Арест Бойко - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121258)
 Любов и изневяра (29727)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21900)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3183)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18542)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Арест Бойко
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 1634 пъти
Веднага за един час се намериха и организираха "протестиращи", преди даже да се беше разбрало по новините. Гербаджиите голямо реване реваха по интервюта. Явно са се насрали, че хората, които са назначили Бойко, щом го арестуват, понеже вече не им е нужен, могат да арестуват и по-дребните риби като тях като изкупителна жертва. Всички говореха едно и също, сякаш някой е написал една реч за всички. С цялото си нахалство го извъртяха, че той бил опозиционен лидер, не бил удобен, та затова го аресутвали. Демек не че е бивш крадлив премиер, а бил реперсиран опозиционен лидер. Управляващите отклонявали вниманието, ама и те не знаели от какво. Репресия било, не знам си какво. Чакай бе, аланколу, вие като репресирахте бизнеса, защо не рева тогава? Когато ядохте кИфтета, защо не рева, ами сега квичиш.

На мен пределно ми е ясно, че едва ли ще се стигне до присъда. Между другото още миналата година анализаторът Осман Октай каза, че ще скорят шапка на първо на Пеевски, после на Бойко и на края на Гешев. Просто те вече не са им нужни и ще ги "похарчат". Ще издигнат нови хора на бял кон, които са заловили лошите. Но не ми стана ясно дали задкулисието е едно или са на два лагера. Второто е по-вероятно. Иначе за какво им е тиквата да опира пешкира, като така или иначе всички са си техни. Дано са два лагера и се изпокарат и разединят и така да са по-слаби. Явно единия лагер са си сложили Радев, Слави, ПП, ДБ, БСП, ДПС и Копейкин, а другия ГЕРБ, СДС и подобните. Или може би задлкулисието не назначава хората, а просто застава зад партиите, които са им угодни за момента.

Но каквото и да е, арест на бивш премиер е прецедент, значи има надежда да се изпокарат.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: fb043686a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Дали е крадлив, няма да го прецениш ти или някой друг тука, а съдът. В ареста няма нищо странно, ако действително има причини и някакви доказателства. Нямат никакви основания симпатизантите им да реват. Дори да е политическа поръчка, както говорят, тогава ще бъде оправдан. Борисов не е и не трябва да бъде повече от всеки един гражданин на тази държава. Ако е виновен - да лежи в затвора, заедно с тези, които са му помагали!
бла,бла

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 0c33a65dba
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   "Дали е крадлив, няма да го прецениш ти или някой друг тука, а съдът."

То е очеизвадно, че не е чист като бебешка сълза. На всеки нормален човек му е ясно, че едва ли е живял само от заплата. А съдът дали ще предпочете истината е съвсем друг въпрос. Аз лично леко се съмнявам. Преценката на съда и истината далеч не винаги съвпадат и то често съвсем тенденциозно.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 873ad36f3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

4.   1. Това има за цел да отклони вниманието на обществото от факта, че правителството се опитва да ни вкара в война, която не е наша.
2. В парламента положението е следното- четворната коалиция плюс ГЕРБ и ДПС срещу Възраждане.
3.Ако не бяха Възраждане въпроса за българите в Украйна изобщо нямаше да се постави.
4. Ако някой може да ми обясни КАКВО ще спечели България от намеса в войната нека да напише.
5. Както и да звучи това, което ще напиша това е факт- САЩ водят война с Русия чрез всеки украински войник.
6. Българите в Украйна изобщо не искат да се бият не, защото ще се бият срещу Русия, а защото украинската държава се отнесе към тях по равностойно лош начин както с другите народи в Украйна.
7. Никой не смее да каже за убитите българи там(освен Възраждане), за поругаването на българските паметници и тн. Да оскверняваш паметник е меко казано израз на много ниска обща култура. Той не носи вина за действията на хората, за които напомня.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 23b27fce10
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Авторе прав си, но са прави и онези, които казват че е замазване на очите. Народа иска три неща, едното е да се накажат виновни за миналото, второто е да има някакво съответсвие доходи-цени така че да може да се оцелява по нормално и третото да не влизаме във война. Арестуваха Бойко, вторто искане ще го позадържат с субсидии и други политически приоми за няколко месеца, но третото няма да свършат, ще подарят наши оръжия и така ще ни вкарат във войната. Американците ще постъпят с нас както постъпиха с Украйна, ще накарат наше правителство да дразни азиатските държави, а ако азиатците ни нападнат ще ни оставят да се оправяме сами, може да си сложат по едно бг знаме на фб под предтекст че съжаляват за нас. Турчина е приятел с руснака, ако стане война на наша територия може да си поделят България, за нас на никой няма да му пука.
Колкото до Бойко ще го пуснат, в каквото и да го обвинят, няма да има доказателство, мислиш ли че не си е вързал гащите, ако обвинението е много голямо, ще сложат за изкупителна жертва, някой от неговите хора и до там.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 2918635f56
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Инициативата е поета от Европейската Прокуратура, не от "лошите комунисти", както разправят мишките от ГЕРБ. :) Голям страх тресе кочината!

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 0c33a65dba
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   6, това пък ме навежда на мисълта, че американците нарочно ще наколадят Тиквата, както го туриха и на Пеевски, че да спечелят рейтинг на проамериканските ПП. Иначе се кефя, че най-после му пари под гъза на тоя урунгел.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 89646385e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Абсолютно подкрепям но 6.
Само че не ПП иска да обере гербаджийския електорат , ами партията на Янев . За да може да ни вкарат във война.

Киро ще си ходи по естествен начин . И техния електорат ще вземе.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 85b990d430
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Утре американския министър на отбраната идва при Кирчо, за да го инструктира, че трябва да пратим С300 ракетите си на Украйна, или иначе казано да се замесим като страна в конфликта. В замяна те щели да ни дават техни. А като имат за даване, защо не изпратят техните си ракети в Украйна? Зашото не е целта помощ,затова. Съгласна съм, че Бойко е виновен, но тази акция цели замазване на очите. Вие да чухте нещо по новините за визитата на американеца? Няма и да чуете. Оставка за американската подлога, докато не е станало късно!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 873ad36f3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   9, напълно си прав!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 4f091a85e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Щом го арестуваха значи, че в други ден ще пратят С-300 на Украйна.

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 0c33a65dba
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   11, ако не пратят до края на другата седмица, ще се върнеш ли тук да кажеш, че си сбъркал?

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 0ff3b13a7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   На мене ми е много чудно защо изживяват такава безумна радост повечето хорица (в социалните мрежи имам предвид). Не че нещо, но арестът не означава обвинение, още по-малко осъждане. Ще поживеем и ще видим, не казвам, че няма да се стигне дотам, а че е рано да се говори.
Другото, което е - дори Борисов да бъде осъден и да лежи, ще има ли значение, ако избухне световна война и ние сме действащи лица в нея? Мисля, че на никой няма да му пука особено. Война не се прикривала с арест, казва Кирил. Напротив, голяма част от народа е в еуфория в момента, почти забравиха за войната. В много подходящ момент дойде този арест, а?
Просто разсъждавам. :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 4995cdf7f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   До 14 - Война я има, я не. Аз за това, нищо не мога да направя. Но знам, че докато моделът на феодализма е още в пълно действие, никога няма да има надежда за тая страна. Бойко и гвардията му затриха половината толкова много частен бизнес, опорочиха толкова много хубави неща, откраднаха толкова много проекти, направиха така, че институциите, да служат на ТЕХНИТЕ интереси и тотално спряха развитието на цели региони.
И питаш ЗАЩО СЕ РАДВАЛИ БЕЗУМНО! Ами може би, защото сме 33-та година, в която всичко е само лъжа и изимама и нямаме един осъден висш чиновник, за престъпленията му.
И може би, докато това не стане практика, до степен в която хората да не се чувстват, като смачкани лумпени и идиоти, които трябва да навеждат главите, иначе ги гонят от работа, взимат им бизнесите, заплашват ги, арестуват ги - може би, ще се чувстват като първа ръка хора, а не втора. Но това разбира се, е само теория. Може и ти да си прав.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 6b64248265
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   14, с или без Бойко в кауша войната не зависи от това. По-добре да сме във война, но с Бойко в кауша, отколкото да сме във война без Бойко в кауша. По-добре да не сме във война с Бойко в кауша, отколкото да не сме във война с Бойко на свобода.

А и това, че може би ще има във война, не означава, че трябва само за това да мислим и да живеем вечно в страх. Ако ще има война, ще има без значение дали мислим или не за нея. Така или иначе във войната много ще умрем, но това означава ли, че трябва да умираме всеки ден превантивно от страх, ако евентуално има въобще война тук? А може и изобщо да няма.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: d99b7a4583
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   ГЕРБ-аджиите ми скапаха живота и бизнеса.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 23b27fce10
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Е пуснаха го без обвинения.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 6b64248265
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Ами това е. Няма оправия в тая държава. Поредното доказателство, че в България закона не значи абсолютно нищо. Щом си от нашите, крадеш, мамиш, изнудваш и на края си над закона и не могат да те барнат. И милиарди да откраднеш, си недосегаем. Може и всичко да е било постановка. Хем Кирчо си вдигна рейтинга, че уж се опитва да прави нещо, хем Бойко излезе чист като сълза, че видиш ли дори обвиненния няма срещу него.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 8c5880fc29
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Не мога да повярвам колко лесно се впечатлявате повечето. (Ако трябва да сравним - като едно животинче от разред кокошоподобни, което се гледа на село)
Медията казва "щрак" и вече това е най-важния проблем, тока и храната нямат значение, фактът че само определени фирми изнасят ценни български ресурси на огромни цени...все неща на заден план нали.
От далеч се вижда, че този арест е кампания по спасяването имиджа на 'ПП', един от малкото им останали козове с които спечелиха пролетариата мин.година.
Пък вие се успокоявайте, че Боко като влезне в ареста, живота ви ще процъфти.
(Точно преди няколко дни излезнаха резултати от социологическите агенции за нагласите на народа спрямо партии, е познайте какви са!)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 6b64248265
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Чудно ми е кои са тези хора, които тооолкова много обичат Бойко, че се вдигнаха на протест посред нощите, още преди дори да оповестят по медиите за ареста. Че и днес протестираха. Че ГЕРБ нямат толкова гласове по избори, колкото протестиращи. Абсолютно съм убеден, че освен купени цигани, корпаративен вот и държавни служители почти никой не гласува за тях. На последните избори имаше 5-600 000 гласа. Ами те само циганските гласове са над половин милион, от тях сигурно половината са гласували за него и половината за ДПС. И като слжиш целия държавен апарат, който си пази хляба плюс корпоративния вот на олигарсите близки до него, горе-долу правят толкова. Та извън тях не знам кой толкова го подкрепя. Явно протеситращите са Калинки, останали все още на работа благодарение на ГЕРБ.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 23b27fce10
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   22 На последните избори, наистина герберистите имаха 5-600 000 гласа, но цигански гласове нямаше, защото полицаите наистина притиснаха платения вот махалите, там нямаше и 5% гласове от листите, данните от секции в махалите стоят в интернет.
Питаш кои гласуваха, вероятно корпоративен вот и държавни администрации, а те хич не са малко на брой.
Дали някой обича Бойко, не ми се вярва, но вече срешнах хора, които твърдят, че при него са били по добре, че последно са гласували против него от едва ли не гняв, че обикновенния работник в държавата по бойково време бил по добре, само се бил ядосвал че бизнесмените богатеели и имало показност на много добър живот и екзотични почивки, които обикновенния българин не можел да си позволи. Реално гербаджиите били корумпирани, но вземали процент от богатите, а не от обикновенните хора. Но сегашните видиш ли били по лоши а нямало алтернатива, и бойко им става великия най-нов кандидат, надяват се на герберистите, като втора по големина партия сега да махнели новите властващи.
Абе много е объркан народа и го е страх, две години плашене с пандемии, сега война на прага и хората се страхуват, пак търсят спасител, и като няма нов, искат онзи при когото е имало поне оцеляване.

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: d56ae99502
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Не се отвлича никакво внимание,защото самият той каза, че ако е на власт, ще изпрати оръжия за Украйна.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 95e6d57826
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   До 22 - Представяш ли си, да бяха арестували Бойко, 2008/2009-а? Щяха да се съберат не 50, ами 2-3000 души пред къщата на Борисов, както и поне 2 пъти повече пред полцията. На другия ден нямаше да има 300-400 пред парламента, ами 30-40 000 и щяха да са повече и повече.
Само ти показва, колко доверие изгуби ГЕРБ.

Сега - Аз считам ГЕРБ за гнила ябълка и лидерът им за кандидат за затвора.
НО - АКо ще задържаме когото и да е, трябва да е СПОРЕД ЗАКОНА. Трябва да са спазени всички правила и запазени всички права. Не искам да заменя Дон Корлеоне със Сталин. Ако някой го иска, да ми каже предварително, за да напусна странта със семейстовто си и да ви оставя, да се давите в собствената си простотия

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: b98688a8f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

26.   Сега разбрахте ли кой управлява държавата и кой стои зад поръчковия арест? Същият който стои зад партия ПП.
Вече съвсем си пролича кой дърпа конците на Кирчо и финансира партията му.
Неслучайно са го поставили такъв безхарактерен, да се усмихва насам натам, докато онзи от Дубай командва парада.
Помните ли как същия заплашваше Боко че ще го свали от власт?
Е браво! Сега държавата се управлява от хазартния бос. Вързахте се че промяната е за добро, но откакто "промяната" я има се занимават само и единствено с ровене в миналото и очерняне на предишната власт, което няма да промени бъдещето. И то в момент на множество кризи, с които нямат опит и дори не искат да се справят.
Тази партия съществува за да отмъщава и хич не им дреме какво става с държавата.
Честито българи!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 568d3f7590
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Баце да не се оплаква от ареста, ами да си спомни как върна обратно в ръцете на Ердоган търсещите убежище в България от режимът в Турция, за да се подмазни на мустакатият, в пълно нарушение с международното право. Станахме за позор и посмешище пред света, писаха ни в топ вестици. Ония дето ги върна на режимът и ги навряха без причина в Диарбекир(най-кошмарният затвор на света) са се чувствали хиляди пъти по-зле от Баце сега, но за сметка на това продължително. Дженифър Ръш ще го разкатае, едва започва с него. Нощтният блицкриг върху Герб бе само за разгрявка.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 08a3ffebbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Не ги знам колко са лагера, но само показват колко са тъпи...

Първо, да не изровят нищо за човек като Бойко... на който една к... му показа кирливите ризи... егати некадърността. Второ, да не могат дори да му скроят и изфабрикуват нещо, значи... че са абсолютно некадърни. И трето, да подемат цялата тази акция, без план, без да са се подковали... Показва не само тъпотия, но и слабост. А това не се прощава... И съответно Тиквата сега ще се прави на жертва, ще организира протести и ще се слюмчи, стой та гледай. Че те егати политическият подарък му направиха. Бойко може да не е умен, но е политически грамотен.

Една държава може да понесе глупави, корумпирани, еднолични и какви ли не лидери. Само не и слаби "лидерчете", дето не знаят какво правят. Дори не могат да организират саморазправа с предишната власт както трябва... Просто да се хванеш за главата.

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 6b64248265
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Не ми се връзва. нещо. Не може при наличие на толкова записи, материали - то не бяха чекмеджета, бири, митници, да не могат едно нормално обвинение да скалъпят. Или някой му оттърва кожата (вероятно Гешев), или изобщо не това е била целта.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: af3f593a86
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Всяко чудо за три дни. След няколко месеца кокорчовците и дамаджан са чао. Който ги издигна той ще ги свали. Вече е заложил на друг кон в кушията.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 7ad27c1103
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Нахвърлят се на Бойко винаги когато сме пред гражданска война.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker