Неморлите моралисти на България - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121359)
 Любов и изневяра (29750)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6482)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18570)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Неморлите моралисти на България
преди: 2 години, 16 дни, прочетена 974 пъти
Привет. Забелязвам в тези бурни времена нещо се напълни с неморални моралисти. Те не станаха известни защото българският народ е прост. Народът не е прост. Не е повече от други. Народът е изстрадал, объркан, лъган и лесен за манипулиране. Дават ни се някакви индивиди, които ни учат уж на морал, а самите те са неморални. Примери:

Иво Христов. Професор Иво Христов. Много знае, факт. Много може да говори. Ама тва човече освен да дава акъли друго нищо не направи. Стигаме до едно изказване от далечната 2017 година. 80% от българите били дебили. Добре де, то в България е пълно с такива, дето са свикнали да критикуват, отскубвайки се от някакъв процент или направо казвайки, че не са част от този народ. Но ако не си част от този народ, ти не си част от никой народ, тоест ти се превръщаш в аморфна буца на 2 крака без национална памет и това автоматично значи, че ти нямаш правото да коментираш други народи. Просто е. Къде пък го говоря това в този тролски сайт? Ивчо онова изказване го направи като градивна критика. Ама чакай малко бе, комунист прокажен. Ти тогава беше народен представител. Когато си народен представител трябва да са въздържаш от чак такива градивни критики. Още повече към тези, които те избират и ти плащат тлъстата заплата. Колкото и да е вярно, колкото и да е градивно, ти нямаш правото да обиждаш по този начин народът, който се очаква да управляваш! Боклук червен. Веднага после казва, че в парламента нищо не се решавало. Това води до следващия логичен въпрос. Като знаеш, че нищо не се решава там какво търсеше в парламента толкова години? Че и чак такива градивни критики към тези, които те сложиха там. Сега Ивчо обикаля студиата и раздава акъли. Много плюе някогашното статукво. Ама не беше и той част от същото това статукво, което толкова оплюва? Не беше и той част от тази продажна предателска партия? На челото му в големи червени букви е изписан надписа БСП. Извинявайте много, но този човек няма морал.

Киро “Брейка”(?). Как му е истинското име? Кажи си поне истинското име. Той сигурно го е казвал, но едва ли много хора го знаят. Вика пред камерата, крещи, плюнки ръси. Държи се като футболен хулиган. Разбра се, че и сводник бил. Лъга, опитваше се да овърти, накрая видя, че не става работата и си призна. Качил видео в Пейтриън и после го изтрил, ама сега го има във Фейсбук. Такива долнопробни, селски и просташки приказки на едно място радко се чуват. Добре де, има много видеа с псувни. Но човек, дето са прави на моралист такива долнопробни пропадни да плюе и с такава мръсна професия да се е занимавал, престъпна дори според българския наказателен кодекс. Няма как човек без капчица морал да ни учи на такъв.

Станислав Цанов. В канала си не говорел за себе си. Тва не е телевизионен канал. Хората в Ютюб трябва да те познават. Защо не говори? Какво има да крие? Че и като гордост го показва. Бил е в онази смешна партийка Атака на ораторчето Волен Сидеров. Студиото му е платено от Волен. Има видео, нищо не е скришно. Изпълзя от най-некачествената телевизия в целия български ефир. Кани в тва студио някви овъргаляни до ушите в татуировки, културяги дето на единия очите вече му са затварят от анаболи, а на другия потта му била жълта. Травестити кани. Абе откъде ги намира тия? Утайката на обществото, а той им дава поле за изява. Някъв пубертет гонил педофили. Да ходи да си пише домашните. Той и Цанито си бие разни работи и са хвали с някви анаболни мускули.

Костадин Костадинов. Обиколил всичките партии. Има снимки с всякакви соросоиди, с леля Кури, но това не е важно. Потали го що в Северна Македония бил с маска, а в България не е. Казва, че като е там трябва да се съобразява с техните закони. Тука можел да обжалва. Тоя хахо уважава повече чуждите закони от законите на България. Ок, днеска ще е за един парцал. Утре ще е за нещо друго, после трето, пето, десето. Един от примерите е това. Събрал в партията си разни. Той вожда може и да е човек, ама като цялата партия са такива? Той и вождът не е много човечен. Субсидията, имотите, айде. Не е единствения дето влиза в политиката да си купува имоти с народна пара. Айде, къшата разбирам. Юрист-консулт бил човека. Да приемем, че е истина. Наистина е юрист-консулт и къщата я изплаща от заплатата си. Макар че това не го е доказал, а щом за едно е излъгал значи ще излъже пак. А апартаментът на жена му? Онзи заем как го изплаща? Че и във фиктивен развод, за да им дадат втори заем. И за това му е направил забележка не кой да е, а човек от неговата партия. Да твърдиш, че ако вземеш субсидия ще я върнеш или ще я дариш е различно от това да си накупуваш имоти и да им изплащаш заемите от субсидията. После със задна дата си смени думите. Ако бяхме влезли в парламента щяхме да я върнем. Сега като влезе не я върна. Лъжец. Но айде, те всичките там са пълни с имоти. Само че какво се прави на патрЕот? Какво застанал пред камера и чете лекции за морал? Глупак!

Слави Панайотов. По-известен с мутренското име Слави Клашъра. Каналът му е почнал като канал за игри на едно финландско студио. Почнали двамата с едно волейболистче Юмит от Силистренско, дето живее в Германия. Славито отписа Юмитката. Имаше и други. Махна ги. Имаше някакъв Дарк Клашър. Леле. Добре, това е име на геймър. В едно видео Слави обяснява как Дарк Клашър прикрито карал хирата да му лайкват видеата и да се абонират. Че ти не правиш ли същото бе? Но дадаваме по същество. Каналът е почнал като канал за игри. Няма нищо лошо. Даже е хубаво. Само че Славито нещо излезе от линията. Почна да прави някви факти. То едни факти, те тия факти пълни с неточности. Книги пише. Ти замда пишеш за тия неща трябва да имат съответното образование. Той чете някви работи в интернета. В интернет всеки льольо може да напише квото му падне. Кви са тия класации бе, човек? Той гледа чужди видеа, чете някви глупости и прави глупави класации. Тва е може би най-големия плагиатор на Балканския полуостров. Краде идеи. Беше направил видео за Украйна как се борела за независимост. Един куп глупости наговори в тва видео. Цяла канара исторически неточности. Ама той и геополитически анализатор ли стана вече тоя? Почна му канала като канал за игри с някакво волейболистче от село. После след няколко години четене на глупости в интернета и избиване на мозъчни клетки стана геополитически анализатор. Не става така работата. Е, ако четеш правилните неща може да понаучиш нещо, но той чете глупости. Учил младите на любов към България. Голяма любов като всяка втора дума му е чуждица. То левели ли не бяха, чаленджи ли не бяха, бухалката стана бат, или бает, устройствата станаха девайсове, накрая вече и птицечовката стана “платипус”. Тя си е така, но на български е птицечовка. Не знаеш ли това, значи и езика не знаеш. Много хубаво. Дезинформатор, родоотстъпник и може би най-големият плагиатор на Балканския полуостров. Ако не и в цяла Източна Европа.

Не е виновен народа, че има такива модели за пример. Просто такива му се дават. Та те са навсякъде. Няма измъкване от тях. Жалко,

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 16 дни
hash: 953f5b223a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Ами българите като са тъпунгери, нормално. На Киро Брейка дори не му намаляха абонатите. Че и пари му дават. Българина си иска лайната, защото душата му е лайняна и това го привлича. На българина му дай лаладжия да му се възмущава и той със зяпнала уста се хипнотизира. Толкова години не бяха Воленовци, Валериевци, Копейки. Може да не правят нищо, ама на българина му е достатъчно да му ланкат и говорят сладки приказки. Действия не му трябват на простия българин.

 
  ...
преди: 2 години, 15 дни
hash: bc98617e67
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Мислех и аз да пиша нещо подобно (малко по-различно и фокусирано върху медиите като цяло.)

Иначе си прав брат. А тва за Киро не го знаех. Гледах го около началото на ковид. После спрях.

Кво да ти кажа. Добре, че съм се отказал.

 
  ...
преди: 2 години, 15 дни
hash: eb6f7dfffd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Денят ми бе настоен да не споря и много се старая да е така, но авторе не си информиран изцяло и повтаряш заучени фрази. Нима ти с ръка на сърце можеш да кажеш за себе си че като обикновен гражданин, никога не си нарушавал закон, наредба или неписано правило, че си мислиш че можеш да "хвърлиш камък" срещу тези хора?

Не съм комунист, не познавам личния морал на Иво Христов, не го познавам лично, затова не твърдя, че е морален, но това за дебилите той го каза за хората, които вярват на казаното от журналистите по тв и повтарят заучените фрази и беше прав. Не казавам че е бил прав за цифрата 80%, според мен са много по малко, но беше прав, че има значително голяма бройка хора които повтарят думите на журналистите като правоверни телевизионери, без да проверят фактите и сами да си направят извод дали е така.

Киро Брейка не мога да коментирам, защото не му гледам клиповете, за мен те са глупави с цел изкарване на пари. Но самата му известност доказва, че щом има достатъчно хора които си плащат да гледат клиповете му, значи има достатъчно дебили в бг. Иначе нямам нищо против съществуването на клиповете му, нека занимава глупаците вместо да правят глупости през цялото си време.
За Цанов не се съгласявам, да това което казваш че е започнал в мижава телевизия е вярно, но не всеки завършил журналистика има шанс за работа в БТВ и Нова, първоначално отишъл там където са го взели на работа по специалността. Че канел татуирани и травестити, си го обяснявам че има доволна за него гледаемост, запълва нишата, която Карбовски освободи, има хора на които им е интересно да гледат и чуват мнението на различните от обществото. Има такива клиенти, които му плащат да гледат такива клипове, затова прави такива клипове. На мен не ми е интересно и съм свободен да не гледам, само който иска го гледа.
Костадин Костадинов в кой партии е членувал, знам само за ВМРО, за друга не знам, моля да ми кажеш. Че имал снимки е нормално, политиката е такова нещо, снимат те и дори да не ти харесва трябва да се усмихваш, нарича се дипломация. Той има снимки и с Кирил Петков и с всички лидери на други партии сигурно това прави ли Кирил Петков или лидерите на другите партии членове на възраждане? "Тоя хахо уважава повече чуждите закони от законите на България" Чакай малко, имаме ли ЗАКОН за маските? Защитава си политическата теза човека. Той е против наредбата за задължителни маски в България и няма нищо против наредбата за задължителни маски в другите държави, те да си правят каквито си искат наредби. Ако утре ми се наложи да посетя друга държава и там има наредба, която не ми харесва, трябва да я спазвам, но ако в моята държава наложат наредба, която не ми харесва имам право да се боря срещу нея! Не знам разните нечовечни в партията му, не съм се информирал, запознай ме моля, кой и защо смяташ за нечовечен? Имал бил с жена си апартамент и къща, лично аз без да съм политик, без да съм юрист, имам апартамент и по голяма от неговата къща в нашата вилна зона и по скъп семеен автомобил от неговия, това лъжец ли ме прави??? Как е възможно да мислиш че хора с по две висши образования, които и двамата работят не могат да изплащат къща във вилна зона и апартамент сами? И от къде ти е информацията дали разводът му е фиктивен, нима всеки разведен трябва да е в лоши отношения с бившата и с децата си? Или може би имаш видео доказателства за това че продължават да правят секс? Ако доказателствата ти са че често ходи до блока, в който живеят децата му и родителите му са в същия вход, това не доказва фиктивен брак. Иначе плановете му за бъдещето на Българската политика не ми харесват, но поне не е проамериканец, а доказателства за русофилството му няма. Викат му Копейкин, но не дават нито едно доказателство, че е получил пари от Русия, а и имотното му състояние доказва точно обратното.
Че на Слави Клашара клиповете му имат доста неточности си прав, не само този за Украйна, а всичките му клипове имат неточности, но все пак мисля че е полезен. Малко повишава общата култура на гледащите го, поне научават някой истински факти. Много мързелив народ има, мързи ги не само да прочетат, мързи ги да изгледат клиповете, които той е гледал, за да прави тези видеа, затова смятам че е полезен, поне малко да повиши общата култура на онези които ги мързи толкова много че да се информират сами. А правилото "Опознай родината за да я обикнеш" по принцип работи, така че вярвам че е по скоро полезен от колкото вреден. С чуждиците може би се старае да бъде интересен на младите, които също говорят по този начин, това е вредно, но може би за да подбуди интерес го прави. Подкрепям го но не с пари, трябва да му плащат онези които ги мързи да четат.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 15 дни
hash: 4ca37654c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Виж не може да се угоди на всеки. Слави може да е всякакъв, но все пак прави нещо смислено, на фона на тъпотии инфлоенсари къде са, яли, пили...и т.н. И какво значи плагиатство, отваря рови нета, търси информация, анализира и прави видео. Няма как да си измисли информацията. За Цанов прави видеа, малко е неуважителен на моменти, но кой ли е уважителен в България? Костадинов поне щазва истини, макар, че е краен.

 
  ...
преди: 2 години, 15 дни
hash: 1a28545fc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Тъжното е, че това са 75% от народа и шансовете подобни хора, като въпростният нерелизирал се спортист и сводник Киро брейка да ни закопаят съвсем.

 
  ...


...
преди: 2 години, 15 дни
hash: f3a528f497
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Автора към номер едно, точно за такива като теб говоря. Моралисти, които плюят и се имат за нещо повече. Казах за такива като тебе. Щом са отделяш от собствения си народ ти си аморфна буца на 2 крака, но моля, поне не го плюй.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 15 дни
hash: 953f5b223a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   6, еми ти значи си ебахти кретена. По-тъп си и от Киро Брейка и по-двуличен и от Копейката, срещу които ревеш като вчерашно пишлеме. Обвиняваш някого, изкарваш се единствения готин. После като се съгласят с теб, плюеш и тях и ги обвиняваш, че се имали за голяма работа, а всъшшност ти си този същия тъп келеш. Плюеш моралистите, после плюеш и плюещите моралистите. Ти самия си същия кретен и плюещ по всичко и всички. Крадеца вика дръжте крадеца. Нещо логиката ти се губи и имаш IQ под стайна температура. Киро Брейка може да е тъп сводник, но поне има позиция, а ти дори и това нямаш. Ти дори и моралист не си. Ти си плювач по дефолт. Смешник!

 
  ...
преди: 2 години, 15 дни
hash: d70d53585f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Народът е такъв, какъвто е: ни идеален, ни фатален. И ти си част от същата стока: повтаряш какво прави X, Y и Z, критикуваш ги, а ти си умният. Оригинално, не съм срещал такива позиции преди въобще.

№4, какви истини ги казва Копейката? Не е за неутралитет, защото за него това означава да загърбим 30 години усилия и да си дадем гъза на рашите. Кои иситини? Как навремето баничката е била 2 с'тинки и Бай Тошо лично с нектар е поил народа? Сигурно.

 
  ...
преди: 2 години, 14 дни
hash: b81b733d45
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   То и автора е фалшив моралист. "Слави Панайотов. По-известен с мутренското име Слави Клашъра." Какво да коментирам. Толкова глупости изписа в поста си, толкова злоба. Бас хващам, че всичко е преписано от Жечев. До колкото знам точно той има видеа за всичките изброени хора.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 14 дни
hash: 0dd6dcf115
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Крадеца вика "дръжте крадеца".

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker