Отново съм в депресия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Отново съм в депресия
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 1046 пъти
Здравейте! В депресия съм, защото виждам света като много лошо място. Две години ми беше омръзнало от фалшивият корона вирус. Сега има инфлация и не мога да свържа двата края и съм принудена да мизерствам, защото цените са много високи. Аз съм на 19 години и работя, никой не ми помага, защото съм от много бедно семейство, дори се страхувам дали утре ще имам какво да ям. Интересувам се от политика и тайни общества и знам доста неща, които аз не мога да променя, но ме натоварват. Осъзнавам, че Америка контролира света, никога няма да спре да убива невинни хора за да трупа пари и вечно ще промива мозъците и настройва хората, както в момента е чрез медията. До няколко години вярвам, че Европа ще се обедини и ще стане нещо като САЩ, като “Европейски обединени щати”, за да може да ни управляват още по-лесно. Осъзнавам, че вече не живеем спокойно, както преди. Мразя войните и се страхувам за живота си. На властите, които управляват света не им пука за нас. Ние сме едни малки марионетки, които ни насилват да правим това, които за тях е добре, а нас да ни ядат кучетата. Аз съм само на 19, не съм пътувала извън България, не съм направила почти нищо. Знам, че всички хора са в тази ситуация, дори има и по-зле за съжаление, но просто исках да споделя. Страх ме е от това, че може да умра или някой близък. Много съм отчаяна. Надявам се да спрат всички войни, които има в момента по света и да изчезне инфлацията или да се увеличат заплатите и всички да бъдем щастливи. Но глупавите тайни общества няма да спрат, те са господарите. Знам доста информация относно тях, дори знаех за вируса преди да се е случил, както и за ваксините с чипове, проблемите в Европа и финансовата криза, една от целите на масоните е населението на света да се сведе до половин милиард. Всички неща ги знаех предварително, че ще се случат и те наистина се случиха и аз бях подготвена. Тъй като имам информация за бъдещето аз чувствам някак малко по-голяма сигурност от другите хора, които са изненадани, но все пак се чувствам депресирана и отчаяна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: fbf8fa72fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   И да се тревожиш, няма как нищо да промениш, само по-зле ще станеш психически. (Аз също съм бил в подобна депресия като теб, но заради това, че масата хора не се интересува за природата и тн, когато бях по-млад.)
Животът е страдание за повечето хора на земята. Имаше един американски философ, който разправяше, че анимационните филми на Дисни са ужасни, тъй като създавали нереалистични представи в децата за любовта и прочие.
Самата идея за това какъв трябва да е животът днес е една подобна химера - радвай се, че имаш покрив и какво да ядеш днес, много хора по света и това нямат, а в бъдещето кой знае какво ни очаква всички хора на земята с тези глобални екологични и кличатични промени.
Приеми света какъвто е, а вместо да се тормозиш, се опитай да живееш достойно и да се развиваш като човек.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: aede12c6f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Пише ти една чипирана.
Противоречиш си. Прочети си пак писанието, може би ще се разбереш сама.
Ако не искаш да си жертва тайните общества, не ползвай телефон и компютър.
Тайните общества, за това са тайни, за да не са ясни за всеки, който щрака по клавиатурата. И като станем половин милиард, който ще изкарва кинтите? Явно, не си ти и аз не съм. Едно от противоречията ти е, че се мислиш за посветена, а си само изпълнена със страх, който те побърква.
Насочи усилията си за подобряване на собствения си живот, а не да разкриваш всички тайни.
Ако се замислиш, ще се сетиш, че животът на земята винаги е бил труден. И сега за нас е такъв.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: a8327ed8b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не съм съгласен с коментар 1, защото светът в момента е ад, поради мнения като неговите - нищо не прави, приеми този ад, да живееш хубаво било химера... Докато има хора като коментар 1, които приемат ада за нещо нормално и нещо, което го напряга, то и светът ще продължи да се влошава!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: f792a7416a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Така е като четеш троловете в Интернет. И Русия убива хора , пък и не само тя. Глупостите за тайни общества и пр, също. Защо момиче, сега, когато си в най-хубавата си възраст - млада, здрава, хубава, седиш и си се забила в Нета? Излез навън, разходи се сред природата, спести пари от интернет и отиди на екскурзия, примерно в Одрин, в Македония, в Гърция. Виж свят, хубави неща... Дори и от пандемията не бива да те е страх, защото на твоята възраст рядко е сериозна. Ако те е страх се ваксинирай. Или троловете в нета се успели да те излъжат и за това? Спри да четеш и да влизаш в интернет и животът ти ще стане много по-хубав. Там къде платени тролове, къде психопати си пишат каквото искат, без никакъв контрол. И ти вярваш на всичките лъжи и? Вземи се в ръце, спри си интернета и отиди навън, флиртувай, забавлявай се. Учи нещо, за да имаш по-добри доходи в бъдеще. И си живей живота. Та ти си на 19 г.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: fbf8fa72fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   5, светът от ерата на бумърите е приключил и американската мечта e непостижима вече дори в държавата на най-големите консуматори. Спри телевизията и медиите и се огледай какво се случва в реалността.
Живей пълноценно, докато все още можеш да го направиш - нямаш повече от 10-15 години (тези, които са правили климатичните прогнози са били доста консервативни, може да се окаже, че след 5 години примерно ще дойде момента, в който няма ледници и климатът тотално ще откачи и впоследствие по-голямата част от биосферата ще измре от глад и стихии).

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 4f478a34fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   "ваксините с чипове"
Какво има в тия ваксини само big pharma наистина знае, но определено няма "чипове" :). С това показваш, че консумираш много "алтернативни медии", които са точно толкова лъжливи колкото и другите... Че никоя от тези големи сили не се е замислила за здравето и благоденствието на хората, а си имат тайните мотиви е ясно. Няма по-тъжно нещо от човек, който си мисли, че шефовете на големите корпорации, банки, политически партии... са се размислили за тях. Тези хора са заседнали с мислене на 7 годишни - ей тези са добрите, пък тези са лошите...

Но го погледни от положителната страна, ако разбереш, че всичко това е фалш и пропаганда, и реално всеки си преследва собственият интерес, на каквато и да цена, няма "добри"... В определен смисъл имаш голямо предимство в живота. Примерно, тая инфлация... Аз се подготвям за нея, от 10-тина години. За мен не е изненада, защото знам как работи финансовата система и как се дои простолюдието. Короната също е тясно свързана с разпада на финансовата система, но аз лично го гледам от положителната страна - поне не направиха войната... Но ей ти, и войната стана. Исторически, този период в който сме - на цивилизационен разпад, винаги е свързан с войни. Според мен ситуацията само ще се влошава. Кофти, но поне като осъзнаваш положението в което си, можеш да направиш нещо. За съжаление си много малка на 19 да направиш кой знае какво, но като знам младежите на твоята възраст колко са зле и неподготвени за мизерията която ги чака... Така че, опичай си акъла, и ще си по-добре подготвена. Животът винаги е бил тежък, просто финансовата система която създадоха в Америка след 70-те години благоприятства за икомомически бум. Но след бум, повечето не знаят, че следва бъст... Повечето не само българи, но и западняци не знаят какъв е оригиналният Американски модел, и че той вече не съществува. Това което ги направи велики, те го разрушиха. Което е нормално за историята на вида ни.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker