Нормално ли е да ме привличат момичета - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Нормално ли е да ме привличат момичета
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 986 пъти
Мъж съм на 36. Използвам като повод темата, според която днешните абитуриентки са запуснати, да си кажа и аз болката. Моите наблюдения в моя град са точно обратните. Покрай баловете гледам абитуриентките и като ги видя, често първата ми реакция е "ех, младото си е младо, не са като моите наборки". Подчертавам, че по никакъв начин не искам темата ми да се превръща в спор между възрасти/полове, нито да обидя някого, а да попитам дали това е нормално. Педофилия ли е? Тук гледам, че доста се злоуоптребява с това понятие. И съм вероятно жените ще ме оплюят, че съм инфантилен и т.н.

Просто винаги съм харесвал жени/момичета точно на тази възраст между 16 и 23. И като бях на 14, харесвах такива и сега на 36 пак харесвам такива. Няма да си кривя душата, заглеждам момичета от последните класове, минавайки покрай училищата. Ами красиви са ми. Телата им и лицата им имат съвсем друго излъчване, което жена на 30 (пък дори и на 25 трудно) няма как да има, дори да е красива, запазена, поддържана. И жени на 20-30 (след 30 рядко) ме привличат, но не по същия начин и не толкова силно и често. Жалко, че не съм на 20. На 36 не е правилно, морално и не ми отива дърт пръч да задява толкова млади момичета. Не го чувствам правилно определено. А и едва ли има много жени/момичета на 16-20, които биха тргнали с мъж, който почти може да им е баща. Но дори и да има, аз не го чувствам правилно. Но ако ме питате, привличат ли ме, заглеждам ли се, да, определено. Но и да си призная - ако обществото беше ОК с подобни връзки и имах възможността да съм с такова момиче, въпреки че го чвуствам като неправилно, бих се възползвал, поне веднъж да усетя тази тръпка. В интерес на истината чувството, че това никога няма да ми се случи, малко ме натъжава.

Ваш ред е:

- да ме оплюете
- да ме разберете

Прогнозите ми са, че масово жените ще ме оплюят, а масово за мъжете ще е нормално, но нека видим.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: 64c50d4a2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Младите хора са по-хубави, но какво от това?
Тези момичета, по които се заглеждаш, са масово с детски начин на мислене. Не стават да ти въртят дома и прочие. Какво толкова те привлича в тях? Един мой приятел, който сега е на 32 често се оплаква как трябва да изпълнява едновременно ролята на баща и съпруг на неговата, която е на 20 и нещо.
Жените над 30 у нас са масово състарени (цигари, алкохол, наркотици, гаден въздух в големите градове, рядко спортуват и т.н). Но това се отнася и до мъжете, които имат същите пороци, които изброих по-горе.
По-важното е да си красив отвътре, а не външно.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: efc7f50959
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Ами и аз съм така, но съм на 33, почти 34. Но при мен има и друго - самият аз изглеждам на най-много 25-26, остарявам като азиатец хаха, много бавно!

Но за съжаление възрастта ми като цифра плаши младите момичета в приложенията за запознанства и в реалния живот, пък ми се лепят жени поне с пет години по-големи, които явно искат да чукат младолик мъж на 33 с вид на мъж на 23-26 най-много, един вид изживяват фантазия с младо момче, защото никой на истинска възраст 23-26 няма да им върже на 35-25 годишните. А аз вече искам сериозна връзка, смешно е отстрани като ме погледнат с жена над 35, защото изглеждаме комично - аз като студентче, тя като какичка или дори лелка. Абсурд е такава връзка да стане сериозна, представяте ли си да се оженим, тя да ми дори деца и децата да питат съпругата ми "Мамо, защо изглеждаш като кака или майка на татко?".

Та едно момиче на 22 малко ми се обиди, че съм крил възрастта си, но и тя си призна, че в Тиндър е сложила ограничение на мъжете 18-26 г, тоест ако не бях писал че съм на 25 нямаше да имаме мач, а тя очевидно ме е харесала.

Та донякъде те разбирам, но 16-17 годишни не си струва да рискуваш да станеш престъпник, поне над 18 гледай да са. Чакам предложения как да си намеря приятелка на 20-25 като младолик 33 годишен сладур.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 18a0f808ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Разбира се, че е нормално да те привличат момичета на тази възраст.

Голяма част от тийнейджърките на 16 години са с развити тела. Тогава, кое е неморалното? Ти не се заглеждаш по деца, а по развити (физически!) млади госпожици.

Жените ги е много яд на нас мъжете за тази "похотливост". Но истината я каза и ти. Всички жени над 25 (примерно) вече се променят от към визия. След 30 г. се чувства значителна разлика. А над 35, много рядко 40 години вече положението е "завяхващо".

Най-хубавата, привлекателна и фертилна възраст при жените е между 16 и 24 години и така ще си остане. Следователно погледите ни винаги ще са насочени най-много натам.

Дали е морално или не?

Разбира се, че е НОРМАЛНО! А колко е "морално" нека поразсъждаваме:

Развити ли са младите момичета на интелект спрямо по-възрастните? - Индивидуално е! Има момичета на тази възраст, които превъзхождат 40-60 г. лелички. Голяма част от възрастните жени са ментално неуравновесени.

Емоционално израснали ли са? Някой да, но по-скоро са в процес на оформяне. Но ОГРОМНАТА ЧАСТ ОТ ВЪЗРАСТНИТЕ ЖЕНИ СА ЕМОЦИОНАЛНО НЕСТАБИЛНИ!

Духовно израстване? - Младите са много по-слабо обременени и ти дават много по-голяма душевна чистота, отколкото тези след 25 г. възраст.

Като дабавим и физическото превъзходство на младите, то излиза, че е МНОГО ПО-ДОБРЕ ДА СИ С МЛАДА ГОСПОЖИЦА, отколкото с някоя дърта кукумявка!

Злобата, арогантността, надутостта, користта, завяхващото "цвете", духовната опустошеност, завистта, емоционалната нестабилност и психическата неуравновесеност са характерни за възрастните жени. Ти искаш ли такава в леглото и в живота?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 27c0c7c57f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Жена съм и избягвам да давам определения какво е нормално и какво не. Не виждам нищо лошо да те привличат млади момичета - природа, какво да го правиш. В една съседна тема пък авторът разправяше, че го привличат по-възрастни жени. Всеки си има своите влечения на подсъзнателно ниво, въпросът е, че разликата ви с гимназистките от горните класове ще става все по-голяма, съответно и пропастта между вас на емоционално и физическо ниво ще става все по-осезаема. Смятам, че теоритично можеш да си изживееш тръпката, но трябва да попаднеш на момиче, което си пада по по-възрастни мъже и не я притеснява разликата от 18 години. Не знам дали ако търсиш целенасочено, ще намериш, по-скоро вярвам, че тези неща стават случайно.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: cb1c3fc70c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Аз съм момиче на 21 и да си призная бих тръгнала с някой на 36. Но много зависи дали ще си паснем като характери и дали ще имаме общи интереси, защото има хора на 36, които вече имат деца и семейство, но има и такива, които още се ориентират в живота, не търсят нещо супер обвързващо, ходят по купони и т.н. Привлича ме и идеята да преспя с някой по-голям от мен, просто така, за кеф. Но пък аз си знам, че имам daddy issues, и заради това така

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 4a5cfdf8d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Н 1, той не я иска да дом или да си говорят, а да се "освежи".
Авторе, ами всички имаме Предпочитания, смятам е нормално твоето, поне посочваш над 16 г макар, че и те са на границата "педофилия".
Ако решиш да сваляш младо момиче, гледай поне да е пълнолетна все пак.
Аз пък харесвам високи и едри мъже на около 30 - 35 г, а съм дребна - 160 см :) Не ми харесват мъже под 185 и това е. Тук често вие пък, мъжете се възмущавате като посочим наши си вкусове, изглежда някои ги дразни, че въобще имаме вкусове.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: c007eefdf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Жена съм, на повече години от теб и те разбирам, но като ти кажа защо те разбирам, ти може би няма да ме разбереш хаха.
Когато бях на 35, колкото теб, си падах именно по 17-20 годишни момчета. Те ми бяха красиви, телата и лицата им имаха съвсем различно излъчване, каквото тези на 30, пък и 25 няма как да имат. В момента също мисля така. Младото си е младо. Имала съм такива връзки, но вече се уморих и не ми се занимава. Е, авторе? Доволен?

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 9c6b0270b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   8, няма лошо, ама ми е интересено намерили 17-годишно момче за секс. И как точно те задоволи с неговата неопитност?

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: efc7f50959
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   6 а с 34 годишен, който изглежда на айде ако не твой връстник, то поне не повече от 5 години по-голям от теб би ли била?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: cb1c3fc70c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   10, бих била, защо не. Както казах важното е дали ще се хареса ме взаимно и ще имаме общи интереси ((:

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker