Защо про-западно настроените хора са толкова озлобени и агресивни? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121274)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Защо про-западно настроените хора са толкова озлобени и агресивни?
преди: 2 години, 1 месец, прочетена 1794 пъти
Здравейте. Аз лично не съм нито от едните, нито от другите, но не мога да не коментирам злобата която излиза от про-западно настроените хора. Постоянно обиждат другата страна. Преиначават думите да звучат на руски с някакъв акцент. Нещо като "Масква". Или много често ти цитират израза "чемодан, вокзал, Москва". Използват прякори от типа на рублев и копейкин. Въобще не мерят обиди като цяло. Преди време бях гледал един проф. Калин Янакиев по телевизията, изреди толкова много квалификации. Призова даже да се бойкотира националният празник. Вика, че руснаците били фантасмагорично маниакални и какво ли още не. Политици пък разправят ежедневно, че военната ни техника била съставена от някакви фетиши. Знам, че много хора не подкрепят подобно отношение, дори и да са про-западно настроени. Но каква е причината за тази агресивност? От какво недоволстват? Не сме ли в НАТО? Не сме ли в ЕС? Нали наложихме санкции на Русия? Какво още искат...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 1 месец
hash: d5da70a005
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

1.   По мои наблюдения точно проруско настроените са злобни. Киро Брейка е типичния пример. Дежурните им лафове са джендъри, как по бай Тошо капело мед от чешмите, каква война е можел да спретне Путин, ако иска, ама е готин пич и хуманно ги трепе хората и т.н Отделно мненията им са ограничени и едностранчиви, говорят само за ползите на комунизма и никога за недостатъците. Никога не говорят за лагерите, възродителния роцес, липсата на свобода и това, че комунизма е една утопия, която отнема стимула на кадърните, умните и работливите хора, което рано иликъсно води до упадък.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: fc9587e6db
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

2.   По-aгресивни са про-московските индивиди. И си използват техен набор от обиди - джендъри, гейропейци и т. н. За реални заплахи със смърт на политици са арестувани за сега само про-москвоски агресвивни типчета.

Иначе аз лично искам да пратим оръжия на Украйна. Самолетите ни са на доизживяване и ще свършат добра работа в Украйна - и без това ще ги сменяме. Складовете се пукат по шевовете от муниции за леко стрелково оръжие. Словения успя да спазари техние С-300 за доста по-новите Пейтриът.

Случая е, че за нас е по-добре да ги ползват Украинците за да не се наложи да ги ползваме ние.
Историята на ВСВ, че агресивни джуджета като Хитлер и Путин могат да бъдат спрени само с бой до кръв.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 67cf2c27e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Според мен и двете крайни са много кресливи, давам леко предимство на про руските. Имайте предвид, че от която и страна на х*я да сме, ще сме прецакани. Никой не мисли и не му пука за нашите национални интереси, включително на нас си.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 63d2e89a9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   2, от екрана е много лесно. Предлагам ти да пратиш себе си, а на нас да ни оставиш мунициите и ПВО-то, за да можем да се защитаваме като ни потрябват.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: aef7f8cd83
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

6.   Ние сме 140 години под руска пропаганда. На 60 години съм и от 4 клас учехме руски, всеки четвъртък само руска телевизия и непрекъснато промиване на мозъците. Така, че проевропейски настроените искаме хората да прогледнат най-накрая. Прогресът произхожда от Европа , а не от Сибир. Ако тази война не отвори очите на хората, не знам какво по-очезивадно трябва да се случи. Може би, по една бомба по Варна и Бургас ще бъде по-подходящо.

 
  ...


...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 9629e68c8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

7.   И про-западните и про-руските са еднакво злобни и агресивни по мое мнение. Хората и от двете страни са с мания за контрол, искат да се налагат и да диктуват кой как да живее живота си, какво да харесва, какво да не харесва...
Да се избият помежду си, но да не въвличат и нас неутралните.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 8678bc1ca2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Масово хората са нещастни и просто си избират кого да мразят. Сега дали ще мразят руснаците, дали украинците или пък САЩ, важното е някой да бъде мразен. Такава ни е природата, жестоки сме и злобни. Останалото е просто повод.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 8e336dfc71
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

9.   Русофил=Русофоб=Американофил=Американофоб=ГЛУПАК!

Който разбрал, разбрал ;)

Еднакво са ми смешни всички по-горе, но наистина про-американските подлоги са изключително истерични и неадекватни... 90% от тези индивиди не правят разлика между комунизъм и социализъм и си мислят, че живеем в демокрация. Аз ако слушам западните медии се оказва че Путин до довечера ще са го убили неговите, до утре украинската армия ще е пред Москва и до края на месеца Русия ще се е разпаднала. Руснаците пък ако ги слушам се оказва, че всички в Украйна се предават и тръгват да ги прегръщат защото ги онези са освободители. Излиза че всички убити невинни хора са убити от язовците и тн..

Абе общо взето просто хора се връзват и на двете страни, затова и се случват такива неща. Жалко за всички загинали невинни хора...

Украинците си мислят че запада ги подкрепя, но всъщност те нямат никакъв шанс. Те са просто пушено месо, което трябва да отслаби Русия колкото може.... Толкова за подкрепата на запада.

Руснаците пък са в интересна позиция. В никакъв случай не ги оправдавам, но ситуацията е такава че след време на всяка граница ще имат ядрени ракети ако не реагират. Приказките за денсцификсция са просто предтекст да нахлуят, както предтекст за нахлуванията на САЩ бяха тероризъм и биологични оръжия. Не че няма нацисти де, но тва са едни 10% от украинските бойци.

И американците са боклуци, и руснаците са боклуци, точка. Тва са две империи дето си гледат интереса, ние сме просто пионки. Мен обаче не е страх от Китай,защото ако тези станат 1ва световна сила това означава робство. В Китай ги следят нонстоп, имат си система за социален рейтинг, цензура, ограничения ... Абе там човешкият живот не значи нищо.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 2d1739806a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   НЕ съм американофил!!!
НЕ съм русофил!!!
АЗ СЪМ БЪЛГАРОФИЛ!!!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 5807857101
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   6, те даже не са 140 години руско иго, а 1040. Тука още Светослав идва и ни превзема. Първата българска държава пада именно благодарение на него и Русия. Цар Самуил всъщност се е сражавал не толкова с византийците, колкото с руснаците. Цяла Северна България е била опустошена и завзета, вие защо си мислите, че местим столицата си в днешна Македония? Ама заради руската пропаганда това нещо не го говорят при нас. А и те руснаците никакви братя не са ни. Такова нещо като Москва не е и съществувало до 14 век. Те са смесица между финландци и татари. Това всичкото е отворена информация, просто сме яко облъчвани от руска пропаганда и затова тези неща се замълчават. Но е хубаво да се знаят.

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 26c0d258ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Про-запада и про-Русия са еднакво озлобени.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: b601e36a80
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

13.   Про-западните дори не осъзнават , че убитите в Украина са руснаци. Донбаски руснаци. Донбаски дечица , жени и старци.

Нещо толкова елементарно.

Те дори като кажат , че имало жертви не знаят какви са тия жертви и откъде са.

Т.е. Плачат за някого , а се оказва че плачат за Руснаците и после-словесно нападат руснаците ,които са отишли да освобождават руснаци.
Е*и му мамата ...никаква логика не виждам и имам чувството, че съм заобиколен с психично болни .

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 1919373bf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   И според мен са един дол дренки. Всеки, който се вманиачава до бяс в някаква крайност, не е наред с главата.
Впечатление ми прави обаче колко арогантни и надменни са про-европейците. Русофилите са по-простовати някак и си праскат обиди директно, докато при западняците са едни фасони, едно снизходително поведение и претенции. Как не се виждат, че са едно към едно с ватенките, за мен си остава мистерия, защото истината е, че обикновено про-западняците, са с по-висок стандарт на живот, по-млади са и т.н., а се държат като оскотели старци.

 
  ...
преди: 2 години, 29 дни
hash: c7f9b6fa64
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Копейковци и рубладжии са, защото масово използват тролски ферми (такива имаше и в България) за спамене на глупости. Снизходителният тон пък си е напълно заслужен: папагалът-аутист не е равен събеседник.

Пагалските песнички:
"Русия ни освободи"
- И преди това Святослав ни опожари.

"нещо нещо САЩ нещо Афганистан"
- Нещо нещо СССР нещо Афганистан.

"какво ни е дал евроГЕЙският съюз"
- Достъп до еврофондове, чужд капитал, по-достъпна търговия с Европа, външен натиск против корупция, шанс за работа из целия ЕС.

Този вид дебатчета са премного, че да ги изреждам всичките. Лесно се вижда коя страна се позовава на проверими източници, коя повтаря руската идиотия. Ако някое даунче сериозно вярва, че всичките украинци са платени актьори, същият явно е безмозъчна маймуна. Когато буквално Сергей Лавров ти излиза на международна сцена и отрича пред света, че Русия е във война с Украйна, тогава се вижда каква демографска жилка обича да слуша руските тъпизми: неграмотните, фанатизирани дебили.

 
  ...
преди: 2 години, 29 дни
hash: 16913dd285
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Не защитавам войната в Украйна, но има една съществена разлика между хората в България, които подкрепят Русия и тези, които подкрепят Запада/САЩ. Говоря по принцип, не конкретно за ситуацията в Украйна.

Първите го правят по-скоро по убеждение, възпитание, култура, благодарност за историята и т.н. Вторите са обикновени марионетки, бивши партийци, нагаждачи, кариеристи, обикновени продажници

Огромна част от тези дето плямпат по медиите, за "европейско бъдеще", "европейско семейство", "евроатлантизъм" и т.н. са КУПЕНИ.

Много ясно пролича как от Козяк си активираха клетките преди около 10 дни, когато буквално на единия ден Плевнелиев излезе с призив да изпращаме оръжие на Украйна, а ден-два след това шестима бивши министри излязоха също с петиция.

Това си беше съгласувана акция просто ги активирха тези, на които са плащали да си изпълнят договорите! Та това е разликата за мен между русофили и русофоби. Едните го правят за някакви идеали, другите са най-обикновени продажници, пребоядисани бивши членове на БКП, после СДС-ри, дето още утре пак ще станат върли комунисти ако натам задуха вятърът.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 29 дни
hash: 0bff811182
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Я отворете която и да е българска медия, отворете ютуб, гугъл нюз и всичко в интернет и вижте еднополюсното внушаване и агресивно пропагандиране срещу Русия. Хората обаче не са глупави и виждат кой на коя врата дрънка оръжия.
Обяснява се с едно - пропаднали намерения от цветно джендърски преврат, целящ ограбване и завладяване.
Кому дядова НАТО търси на границите на Русия, разбира се това е агресия в която Украйна е жертвата.
Западните "приятелчета" са верни и съпричастни и с доставките на оръжия ги умъртвяват колкото се може повече. Защото на всички без изключение е ясно, че Украйна няма шанс срещу Русия и който твърди обратното е лицемер и интригант.

 
  ...
преди: 2 години, 28 дни
hash: 4ed0e7494a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   20- Тролчо, много здраве от гордия бивш флагман на черноморския флот на русия крайцерът "Масква", който отиде там, където го пратиха от Змийския остров!

 
  ...
преди: 2 години, 28 дни
hash: d5da70a005
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   20, а какво да внушават? Че си много готин, като нападаш европейска суверенна държава в 21. век? Иска ви се на русофилите. Ако дойде руския танк да ти стопи лагерите, без да си виновен за нищо като цивилен, пак ми разправяй, че трябва да боготворим Пусин.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 28 дни
hash: f0a9c4b196
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

23.   Про-руско настроените хора ми изглеждат доста по-агресивни. И явно този тип хора са по-големият процент от народа. Както каза номер 1 Киро брейка или пък изказвания на лидера на"Възраждане" като например, как щял да избие всички, които не харесват Русия, като започне от тези във властта и стигне до последният интернет трол, гордо подплатено със снимка на бесилка. Това са по-известни примери, има и много други от не толкова популярни хора. Именно тази злоба, агресия и залитане по диктаторски режими ме кара да си мисля, дали не е по-добре за мен да напусна България.

 
  ...
преди: 2 години, 28 дни
hash: 1e22a5d803
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Всички путинофили са национални предатели

 
  ...

...
преди: 2 години, 28 дни
hash: 1e22a5d803
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Всички путинофили трябва да видят това видео: https://www.youtube.com/watch?v=iX7ZIHKKWGY&t=866s
И да ходят да си лягат

 
  ... горе^
преди: 2 години, 28 дни
hash: 0bff811182
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Защо про-западно настроените хора са толкова озлобени и агресивни?
Как защо, не е лесно да си губещ, американофилите подлудяват при заглавия от последните новини:

-Масовата капитулация на морските пехотинци на ВСУ напълно деморализира „Азов“ и евро-наемниците!

-Костадинов: Благодарен съм на Руските сили и на тези на ДНР, че Освободиха моите сънародници – моряците от Царевна!

-На Русия ѝ омръзна да се възхищава на европейските палячовци и тя сериозно се захвана за работа.

- Бойният вик на Борел предшества увеличаването на потока от американски оръжия към Украйна. Дошло е времето да се удави Украйна в кръв за сметка на оръжейния бизнес.

Лека полека всичко си идва на мястото а че змията хапе предсмъртно това е реакция, както тази на озлобените американофили, виждаме ги и тук с епитети тролове,путлер,копейки,рубладжии и прочие

 
  ...
преди: 2 години, 28 дни
hash: 7637ff8bb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Има проблем в Донбас!Вече има повече от три хиляди пленени, а това е само началото, чакаме нови пратки!
Притеснителен факт, като се има предвид че западната преса ни поднасяше доскоро топли новини за азовските бандеровски подвизи.
Копейкаджиите и рубладжиите дали ще им вадят зъбите без упойка или ще ги скопяват както правеха с тях само може да гадаем.
Едно е ясно, че западните подстрекатели ги оставиха сами а зеленски вместо да се притеснява за пленените украински войски, арогантно поиска от Европа 7 милиарда финансова помощ на месец.

 
  ...
преди: 2 години, 21 дни
hash: 377c69bef1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Не са само прозападните. Аз съм русофил. Но и сред про-руски настроените на такава омраза се нагледах, че се отвратих. В социалните мрежи ънфолоунах всички, които коментират войната - и евроатлантици, и русофили, макар че с вторите възгледите ми са сходни. Това българите да искат да се избият, както и войниците не го правят, ме отвращава и наскърбява. Гледам да си пазя ума чист.
Политиакта вади най-лошото от нас.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker