Мания за пипане на котки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121214)
 Любов и изневяра (29713)
 Секс и интимност (14361)
 Тинейджърски (21897)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18529)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Мания за пипане на котки
преди: 2 години, 15 дни, прочетена 556 пъти
Здравейте, аз съм М. на 26г. От близо 7 месеца имам приятелка, две години по-малка от мен. Тя е голям любител на котките. С нея се чувствам добре, разбираме се перфектно, обаче има нещо, което ме тревожи. Когато излизаме навън, тя гали всяка котка, която види (която успее да хване, без да избяга) Гушка ги радва им се. Хубаво е, че обича животинките, но поред мен не е нормалко да се пипа всяко едно улично коте. Все пак те разнасят болести. Опитам се да и обядня, че според мен не е нормално, че може да се зарази с тения, или други паразити. Обаче всеки разговор е без резултат. С нея официално не живеем заедно, но често остава при мен. Живее с родителите си, като вкъщи си имат домашен любимец - коте, което е обезпаразитено,но то не и е достатъчно. Според нея уличните котета не са опасни, защото се чистят сами а болните животни се познавали. Почвам много да се притеснявам за нея, а и за себе си. Често я наболява стомаха, а от години има проблеми със съня. Мисля си, че може да се е заразила с нещо. От известно време аз имам страшно главоболие и мравучкания и си мисля дали също не съм пипнал нещо. Много я харвсвам и не искам да се разделя с нея заради това, но осъзнавам, че тя няма да спре да пипа всяко коте, което види. Нормално ли е това според вас?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 дни
hash: a249b7e217
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Глупости.

 
  ...
преди: 2 години, 11 дни
hash: 5b33f93c16
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Кажи й, че като пипа уличните, ще зарази домашната си котка. Ако обича котката си - ще спре да гали уличните. Аз обичам котките и храня бездомните, но имам котка вкъщи и не пипам тези от улицата, само им се радвам като им говоря, сипвам им храна, но се пазя да не се погалят в мен. Прибирам се вкъщи, слагам обувките си в шкаф и си мия ръцете - иначе може да заразя котката вкъщи, въпреки че я обезпаразитявам, нужна е лимна хигиена.
Относно паразитите...усещанията ти са на психическа основа, вероятно, но потърси в гугъл - средста за пречистване от паразити. Дай една проба в лаборатория и ако има нещо - избери си какво да пиеш, или питай личния лекар.

 
  ...
преди: 2 години, 10 дни
hash: 10814d2f4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Батее, тегаво е.... Попитай някой лекар ветеринар, за да ти даде най-най-най-точно и професионално мнение по въпроса с това до какво може да доведе. От части съм съгласен с приятелката ти, че котките се чистят сами , слюнката им има антибактериални действия до колкото знам, но все паааак... дааа, разбирам те..... Та, питай ветеринар.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 10 дни
hash: 6922ed102f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Да ползва дезинфектант като превенция, а като се прибере, да измива ръцете си добре и от всички страни. Най- много бактерии се събират отстрани на дланите. Има дезинфектанти, които могат да се закачат на чанти, раници и пр.
А за тези болки най- добре да иде на лекар, защото може да се влоши с времето. Болки в стомаха и проблеми със съня ми звучи като да са проблеми, породени от притеснение, но всичко може да е възможно. Когато отидете на лекар, задължително кажи, че пипа всяка котка на улицата (за тази цел, отиди с нея).

 
  ...
преди: 2 години, 10 дни
hash: 1f0dcea710
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И аз галя улични котки, после си мия ръцете. Е, чак всяка котка не, но си имам квартални любимки. Нищо не съм хванала досега.
А за болките и проблемите със съня да вземе мерки, най-вероятно няма нищо общо с котките.

 
  ...


...
преди: 2 години, 10 дни
hash: e48355bfcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Това е вродено.И аз съм забелязал жените да галят домашни животни. Припознават ги както свои деца.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker