Други жени непрекъснато свалят мъжа ми, аз съм грозната във връзката - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Други жени непрекъснато свалят мъжа ми, аз съм грозната във връзката
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 1542 пъти
Искам да уточня две неща: не обвинявам човека до мен за нищо, той не е виновен как изглежда и какви мераци имат чужди хора към него. Също така - знам, че съм непривлекателна. Нямам ниско самочувствие, фактите са си факти. Чувала съм роднини да говорят зад гърба ми, чувала съм коментари на улицата от непознати, попадала съм на чатове, в които приятели на мои бивши гаджета, са коментирали външния ми вид, виждам отношението към красивите си приятелки и т.н. Преди години, когато си правих снимки за документи, фотографът директно каза, че ще мине снимката на фотошоп, защото... не довърши, но знам какво си мислеше, тъй като и аз го виждах. Имам още много примери в този дух, но мисля, че е ясно. Имам хубаво тяло, но в лицето съм зле.
До голяма степен съм свикнала, но не мога да кажа, че не ми е тъжно и просто ми се иска да споделя с непознати.

Приятелят ми е красив мъж - висок, рус, строен, правилни черти и особняк по характер. Има непопулярни хобита, силно екстровертен и социален тип. Малко е смотан, което му придава допълнителен чар. Не е батка, няма пари и кола, към него интерес нямат разни кифли, а нормални момичета и жени, които го харесват заради външния вид и това, че е леко странен. Аз никога не бих си помислила да се занимавам с мъж, който е много над нивото ми, той сам прояви интерес към мен, не знам защо... и така вече 3 години.
В последните няколко месеца обаче ми дойде малко множко. Както казах, социален човек е, обича да излиза с приятели, дори и сам - от галерии до барове. Не знам какво се случва напоследък, но където и да отиде, каквото и да направи, все се намират разни мадами, които да го свалят, да му търсят координати чрез общи приятели, да му пишат, да го канят "да пият по едно", да го питат има ли си приятелка, колко жалко, че е зает и въпреки това да продължават. От обикновени ку*ви, които са минали половината му приятели, до нормални момичета. Аз не мога да смогна на активния му живот и в 6 от 10 пъти не съм с него, когато излиза, но се е случвало да го заграждат и пред мен. Не крие нищо от мен, казва ми всичко и се смее, така че това не е проблем.
По-миналата седмица беше със свой познат в заведение - 3 ентусиастки за вечерта. Разменили са си соц. мрежи и с едната си пишат, тъй като имат общи интереси. Тя е била фотографка в бара, канила го е да танцуват, само му прави комплименти и го кани по събития или просто да отидат някъде. Другата му писа, че е много сладък, той благодари и това е.
Малко след това на някакъв концерт още 2 госпожици в същия дух, на друга изложба някаква питала негов приятел за телефона му и т.н., и т.н. Спирали са го пред мен да му искат инстаграм, снимали са го, обсъждали са го. От тийнейджърки до жени на нашите години (25-28). Всякакви ситуации е имало, той им се чуди на акъла, но поддържа приятелски отношения с всички, защото обича да общува и да опознава хората, интересно му е какво може да научи от тях. Ако има нещо, за което да му се ядосвам, е, че е твърде любезен и общителен, което може да се тълкува като интерес от негова страна. Предполагам това е една от причините някои да са толкова напористи. Е, подозирам, че просто не е срещнал някаква невероятна мадама, с която да си допаднат много, а и да е красавица. Малко мъже биха устояли на такова нещо според мен. Явно засега просто не са му особено по вкуса... не вярвам във вечната любов и вярност, съжалявам. Но истината е, че поне е откровен и не се възползва от цялото внимание, което е рядкост за днешно време. Затова не мога да го обвинявам в нищо.

Излишно е да казвам, че такова нещо на мен никога не ми се е случвало, мъжете дори не ме регистрират. Не ме разбирайте грешно, не искам да тичат след мен, имам интерес само към моя човек, но дисбалансът във вниманието, което получава той и аз, малко ме подтиска. Два пъти даже го излъгах, че колеги са ме канили на среща, защото се почувствах глупаво.
Малко му завиждам, че има толкова опции и му се лепят без да полага никакви усилия. Не е имало мъж (извън пияници по градинки и прочее типове), който да ме е ухажвал. Всичките ми гаджета е трябвало аз да търся, да свалям, да инициирам срещи. Дори с него ми се наложи аз да действам, след като месеци наред го виждах как ме гледа. Въпреки това не дойде да се запознаем, аз направих тази стъпка.
Тези чувства не ми отиват и искам да се отърва от тях... притеснявам се от толкова избор дали (кога?) ще се появи по-добра, ревнувам и се крия. Чудя се и на толкова нахални жени, не им ли е обидно да се предлагат така?

Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: 0797411bcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   "Чудя се и на толкова нахални жени, не им ли е обидно да се предлагат така?"

Това е нормално женско стадно поведение. 90% от жените обикалят 10% от мъжете. Имаш "късмета" да си с такъв... индивид. Ако не искаш мъж на който му се лепят жените... Ами 90% са такива. Но в типичен женски стил - хем боли, хем сърби. Хем да е с най-"якия" пич, хем да не изневерява, хем даже да няма други жени...

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: be63688538
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Не, не им е обидно. Българката е без каквито и да е морални задръжки. Ти с твоя стил и начин на изказ си едно от изключенията. Българката е евтина шафрантия. Какво им завиждаш не мога да те разбера?

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: eaf10bdc89
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Нещо не се връзва. Първо каза, че той прояви интерес към теб, а после, че ти направи първата крачка.
Не те разбирам. Но според мен рано или късно приятела ти ще се пречупи и ще се хване с друга. По добре почни да се заглеждаш и ти за друк клон.
Обич може и да има сега, но до кога? Гледай да си имаш някоя резерва.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 8c8fbbca14
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

5.   Твоят явно иска да се изявява като Общия, затова не реже никоя, че чак и чатове...
Това не е любезност, флиртуване е .Вместо като нормален човек да каже, че си има приятелка, да те гушне и да секне всякакви свалки, той си развява коня, пише си и така.Сам се скитосва. Кой нормален, обичащ мъж, ще хукне сам по заведения,и ще си остави половинката вкъщи? Общителен бил.
Като го задяват тия мадами, той прави ли опит да те вмъкне в разговора? Ти пък защо мълчиш? Всяка на твое място би вдигнала лют скандал, ти явно само мигаш и това е.
Дали те държи ,за да си му сигурна, а той да си сваля на воля? Или просто не те уважава и затова го прави? Казвал ти бил и това те радва? Смяташ, че това е знак за уважение, любов? Знае, че нищо няма да направиш заради ниското си самочувствие. Знае, че го боготвориш заради външния му вид и си благодарна, че е с теб. Знае, че каквото и да направи, ще си стоиш с него.
Проблемът ти не е в нахалните жени, а само в него. Страшно много ти пречи и ниското самочувствие. Обиждали те били бившите и някакви непознати по улиците.Едните са гадни лицемери, другите са непознати,защо им обръщаш внимание? Само за роднините разбирам донякъде да те боли, но стой настрана от тези хора. Още повече , че са ти роднини и би трябвало да гледат ти какъв човек си. Онзи фотограф не разбирам как не си го затапила с нещо, най-малкото не е професионално да си отваря устата. Не винаги на човек му идва на акъла как да реагира и какво да каже, стъписва се, става му кофти.Но , ако се научиш да казваш първото нещо , което ти дойде наум , да се защитаваш, ще си екстра.
Твоят си е намерил перфектното гадже. Не мрънка, съгласна е да седи сама, да го зяпа как омайва мадами пред нея. Имаш ниско самочувствие, не би защитила своето достойнство.
Промени себе си, за да си добре. Не заради този, неземния красавец, а заради себе си.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: daca2cc19b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Хвани си грозен приятел.Problem solved

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 76cee3d868
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Да, такъв интерес към него, може да разконцентрира всеки партньор. Предлагам ти да не се криеш, а да се погрижиш за външния си вид. Каза, че си добре в тялото, значи-лицето. Само, че да не се правиш на проститутка в отчаяние, а със стил и дискретно.Друго- да бъдеш по активна, като цяло.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 2f6f27ad76
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Уф! Жените трябв да разберете нещо - ако един мъж е с вас, значи ви харесва. Не го приемай навътре, с теб е. Радвай му се, че е хубав и ти си хубава за него щом сте заедно.
Наслаждавайте си се и не се коркай!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 966cf8ccaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Моме ужас. В лоша ситуация си една такава иска да развали брака на брат ми. Добре че поне за детето му го е грижа и не би се развел но винаги ще гледа настрани. Като минат годините, мъжете винаги почват да се оглеждат.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: bcf3040267
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   А на теб обидно ли ти беше да търсиш, да сваляш, да инициираш срещи, с него да правиш първата стъпка (цитирам теб)? Не, нали?
За всичко в този живот се плаща. Искаш хубав мъж? Ами и другите жени искат същото. И ще се страхуваш, ще ревнуваш, ще злобееш, ще се депресираш и няма да можеш да се радваш на връзката си и да си спокойна. Съжалявам те.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 069299d74c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Аз мисля, че историята ти е силно повлияна от твоите възприятия, в теб е проблема, не в другите. Работи върху себе си. Изкара се квазимодо с принц цел на всяка жена. Айде сега.

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: e3885c8c49
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Той този твоят някакъв паун и нарцис. Имала съм подобно чудо до мен и го отсвирих. То не бе реване и тръшкане, но като му казах истината в очите и мълчи като гъз. Само че за разлика от тебе, аз нямам притеснения относно вида си и никак не си трая за курвенското поведение. И мен ме свалят нон стоп, но не си позволявам да флиртувам, да завързвам запознанства и да се обеснявам с мъже, когато съм във връзка. Държа се любезно и дистанцирано и до там. Тотална липса на неуважение е това към човека до теб, да насърчаваш подобни неща, еле пък сам да си ги търсиш. Така че му показваш пътя.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: bf804681d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   До 5,

Много оплю момчето!!! Вярно, че я кара по-ръба, но ако искаше да й изневерява според теб щеше ли да да й казва нещо?
Защо да не е уверен и сигурен в приятелката си и затова да позволява такива разговори? Да, сигурно от нейна страна е неприятно и трябва да му го каже, но един мъж, който иска да кръшка не прави така!!! Това от мен да го знаеш!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: c6572ccb9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Ще ти дам един много важен съвет. Самочувствието краси човека. Имам една близка (излиза с елита уж на България). За мен тя не е красива (гърбав нос, голяма уста, абе като цяло неправилни черти) и с такова самочувствие върви, облича се като примадона. Просто ако я видиш ще й завидиш на отношението, винаги усмихната (най-важното нещо). Има прекрасен мъж с правилни черти, но не тя ревнува него, а той нея. Ако нямаш никакво самочувствие това се вижда от мъжете. За това никой никога няма да те заговаря. Ще ти дам идеи. Започни да гледаш от pinterest стилове за обличане и си купи по хубави дрехи. Гримирай се, ходи изпъчена и се усмихвай много много. Силно се съмнявам да не успееш да промениш мнението на хората. Самочувствието на една жена е най-важно. Послушай ме и силно се надявам, че някой ден ще си спомниш за думите ми с усмивка :)

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 035611890d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Напълно съм съгласна с номер 5. Приятелят ти не те уважава, защото се държиш с него сякаш е последният мъж, който би бил с теб.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 65554af810
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Здравей момиче на 20 съм и ще ти кажа каквото мисля.. така значи изключително гадно ми става, когато чуя за жена, която не се харесва и има такова мнение за себе си. Смяташ, че си непривлекателна, а това в никакъв случай не трябва да бъде така. Всеки човек е различен и красив сам по себе си, дори и недостатъците ни правят красиви, няма такива жени, които да не са хубави, има които не са поддържани. Относно жените, който се слагат на мъжа ти, щом това не ти е приятно поговори с него, а той защо отговоря на тези момичето изобщо? Това, че имат общи интереси не е оправдание, за мен лично това не е нормално. Не се оставяй просто ей така, защото е симпатичен да му се лепят всякакви жени. Пак казвам това не е нормално. Правете разлика между любезност и флирт, моя приятел знаеш ли кога ще добави някоя друга и ще си пишат просто ей така? Никога. Едно е да си има някаква приятелка от миналото и да поддържат връзка в това няма нищо лошо, но друго е когато по време на връзката ви той се запознава с други и поддържа контакт с тях. Стягай се и не позволявай на тези момичета да се държат така с него. Бъди здрава и се обичай

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 649e84d30e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Авторката съм:

Номер 5 е от хората, от които най-много се плаша и заради които понякога ме е срам, че сме от един вид. По-комплексарско от това да държиш мъжа си като вързан, да му вдигаш скандали с кого си говори, къде ходи, да си толкова нахална и прочее - здраве му кажи. Чуждо ми е и няма да го правя, защото ще има точно обратния ефект. Имам доверие на приятеля си, никога не е казвал нещо флиртаджийско или лигаво на друга жена нито пред мен, нито зад гърба ми. С тях общува така, както общува и с приятелите си от мъжки пол. Винаги съм добре дошла навсякъде, но рядко имам възможност. Това значи да си седи у дома и да не си показва носа навън заради мен, така ли? Опазил господ от такъв мъж... Когато излизаме, си танцуваме заедно, целуваме се държим се за ръка. Това не пречи на особено нахалните госпожици и е нещото, което ме изумява.
Единственото, за което е виновен, е, че си мисли, че може да е приятел с всички, дори и с тези, които очеизвадно го свалят и искат да спят с него. Наивно смята, че се интересуват от него като човек и ще може да си говорят за общи интереси, което е дразнещото за мен, тъй като от другата страна се тълкува по съвсем различен начин. И това изглежда сякаш има някакви желания към тях, да. Има много приятелки и познати, колежки и прочее, с които общува по същия начин, но те се държат нормално и не го свалят. Можеше да ми е изневерил 300 пъти досега, но не го е направил и вярвам, че една от причините, е да не се държа като харпия. Мога да различа флирт и приятелски разговор много добре.
Относно коментарите, които съм получавала - да, не е нито професионално, нито любезно, нито културно. Казах го, за да стане ясно, че не са някакви мои фантазии, че изглеждам лошо. Отдавна не се обиждам, защото си го знам... все едно да се засегна, ако някой ми заяви, че имам две ръце. Ми толкова имам, да. Естествено, че не е приятно и само аз си знам колмо ми костваше, за да го приема, но го приех (почти). Това, според мен, е истинската сила, а не да скачаш като попарен с пяна на уста. Целта е да те обидят и да се почувстваш зле. Тръгнеш ли да се разправяш, значи са успели. Усмихваш се, пускаш някой майтап и остават с пръст в уста.

Номера 2, 3, 6: Истината е, че той не е идеалът ми за мъж. Харесвам определен тип, който е по-обикновен и далеч не толкова красив, но у нас почти няма такива. Ако чакам перфектния за мен, ще си умра сама. Ходила съм с по-неугледни мъже, даже на един прителките ми се чудеха дали съм наред - бяха комплексирани до безобразие. Или само зяпаха жени и говореха как ще ги оправят, или не ми даваха да общувам с приятелите си от мъжки пол, защото се чувстваха застрашени. Особено, ако изглеждаха по-добре от тях, ставаше страшно.

Номер 4: Усетих, че ме гледа и се върти около мен, но така и не дойде да се запознаем лично. Мога да кажа, че 60% от работата аз я свърших.

Номер 7: Грижа се за външния си вид, но някои неща се оправят само с операция. Грим почти не ползвам.

Благодаря за коментарите!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: dae84a4fc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   След като има толкова опции, а е с теб значи те обича и харесва. Това, че ти имаш комплекси е друг въпрос. Единственото, което може да го отблъсне от теб е ниското ти самочувствие. В крайна сметка ако ти не се цениш, това ти поведение ще рефлектира в другите и ще получиш от тях същото отношение, което даваш на себе си. Просто е. Няма универсална формула за красота, а пък за любовта да не говорим. Всеки човек е ценен и във всеки може да се намери нещо, достойно за обич. А от начина ти на писане ми изглежда, че си се предала и едва ли не очакваш деня, в който той ще те зареже. Ако не започнеш да се харесваш и да се отнасяш с повече уважение към себе си нещата все повече ще вървят към сценария, който си представяш.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 27d00c3526
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Добре де, само не разбирам защо жените все гледат да отмъкнат мъжа на някоя друга при това под носа и. Ако човек съди по няколко от пишещите тук жени, би трябвало да са големи моралистки, но мисля, че не стоят точно така нещата.
Мъж подобно нещо не би пробвал да направи, защото си е гаранция за сбиване.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 66a2c92ebd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Аз пък имам обратния на твоя проблем. Моят приятел не е красив, дебел е, жените не го заглеждат и не смятам, че ще си намери някоя ако аз го зарежа. Когато ходя на барове ми се е случвало да ме черпят мъже, но нищо повече, искат ми номера и фейсбука, но аз не ги давам. Понякога ми се иска и той да бъде харесван като мен и да бъдем една красива двойка. Аз се поддържам, а той не.
Иначе не виждам кое те очудва в това, че жените го свалят и, че са нахални и не ги е срам. Ти не гледаш ли предаването Ергенът? Ако не го гледаш, започни да го правиш. Там 20 жени се борят със зъби и нокти за един мъж. Целуват го, мятат му се, сядат му в скута, бельото си свалят. Щом го правят по телевизията, сметни в живота какво става. Отностно това, че в лице си грозна, това може да се промени. Измислени са всякакви операции. Виждала съм супер грозни момичета да станат като топ модели. Поинтересувай се, събери пари и си оправи нос, устни или там каквото не ти е хубаво. Сложи си мигли косъм по косъм, направи си веждите с микроблейдинг. Можеш да се барнеш малко както се казва.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 18455eb0e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Мен ме преследват от малък та до днес и за това си взех жена, която аз преследвах. Тя не ме искаше, смяташе ме за нагъл и нахален, но накрая стана работата. Само с нея съм бил такъв. Имаме прекрасно семейство и много се обичаме.

Какво стана обаче след като сложихме брачната хала. Хора жените нямаха свян. Направо директно идваха и се предлагаха. Жена ми също я преследва един младеж, с който се видях веднъж, за да му обясня нещата от живота. Стигна се до там да си свалим халките, които толкова много си харесвахме. Едва тогава нещата се успокоиха. Аз не казвам на жена ми когато ме свалят защото е много ревнива и ме пази като орлица. Разкара всичките приятелки в обкръжението ми.

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 8c8fbbca14
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   17 от 5
Примиреността ти е трогателна, както и вярата ти. Проблемът ти не е в жените, а в него. Неговото отношение към тях. Не можеш да спреш жените да се пробват на симпатичен мъж, обаче реакцията му си е негова работа.
А това не ми звучи като реакция на обвързан мъж, а на такъв с единия крак навън. Търси други възможности, и то открито.
Наивно смятал, че общуват приятелски с него. Това той ли ти го каза, или ти така мислиш? На 5 ли е, на 10? Или ти?Всеки мъж усеща кога жена го сваля и няма как да не му се вдига егото от свалки, чатове и т.н. Какво има да си общува мъж с някакви от барове примерно?
Ти не правиш проблеми, той продължава да си прави ,каквото си иска. Не се държиш като харпия и това го радвало. По-скоро именно, защото ти нищо не правиш затова си ходи сам и пише с разни, уж безобидно и обменяйки опит. Какъв опит точно само той си знае. Ти се дразниш на някакви , които сваляли, пък той като им пише все едно е светец. Има огромна разлика между любезност и флирт.
Съжалявам такива жени, наистина. Толкова сляпо вярващи, толкова заблудени.Боли като се пропука сапунения мехур. Нулево самочувствие, вървежен мъжага . Рецепта за обречена връзка.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: fde8e1aac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Измисляйте ги малко по-достоверно тези теми! Фотографите не биха си позволили да кажат такива неща. Те снимат всякакви хода, включително и грозни, дебели, с недъзи и прочее, а измислената "авторка" явно не е чак такава.
Повече от ясно е, че с тази тема се цели сега да се нароят голям брой коментари, съдържащи "А като си грозна, къде се буташ между красивите мъже?", докато някой от незнаен пол похапва пуканки и гледа отстрани самодоволно как другите са се вързали на това целенасочено подстрекаване.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 8c8fbbca14
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   17от 5
Та ти себе си не защитаваш, какво остава за приятеля си от някакви жени. Отностно примерът ти за онзи фотограф- та ти и плащаш на този човек, и ще му се хилиш и майтапиш?! Аз лично даже не бих и платила, щях направо да отида на друго място. Да съм клиент и да ме обижда,пък аз да се хиля?
Въпросът не е да правиш огромни скандали, а да реагираш по начин, който да покаже,че си голяма и си знаеш позициите. Че можеш да се защитиш. Това ти куца, личи си, че си понасяш мъченически всичко. Явно и като флиртуват с него пред теб, пак нищо не правиш. Да не би имате отворена връзка?Не си представям да съм във връзка, той да си ходи сам често някъде. Защо не избира да е с теб? Да пропусне и да правите нещо заедно?
13, това, че някой си уж казва коя къде го е свалила, какво му пише, значи само, че я пробва. Ако реакцията и е :"ми добре" , "аууу, колко нахални жени" това само говори, че той може и още да злоупотребява. Дава му поле за изява, и той се кефи. Верните мъже не прават така.
Човекът е уцелил идеалната жена. Тя и друга да го хване, за нея ще е общителен, любезен и екстровертен. Ще го оправдае, че е невинен, наивен и приятелски настроен. Вместо да прозре истината, че се е хванала с женкар.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker