Абе тея американци малко не изнагляха ли вече? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121367)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14384)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6480)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Абе тея американци малко не изнагляха ли вече?
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 1329 пъти
Първо искаха от нас да предадем авиацията си на Украйна, а сега военният им министър идвал да ни убеждава да им дадем нашите ПВО системи С-300. Тея малко не се ли усещат вече. Най-богата държава, нали са икономика номер 1. Нашите власти въобще не бива да се срещат с тях, камоли да се съгласяват. И все пак ми е интересно кой от тоя народ продължава да гласува за про-американски партии след всичко това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: 36ebf50c68
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

1.   Къш, бе путински трол!

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: ac12e8c2bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

2.   Сега соросоидите ще те изядат с дрехите :)

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: bc8fe252ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Наясно си предполагам от коя година е системата С-300 и какво може с днешна дата. Нищо не може! Проблемът е, че и у нас, и в Украйна, няма обучени хора, които да работят с друго. На сегашния етап едва ли има проблем да им се доставят Астер от Италия , полските Гром...Но в Украйна няма кой да работи с тях. Цялата инфраструктура е още по стандарти от едно време. Това са много стари системи.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 6daf21894c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Виж сега,не знам дали знаеш историята на страната ни,но в последните 100 години ние вечно сме нечий сателит:първо на Германия,после на Съветския съюз,а сега на Европейския съюз и нато(разбира сащ,защото те командват там),нищо различно просто сме сменили политическата си ориентация на 180 градуса,щото така е по-изгодно и съответно трябва да се съобразяваме с техните директиви и изисквания защото иначе няма да има еврофондове,помощи и чуждестранни инвестиции(колкото и мижави да са те) в страната ни от което разбира се се облагодетелстват малка група от хора и си живеят прекрасно,останалите кучета ги яли дано ме разбра

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 979c613421
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Американците изнагляха, само че не малко, а много. Искат да ни вкарат във войната, а те да гледат "екшън" отдалеч. Както винаги са го и правили.

Някой да не се заблуди само че трябвало да даваме оръжия, защото "били съветски и само с тях можели да боравят украинците..", не, не..

Такива системи могат да купят американците и да ги дадат от всяка постсъветска страна, стига да пожелаят могат да купят и да ги дадат от свое име. Само че не това е целта.

Целта е публично вкарване на страните около Русия във враждебен на нея лагер, официално, пред медиите. Искат да ни направят мишена и пушечно месо. А нашите политически прислужници тип Роско Плевнелиев, Кики и онези лекета от "Демократична България" първи ще се съгласят..

Нещата са много сериозни, за жалост здрав разум, който да крещи "НЕУТРАЛИТЕТ", очевидно липсва

 
  ...


...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 0a91547304
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   До 3,
С-300 "не можела нищо" ....Същата с която Сирия сваля "безаналоговите Томахавки"? ПВО не е само едни С-300, ако това не ти е ясно няма какво повече да коментираме!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 0189aa3f34
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Мнението на номер 4 се покрива с моето, а и ми се струва най-близко до действителността. Единственото, което не съм съгласен с него е: "просто сме сменили политическата си ориентация на 180 градуса". Така написано излиза, че ние сме си сменили политическата ориентация. Истината е, че винаги някой друг (не ние) го прави това. Сякаш, някой ни пита в Ялта, ние с кои искаме да бъдем, толкова ни питаха и в Малта на срещата Рейгън-Горбачов, когато се обсъждаше Европа след падането на СССР, а не след дълго НАТО тръгна на изток и ние се "присъединихме" към него. За съжаление такава е съдбата на малките, да нямат право на свободен избор. Дали ще си към имперска и нацистка Германия, Съветския съюз или САЩ, нас (това включва и всички други страни в Европа) не ни питат дали сме за или против. Просто ти се спуска директивата и от нашите управници се очаква да я изпълнят. Някой ден може да станем и сателит на Китай, кой знае.
Въпросът е да си живееш живота въпреки тези неща, защото едва ли ще можеш да промениш нещо, ако се пробваш, но можеш да си го пропилееш в опит да се бориш с вятърни мелници.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 8aa00609d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   до номер 3

системите С-300 са по-добри от американските "Пейтриът". Именно тяхното наличие в арсенала на армията ни нарежда България на второ място по ПВО възможности на Балканския полуостров. Първа е Турция, която има С-400. Техниката във военната сфера се отличава с дълъг живот или поне не можем да наречем С-300 остарели. Например половината от действащите самолетоносачи на САЩ са от преди 88-ма година, когато всъщност са и произведени нашите С-300.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: f5700e9a72
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Не съм чувал по-голяма идиотшина. Най-големия търговец на оръжие в света ще моли най-умрялата държава в цивилизования свят да дарява оръжия на нацистите! Това ли измислиха целия сенат на САЩ след вчерашното кино? А да ни върнат парите за изтребителите заедно с неустойка става ли? Единственото което Киро може да подарява е сладкарницата на жена си! Дайте да дадем! Безплатно, разбира се, щото сме демократи и много богати. После американците ще ни предоставят модерни патриоти много изгодно. По $1 милиард бройката. И с доставка през 2035г. Сега предателя Кирчо ще ги хариже на Украйна и ще ни оголи съвсем гъза. Ако това правителство си позволи да даде каквото и да е оръжие на пентагона, това ще е едно от последните решения, които ще вземе! Харвардците ще бъдат изгонени с камъни от България!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: f5700e9a72
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз предлагам да предадем на Украйна Кирил Петков, Христо Иванов, Бойко Борисов и всички други евро-атлантици. Мисля, че това ще е един добър принос, защото живата сила е най-важна.

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: f353c823f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Искат да стане с нас същото като с братята ни украинци и руснаци-да се избият взаимно и да изчезнат от картата, без запада да дава жертви. Руснаците да дойдат и нас да ни попилят, като с това да дадат колкото се може повече жертви. Това е замисълът.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 66f58638fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Най-голямата икономика е Китай пич. САЩ нямат икономика след Рейгън. Издържат се предимно от въздушни пари, тоест спекулативни компании. Най-известния им щат Калифорния икономиката му се крепи предимно на шоу бизнес.До като братска Русия притежават истински източници на пари и държат най-важните ресурси за човечеството. Най-големия дърводобив го държи Русия, газ, петрол, мед, алуминий. Обаче понеже Ганчо е невеж мързи го да чете, и за това се кланя на мики мауси като САЩ. Която някого е била собственост на нидерландците межеувпрочем, които са я трампили за Сюринам. Четете бе хора, смъртно опасно е да си прост.














Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: bc8fe252ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Настоящата ситуация ни дава добър шанс да разкараме руската техника от армията. Което ще е огромен напредък. Има достатъчно добра европейска продукция.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: aad9df0143
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   До номер 9,САЩ не искат ракетите ни. Искат да използват територията ни, както и тази на Румъния, за да си водят битките оттук. Също както стана с Украйна

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 095ee9c97c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Хайде пак Ганьо търси под вола теле. Пак ни задължават, пак другите ни командват, пак голямата политика и пак вселената е срещу нас.
На украинците им трябват системи, които познават и с които могат да боравят. Ние имаме такива и е логично да им ги предоставиме. Ако на нас ни трябват няма да е веднага, до тогава ще се намери решение, но на украинците им са нужни сега. Колко ще са ефективни за тях, само Господ знае. А колко за нас това и Господ не знае.
Най-веротно С-300 най се вписват в тяхната ПВО, а колкото коя система била по-добра или по-скъпа са пълни глупости. Това зависи от един милион фактори и от цялостната организация, и стратегия на армията.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: ab813decb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   NATO е военен съюз, Ганьо. Върши си задълженията или се махай.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 9ceb2c7031
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Американците гледат на ЕС като сателит, който не трябва да шава много, и едно военно положение и ново разцепване на Европа за тях е идеално. Това им е стратегията от много отдавна - да се разцепи Европа и Азия, ама повечето не са чели какава им е геополитическата игра. Конкретно България за тях е едно село, и както направиха мазалото в Сирия, Либия, Ирак, Афганистан, Украйна... няма да имат нищо против да вкарат и останалите бивши соц страни да се избиват помежду си. Това България да подкрепяла Украйна военно, е като актьора Зеленски, дето им връчи по една пушка на украинците, и да се бият с Руската армия... За съжаление живеем в обещство на 50 IQ хора, които не осъзнават абсурдността на ситуацията. Целта на Американците е да измре повече население, и създаде лош PR за Русия. Не че на Руснаците им пука.

Ама като си толкова тъп да защитаваш чужди интереси, без значение на Байдън или Путин... България е Натовска държава, и всякакъв опит на Нато да се меси в конфликта означава 3-та световна война. Тези про-американски настроени субекти, да се огледат с какво се занимава Америка последните десетилетия - печатане на пари, медйна пропаганда, и създаване на войни. Какво друго реално произвеждат технологично или културно? Същите тартори кати СССР...

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 4d27b986a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   До 18, никой не ни е и питал дали го искаме тоя съюз, който и без това трябваше да се разпадне своевременно след СССР.
Оказва се обаче, че имало и такива хитреци като Швеция, Финландия и Австрия, които не са в него, а се ползват с всички привилегии на ЕС, за разлика от нас. След 15 години членство в ЕС, още не ни признават образованието на инженери (освен ИТ) и питат по интервюта за "специалист" дали БГ е членка на ЕС... След много мъчително мислене, накрая решават да вземат някой китаец, турчин или папуас от намибската пустиня и да му издават работна виза, стига да не е и българин.
Ценностната им система се изпърдя явно в момента, в който официално обявиха СССР за "победен" понеже вече дори не си правят и труда да си прикриват двойните стандарти.
Лошото в случая е, че ако не си връзкар или да ти бута кинти някоя страна да им препредаваш пропагандата, няма и в БГ работа да видиш.
Наистина няма друга такава диктатура, в която да ти го набутват отвсякъде, а ти да викаш йес, веУики сте... Ако комунизма е за идиоти, то демокрацията е за психо-мазохисти.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: e4adb102c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Целият световен елит е нагъл, не само една от институциите им. Всичките са такива. Играят си шах един с друг, правят медийни циркове за нас, а ние им се връзваме.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker