Подарък за мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121311)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Подарък за мъж
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 947 пъти
Здравейте, обръщам се към мъжете с цел да ми помогнат в избора на подарък за моя приятел. Ще ви дам малко информация за него и за моите възможности като налични финанси. Той е на 20 години. Заедно сме от година и половина. Рожденият му ден е в края на месеца. Най-голямата му страст са колите. Има 2 коли и работата му е базирана на това да шофира (със служебна кола). Човек със самочувствие е, умее всичко, захване ли се с нещо го прави все едно цял живот това е правил (ако се захване обаче.. ). Интересува се от много неща, но не мисля, че това ще помогне особено, тъй като главно се интересува, както вече казах, от коли. В момента сме извън България и до седмица се прибираме. Проблемът е, че аз като се върна няма да имам работа и съответно пари. Прибирам се при нашите, кандидатствам за работа, но даже и на същия ден, в който се прибера в България да ме наемат, няма да ми платят на същия ден (очевидно). Та най-вероятно ще искам пари от майка ми, като й кажа за какво са. Не сме много добре с финансите по принцип и няма как да й поискам повече от примерно 20лв, ако евентуално си намеря някак още 10-20лв, ще е добре. Та предлагайте някакви неща между 20-40лв. Парфюми не, има твърде много. Вие мъжете знаете по-добре на какво бихте се зарадвали (без джанти, които струват минимум 500лв, моля! :D) А за другите екстри, които може би някои от вас ще ми споменат - за тях съм винаги подготвена, не бойте се.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: 1cabe5d555
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   "Човек със самочувствие е, умее всичко" - на 20 ???

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: ab0fe5c3a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   За "мъж със самочувствие подарък" за 30-40 лв е нищожно нещо. Че той един качествен мъжки колан или портфейл струва пъти повече. За хубави дрехи, слънчеви очила, питиета и др. да не говорим. За толкова пари, иди му избери нещо от "Джъмбо".

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: d9f490ff8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Просто бъди човечна, вярна, женствена. Не се изисква кой знае какво от една жена, за да бъде мъжът щастлив с нея. Най-добрият подарък е отношението!

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: d9f490ff8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Ако си падах по коли (а аз доста си падам и работата ми е неизменно свързана с това), щях да се радвам на приготвени с любов от приятелката ми сладки с формата на коли или пък сладкиш или торта с украса фигурка на кола. Хем не е скъпо, хем е голям жест. Естествено, ако мъжът успее да го оцени. Не е необходимо да подаряваш нещо скъпо, за да предизвикаш усмивка и чувство на признателност за своята грижа и мисъл за най-близкия ти човек.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 3bf495501e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Една хубава бутилка червено вино която да изпиете само вие двамата или бутилка вино със снимка. Какво като харесвс коли, утре може и самолети да харесва и какво ще му търсиш тогава

 
  ...


...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 42cd045928
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Да, на 20 е и умее всичко. Разбира от кабели, компютри, телефони, климатици, техника като цяло. Хората го търсят да им поправя развалените техники, при което му плащат сравнително добре за нещо, което той прави с минимални усилия за минимално време. Разбира от коли, това нямаше нужда да го повтарям предполагам. Знае езици. Може да готви на доста професионално ниво. Може да програмира. И още много други неща, които хора на неговата възраст не знаят. Има амбиция и желание да се учи. В каквато сфера и сред каквито хора се намира, прихваща по нещо. Не знам изобщо защо ти ги обяснявам тези неща, номер 1, някакъв проблем имаш с изказа ми, че е на 20 и разбира от "всичко" ли? Защото за мен е вярно, тъй като не виждам втори като него, когато се огледам около себе си. Не си избивай комплексите тук, под моята публикация, моля.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: c3cb8e0014
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Напълни му резервоара с гориво. Сега са скъпи горивата и би се зарадвал да види пълен резервоар.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: d0a193657c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Защо ме караш сега да пиша.. Глупости:) - напиши му пожелателна картичка. Пожелавам ти да те намират най-точните мисли за нещатата за да се превръщат в незабравими вечни чустра.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: d0a193657c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако ти напиша цялата картичка, ще спреш да мислиш за него затова ти написах само едно изречение.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: e1a9fc7367
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хубава книга можеш да му подариш за бюджета, с който разполагаш в момента. Щом има амбиция да учи и да се развива, би трябвало да обича да чете. В Интернет се намират много неща за четене, но нищо не може да замени добрата стара книга. Стига да знаеш любим жанр или автор.
Браво на твоето момче, че е ученолюбиво и талантливо! Пожелавам ви щастие и хубаво изкарване на празника! A

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: aac279bad7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Мъжка кожена чанта, за през врата, има рзпроджаби в нета в посочения бюджет. Мъжка гривна с бутилка шампанско и мил надпис. Дреха в любим цвят, пак от разпродажби. Сребърен ключодържател. Колан от естествена кожа.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: f43a34f306
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Вземи му дъвки Турбо :). 10. 50 100 бройки... Не разбрах защо от мъжете търсиш съвет, след като ситуацията и години които описваш не отговарят...

Също доколкото разбирам, става дума за някакъв изключителен екземпляр който шофира, ремонтира коли, климатици, jsm-и, а в свободоното си време програмира, изучава езици и готви на професионално ниво... и е на 20... И аз да бях попаднал на такъв тип, нямаше да знам какво да му подаря :)...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: bf874d993d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Благодаря на хората, коментирали нормални неща. Идеята със сладки във формата на кола или торта е много добра. Явно не се изразих правилно или не ме разбрахте, но под "човек със самочувствие" нямах предвид нахакан претенциозен наглец, който не оценява и не харесва нищо. Вече съм му правила такива жестове със торта и сладки за някоя по-важна дата и се зарадва супер много, че даже и се разплака. Добър човек е, обича ме и обича всичко, което правя за него. Просто исках да кажа, че е човек, който си знае способностите и е амбициозен (със самочувствие, защото хора с по-ниско самочувствие като мен се дърпат от нови неща и ги е страх да излязат от зоната си на комфорт). При него това нещо го няма, затова реших, че е ключова дума, защото видиш ли, някой може да предложи нещо, което той не е опитвал и да му хареса. Благодаря отново, а за тия грубите - спрете да всявате злоба под всеки пост.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 6f3085c352
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Купи му любимата кола в умален размер. Аз така си взех няколко ретро модела и са ни във витрината с другите прахосъбирачки. Жена ми не им се кефи, но аз когато и да мина покрай тях се спирам да си ги гледам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker