Защо всички ще страдат заради няколко ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121245)
 Любов и изневяра (29723)
 Секс и интимност (14365)
 Тинейджърски (21899)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3181)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18537)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Защо всички ще страдат заради няколко ?
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 802 пъти
Здравейте. Дано въпросът ми бъде публикуван, защото вече съм свръх убеден, че страната ни, далеч не е демократична, както пише в конституцията. Ако мнението ти е различно, от това на 5-те процента, които въртят всичко в страната, веднагически си оплют, изкаран за прост, малоумен и дори за корумпиран. За щастие, до сега изглежда, че този сайт запазва устоите на демокрацията и свободното изразяване на мнение и дано това се запази.

В случая с 5-те процента, визирам последователите на демократична България, зелените и другите партии от това естество. Тези хора, въпреки че са 5% от всички, имат властта и гласа, сякаш половината население е като тях. Половината от тези проценти, са сръхзадоволени жители на София и биват програмисти, адвокати, архитекти и мениджерчета. Има някое друго богато отроче, родено със златна лъжица в устата и завършило в чужбина, а останалите са разни неориентирани момченца и момиченца от провинцията, на които са им платили 2 ходения до София на демократичен конгрес и някой друг са го завели до Брюлсел и вовеки се превръщат в "демократи" и без да знаят защо. Като онагледих кои са съдниците сега към въпроса.

Защо въпросните хора които споменах, влачат за носа всички останали? Ясно е, че същите тези, които оставят за един обяд, толкова с колкото едно провинциално семейство изкарва цяла седмица, няма да ги заболи, двойно по-скъпото гориво, хляб, олио, газ и тн., но въпреки всичко, Защо същите тези, днес излезли с проект, България да предоставяла оръжия на украйна, а в същото време останалите 95% спят? На всички ли им е безразлично. Никой ли не иска да си защити нормалният живот. Толкова ли ви е приятно, тези богопомазаните да жонглират с вас и вие да им плщате цената на "демокрацията"?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: c143c93711
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Няма демокрация почти никъде освен Дания, Финландия, Норвегия и Нова Зеландия. Мисли единствено и само как да правиш пари и да не ти пука за нищо, вселената си знае работата важно е да намериш начин да спиш спокойно.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 513c437f17
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Всъщност ДБ вкараха Просто Кирчо и неговата Мата Хари в политиката. Затова сега са на почит заедно с неговите прЕАтели, кумове и др. Служат на чуждестранни интереси, работят под диктовката на Еуропската уния и отвъд атлантически "демократи". Тръмп нямаше изобщо за ги отрази, въпреки че и той не блести с интелект.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: bbb3886869
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   "сръхзадоволени жители на София и биват програмисти, адвокати, архитекти" Виж сега, не е хубаво така да етикираш и демонизираш. Тези хора повечето не са лоши и са постигнали стандарта си с много труд. Това че са за тази или за друга партия, е защото са били успешно привлечени. Вероятно не са и очаквали някои от нещата от партията, която ги е зарибила по себе си.
Добра е темата ти, но не е написана по подходящ начин. Номер1 също е прав.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: b8b62b8add
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Абсолютно подкрепям мнението на номер 1:мисли първо ти да си добре, пък после как да оправяш държавата, така ли иначе тези Да българци-либерали, евроатлантици, демократи смешници са най-обикновени подлизурковци жадни за власт и пари като всички политици разбира се и просто се натягат на ЕС и НАТО видите ли как ние се застъпваме за ''общите'' ни интереси и колко послушни васали сме ви, а това дали ще ни въвлекат във война по-скоро не, руската федерация много добре знае че нашия народ изпитва само топли чувства към тях(за добро или зло) и никога не би тръгнала срешу нея а и за какво да ни нападат нас щото сме големия икономически или военен фактор ли, само да ни спрат газта и нефта и сме чао няма нужда от война срещу нас, колкото и неприятно да прозвучи ние сме просто една плюнка на световната карта единственото което ни прави някак ''значими'' е факта че се намираме между европа и близкия изток и минават сериозни финансови потоци през страната ни, това е ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker