Лош човек ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121330)
 Любов и изневяра (29741)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9607)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18563)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Лош човек ли съм?
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 937 пъти
Добър ден на всички,пиша тук с голямо притеснение какъв човек съм аз. Ако някой пита момиче съм след месец правя 20 години. Проблемът е такъв,че не знам коя съм,не знам какво да права за напред. За мен съм лош човек,който няма мнение,винаги гледа да се съобразява с другите. Стлгасявам се с тяхното мнение и нямам свое ( имам,но ме е страх да го изказвам). Доста често не е като мнението на другите. Но правя така,че да се харесам.... Осъзнавам колко лицемерно е това,но какво да направя да се освободя от това положение,искам живот в който няма лъжи искам да съм честна и откровена,може би средата ме е направила такава?! Не знам и не знам..... Сега и това с Русия и Украйна още повече ме притеснява. Моето мнение е че Украйна сама си е виновна. Не може навсякъде да са обградили Русия с американски бази! А и никой не пита хората дали исмат да са в НАТО.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: a0fb0d5b91
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Логиката ти куца. Какви бази ще има в държавата всеки сам си решава и не е длъжен да се съобразява. Ако искам и занзибарски бази ще си направя. Не може да угодиш на всичките си съседи и не си длъжен да се съобрязаваш с всеки психопат до теб. По тая логика и Ердоган може в някой момент да реши, че някоя база у нас не го кефи и да ни пусне някой и друг изтребител. Аз мога ли със всеки д се съобрзявам и да го питам каква аджеба база ще му е кеф аз да направя в моята си страна. Това не трябва да е повод за война. То всеки си има някакви бази, дай тогава американците да атакуват половината свят, които имат руски бази, а руснаците да атакуват другата половина с американците. По твоята логика и китайците нон стоп трябва да атакуват съседите си, и японците, и всички нон стоп трябва да тероризират съседите си.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 568be1d93b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   До авторката - научи се да лъжеш, за да ти е лек живота. Най-голямата обида винаги е истината, а ти искаш истината да говориш, е няма как да стане това.
Откровено ще можеш да говориш само пред хора, които са ти наистина приятели, само гледай да не го използват срещу теб след време като разкрият нещо лично за теб пред други хора.

1, правото е все на страната на по-силния. Военните бази на САЩ в Източна Европа са в нарушение спрямо договорите, коите те бяха подписвали, а техните инвазии в Близкия Изток и Африка са също в нарушение на международното право, но те са все още първи като военна сила в света, никой няма какво да им каже.
А и да не се лъжем - целта на Русия е контрол над ресурсите на Украйна, която може да е ОК страна демографски в сравнение с нас и други държави от региона, но си е една пълна и типична източноевропейска дупка отвсякъде

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: a0fb0d5b91
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   правото е все на страната на по-силния

Именно. Но аз говорех за логиката на авторката. Все едно съседа да ме набие, защото съм си сложил барбекюто в двора и него не го кефи, понеже му мирише. Авторката би ли се отказала от любимото си барбекю, само защото някой неин съсед не харесва барбекюта?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 8505c3a3d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Ами то по тая логика Ердоган ще каже утре вдруги ден "Бат Бойко по- ми харесваше... ей сега ще ви пратя едни "миротворчески" войски да Ви набомбят държават и да си сложите за премиер някой от ДПС, че ми е по-угоден".

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 7d5c01c412
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Средата, в която живееш те е притискала и ти не смееш да изразиш себе си.Но вече си голяма така че започни да работиш, да имаш пари и се изнеси от вас. Или отиди да учиш надалеч от родителите си. Иначе правото е на по-силния в света, а Русия е бедна и слаба. Тя можеше вероятно да направи това, което направи Китай и да стане богата и силна, но не го направи.

 
  ...


...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: dc885d7380
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Лошите хора правят каквото си искат. Защото тези които се мислят за добри, нищо не правят. Ти от кои си?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 21bc942bc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   "Лош" или "добър" човек от каква гледна точка? Не казваш спрямо какво...

Лицемерието и да се правиш, че се съгласяваш с другите е важно качество. Викат му - оцеляване. Хората дори инстинктивно го правят, след милиони години еволюция. Но явно ти влияе зле, защото нямаш среда в която да се изявиш каквато си. Което не е само твой проблем, проблем е на всеки който се е замислил относно това да бъде личност и има собствено мнение. Трудно е, и ... общо взето човек трябва да се оправя и бори сам. Истината е, че на никой не му пука за теб и мнението ти. И ти си го усещаш, колкото и гадно да звучи, такава е истината. Хората търсят някой да подкрепи техните вярвания и его. Това, в комбинация с ниска информираност и нисък интелект, създава изключително лоша социална среда, особено за млади и подрастващи. За съжаление - нищо не можеш да направиш. Средата е това което е, трябва да живееш в нея, и да изразяването на лично мнение, не само ще накара много хора да не те харесват, а могат да станат и агресивни - физически или псхически да заговарят срещи себе си... Като става дума за войни - такава се води между всеки един от нас. И тези геополитически "приятели", са точно толкова "приятели" колкото и твоите. Всеки си гледа интереса в тоя живот. И е добре някакси да го възприемеш, даже по-добре с отвращение, защото да - живота който всички ние водим, до един, буди отвращение...Тези които не могат да го приемат, и се имат за "по-добри", са всъщност най-отвратителните. Както и с положението в Украйна, най-обичат отдалеко да моралстват, на практика не знаят в кой свят се намират и как ой работи. Та така и с твоето положение - не моралствай по въпроса, а си дай реална сметка как стоят нещата и какво можеш да направиш. Ако се попаднеш на хора които се интересуват от мнението ти, ок - бъди искрена. Но ако си с хора които искат да бъдат излъгани - лъжи и ти.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: eb151ff195
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Прости капути сте всички коментиращи в този сайт. Не виждате ли, че момичето има проблем, очевидно психически. Най-малкият ти проблем е войната в Украйна, по-добре се погрижи за себе си, за това да израстнеш духовно, емоционално. Това е най-важното

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 2dfc41ea88
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Благодаря номер 8 <3. И аз усещам,че имам проблем с психиката,може би в скоро време ще посетя психолог. Колкото и да ме е срам

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker