Чувствата му истински ли са? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18614)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чувствата му истински ли са?
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 792 пъти
Здравейте! Обикновено не пиша в този сайт, но наскоро научих за него и реших да споделя историята си. Извинявам се предварително, ако ви се стори неясно написаното просто не знам откъде да започна. И така  аз съм все още ученичка, 11 клас започнах учебната година нормално и с много мотивация, но в последствие любовта ми обърка плановете. Има едно момче , с което се сблъскахме в 10 клас, тоест щеше да стане лек инцидент и това беше първият ни и последен разговор. То даже не беше разговор , а 2 изречения.Не обърнах внимание тогава, но впоследствие забелязах, че мина ли например по неговия коридор  или където и да е той ме гледа и когато забележа винаги си отмества погледа. Това ми направи впечатление пък и не беше лош държеше се като джентълмен и ми остави добро впечатление.Времето мина и станах 11 клас и както може да се сетите си спомних за него, защото винаги мина ли покрай него той се държеше някак все едно ме харесва или нещо такова просто  го усещам. Та точно тук е въпроса с времето осъзнах, че аз го харесвам и научих  , че той си има приятелка наистина това ми разби сърцето, но той продължаваше с това държание и все още го прави. Въпросите ми в главата не спират и изникват нови. Но моя въпрос към вас е как мога да спра да мисля за този човек, защото непрестанно го правя?! Това, че си има приятелка искам да остане така и единствения начин е да спра себе си и чувствата, които изпитвам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: 38868dd30b
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Ще ти се стори парадоксално, но като занимаваш мозъка с други неща, няма да мислиш за момчето и полека лека ще ти мине. Една идея е, да започнеш да учиш повече, за да завърши годината така добре както е и започнала.

Лола

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 88bdeb4e31
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Седни и учи, защото сега ти се решава бъдещето. Колкото до момчето, щом има приятелка, вероятно не са истински чувствата му. Обаче ти просто изчакай - може да се раздели с приятелката си. Учи и му дай време.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: d0391291c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Здравей, бях в подобна ситуация, след като се разделих с първата си любов. Опитвах всичко- блокирах го, ходих на различни места, опитвах да се “забавлявам”, но не- нищо не помагаше. Единственото нещо което ми помогна беше да се разсея с учене, до толкова, че просто да нямам време да мисля за нищо, камоли за него. Минаха вече 7 месеца, все още поддържаме връзка и си го обичам, но не мога да кажа, че съм влюбена в него. Тренировките също за добър избор. Успех, мила!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 5d3685335c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   А ти до сега имала ли си приятел-гадже. Как досега никой не те е харесал, че да спреш да мислиш за това момче. Ето, той си има приятелка и ти трябва да го изхвърлиш от съзнанието си. Лесно е.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: ac8cb0ab9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Недей не си струва да мислиш толкова много за него, на времето така аз като бях точно на 16 като теб в 10ти клас така се бях влюбила в едно момче, беше футболист, винаги ме гледаше постоянно не спираше, но и той се оказа, че си има приятелка и то не е една, а няколко... И какво спечелих аз ли нищо освен да страдам по него, аз не бях в състояние да мисля за училище изобщо. Така че ако той не дойде както в моя случай, не дойде да говори изобщо с мен, значи, че не си заслужава да мислиш изобщо за това момче! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker