и годината на тигъра , така че те съветвам да си вземеш една фигурка. За любовта и оплексването - мой съвет е да си купиш един кристал розов кварц и да си го държиш в ръката по няколко пъти на ден или когато имаш нужда. Не се притеснявай дали ще оплексаш нещо в някоя връзка - живеем в скапано общество, където почти никой не е стока. Давай смело напред и най най най важното , което примерно аз като жена гледам - бъди самоуверен. Не да имаш самочувствие без да имаш покритие , а да си по отворен. В никъв случай не бъди някъв жалък дето само лафи, че няма приятелка. Когато някой те пита що нямаш половинка, казвай " Еми кво да ти кажа , искам приятелка, но просто досега никоя не ме е впечатлила" или нещо такова

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 356955ab53
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Здравей!…
Ти си добро момче и … не заслужаваш да ти е толкова трудно и тежко. Но … “такъв е животът”! Да живееш в малък град е предизвикателство, разбирам те, защото и аз живея в малък град, в който сякаш всички са се вторачили в теб, в очакване да направиш грешка, заради която да те съдят до живот. Да трябва да се справяш с нечие заболяване е неприятно, а още по-неприятно е самият ти да страдаш от някакво заболяване, разбирам те или по-скоро разбирам баща ти, защото аз живея с рядко заболяване и често се срещам със страданието на майка си, например, тя страда повече от мен самата. Болестта идва (без предупреждение или покана) и понякога си отива, а понякога остава с нас завинаги, но някак винаги го прави, за да ни научи да се отнасяме с достатъчно внимание и грижа към живота и здравето си, според мен! ;)
Не се предавай! Семейството ти се нуждае от теб, а и самият ти имаш желание да имаш свое собствено семейство. И не се тревожи, за истинската любов обстоятелствата нямат значение, няма значение и дали можеш или не да й предложиш любов, като от романтичен филм, ако тя наистина те обича, ще остане с теб и ще те подкрепя във всичко!
Успех!… И всичко най-добро, заслужаваш го!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: b90b67efdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   До автора,
Мъж на 39 г,
Момче да се стягаш.1. Млад си ,животът е пред теб.Учи, работи здраво всякакви работи.Говори с всякакви хора по различни теми,чистачка , общи работници, монтьори сервитьори,комуникирай с обикновени хора.Отиди на психолог говори за проблема.Чети статии за самоусъвършенстване, научи английски,практически умения.
2.Жените са сложни, не всеки има приятелка, искат мускули,средства, покрив ,грижа внимание.Събери пари отиди на проститутка. Пий две бири в местната кръчма.Животът е суров за всички трябва много труд, пот усилия, за всичко.Не ползвай опиати.Храни се силна храна,търси приятели,поздравявай жените, закачай ги.Изправи гордо глава ,изправи походката,тренирай бокс за самочувствие.Това е голяма слабост.
3.Бъди мъж, смел,волеви, дисциплиниран ,работещ.Радвай се се на слънцето, тревата, семейството си грижи се за него. Намери си хоби.
Смелост и работа. Действай. Успех.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker