Въпрос към жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Въпрос към жените
преди: 2 години, 7 дни, прочетена 1906 пъти
Смятате ли, че в Тиндър и подобни платформи може да си намерите мъж за семейство и създаване на деца? Имате ли някакъв опит там и какъв е той, на какви хора сте попадали там?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 7 дни
hash: 26cd3ddc8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Направих си тиндър, попаднах на покъртителни снимки на мъже и жени, но открих едно нормално така да кажем момче, уредихме си среща и аз си изтрих тиндъра (просто не е за мен). Писахме си в инста, видяхме се след седмица. Имаше доста голяма разлика между снимката и реалността. Да говорихме си за някви интересни неща, а не битовизми, ама усетих някво филмирано чувство и след 30 мин си тръгнах и после му писах, че няма кво да стане. Моето мнение, е че не е важно къде ще срещнеш любовта, онлайн или на живо, а ДАЛИ изобщо ще я срещнеш.
Моят съвет е да не се отказваш и ако искаш да пробваш в приложение - давай, пък вече как ще се случат нещата не се знае. И бонус съвет : не се чувствай несигурен или да те е срам да пишеш или да си поговориш с някое момиче, независимо дали се познавате или не. Винаги пробвай, ж23

 
  ...
преди: 2 години, 7 дни
hash: 70053df6e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Само в бг някои използват тиндър за намиране на сериозен партньор. По начало идеята на тиндър е да се намери секс на бързо, с някой, който ти е на близо. Да си свършиш работата на деня и всеки по пътя си. Това е сайт за най-ниско моралните хора, за които секса е като да се изпикаеш. И могат да го направят с всеки срещнат на улицата, без да са го виждали преди.

 
  ...
преди: 2 години, 7 дни
hash: ec48f3a110
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   По-скоро в държави като БГ се ползва предимно за секс и рядко за друго.
По света потребителите са с далеч по-разнообразни интереси.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 дни
hash: 47d1bdd7e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Нямам Тиндър, така че не мога да се изкажа от първо лице, но една приятелка си намери сериозно момче там, вече няколко месеца са заедно, даже май стана година, и засега връзката е супер (по мои наблюдения поне). Така че не е невъзможно, а кой какво търси, това вече е отделен въпрос.

 
  ...
преди: 2 години, 7 дни
hash: 19de819a39
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Във Финландия точно Тиндър е приложението, което най-много се използва за сериозни запознанства. Мои приятели там ме навиха преди години да си го сваля, но като се върнах тук се оказа, че в България преобладаващата част от жените в това приложение просто си търсят внимание и някой да им помпи изкуственото самочувствие, да рекламират профилите си в Instagram и да набират будали да ги следват там, а част от малкото жени, които действително са с цел запознанства (без непременно да са сериозни) са меко казано скучни, повърхностни и не могат да поддържат разговор, камо ли да се стигне до среща и опознаване.
Сигурно има и някакъв малък дял свестни жени, но като цяло приложението залага на зрителен подбор по снимки и ако някой няма доста сполучливи такива, хващащи окото и каращи жените да се размечтават, че ще срещнат принца на бял кон или мотор, то нещата са вятър работа. :)
При жените е значително по-лесно, защото почти всеки, който отметнат надясно, си съвпада с тях, докато - според официални статистики на Тиндър - жените харесват само 1 на всеки 50 мъже (2%). :)

- Кифлоприземител

 
  ...


...
преди: 2 години, 6 дни
hash: 7a3922dcdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Имам приятелка (младо момиче на 30 г., българка, от добро семество, с висше образование и добра работа), която си постави за цел, че на всяка цена трябва да си намери мъж - сериозен, за сериозна връзка. За тази цел ползваше различни приложения и чатове за запознанства. От споделеното, което знам е правила подбор. Ходеше по постоянни срещи и всяка среща е завършвала със секс у тях. Така за период от около 1 г., тя имаше вече солиден опит зад гърба си с различни мъже. С един от тях започна връзка - циганин, висшист. Казва, че ѝ е добре. Наблюдавайки я, аз не съм убедена в това. Но вероятно натискът на обществото социалния кръг оказват огромно влияние на повечето. И някои предпочитат да направят компрос с всичко само и само да са с някого, колкото да не са сами. А и по днешния порно стандарт нали секса трябва да са приема по рецептура - 24/7.

Опитваше се и мен да ме убеди, че това е начина, но всеки има различни убеждения. Моето е, че за всеки влак си има пътници и подобни приложения не са място за намиране на сериозни и нормални хора за дългосрочни отношения, та дори и приятелски да са само!

Но всеки с избора си...

Ме

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 дни
hash: 9b92e0dd30
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Искам да попитам: Ако жени, които са регистрирани в "Tinder" не търсят сериозна връзка, а просто чат, повдигане на акциите и забавления и определено с*кс, то тогава къде да търся за да си намеря приятелка. Повтарям: Търся сериозна връзка, а не неангажиращ с*кс или неадекватни и безинтересни чатове.
Ако има някоя дама, която може да отговори, нека пише. За сведение, отдавна нямам човек до себе си, а сайтовете за запознанства от една страна и "facebook" от друга такава не са никаква опция. От тях нещо въобще не се получава!!!!!

 
  ...
преди: 2 години, 5 дни
hash: c6a8df1dcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Намерих годеника ми в тиндър преди 5 години!

 
  ...
преди: 2 години, 5 дни
hash: f56c5048a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Опитът с Тиндер ми е покъртителен. Търся сериозна връзка. От над 200 мача с жени не повече от 10 ми отговориха. В последствие имах пропаднали срещи по неясни причини, заядливо и надменно отношение, много ънмачове и тнт.
Жени са ми казвали в разговор, че ядрото потребителки са там за повдигане на самочувствието.
Според мен приложението създава погрешна представа за жените.

В последствие го изтрих и се чувствам в пъти по-добре.
Общо взето жените си правят безплатен цирк и празник там а ти се надяваш на нещо и си хабиш времето.

М34

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 дни
hash: 4b19c0d7a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   Аз съм имал регистрация и небих повторил. Няма да ти казвам на какви откачалки съм попадал там. И аз съм мъж и харесвам секса но дори лично аз незнаех че имам някакви критери с какви да си го сложа. Имал съм близо 10 срещи от които за нищо неставаха. На повечето направо си тръгвах от срещата и накрая го изтрих профила. Само неме разбирай погрешно какво имам предвит, несъм търсел перфектната кукла или нещо подобно, просто идваха някви като болни хора и не бяха със всичкия си акъл. Единствено си изкарах някоя среща с някви наркоманки с които може да си кажеш някоя приказка но имаше момичета които дори незнаеха на коя планета сме и в какъв живот живем и какви са ни навиците и така на татък, абе страшно е казвам ти

 
  ...

...
преди: 2 години, 5 дни
hash: f0839eb8c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Не бъдете категорични. Никой не може да знае от кой храст(сайт) ще изскочи зайчето. По този повод всички(мъже и жени) сме заложили капаните. Фактите са следните- постоянството води до успех. Но, бъдете разумни и не вярвайте на "реклами"! Ако нещо не ви е ясно- питате и ще стигнете до целта.

 
  ...
преди: 2 години, 5 дни
hash: 3504e12650
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   10, наистина ли е имало жени, които не знаят на коя планета живеем или в какво време се намираме? Ако можеш, разкажи, че ми стана любопитно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 дни
hash: d2f639c29b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Защо всички сте против жените в сайтовете за запознанства? Аз съм жена и съм имала профил там. Вярно е, че пишат буквално хиляди мъже, ама всякакви, което е кофти. Покрай кофти материала понякога се губи качественият. Трябва да се направи да могат да ти пишат само тези, които отговарят на филтрите, които поставиш.

Относно това кой колко е сериозен, имам различно мнение от болшинството. Повечето мъже си пишат в анкетите, че НЕ искат нищо сериозно. Други го пишат още в първото съобщение. На мен мъжки курви не ми трябват, гнус ме е. Аз бях в сайта със сериозни намерения, но не намерих никого, защото мъжете там са грозни, скучни, прости, курволяци или комбинация между изброените.

Относно съобщенията ще дам един съвет на мъжете: Никога не пишете банални глупости от сорта на "Привет, как си?", "К'о ста'а?" и тн. Баналностите убиват желанието за общуване ВЕДНАГА! И не е от високомерие, просто е много досадно да четеш едно от също по 1000 пъти на ден. За работа и учене също е много досадно да се говори. Като за начало напишете някаква шега, нещо закачливо, непринудено. Не се притеснявайте, че шегата може да се стори тъпа на момичето. Всяка нормална би оценила усилието да сте различни. Това е, просто бъдете различни и непринудени. Жените обичаме емоции, не банални разговори по инерция като на интервю за работа. Аз също писала на мъже, но никога не съм започвала със стандартния пакет съобщения. Забравете ги, ако искате да ви провърви.

Успех! :)

 
  ...
преди: 2 години, 5 дни
hash: 29595084cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   М37 много добре изглеждащ. Ползвам го предимно от любопитство и за чат и опипване на почвата.
Изключително открит и директен съм!
От моите наблюдения мога да кажа че в БГ жените са пълна трагедия и не могат 2 думи на кръст да обелят, камо ли за някаква креативна мисъл да говорим. За среща изобщо не бих си губил времето и нервите с подобни. Освен това съвпаденията ми са на разстояние, което също ме демотивира.
Сега прочетете коментар 6 и картинката ще ви се изясни.
Мога да коментирам само женските профили тъй като мъжките не виждам а и не ме интересуват.

Последно време си чатя само с китайки и жени от този регион.
Там нещата са в пъти по добре.
Има огромна разлика в класата и визията на онези жени и тези тук.
Мога само да съжалявам че не съм някъде там !

 
  ...
преди: 2 години, 4 дни
hash: f42e013fe1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Да. Със сигурност е още една възможност , въпреки ,че там масата мъже са покъртителни дебили. Според мен OkCupid е по-добрата алтернатива , но така или иначе 90% от профилите се припокриват.
Някои съвети:

1)Ако разговора е приятен ,няма смисъл да се отлага срещата на живо - на живо ще разбереш дали е за теб така или иначе. Няма смисъл от губене на време в безсмислени разговори.

2) Възможно най-бързо премини на чатове прес фейсбук или нещо подобно за да можеш да му видиш профила и да си направиш някакви изводи.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 2 часа
hash: 0f5439ddc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Да разбирам че няма успех като цяло там за жена на 40 години?

 
  ...
преди: 2 години, 57 мин.
hash: f5ea54cc7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   16, за жена на 40 няма успех никъде ( в България възрастта на жената е порок). Дори и при общуване "на живо" когато си мислят, че си към 30-35 е едно, а когато им кажеш че си на 40 е съвсем друго отношението. Казвам ти го от опит.
Ако си над 35 и си търсиш сериозна връзка си пиши с чужденци.

 
  ...
преди: 2 години, 3 мин.
hash: 2ea6c1a9ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   17 Ти в какво положение си? Разкажи малко повече.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 1c3ce36930
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   М23, единственото хубаво на Тиндър е че те свързва с хора които са те харесали, т. наречения мачинг. Идеята зад това е окей, но реално повечето жени го ползват като един каталог - да изплакнат окото.
Номер 15- съгласен съм да се прави среща колкото може по-скоро за да прецениш дали има смисъл да се занимаваш с човека, но това да си правиш изводи от неговия фейсбук е меко казано тъпо. Повечето хора ползват фб за несериозни неща, споделяне на простотии и тн. и противоречи с първата ти точка.
Бича на днешното поколение - да си правиш изводи за хората онлайн. Нито можеш да разбереш с какъв тон ти пише, нито дали се шегува и прочие, особено като е непознат.
Иначе причината рядко да се получава стойностна връзка след онлайн запознанство, е защото това което ни е заинтересувало и накарало да мачнем отсрещния човек е външността/снимката, и колкото и да ни се иска да си допаднем и по характер, не винаги става така :)

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 19de819a39
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Номер 17, пороци са: пушенето на цигари, прекаляването с алкохол, наркотиците, хазартът, невежеството, безразборното чукане, тъпченето с вредна храна и газирани напитки, приемането на всевъзможни хормони и други "химии", вредящото на кожата и запушващо порите ѝ прекаляване с грима и прочее. Между другото, прекаляването с кафето също е много вредно, защото това е един от най-силните окислители на организма, водещ до ракови образувания. Кафето е особено вредно, когато жената гладува и кара само на кафета и цигари с цел да отслабва

Възрастта няма как да бъде порок. Проблемът на много жени е, че заради съзнателно ИЗБРАНИТЕ ОТ ТЯХ ПОРОЦИ още на 25 години изглеждат с 10 години по-състарени, а на 35 години вече са като 50-годишни лелки.

- Кифлоприземител

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 08507a1fd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   18 ( от 17)
В чудесно. Защо?!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 08507a1fd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   20 ( от 17),
С който неща, изброени от теб, в България прекаляват мъжете основно. Цигари, алкохол, хазарт, прекаляване с храната....ходене безразборно по "жреци на спазарената нежност"...и т н т.
Също и те са тези изглеждащи по - състарени поради потоците си.
Правя си една конска доза кафе в твоя чест Кифли ;)))

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 19de819a39
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Номер 22, с пожелание да погледнеш извън розовите очила. Точно младите българки (и ученички, и пълнолетни) се скъсват да пушат и пият повече от младите мъже и това е поколението, което тепърва ще създава и възпитава потомство по свой образ и подобие. И предвид факта, че само за 3-4 години броят на самотните майки набъбна от 280 000 на 360 000 (половината жени в детеродна възраст са самотни майки на половин милион деца, "направени" от 130 000 бащи, т.е. на 1 осеменител се падат почти по 3 осеменени и зарязани или зарязващи самотни майки) и склонността да се увеличава все повече, съчетанието между доказано погрешното "непогрешимо женско шесто чувство" и пороците им ще доведе до огромен упадък в обществото ни. Преобладаващият брой момичета и жени стават и си ляга с песните на "Пайнер" и цялата пошла "култура", с която биват облъчвани по свое желание.

Ти не гледай как някакви бачкатори и пенсионери на 50-70 пушат и пият, или са комарджии (в казината има почти същия брой жени - виждал съм ги лично); повечето млади мъже в последните десетина години въобще не са такива и много наблягат на спорта. Личи си и по улиците, като видиш толкова заякнали момчета и мъже, докато най-малко 30% от ученичките са с видимо затлъстяване с едри бутове, паласки на няколко етажа и увиснали гърди, а след 25-ата си година или най-късно до 30-тата рязко качват още повече килограми и заприличват на състарени лелки. Не се обиждай от моите думи, а се замисли за това, което правят представителките на твоя пол, от които се очаква да са бъдещите майки на децата в България.

Познай голяма част от представителите на кой пол:
- Разтварят краката си за пари (буквално проституция, макар да не се мислят за такива);
- Разтварят краката си за долнопробни типове (още по-лошо от проституция, защото подборът им говори не само за пошлост, но и за увредена способност да подбират надежден човек за трайни отношения);
- Са се изпонаебали с десетки представители от отсрещния пол (а понякога и от своя) още преди навършване на 20-25 години;
- Избират да имат потомство с много малка, но често и много посредствена част от отсрещния пол, което води до почти 50% неуспеваемост да съхранят семейството и после отглеждат децата си сами;
- Често не могат да предложат нищо съществено, което да е различно от наготово дадения им по рождение полов орган; който често е и единствената причина представителите на другия пол въобще да се интересуват от тях;
- Се самозаблуждават, че само защото някой иска да ги изчука, това значи, че са уж стойностни и ги иска за сериозни отношения (за тях са необходими истински качества на личността);
- Драпат да получат много повече от отсрещния пол, макар в повечето случаи да не могат да предложат съотносими по важност неща;
- Са силно неустойчиви, ненадеждни, неискрени, колебливи, с променливо и подражателско мнение, бягат от неудобни теми, вместо обосновка предпочитат да съскат и обиждат, не искат да работят и очакват да увиснат на чужд врат и да бъдат издържани;
- Всячески се стремят умишлено да заблуждават чуждите възприятия и да прикриват истинския си облик, истинското състояние на гърдите си и истинския си ръст, употребявайки за целта всевъзможни гримове, подплънки в сутиена, корсети и високи токчета/подметки.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: ecdc22c9c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Въпроса беше дали някой е създал семейство започвайки от Тиндер? Или дали някой е чувал за такава двойка? Аз лично не съм!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 месеца
hash: 1e2e41365c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Преди месец бях на сватба на Тиндър двойка. Вие кажете дали не може.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker