Как да отмъстя на някого, знаейки ЕГН-ТО му, телефонния номер и трите имена? Важно е - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121293)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Как да отмъстя на някого, знаейки ЕГН-ТО му, телефонния номер и трите имена? Важно е
преди: 2 години, 13 дни, прочетена 1999 пъти
Да, правилно прочетохте, става въпрос за отмъщение, не за подигравка с невинен. Миналата година хазяйката ме изгони от апартамента, защото нея пък я били изгонили отнякъде. Имахме договор, но тя не го спази. Докато ме няма си беше донесла багаж, почерпила се 100 лв от наследството ми от баща ми (открадна ги и отрича), и ми каза да си ходя до края на деня. На всичкото отгоре искаше да ме изнудва за още пари, но си наех адвокат и сметките и излязоха криви. Сега като се засечем някъде по пътя, бълва огън и жупел от яд. Градът е малък, не искам да правя циркове, но и не искам да ми се прави на важна и да ме обижда и излага пред хората, писна от тая гнусна пачавра и гнусната и дъщеря. Получава се така, че крадците викат дръжте крадеца. Да, има вариант и да ги навра в кучи задник, ако пак се обадят, ама на такива същества каквото и да им говориш - все тая. При изчадията думите не работят, създадени са за нормални хора, а тези двете са наистина уникално гнусни, долни и зли. Просто нямам думи да опиша за какви изчадия става на въпрос. Днес отново ги видях, надявам се, за последен път. Пак си търсят белята и вече наистина ще си я намерят. Искам да им очерня живота поне толкова колкото те отровиха моя. Може и с лихви. Отделно, загубих много пари - кражбата и, адвоката, местенето, дето е тършувала също имаше доста бели. Искам да им очерня живота подобаващо, най-вече във финансов аспект. Първото, което ми идва наум, е да напоръчам 100 неща от нейно име и да плаща доставки за обратно, но много онлайн магазини искат потвърждения чрез обаждане или имейл, та тази практика по-скоро не става. Ако знаете сайтове, които пращат ей така - пишете кои са. Освен това номерът може лесно да се смени и в дългосрочен план няма да ми служи като оръжие. Как да я атакувам чрез ЕГН-то, то не се сменя. Всякакви идеи за отмъщение са добре дошли. Между другото, мога да дръпна и техни снимки от Фейсбук, също имам номера на мъжа на въпросната. Мисля, че мога да намеря и номера на женското копеле, което е изсрала. Мъжът не е виновен де, изглежда свестен човек, но заради онази съм готова и на него да посегна в някаква степен. Искам бял ден да не видят скоро. И пак да кажа - това е отмъщение, при това наложително и дълго просено, не прищявка. Аз искам да ги забравя въпреки че не заслужават, ама те не...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 12 дни
hash: 5bfe3eba17
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Отмъщението не е добро нещо. Не ставай като тези, които не харесваш

 
  ...
преди: 2 години, 12 дни
hash: 0d8819897d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Жалба в полицията за измама,сигнал към нап че не плаща данъци за наема

 
  ...
преди: 2 години, 11 дни
hash: 2471a4a455
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   1, а каква предлагаш да стана - парцал, с който всеки всякак да се бърше, да го крадат, да го гонят и в замяна да си трая, за да не стана "същата"? Ти сериозно ли? На колко години си - 5? Като те оберат примерно, не ходи в полицията, за да не ставаш като крадците си. Смешна/ен си. За достойнство и чест чувал/а ли си? А знаеш ли, че в живота оцеляват коравите и хитрите, не добрите? Мога да ти дам хиляди лични примери.

2, благодаря ти за съвета, но точно измама няма. Има неправомерно гонене от апартамент, който плащах редовно по банков път, но не съм писала, че е за наем, защото в банката ме посъветваха, че така таксата е по-малка. Каква точно информация трябва да дам в НАП, за да съм 100% сигурна, че ще и запари под краката? Също така тя малко работи в Чехия, мога ли от това да извадя полза? По банковата и сметка са превеждани наемите почти всички 11 месеца, в които съм живяла в апартамента и. Тези 300 лв всеки месец, могат ли да бъдат причина за проверка и дай Боже глоба?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 дни
hash: 8d2d23c7e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Пусни ги в обяви за запознанства:Палави майка и дъщеря търсят мъже за забавления., и дай техен телефонен номер. И гледай сеир.

 
  ...
преди: 2 години, 11 дни
hash: 44b55507a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Тъпото, е че ще опиташ да навредиш на тях и накрая някой от трета страна ще пострада най-малко.

Добре, че сайтовете за неща искат потвърждение, защото ако не искаха, щеше да ги ползваш и милите хора, щяха сами да си плащат сумати пари за доставка.

Афектиран си, вариантите дадени от номер 2 - са най-добрите, които може да направиш, без някой трети човек да пострада по-един или друг начин.

Но ако не си се обърнал към тези варианти от номер 2- то защо не си? Напълно невинин ли си в тази ситуация.

Този адвокат не ти ли препоръча нещо да направиш?
Много съмнително..

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 дни
hash: e71e2404a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   И теб те държи цяла година яд по някаква хазяйка и 100 лв? Имаш огромни проблеми с гнева.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 дни
hash: 3a070af0e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Що чака цяла година? Нали имаш договор, чети какво пише, има ли споменато предизвестие за напускане или нещо такова беше, значи и двете страни по договора трябва да се уведомяват взаимно, че желаят да прекратят договора, срок поне месец трябва да има, виж какво си подписвала. Можела си да пуснеш жалба за неспазване на договора.
Гневът е лош съветник, да, несправедливо е, но така импулсивно ако действаш кой знае какви каши още забъркаш. Тя ще си го получи някой ден, но ти се саморазрушаваш и си тровиш живота за минали неща, даже маловажни ми се струва.

 
  ...
преди: 2 години, 10 дни
hash: fe3b561f20
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Силният умее да прощава! Слабият търси отмъщение!

 
  ...
преди: 2 години, 8 дни
hash: f101c12675
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   8, съчувствам ти за неадекватните възгледи!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 дни
hash: 1956a7442c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Ами то и те ги знаят твоите данни и ако решат могат да ти спретнат отмъщение на отмъщението и така до кога? Тъпотии са това. Дребните душици са винаги злобни и фиксирани върху това какво зло да направят някому, затова са и вечно нещастни и неудовлетворени. Ти просто си на тяхното ниво щом една година се занимаваш с мисли за отмъщения и пр. Най-голямото отмъщение е да покажеш на някого, че той за теб е едно нищо, че живееш добре, успяваш и не ти дреме за него. Плюй и отмини, но това е тактика за умните хора. Глупакът няма да го разбере.

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 дни
hash: 6f0e8c0d82
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Информирай се за правата и задълженията си, вместо да мислиш схеми за отмъщение, за които и без това нямаш акъл.

 
  ...
преди: 2 години, 8 дни
hash: 8826ae4a16
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Да си беше потрърсила правата веднага при адвокат вместо да се оплакваш тук! Не знам на колко си години, но в момента не разсъждаш като зрял човек а дете на възраст а като дете на възраст между 12 и 16 г. С такива инфантилни номерца първо ще станеш за смях и второ с нищо няма да си по - различна от бившата си хазайка. И какво ти е направило детето и, че така го обиждаш?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 дни
hash: 8826ae4a16
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Още нещо някога дружах с подобна ососба не стана човек в живата, направи 2 аборта, мъжете смени доста мъже всеки бяха от нея като я види що за стока е и на работа почти не се задържа, защото я гонят на 3 месец.

 
  ...
преди: 2 години, 7 дни
hash: a0fa559f12
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Първо ти си спестила пари от някакви вноски и сега нямаш доказателство, че си плащала наем, второ в тази държава все още има закони и права и ти ако си знаеш правата си ги търси по законов ред и трето не забравяй, че каквото повикало, такова се обадило и може и ти да получиш отмъщение или още по-лошо да си потърсят те правата по законов ред за твоите глупости, които си решила да им причиняваш

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker