Какво мислите за диетите и като цяло за ограниченията на храни и напитки? Аз лично, смятам, че са наказание доживот за тези, които искат да си запазят фигурата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Какво мислите за диетите и като цяло за ограниченията на храни и напитки? Аз лично, смятам, че са наказание доживот за тези, които искат да си запазят фигурата
преди: 2 години, 15 дни, прочетена 1261 пъти
Каквото и да си говорим, истината е само една - лошия ген никога няма как да го победиш и изтриеш от себе си. Да, пълен човек може да отслабне, но за да си запази резултатите, трябва да е на ВЕЧНА ДИЕТА. Постоянно да внимава какво, как и в какви количества яде, колко е часът и тем подобни изтезания. Не яж картофи, ориз, зеле, бобови, брашно, захар, сол, млечни и мазно, не пий кафе, не яж след 7, прави си порциите по-малки, яж плодове, ама без най-вкусните (банани, пъпеши и грозде), храни се в рамките само на 8 часа, не смесвай такива и такива храни и тн и тн... То нищо не остана за ядене. Нека бъдем честни и да признаем, че най-вкусните неща на света са въглехидратни, брашняни, захарни, солени и мазни. Да, красотата изисква жертви и наистина е хубаво да живеем здравословно, НО при толкова много забрани и ограничения, това живот ли е?! Кой ще е щастлив, когато макар и отслабнал, е доживотен затворник на диети и ВЕЧНИ ОГРАНИЧЕНИЯ ВЪВ ВСИЧКО? Не боли толкова да се разделиш с дадена храна, колкото да се опитваш да акимилираш, че не си свободен да избираш сам. Психически това е зверски смазващо.
Няма какво да се лъжем, изтеглиш ли късата клечка в генетичен план, свършен си. При всички положения ще си нещастен. Ако ядеш каквото ти се яде, ще си дебел и комплексиран. Ако пък отслабнеш, до края на живота си трябва да си на режими и тренировки и пак ще си нещастен. Само някакво чудо (буквално) би могло да те спаси. 9 години опит.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 15 дни
hash: 5a598471be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Аз лично имам положителен и траен ефект от една диета, както по отношение на килограми, така и по отношение на здраве. Но винаги когато съм писал за диетата получавам нападки, затова няма да я споменавам коя е.

 
  ...
преди: 2 години, 15 дни
hash: d1ff669200
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Ти го приемаш като наказание, аз го приемам като грижа за здравето и тялото ми. Не желая да си третирам тялото като контейнер. :) Затова пазарувам почти изцяло био неща, не готвя с естрахирани мазнини, захар и т.н., и ако знаеш как да го направиш, е 100 пъти по-вкусно от всяко сладко или тежки мазни храни и месарлаци.

 
  ...
преди: 2 години, 15 дни
hash: a9690af92b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ясно ми е че някои хора отслабват трудно, като мен, а други - още по- трудно, поради заболявания и прием на важни медикаменти. Ако не си тежък случай и искаш да имаш хубава фигура, писания и изкази като твоите теми звучат като оправдание. Съжалявам, ако звуча грубо, но е така. Човек като иска да направи нещо, намира начин, а като не иска, търси оправдание.
И аз също нямам хубав ген за слаба фигура. Да, имам фигура на пясъчен часовник, прилично симетрична, макар че много неща не харесвам в нея и въпреки това тренирам и ям сравнително здравословно, без да се ограничавам много и вече имам някакви резултати - коремът ми е по- стегнат, краката са ми по- оформени. Бях 70 без малко, а сега съм 59 на 1.64. Винаги съм искала да бъда 50- 55 килограма, но тялото ми трудно ще го позволи, защото съм ендо- мезоморф (който не знае за какво говоря да прочете за различните типажи фигури: ектоморф, мезоморф и ендоморф). Всеки е различен, но когато внимава какво яде и спортува, винаги изглежда по- добре, даже и жените с не до там женствени фигури (малък бюст, широки рамене). И тук пропускаш този много важен момент в темата си, именно спортуването. Упражнения вкъщи, ходене или бягане навън, фитнес, канго джъмпс - това са все неща, които ако правиш минимум три пъти в седмицата, ти гарантирам че след месец и малко ще имаш първите резултати! И, да не става без диета, но една вафла и един банан на ден или един- два дюнера в месеца няма да те направят 120 килограма, ако като цяло се движиш, правиш упражнения и живееш прилично здравословно. Не става със зверски ограничения, но трябва дисциплина. Не става и съвсем да не се интересуваш от калории, пък и какво толкова ще попречи да погледнеш калориите на нещо и да ги сметнеш. Има си калкулатори и приложения, даже. Заменяш захарта със стевия, прясното и киселото мляко трябва да са ти най- нискомаслените, избягваш кашкавал и чедър, ограничяваш пиците и дюнерите, намаляваш хляба, внимаваш със сиренето, наблягаш на плодове и зеленчуци, домашна храна, пуешко, пилешко, телешко, заешко, без свинско и или в минимални количества и се движи, спортувай или и двете. Не казваш колко си висока и колко тежиш, тренираш ли или не. Не може такива промени да не ти дадат резултати, освен ако не си краен случай, и го казвам като човек, който има хормонален дисбаланс и често ме избива на ужасен глад. От тинейджър имам проблеми с килограмите и въобще не се харесвам, но се боря (и то не само с това) и вече имам резултати. Има и хапчета за потискане на апетита (Силует- Д на Петър Димков) и тинктури за отслабване, които са на хомеопатична основа и ако не ти помогнат, то поне не биха ти навредили.
Не искам да звучо грубо, но твоето ми звучи като оправдание на мързел. Ако искаш, бъди пълна, но просто не се оплаквай. Ако не си краен случай, има вариант, дори и да е по- трудно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 15 дни
hash: 59884e0488
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Ами такъв в животът, хората не са равни и няма да бъдат. Едни се раждат богати, други - бедни, някои болни или инвалиди, други в цветущо здраве, някои учат като ненормални и пак не достигат нивото на други, които хващат от въздуха... ти пък имаш проблем с килограмите.
Просто го приеми и виж, кое ще бъде най-добре за теб в тази ситуация. Проблемът с излишните килограми не е само козметичен, а и здравословен. Докато си млада, ще си ок, в 1 момент обаче нещата ще се влошават, бавно, но за сметка на това необратимо. Имах пред очите си близък човек с такъв проблем, та не говоря наизуст.
Изработи си режим, който няма да е трудно да спазваш. Нарочно не пиша диета, защото при нея се подразбира, че е за определено време. Ако пък е тежка, ще можеш да я спазваш много малко време и йо-йо ефектът ти е в кърпа вързан. Така че си наложи сревнително леки ограничения , комбинирани с физически упражнения. Да лежиш на дивана и да отслабваш не става. Не познавам човек, който да няма поне частичен ефект от спорта.
Успех!

 
  ...
преди: 2 години, 15 дни
hash: 73af0c57ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Диета - не, но да не се ядат и пият боклуци - е супер, а не е наказание. Аз не пия газирано и алкохол, също и изкуствени сокове. Не ям пържено, и не готвя с олио, а с масло. Сладки неща ям веднъж в годината (образно казано, просто ги ям изключително рядко). Опаковани солени неща като чипс и снаксове не съм яла от десетина години. Не се чувствам на диета и не страдам. Не съм и дебела. Отказването на т.нар.вредни храни нямаше нищо общо с отслабване при мен.

 
  ...


...
преди: 2 години, 15 дни
hash: 7d54963f23
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   "Доживтоен затворник", "изтезания", "толкова много забрани и ограничения, това живот ли е?!", "до края на живота си трябва да си на режими и тренировки и пак ще си нещастен. "

Моля ти се - стегни се малко!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 15 дни
hash: 1268f7b10b
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

7.   Пак се събраха бай Ганьовци да серат в коментарите. Темата не е за това аз какъв съм и колко килограма, а за това, че някои теглят късата клечка в живота и войната с килограмите е предварително загубена. Всичко е подробно написано и обяснено, но няма кой да чете. На бай Ганьо му дай само да сере по другите.

 
  ...
преди: 2 години, 15 дни
hash: 7129837c4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз съм на мнението, че трябва да се храниш нормално без да се взимаш сериозно. Без чипсове, вафли и такива боклуци, само инцидентно. Тези простотии да си меря калории, протеини, да се филмирам че съм изял 315 грама, пък трябвало 300 са пълни олигофрении за хора с психични отклонения според мен. Аз съм за да се яде предимно качествена храна - месо, риба, млечни продукти, яйца, ядки й т.н. но съм против вманиачаването. За фитнесите и бодибилдинга съм на мнение, че един мъж трябва да тренира да е във форма, но хич не трябва да му пука дали има/няма плочки. Много по-смислено за мен е да тренираш примерно бокс и покрай него фитнес за тонус... Утре като някой ти се издърви какво? Ще му чупиш стойки да го уплашиш ли??

 
  ...
преди: 2 години, 15 дни
hash: a9690af92b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   7, естествено... който не ти харесва с мнението си, е Ганьо за теб, а никой не е "ср@л" в темата, че да се изказваш толкова грубо. Може би само аз (номер 3) и номер 6 сме почти груби с теб, но не наистина.
Авторке (предполагам, че си ти, номер 7, извини ме ако греша), какво очакваш да ти кажем? Понеже имаш "лош ген", си стой вкъщи, яж си каквото искаш, и пълней. Щом така искаш - давай, животът си е твой, но недей да ни обиждаш, защото не ти харесват отговорите ни и не са това, което си очаквала. Търсиш някакво одобрение от нас, но освен от мъже с фетиш към дебели жени и мързелани, от другите хора няма да получиш одобрение. Нито е атрактивно да си дебел(а), отпуснат(а) и с целулит, нито е здравословно. Факт. Трябва да имаш много, много кофти ген в това отношение, че да говориш така за здравословното хранене и хубавата фигура, а такъв също не се среща често (изключвам болести и медикаменти). Можеш ли с ръка на сърцето пред себе си, а не пред нас, да си признаеш, че имаш такъв ген или просто искаш да си хапваш тортички и тестени изделия и да се оправдаваш пред себе си и всички останали, че то е от "лошият ген", а не от факта, че просто не можеш да си наложиш ЛЕКИ ограничения в храненето, тъй като резките ограничения и промени също са вредни за организма и всичко трябва да става постепенно?? И с картофи и ориз можеш да отслабнеш. Ако ядеш сладко в малки количества, също може да поддържаш фигура. За спортуване почти не говориш, явно не го обичаш.
Цялата тема звучи като да е написана от жена с пристрастяване към храната, което си е равносилно на пристрастяване към алкохол и наркотици и също е не по- малко разрушително от тях.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 15 дни
hash: 6dfff57d8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   До 7

Някой не е съгласне с простотията ми - рева с пълно гърло с гласче като Мики Маус "Бай Ганю, Бай Ганю! Уаааа Ганюююю Уаааааааа" ...

И какво е ясното? Да, някой хора имат повече затруднения в подръжката на теглото и външният си вид от други. Ок! Ама ти го изкара бахти и невероятната мъка! Животът им е някаква агония, едва ли не! Споко! Не толкова тежко! Пробвай да живееш с хронична болка, с болни роднини, с много дъглове, с пристъпи, в недоимък - ще разбереш, колко смешна и жалко е, да считаш някаква си диетя за нещо "зверски смазващо".

Не бъди слаб. В момента звучиш изключително слаб! И не, не говоря за теглото ти!

 
  ...

...
преди: 2 години, 14 дни
hash: 5606e64aa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Човек не трябва да спира никоя храна Номерът е да да не прекалява много. А колкото до коя храна е боклук и коя не е, ще ви разочаровам, но няма храна, която да не е пълна с вредни вещества. Всичко е пълно с химии. Напълно здравословно човек може да се храни, ако си отглежда сам зеленчуци и животни. То даже водата е пълна с разни измишльотини, но я пием всеки ден. Така че, това, че сваляш килограми не значи повече да не вкусваш сладко или пица. Просто всичко да е в нормата.

 
  ...
преди: 2 години, 14 дни
hash: 73af0c57ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   До 7
Никой не се ражда дебел (макар че има тенденция, особвно в UK и Сащ, да се раждат бебета с наднормено тегло, тъй като родителите им са клинично дебели) но по принцип - не се раждаме дебели!
Хормонални проблеми поради болест или в пубертета, след раждане и в критическата - те влияят на килограмите, но извън тези фактори, които все пак са преодолими с лечение, основният проблем е прекаляването с храна, преяждането и липсата на движение.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 14 дни
hash: 5a598471be
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   7, преди и аз си мислех, че има хора с къси клечки. Да, някои са с по-бавен метаболизъм по рождение, но това не означава, че не могат да отслабнат, освен ако не се касае за здравословен проблем. Просто някои хора трябва да положат малко повече усилия, но това не означава, че са обречени за цял живот. И това го казвам от опит.

 
  ...
преди: 2 години, 14 дни
hash: 5a598471be
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Със слагане на единички на тия, които са отслабнали, няма да отслабнете. С оплакване също. Отслабването е постижимо, но не е за хора, които са свикнали да реват пред клавиатурата и нищо да не правят по въпроса. Иска си дупе, което повечето нямат. Иначе единичките и да ги слагате, и да не ги слагате, файда йок.

 
  ...
преди: 2 години, 14 дни
hash: 290ac9e93a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Добре, в чуждестранен форум за спорт и здраве, където темата беше как някои могат да ядат всякакви боклуци и да са слаби, а на други им се лепи и половин бонбон, много хора писаха, че това няма почти нищо общо с метаболизма и "късата клечка". Просто ония, които се тъпчат, явно не консумират достатъчно калории редовно, а веднъж-два пъти седмично, са опраскали цяла пица и това е. През останалото време ядат много по-малко от нужните им калории. За дебелите пишеше, че явно папкат повече от необходимото. В много редки случаи става въпрос за здравословен проблем, който да води до затлъстяване или загуба на тегло. Вярно ли е това?
Ако съдя по себе си - донякъде. Има много дни, в които си изяждам калориите на една джъмбо пица в Доминос, но други (по-малко) ям по 3 ябълки и това е. Все пак мисля, че приемам повече калории от необходимите за моя ръст/тегло/физ. активност.
Не знам къде е истината.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 14 дни
hash: 36e54df670
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Точно заради това завиждам на хората с бърз метаболизъм. Аз всеки ден по два часа се бъхтя във фитнеса(ходя на два пъти през почивните дни,а по принцип ходя само един път на ден). Не, не си взимам почивка. Този месец пробвах. Пак почнах да ходя на фитнес защото от ноември не ходих защото се страхувах зелените сертификати да не станат задължителни и членството ми да се изхаби. Сега имах само един почивен ден и този ден ми еба майката. В началото на месеца видях че съм 63кг(трябва да съм 45-55) и за две седмици стигнах до 61.3. Сега в края на месеца колко съм? 61.3. Не съм отслабнала за 2 седмици. Да си призная майка ми готви много напоследък(обичам я, но искам да спре да ми готви глупости като кексове). Груба съм към нашите защото не ям колкото тях и те се сърдят(и с право, не ям достатъчно, но съм на калориен дефицит и така е най-добре). Наистина смятам диетите и ограниченията за наказание, но имам ли избор като искам да съм слаба? Не. Напълно завиждам на хората с бърз метаболизъм. Повечето ядат сигурно по 3000калории на ден, не се движат и в края на деня са 2кг по-слаби. А аз дето цял ден се движа(през седмицата от вкъщи до училище, пак до вкъщи и до фитнеса и пак обратно и само така правя 10000 крачки, през уикенда е само от вкъщи до фитнеса и понякога разходка или с мама или с приятелки). С това искам да кажа че някои от нас са наказани. Аз лично не съм слаба, но не съм и дебела. Но съм била дебела. И с тези изтезания които леко ще отпусна когато стигна нужните килограми. Наказани сме. Или се бъхтиш като мен(понякога обаче наистина го мисля и за отпускащо, но вече от толкова време го правя и ми писна), или се приемаш и се обичаш такъв какъвто си.

 
  ...
преди: 2 години, 14 дни
hash: a9690af92b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   15, явно злобни дебеланки цъкат минуси на коментарите да успокоят себе си, че само определени хора се раждат с хубави тела и всички останали са прецакани. Ами, не е баш така.
От 3 и 10.

 
  ...
преди: 2 години, 14 дни
hash: 12a29c642e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Няма къси клечки и предварително загубени битки в живота. Проблемът ти с излишното тегло е следствие от друга, психологическа причина, най- често липса на любов. Чрез хранене е най- бързия начин да се почувстваме доволни. Има много литература по въпроса, масово е явлението, ако ти е трудно сам да се справиш- всеки психотерапевт ще ти помогне. Според мен всичко идва от семейството, в което си расъл, с всички емоционални липси, с вредни хранителни навици, а ти погрешно смяташ за лоши гени. Не търси оправдания извън теб, трудно е, но твоят живот и здраве е в твоите ръце! Прости на родителите си грешките им и направи най- доброто за себе си. Можеш повече, отколкото мислиш, успех!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 13 дни
hash: 254a6f0545
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Храненето е навик. Истината е, че ядем много повече от нужното. Четох за Храненето един пън на ден и да много е вярно. Метаболизъм или не, медикаментите...количество храна е водещо. Аз съм с нормолно телосложение предкачам яденета, ям нормолно, но виждам колко хора се тъпчат и после били жертва, само те пълнеели. Глупости. Просто ядат прекалено много. Не се тъпчат, парченце шоколад го яжте бавно и се наслаждавайте а не да изядате цялата опаковка.

 
  ...
преди: 2 години, 13 дни
hash: 438cfd3f55
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

21.   До 19 и 20: Има къси клечки и още как. Какво ще кажете за хората, които постоянно дъвчат нещо и са като струни? Никой не говори за тях. Всичко зависи от генетиката и от метоболизма. Дали ще се родиш красив или грозен - въпрос на генетика. Дали ще се родиш дебел или слаб - генетика. Стига сте отричали истината.

 
  ...

...
преди: 2 години, 13 дни
hash: 5a598471be
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   21, в дълбока заблуда си. Да, има хора, които ядат като разпрани и пак са хилави, но пък познавам дебели хора, които отслабнаха трайно. Вкл. и аз отслабнах, но аз нямах кой знае колко за сваляне - десетина кила. Ако те разсъждаваха като теб, щяха да са си дебели и до днес. Но се стегнаха и отслабнаха. Това, че ти е бавен метаболизма, не означава, че не може да се компенсира с повечко усилия. Да, не става с лежане и тъпчене като при слабите по рождение, но ако си размърдаш задника, става. И да, не става за месец-два, но за година-две става. Ама трябва воля, търпение и дисциплина. Звучи трудно и в началото е, но веднъж ако си създадеш навик, после ти става ежедневие. А като се видиш в огледалото как изглеждаш по-добре, а и се чувстваш по-добре здравословно, нещата стават още по-лесно, защото се мотивираш и не искаш да се връщаш към онова. Аз поне го казвам от опит и наблюдения, а не като теб да се утешавам и да си намирам оправдания да си успокоя съвестта. Ако е на лице здравословен проблем, вече е друг въпрос, но рядко това е проблема.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 13 дни
hash: a9690af92b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   21, никой не се ражда дебел, освен може би децата на дебелите жени, пък и за това не съм сигурна. Човек се ражда без ръка, без крак, без зрение, но не се ражда дебел. Дебел се СТАВА с мързел, лакомия и в редки случаи от заболявания и медикаменти, когато наистина не може да се повлияе.
Да, има хора, които ядат боклуци и не дебелеят, но има един факт ца тях - те също са отпуснати и могат да имат целулит, но им личи по- малко, заради по- малкото подкожна мазнина. Това, че те ядат боклуци и не деблеят явно ти е оправдание да ядеш торти и баници по цял ден, защото и такива хора не са често срещани, но ти "случайно" си се фиксирала в тях, за да се оправдаваш пред себе си и пред нас. Дебелей си, но не ни налагай оправданието, че видиш ли, имало такива слаби хора, на които не им се лепи нищо и това е причина да не положиш труд, защото нямаш воля и те мързи. И не е задължително да си струна, просто поддържай някакви килограми. Тренираните тела си личат, дори и да не си с ген на 40- килограмова жена!
Аман от оправдание на мързел, лентяйство и лакомия! Тръгнала да ни убеждава в правотата си на това да яде тестено и сладко по цял ден...

 
  ...
преди: 2 години, 13 дни
hash: a9690af92b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   23 или 24 съм по номер (не знам как ще се падна по ред). Бях писала горе за разни тинктури за отслабване и хапчета за потискане на апетита, ама няма кой да чете. Трябват оправдание за мързел и манджи.

 
  ...
преди: 2 години, 13 дни
hash: 12a29c642e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   21,
по отношение на килограмите няма къса клечка, метаболизмът може да се забърза при добро желание, но ти липсва осъзнаване на проблема, а изпитваш само завист към слабите и тези, които правят някакви жертви в името на по- здравословен живот.
Къса клечка е примерно да си роден с недъг, да не дава Господ никому или други ситуации, които са непоправими. Благодари се, че си жив и здрав, и можеш да действаш, вместо да си намираш оправдания. Надявам се да направиш поне опит да си помогнеш, резултатът ще те мотивира допълнително. Не се гневи, приеми нещата такива, каквито са, има и пухкавки дами, айде сега, най- важно е какво има между ушите!

19

 
  ... горе^
преди: 2 години, 13 дни
hash: 5a598471be
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

28.   Вечното оправдание на дебелите - ама то ген, то по рождение, онзи тъпче, пък е слаб, то не става. Разбирай, с тъпчене и лежане не става.

 
  ...

...
преди: 2 години, 12 дни
hash: 4309e0550a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Нищо добро не мисля.

 
  ...
преди: 2 години, 11 дни
hash: ff9efcbc07
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Абе и до ген си е... Аз примерно съм 60 кила от 4 години насам и не мога да качвам, освен ако не се тъпча като луд с 4000 калории... Както се сещате за 60 кила момче 4000 е адски много. Естествено тези калории идват от качествена храна, иначе 2 чипса са 2000 калории. Баща ми е бил същия, а сега каквото хапне и му се лепва на момента.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 ден
hash: 30038dac14
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   "Ако ядеш каквото ти се яде, ще си дебел и комплексиран"
Това не е вярно, ям каквото искам, но не съм дебела.
Обаче каквото искам са полезни и здравословни храни. Там е разликата.
Замислял ли си се защо човек когато яде сладки, пържени, тестени т.н. иска още и още...като пристрастен?! Е, проучи!
Аз като съм свикнала с по- чиста и здравословна храна, ако ям нещо пържено, мазно уффф такива тежест и болки в корема после изпитвам, че ми държи влага за поне още година- две.
А сладките?! После ми горчи от корема нагоре към гръкляна, гадни киселини, включително болки в корема- виж им съдържанието с "Е-тата" и ще ти се изясни какво ядеш. И така. Организма ми отказва всякакви боклуци отдавна, просто съм свикнала на полезна храна и е каквото искам да ям.
Виждала съм колко им коства на други които пък са свикнали на тесто, мазнотии т.н Но веднъж преодолели "зависимостта" си към подобни боклуци, не се връщат към тях.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker