Искам и аз да имам приятелка! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам и аз да имам приятелка!
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 3130 пъти
Ох вече не знам какво да правя, факт е, че досега не ми е вървяло хич в любовта. На цели 33 години съм, карам 34-тата, толкова много искам да си имам приятелка, да я гушкам, да ходим по плажа, хванати в ръка, да я любя, да галя шията и косата й, да й правя изненади като това да й купя кученце за рождения ден или билети за пътуване в чужбина (не съм богаташ, но има и лоукост компании, а и обичам романтиката). Абе нормалните неща! А и вече в мечтите ми се появиха и деца, смятам че ще съм прекрасен баща спрямо това, което виждам около мен в България, където бащинството се изчерпва с правенето и дотам, някои бащи не знаят дори на колко години са децата им! Дори ако е по-млака и е още следва в университет или иска да прави кариера бих ги гледал аз, защото смятам да започна свой бизнес от вкъщи и да не ходя на работа в офис. Но като няма с кого да правя тези неща какво, само си мечтая?!

Досега съм имал само не особено сериозни връзки, не по липса на желание. Като ученик много ме харесваха, но в последните години на гимназията станах твърде затворен и срамежлив дори. В университета бях в малък университет в град от селски тип в чужбина и нямаше много възможност. В моя поток бяхме колкото в един гимназиален клас. Но си направих сефтето поне, разбира се с проститутка, защото ми писна да чакам. Не ме съдете, ако не бях го направил на 28 още щях да съм девствен... на 33 почти 34! Но и тя се държа доста резервирано, машинално и едва ли не само чакаше да свършим за да си тръгне. А ми казват, че изглеждам добре, къпя се, старая се да се обличам по-добре. Нямам проблеми с размера, нито с вдигането на самолета, тестостеронът ми е даже висок за възрастта. :)

Единственият проблем е, че съм доста срамежлив, аз всъщност съм екстроверт - зарежда ме да прекарам цял ден с приятели и да си говорим примерно, но съм доста затворен, трудно се отпускам с непознати и това явно ми пречи. Нещо като социална фобия имам, ако знаете колко момичета са флиртували с поглед с мен, но не съм ги заговорил защото не съм посмял...друг проблем е, че въпреки, че съм на почти 34 външно никой не може да ми даде 24-26, доста младолик съм, но момичетата на толкова често търсят свои връстници, а и няма къде да ги срещна. На работа жените са на моята възраст и отгоре.

Но не е само това, имам чувството, че ми е направеха магия от бивш приятел, защото изглежда това действа най-силно тук в България. Казват, че магията действа най-силно в мястото, където е направена и наистина в БГ жена не ме е поглеждала след гимназията, а дотогава сами идваха! Като отида някъде по-надалеч в чужбина изведнъж супер красавици флиртуват с мен! Той много се дразнеше, че в училище ме харесват момичетата и гледаше със завист когато аз танцувах с едно момиче на бала, а той нямаше дама, помня погледът му. Чувал съм от познати, че той непрекъснато ходи по врачки, възможно ли е да е това?

Хора, време ми е за жена и деца, а реално нямам много опит с жените, сексуален пък само с 1. Страх ме е, че ако чудото стане и си намеря партньорка, която ще пожелае да ми стане жена ще се изложа в леглото.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 53

преди: 1 година, 11 месеца
hash: 528a7a820d
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

1.   Имаш огромна конкуренция от мъже, по-млади и по-стари от теб. Мъжете сте МНОГО повече като бройка от нас жените. Цената ни е по-висока от всякога. Като мога да си хвана млад готин сладурчо с пари и мускули, а такива не липсват в дългата опашка след мен, какво да правя с 30 годишен обикновен мъж? Времето на мъжете свърши, вече ние контролираме всичко.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 06fb5f397d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Спокойно, хиляди хора са като теб в България.
Пробвай да се запишеш на някакъв курс по нещо, което привлича много жени на едно място (готвене, танци?), може да ти излезе късмета. Или помоли да те запознаят някои твои приятели/приятелки/колеги с техни познати.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 5738bc1490
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

4.   до автора - не ти трябва;) Същото ще е като с проститутката само че ще има мрънкане и претенции.

Гледай си живота - направи си го интересен и жените сами ще ти се натискат. Ето дори и номер 1 ще ти се слага ако си гледаш своя живот (хоби интереси израстване материално духовно и физическо) вместо да искаш да гледаш някоя и да и даваш всичко на готово. Прекалено високо си ги качил жените. А много малко от тях го заслужават.

Kjetil-Vidar Haraldstad

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 46e6511044
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   1 добре защо сте толкова много, в Чехия и Словакия, страни подобни на нашата жените са повече от мъжете, за Прибалтика и Полша да не говорим?! Тук май тайно гледате да раждате момчета само, какво ли?

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 870c4e3613
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

6.   1 и след като се събуди падна от леглото!

Освен ако не си някоя красавица, номерцата ти няма да минават твърде дълго.

Всичките жени имате срок на годност! Запомнете го това най-после.

И най-голямата красавица, като мине 40 години и вече не е същата!

Жените сте като гроздето - сочно и хубаво е, докато е на клонката. Откъснеш ли го и не го ли изядеш веднага, престоява и започва да се СПАРУЖВА!

Мъжете сме ката виното - не ни ли помачкат босоноги девствени крачка и не пуснеме ли сок, от нас нищо няма да стане. Но веднъж пуснем ли сока, сокът с времето става все по-добър и по-добър, т.е. ЗРЕЕМ.

Един мъж е ценен, когато е добре узрял, а жената е ценна, докато е добре набъбнала на клонката. Откъснеш ли плода, той вече не е същият. Затова и от памтивека за жени са търсели само ДЕВСТВЕНИЦИ!

Днешните жени са развратници.

Жената, докато е млада и красива, може да си избира партньори за КЕКС, след това ще я избират нея и някой ще се чуди дали да направи този компромис, за да не остане сам.

Личи си, че си още малка и летиш в облаците!

Вие жените направихте днешния ден такъв, че между "обикновената" жена и проститутките разликата да се губи. Всички се продавате. Включително и ти. Даже го заяви пред всички нас публично!

Ако това е нормална жена, те па на! Продаваш се, значи си п*******тка.

От друга страна мъжът е този, който решава дали ще иска семейство от тебе. Ако не му изнася, независимо, че те е забременил, просто ще си бие шута и ще си гледаш к*п*л*т*т* САМА!

Колко жени са изоставени от мъжете? Колко самотни майки има в БГ, а и в целия "цивилизован" свят?

Това е само защото е "дошло" времето на жените и те движат нещата "много добре". Вашите грешни избори много добре си личат и всички ви виждаме как бутате количките сами. Всички знаем, колко много от вашите съпрузи и годеници, така и така си ходят по платено.

Така че нас не ни мисли! И с теб и без теб пак ще се оправиме.


Авторе, по коментара на 1 може сам да си направиш изводите защо си сам.

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 46e6511044
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   4 ами аз си гледам своя живот, вероятно просто трябва да опитам барове и дискотеки - рядко стъпвам там, а да зарежа онлайн приложенията. То в тези приложения гледам - мъже онлайн 500 жени онлайн само 150. Е как тогава да стане с такава конкуренция? То трябва не знам какво да й пишеш, че да я впечатлиш. Може би наистина по-добре да емигрирам в страна с повече жени, там манталитетът им е по-друг, за срамежливи като мен е доста добре, дават си знаци и не се крият изобщо.

Бате, в Словакия се скъсваха да флиртуват с мен и то красавици, една нито ме познава нито нищо от самолета ме посрещна и идва да ми помага да избирам апартамент под наем. Заведе ме да ме черпи пица, дори настоя тя да плати хахаха. Това българка кога ще го направи за мен, ами никога? Разбира се отказах, кавалер съм и аз плащам, но важен е жеста! Освен това пазарувахме неща за апартамента й и се почувствах все едно сме семейство вече. Но явно навсякъде жените си падат по чужденци...бих се върнал там най-вече заради интереса в жените по мен, признавам си!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 7340608d2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Ами явно си добър сладък човек. :) Не слушай хора които все казват, че гроздето е кисело. Това са хора, които искат да си сам като тяхното дередже. Чудесна тактика, "мъже", искате да е сам . Не им провървяло и целият свят изглежда им крив. Пожелавам ти най добрата и хубава жена, заслужаваш я, не се отказвай!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 70442c3d10
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   4, уау, не знаех, че проститутка може да ти наготви, изчисти, да дойде с теб на лекар или да ти купи лекарства от далечната аптека през нощта, защото се чувстваш зле, да те подкрепя, когато ти е трудно, да те успокоява, когато си напрегнат, да жертва комфорта си за теб. Сефте го чувам това!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 22513874d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   9, а колкол непроститутки биха го направили? Днешно верме вече няма такива хора като цяло, не само жени. Всеки гледа авантата.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 8a3d636c47
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   9, проститутка би ги правила тези неща, но разбира се ще трябва да ѝ се заплаща дооста, доста солидно.
Авторе, дори и да си срамежлив човек, ако наистина беше толкова привлекателен, жените сами щяха да ти се бутат.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 46e6511044
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   8 благодаря ти, от твоите думи в Божиите уши! Някога имах комплекс за малоценност от това, че нямам приятелка, но с времето все повече виждам, че не само не съм по-грозен и смотан от повечето българи, но дори съм над средното ниво по хубост. Явно доказателство, че жените налитат на самочувствието преди всичко, не толкова на визията, добротата и т.н. Явно в чужбина по някакво стечение на обстоятелствата там съм имал повече самочувствие и съм се държал по-мъжкарски, защото жените ми налитаха и помня, че там походката ми стана по-мъжкарска. До тогава не смеех да заемам място, свивах се... Но вече почнах и тук в България да се държа по-така, което пък ми вдига самочувствието, дано да има ефект.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 46e6511044
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   11 ами в Словакия и Австрия ми се бутаха сами, да. Дори и онази с гаджето тип батка ми правеше мили очи тип "харесвам те, лили ако не бях обвързана какво ти мисля..."

В източно и западнославянските страни сякаш са по поравно или дори жените са повече и си личи по поведението им. Но да допълня - българката има много странни критерии при избора на мъж. Масово са женени или ходят с някакви мухльовци с бръснати глави, със смачкани типично балкански мутри и въпреки, че казват, че си падат по красиви мъже, то точно хубавите мъже ги плашат. Казвам ние, защото винаги ми казват, че съм като актьор или модел. Е да но ме хвалят, но не искат връзка с мен.

Та много съм си добре, само самочувствието ми е ниско, но вече расте, защото като се сравня с мъжете на колежките ми ами ... сравнението не е в тяхна полза. Е после как ще са доволни българките като се хващате с боклуци?! И друго което е странно защо българин като мен, който е досущ като чужденците които харесват - галантен, би бил добър баща и би помагал вкъщи не им харесва, но за такъв чужденец примират и хвърлят всичко за да го хванат? А българи харесват някакви примитиви с мутри като на някой мазен турчин, ама не актьор а от някое истанбулско гето. Ако е за секса, това че съм галантен не значи, че не мога да я отнеса като куцо пиле домат...та с мен само би спечелила. Но да, не съм перфектен и определено минус ми е, че съм доста пасивен и затворен.

1 беше права само в едно - сякаш у нас се раждат почти само момчета вече. Като погледна на тротоара на една случайна улица и игнорирам хората над 40, повечето са мъже, малко млади жени има, факт! На работа от 7 случайно избрани служителя само 1 има момиче. Като че ли неко в храната ли каков, един колега пък стана баша за втори път и двата пъти синове има! Това не е нормално.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 70442c3d10
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   10, ясно, значи не съществувам по твоята логика. В предният си коментар описах цялостното си отношение към приятелят ми, но и той е изключение сред мъжете. Иначе, за съжаление, все още има такива жени. Казвам "за съжаление", защото повечето мъже не ги заслужавате и такива жени не трябва да съществуват, защото вие не ги цените. Вие винаги гледате основно външния вид, винаги боготворите леки жени и се държите тъпо с нас, по- нормалните, понеже не ходим лъскаво облечени. Я виж колко теми и коментари има за външният вид на жените, че има и такива, които се оплакват, че не дават лесно, рядко има някой, който говори за качествата ни, а във Фейсбук и инстаграм най- харесваните жени са разни к*рвясали "моделки". На живо не е много по- различно и жените виждат това и затова стават евтинджоси, а като добавим и разни пропаганди, нещата стават топ. Просто повечето мъже харесвате леки жени и жените стават такива, за да ви се харесат на вас. Просто е. Нещо като не се търси, изчезва и същото е със добрите, свестните или там, както ги наричате, жени.

11, щом имате пари, плащайте, но да знаете, че такава жена ще е с вас, само заради парите, но вие, мъжете, сте си луди мазохисти.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 5738bc1490
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   9 уау а знаеш ли че може да си поръчваш храна от всякъде? Също така има едни места заведения и ресторанти им казват? Има и жени ходещи да чистят по домовете или да ти купят каквото ти трябва. Както и такива които ще те придружат. Какъв комфорт точно жертваш за някой пък ти точно? Или викаш "любимия" ако не се чувства добре и вече ти се разваля комфорта? :) Какво може пък да предложиш точно ти на някой освен това за което мога да платя на всяка (не говоря за секс, макар че съм сигурен, че и там ще има правежи - "оо ама аз да не съм такава че да го правя това...оо като искаш така що не си намериш някоя дето е..") :)

До автора- забрави за всякакви онлайн глупости. Онлайн - само ако сте излизали първо на живо. Онлайн е едно надлъгване и загуба на време. Там всеки е какъвто му се иска да бъде но не е:) Не се занимавай изобщо с приложения.

Kjetil-Vidar Haraldstad

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 22513874d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   14, изключение си. И моята жена е изключение, говорех като цяло.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 5391c02f18
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Щом в училище са те харесвали, значи притежаваш физическа красота. Просто не си имал късмет досега.
Ако много държиш приятелката ти да е българка, остани тук, но аз бих те посъветвал да заминеш някъде в чужбина, там по ще ти се получат нещата. От тези българки, съм видял само страдание. Въпреки че и мен напоследък ме харесваха жени в сайтовете за запознанства, аз си изтрих профилите отвсякъде. Никога няма да им простя на тези българки за отвратителното им отношение към мен. Късно е, аз също си търся чужденка.

М23

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 7a8d786413
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

18.   "Явно доказателство, че жените налитат на самочувствието преди всичко, не толкова на визията, добротата и т.н." Авторе, остави клишетата. Да си неуверен и нерешителен в общуването, да не кажа захлупен, не значи че си добър. Добрият човек може да е силен, решителен и самоуверен. Тези палаври, че жените харесвали "лоши момчета", мутри и нахалници, а добрият е задължително свит и срамежлив, ги измислят точно смотаняците, които не могат с нищо да привлекат една жена.
Като си бил по-решителен и харесван в чужбина, да беше си взел една чужденка - приятелка, съпруга, партньорка, а не проститутка. Очевидно и там нещо в теб ти е пречило.
Това с магията пък изобщо не е за коментар.
Вместо да правиш анализи тук на българките и да ги плюеш като един куп застаряващи самотници, работи върху недостатъците в характера си, които ти пречат да имаш нормална връзка, семейство, деца. Може да изглеждаш и на 15г, но времето си лети и за теб, него не можеш да го излъжеш.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e28bfdcaea
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

19.   От тоя сайт разбрах едно. Всички жени като номер 1 са уникални красавици, с висока цена, които могат да имат, който поискат. Обикновено са с милионери, с перфектни тела и и тересен живот. Странно защо обаче намират толкова време да пишат и дават мнение на нас 30 годишните обикновени мъже, пеи условие, че сме от различен ранг оибществото.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f0391bcf28
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Ти си знаеш проблемът - имаш пасивен, женствен характер и чакаш да те свалят. Промени го това и всичко ще е ок.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 46e6511044
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Ами не знам, чуждото в чужбина наистина повече ми активизира характера, явно просто ми е съдба да се оженя за чужденка, защото и от Тиндър тук в София повечето с които си пишем дълго и има някакво привличане са все чужденки. Съдба явно.

А относно самочувствието се сетих нещо смешно.
Оня ден чакам едни приятели на женския пазар и минава една по-възрастна жена с две млади момчета, някъде в тийн възраст или малко отгоре, явно нейни синове. Малко приличаха на роми, но това не е важно. Та единия като вървят спира да си прави селфи на всеки две крачки. Майката го пита "Как не спря с тоя телефон бе?", а той вика "Еми който е красив човек така". А беше 165 ръст сигурно, по-нисък от майка си, един кльошав такъв. Ама с това самочувствие сигурно е опъвал повече мацки от мен... Преди се сдухвах когато мине някой такъв, но сега ми вдигат самочувствието, защото аз съм 183, строен и в лице съм по-добре, та си мисля щом той се смята за неотразим значи е ОК и аз да се смятам за такъв. ;)

Не чакам да ме свалят, а чакам сигнал, не бих тръгнал да свалям жена, която може изобщо да не й е до свалки и си е отвеяна някъде и не ме е забелязала, друго си е да се гледаме един друг...което за мен е сигнал, че явно има някакво привличане от нейна страна към мен също.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 8a3d636c47
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Аз лично се кефя да пиша тук, защото не ми е интересно във фейсбук. Освен това е напълно неангажиращо. Човекът с когото съм не е милионер.
А време за интернет днес очевидно имаме всички.
11

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 8828e6c40d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Еми авторе, само си каэваш, че си плах и свитичък. Е какво очакваш? И още по-важно, какво правиш по въпроса, предвид че энаеш, че си такъв, энаеш, че ти е проблем, имаш интернет, има купища материали по темата, че в София даже има и пичове, които правят обучения как да эаговаряш жени. Е?

Отделно, може да си симпатяга, но това върви эа жени под 25, че да не кажа направо тийнейджърки. След 25 ценят повече да имаш мъжкарско иэлъчване. А на теб даже текстът ти лъха на слабост, нежност, мрънкане, неувереност и сякви други качества които жените не искат.

Кел файда, че си хубав, след като някой от теэи мутри, эа които говориш, ако ти кресне и ще напълниш гащите? Еле пък ако ти иэиграе един шамар. После ще те е страх с години да иэлеэеш от вас.

Вместо 33г да мрънкаш "ми срамежлив съм, ко да напрая?", эащо не вэе някакви мерки още преди години? Или викаш "може да съм смотан, ама аэ ще си чакам на късмет"? Еми успех с късмета, ако ще е така.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 70442c3d10
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   15, поредният сладурко, който ме бърка с еднодневните си фльорци. Какъв комфорт жертвам ли? Вече обясних в коментари 9 и 14 съм обяснила какво мога да дам, но явно ти не си от най- умните и трябва да ти доразяснявам. Ок! Пътувам почти всяка седмица, защото приятелят ми работи тежка физическа работа и съм с него, я той живее на стара таванска стаичка с обща баня. Готви се вътре в стаята, а аз съм чувствителна към миризми, но търпя. Няма наследство и има говорен дефект, който го спъва в живота, но аз съм му опора във всичко. Той едва изкарва 1000 лева, но го обичам и сме заедно. Не работя, понеже сега не ми е удобно (пътувам и уча), но давам от джобните си за него, когато имам. Случвало се е да лиша себе си, за да му купя нещо, а ако бачках, щях да ги харча за мен, но и за него, понеже аз не съм скръндза и обичам близките ми да са добре, нито искам пари и услуги от тях! Няма и кола и като пътуваме до нашият град и до неговото село (а там също условията не са 6) пътуваме с влакове и автобуси, което е по- дискомфортно, отколкото с кола. В сексът нямам почти никакви задръжки, но няма да крия, че съм срамежлива.
Ако искаш, мога да продължа.
Успех да намериш така проститутка, на която ще й пратиш да е с теб, ако беше в същото положение, макар че в това положение едва ли щеше да имаш финансовите възможности. Пък и дори да имаше, нямаше да можеш да я накараш да те обича, колкото и да й плащаш, но това не е проблем, защото ги не заслужаваш да си обичан, нито заслужаваш добра жена. :)
Теб няма да те питам ти какво можеш да дадеш на една жена, понеже щом не можеш да привлечеш свястна, ми е ясно, че не ставаш. Ако ставаше, нямаше да пишеш глупости, че жените били като проститутки. Жените, които ти привличаш, са като проститутки, защото такива харесваш и само такива можеш да привлечеш и в такъв случай недей да лъжеш другите мъже, че всички жени са като проститутки. Не си проектирай нещастията с нискокачествените еднодневки върху мен, нито давай лъжливи обяснения на другите мъже!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 70442c3d10
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   16, не съм изключение. Има и други жени като мен и за огромно съжаление, понеже повечето мъже не ги заслужават. Например като сладурчето с проститутките и със странното име.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: a8fbd18917
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   25, викаш 90% от мъжете не стават, а 90% от жените стават.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 9f7f443922
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   26, никъде не съм давала проценти, че някой става. Не се опитвай да изманипулираш казаното от мен, както на теб ти е удобно. Казах, че жените, които не сме повърхностни и ставаме за връзка не сме толкова малко, за съжаление, просто повечето мъже не заслужават такива, защото самите те са повърхностни.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e28bfdcaea
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

28.   Пич, аз оставих едно мнение вече, което не засяга темата пряко, но ше дам още едно.
Фокусирай се изцяло върху себе си, като наблегнеш на всички слабости, които имаш. И аз бях такъв. Скромен, свит, не смеех да си зкажа мнението едва ли не.
Лампичката обаче почна да ми светка някъде между 23 и 25, че нещо не е наред. Сега съм почти на 29. Вложих много работа върху това да се променя, защото жените, а и хората като цяло ми се подиграваха буквално.
Фокусирай се пак казвам върху себе си, в никакъв случай жените не трябва да са ти фокус на този етап, а мен ако питаш и по принцип. Анализирай си поведението, помисли къде бъркаш. Ако си прекалено добър, мекушав, ако си нийди, ако винаги се съгласяваш с всичко, ако нямаш грам самочувствие, то нишо добро не те чака не само с жените, но и в обществото.
Започни да тренираш. Тренировките каляват не само тялото, а и ума. Спри порното, ако гледаш, спри инстаграма и фейсбука.
Дай си от 6 месеца до 1 година, за да се самоизградиш отново.
Нито една жена няма да дойде и да ти оправи живота. Жените чакат на финала и избират победителите, те 5 пари не дават през какви трудности си минал. Но ще започнат натурално да се навъртат около теб, когато придобиеш увереност, че се развиваш, а не се вайкаш. Жените също мразят и мрънкачите, аз също не ги харесвам. Баща ми имаше и още има навика винаги да се оплаква. Изключително дразнещо и отблъскващо е. Почти бяха стигнали до развод с майка ми. Не става с мрънкане мой човек, а се стягай. Набереш ли инерция ще се чудиш как си могъл да мислиш така. Връзките и секса не са панацея за щастие. Ти сам трвбеа да го постигнеш. Оставям мнемие просто защото бях такъв и аз преди 5-6 години. Сега не могат да ме познаят, а това чувство адски много ми харесва, като наркотик е.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 46e6511044
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   23 ами вече на ум си мисля и повтарям неща от рода на какъв съм мъжкар, атлетичен самец, че всяка жена която ме види иска да я забременя и онодя и май има ефект. Да, перверзно и животинско е, но по какъв друг начин да си качи един мачкан човек самочувствието? Да, родителите ми ме мачкаха и в училище бях по-нисък и слаб и ми се подиграваха и това трудно се превъзмогна. Чак сега осъзнавам, че грозното патенце е станало лебед.

Странно нещо е внушението - пораснаха ми повече косми от както се убеждавам колко съм мъжествен и вървя някак по-мъжкарски и разкрачено. Като вървя по улиците повече ме зяпат вече.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 46e6511044
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   23 изобщо не ме е страх вече от разни мутри, отдавна мина това. А аз съм чупил главата на приятел с камък от яд мислиш ли, че не мога да се защитавам като стане напечено?

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 95087de6fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Авторе, не виждам причина да не можеш да си хванеш приятелка, просто трябва да си по-общителен.
На латино танците и подобните са основно жени.
На пилатес също са основно жени - не е срамно мъж да ходи на пилатес, винаги можеш да кажеш, че те боли кръста и упражненията ти помагат и затова ходиш.
На езиковите курсове също са предимно дами, но немалка част от тях после емигрират.
Също, ако можеш да отделиш време за лекции, макар и задочно - филологиите са пак основно жени, при това млади и доста от тях още не са намерили спътник в живота.
Само трябва да преодолееш твоята срамежливост и да правиш първата крачка.
А за това, дето си щял да се изложиш в леглото - голяма работа, обикновено и двамата са толкова притеснени първия път, че всеки гледа себе си да не се изложи, а не гледа другия да му търси кусури.
Успех ти пожелавам!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 2901bcdcee
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

32.   Ами ние мъжете сме виновни за това жените да са със самочувствие до небето и с нулево покритие ! Просто не им пишете бе пичове , не им коментирайте снимчиците "колко са красиви" и не праскайте лайкове на всяка . Принципа "Да пиша на всяка пък която върже" е много погрешен ! Не трябва да се молиш и да им ходиш по гъза ,да помпиш самочувствието за единия секс . Като толкова ти се е*е отиваш на проститутка и това е . 80% от жените между 18 и 35 в Бг се мислят за топ модели , и за тва сме виновни предимно ние !

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 5738bc1490
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   24/25 май ти ме бъркаш с тия които ти привличаш - безпарични пичове. Ок сега учиш широко ти е още след някоя годинка ще те питам ;) А ако имаш дете тогава друга песен ще запееш

Аз на проститутка никога не съм ходил нито смятам да го правя. Не знам колко трябва да си зле че да ползваш услугите на проститутка. Това значи че изобщо не може да комуникираш. Жалко за момчетата които си мислят, че като отидат на проститутка и нещо с комуникацията им ще се оправи и ще се отпуснат :) Първия път с проститутка - най голямата простотия която може да си причиниш.

Има много жени които не са проститутки официално но са са с теб ако ги черпиш и им купуваш нещо? Каква е разликата между това да си с проститутка и с такава която се фръцка ако не и платиш вечерята или не си и купил подарък нямаш апартамент кола или там каквото се сетиш :) Сега пак ще почнеш с мантрата за привличането ама голяма част от жените са такива. Мини с една скъпа кола покажи статус и да видим колко от жените които не са "проститутки" само ще почнат да ти се натискат :) А да не говорим и колко които уж са във връзка ако видят по добра опция и айдееее... :) И да изключение си

Колкото аз какво привличам няма как да знаеш понеже не ме познаваш. Но се замисли ти какво си привлякла ? Общак който едва свързва двата края. А ако се окаже, че ти изневерява през седмицата докато ти правиш компромиси със себе си какво ли правим? Какво имаш се за светица понеже помагаш на някой който сам си е направил живота какъвто е? Е помогни и на автора - стани му гадже :)

Kjetil-Vidar Haraldstad

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: a8fbd18917
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   27, е да де, повечето жени не сте повърхностни, а повечето мъже са. Ясно. Чак да не повярваш как може да сме от една нация. Толкова готини жени и толкова лоши мъже.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 4bee3aacaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

35.   "А аз съм чупил главата на приятел с камък от яд " - за психиатър си.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: c29ddea520
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Виж сега мило момче, жена на 31 ти го казва: разсъждаваш като ученик. Романтичната картинка, която рисуваш в реалните връзки я няма, ако я има я трае ходина-две, я не. Проститутката нормално да е бързала и да й е било все тая, гледа да си свърши работата и толкова. Това с магиите изобщо няма да го коментирам. Жените може би чакат ти да пристъпиш към тях. Ако имаш социална фобия отиди на психолог.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: ab9bfab755
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   34, никъде не съм казвала, че повечето жени са свестни и повечето мъже не са. Определения за "повече" и "по- малко" даваш ти, а не аз, понеже не ти харесва това, което казвам. Да не би да си жена, понеже се пробваш да манипулираш така?
И всъщност, свестните жени не са много, но не са и толкова малко. Просто повечето мъже не ги забелязват и те намаляват. Елементарно.

33, ох, ами извинявай, че не съм от повърхностните материалистки- к*рви, които привличаш, и че за мен качествата и чувствата са по- важни от парите. Ама, като не сме материалистки, пък сме привличали безпарични мъже. Мъжете нямате угодия: една женя като се интересува от парите ви, е материалистка, а ако не - привличала безпарични мъже. Направо ме "заболя" като го каза това за безпаричният мъж, само че имам една новина за теб: още преди да тръгнем с моят приятел, можех да тръгна с един "безпаричен" господин, който работи в чужбина и изкарва много пари, само че не ме привличаше и на среща не отидох с него, плюс това вече пишех с приятелят ми и смятах за тъпо да се занимавам с двама мъже. Така, че нито това, че привличам безпарични мъже, е вярно, нито ще ме засегнеш с такова определение към приятелят ми, което само показва какво повърхностно отношение имате мъжете помежду си и как смятате, че едва ли не това, че имате пари, ви прави по- качествени хора. Парите не те правят добър или качествен мъж, нито роклите и скъпата чанта те правят добра или качествена жена. Само че повечето мъже и жени мислите така и обикновено си плащате за начинът на мислене: изневеряват ви, възползват се от вас, нараняват ви, не ви обичат и пр. Много мъже в София и в България изкарват около 1000 лева заплата, така че не виждам какво те учудва. Колкото до това дали приятелят ми ми изневерява: убедена съм, че не, защото той просто не е такъв. Аз търпеливо изчаках няколко години да попадна на такъв (и друг път съм попаднала на добри мъже, но не е имало взаимно привличане), понеже една не малка част от мъжете са като едни разгонени животни. И да, според някои критерии не се правя, ами до немалка степен съм светица: той ми е първият, не изневерявам, не флиртувам с никого, гледам си домакинството, макар и да не съм перфектната домакиня, гледам си ученето и т.н. Такива жени като мен не са изключения, но и не сме много, защото повечето мъже не харесват такива жени (колкото и да твърдят, действията показват друго) и ние ставаме все по- малко. Повечето мъже харесван жената да е наградена и дашна, а повечето от тези жени са, както ги наричаш ти: неофициални пр*ститутки, че и по- зле. Едно нещо като не се търси и цени, изчезва. Същото е и с мъжките предпочитания и свестните жени.

На въпросите от третия ти абзац, попитай кифлетките, с които се занимаваш. И да, мога да кажа какви жени привличаш, защото за тях пишеш най- много. Ако привличаше що- годе свестни жени, нямаше още в първия си коментар са напишеш "Същото ще е като с проститутката само че ще има мрънкане и претенции." , макар и да не уточняваш колко точно от жените се такива, то се подразбира, че вероятно повечето жени около теб са от тази категория, а и че вероятно си имал взимане- даване, или по- скоро само даване с такива.

А за помагането: нали двама човека са във връзка, защото се обичат и за да си помагат? И ако сте дълго време заедно и любовта се случи да си иде, да остане приятелството и пак да си помагате. Естествено, че ще си помагаме и ще правим компромиси и саможертви, иначе каква връзка ще е това?! Стани ти гадже на автора. И без това сега са модерни еднополовите двойки, ъъъ.... пардон. Не мога да кажа "еднополови", че е не знам си какво -фобско. Те самите не знаят какъв пол са и дали изобщо имат такъв.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 22513874d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   37, да бе, разбрах те. Подсъзнателното послание е, че жените са по-готини в по-голям процент в сравнение с мъжете (или ако повече ти харесва - мъжете не са по-малко готини, а по-повърхностни и неоценяващи, понеже знам, че пак ще го обърнеш на игра на думи, но посланието е ясно - да се изкарате малко по-готини от мъжете). Другото е игра на думи. Не съм съгласен, че единия пол е по-готин или както там го извърташ на думи. Една нация сме, едни майки са ни възпитавали и ако сме утайки, утайки сме и двата пола. Айде не ми ги хвали и жените,нали ги виждам какви курветини са повечето. Не че мъжете са стока, ама и жентие са същите утайки. На всяка втора и се живее, не и се занимава с деца, семейство и дом. Даже ако може и някой да я хрантути наготово. Не се правете на по-готини отколкото сте. Ти специално може и да си готина, но определено не мога да кажа същото за по-големия процент жени. Все пак не живея в чужбина, ами ги виждам всеки ден, не ме кръщавай.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 46e6511044
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Жените наистина избиват някакви комплекси за малоценност. Смях се с глас когато интервюираха две жени в мъжки професии. Едната казва, че мъжете сме по-чувствителни от жените дори и затова се спрявала добре в работата. Другата казва, че жените са по-чувствителни и това й помагало да е по-добра от мъжете в работата си. Последно?! Кои са по-чувствителни?! Абе все се изкарват велики, абсолютни комплекси, избити и облечени в мания за величие са това. Като гледам как се справят в моята работа ходя им по дупетата да им замазвам грешките.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 46e6511044
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   31 ходил съм на курсове по език и не е подходящо място, повечето са там за учене, не им е до тези неща. А и като че ли постоянно навсякъде попадам на заети - я с гадже, я дори омъжени. Имам чувството, че няма сингъл жени, всички са обвързани, поне в София. То така е като един богаташ върти по 2-3, те всичките се броят заети...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b7540c4332
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Виж сега приятел, приятелка може да си имаш, лесно е, но да си с момиче с което наистина ти е тръпка, това вече е трудно, поне за мен. Все като една жена ми е била тръпка подчертавам "жена" понеже аз си падам по по-зрели около 30-35 годишни. Все като съм си харесал някоя готина жена от тази възраст, обикновено си харесвам някои самостоятелни с хубави професии. Нямам просто кураж, чувствам се недостоен за такива жени и се отказвам, а много ми се иска. Аз съм на 25, работя, няма да казвам какво, но е работа с средна заплата, не съм някой лекар, архитект, ИТ или нещо с висше. Моята приятелка е на 19. Не ми е приятно от това което ще напиша, но на инат съм с моята приятелка. Правим точно това което описваш, прегръдки,галения,целуване. Но от моята страна няма тръпка всичко на инат го правя. Последно време ми върви само с пикли и за сега се примирих. Дори още не сме правили секс, тя е девствена, поне така ми каза, заедно сме близо година. Няма тръпка от моя страна но не ми седи без гадже, това е. Аз сефтето си го направих с курва от училище, като завършвах. Така че вземи мен за пример. Можеш да си хванеш приятелка да си я гушкаш, целуваш, пипаш и т.н. Но дали ти ще си влюбен и ще има тръпка си е вече твой проблем.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 5738bc1490
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   37 Когато една жена почва да нарича другите жени с определения като "еднодневните си фльорци" "материалистки- к*рви" "кифлетките" "нискокачествените еднодневки" означава че:
1 - има много ниско самочувствие (жената може да е физически привлекателна, но това не пречи да има ниско самочувствие)
2- не изглежда добре и не се радва на мъжки интерес
3- завижда на другите жени, че са по-красиви и са по-желани
4 - всички гореизброени събрани в едно

Всички тия словоизлияния дето си написала май се опитваш да се убедиш най вече себе си че ти си голяма работа пък масово жените не стават и не са ти на нивото понеже са меркантилни курви (дори не можеш да напишеш думата неудобно ти е представям си как "В сексът нямам почти никакви задръжки" след като дори не може да напишеш думата курва ;)

Жените които се харесват каквито са не говорят така за другите жени :) Говорят така тия дето не са щастливи от живота си без значение сексуален ли материален или духовен. Ако си мислиш, че като нареждаш другите, че са меркантилни курви ти ставаш извисена и ти се вдига цената - грешиш само ставаш жалка. Много се пънеш да се изкарваш че си нещо по-добро по-различно и по-качествено, но това само показва с колко ниско самочувствие си. Жените които са такива не търсят валидация - те си знаят какви са и който може го вижда който не може- да пътува. Но ти дори не си жена всъщност си някакво хлапе с незрели виждания.

Новината е за теб - това че не си отишла на среща с някой си дето работил в чужбина и твърди че има пари не значи че и да беше отишла щеше да се случи нещо :) Какво разбираш ти точно от връзки при положение че си била само с 1 и то от нета? Хора които не могат да си хванат нормално човек чрез общуване на живо седнали да дават акъл и да обясняват колко са по-велики от другите :) Хванала се с някакъв бачкатор живеещ в някаква дупка и се самонавиваш че това е любов :)
Айде вземи реши каква искаш да бъдеш - жена и любовница или майка и бавачка която дундурка някакъв който живее в дупка едва свързва двата края и "жена му" му прави подаръци дундурка го и го успокоява :)

Явно не сте отскоро заедно та си отговори на себе си не на мен на следните въпроси:
1- защо за тия месеци не си е променил живота? Някакви цели да постигне нещо или викаш бачкатор е достатъчно?
2- защо като толкова те обича не направи горното за да взима повече пари, че да сте на квартира (след като не сте в София а по-малък град 1к стигат за квартира и живот)? Явно не иска да живеете заедно що така този сериозен човек?
3- той с какво точно ти помага като ти си тая която пътуваш вместо да живеете заедно и ти му правиш подаръци? Той какви точно компромиси прави за теб че не е направил така че да сте заедно ами да трябва ТИ да пътуваш при него ? :)

И ако искаш да разбереш колко много те обича му кажи че ти закъснява или "аз май съм бременна" и му виж реакцията - тогава ще разбереш колко и как те обича ;)

Много ясно, че мъжете си падат по красиви и подържани жени. Както и жените търсят сигурност а не някой бачкатор дето може да им предложи някаква стаичка с обща баня. Много е модерно сега някакви дебелани да обясняват как то духовното е важно. Ти тялото си не може да сложиш във форма че какво остава да се извисиш духовно :) Същото като поп-а със шкембе като буре дето ти обяснява как трябва да си смирен да постиш и да не ламтиш за много (но пък кръщене - еди си колко лв. Венчавка еди си колко и т.н.) и слиза от някаква луксозна кола :) Сега кажи и че само поповете около мен са такива щото съм еди си какъв и сред такива се движа нали? Иначе те поповете са едни извисени масово...:)


Kjetil-Vidar Haraldstad

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 95087de6fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   41, не е проблемът, че един богаташ върти 2-3 жени, та да се водят заети.
Проблемът е чисто статистически - обикновено свестните и по-симпатични хора и от двата пола се обвързват до 30-35.
Те пробват една, две, три връзки в 20те си години и накрая намират човек, с който да останат.
Съответно и мъжете и жените в тая възраст остават да избират от много по-малък обем от хора, които никой друг не е грабнал (а често никой не ги е грабнал, защото имат някакви фундаментални проблеми с характера и са трудни хора или са непривлекателни).
Така че търси активно, докато намериш някой бисер в тая група, който просто не е имал късмет да си намери човекът за него.
Не се ослушвай, защото с времето ще стане още по-зле.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 5738bc1490
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   24/37 Black Sabbath is thath you? Като ти гледам стила на писане и тоя с който си (който като истински метъл е прост общак и едва взима 1к) май баш ти ще се окажеш :)

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 22513874d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

47.   46, същата е, да. Не се подписва вече, явно за да не сме предубедени към мнението и, но пак супер много си личи. Едни и същи дежурни изтъркани лафове от години - как всички мъже си падат по кифли, а нея не ценят, понеже не е кифла.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b4b6c15841
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

48.   44, първа и втора точка ти се припокриват смислово.
Грешиш, че физическите непривлекателни жени и тези с високо самочувствие не обиждат другите, даже и мъжете. Тъкмо обратното, голама част от тях обиждат най- много, защото смятат, че са в правото си и се имат за нещо повече от другите. Само тук е пълно коментари и теми как кифлите (т. е. хубавите жени) са надменни. Интересно как изведнъж си затвори очите за това. А и като ги наричам "материални к*рви", не ги обиждам, а ги наричам с истинските им имена. Все едно американец да се обиди от това, че го наричам "американец". А ти като ги обиждаш, сравнявайки ги с проститутки още в първия си коментар, по собствената ти логика си грозен и дебел, нещастен мъж, завиждащ на хубавите и успешни мъже. Нещо много бързо обърна плочата: първо убеждаваше автора, че жените са използвачки и като проститутки с претенции, а после се опитваш да ме изкарваш грозна, задето ги наричам с истинските им имена. Ама, ти си мъж, и това, че ги обиждаш, нищо не означава, нали? Нещо бързо смени касетката. И други път съм виждала твои негативни коментари за жените, което не говори добре за подборът ти.
Да ми е неудобно да напиша думата "к*рва"? Скоро по- голяма глупост не бях чела. Пиша думата "к*рва" със звездичка, не защото ми е неудобно, а защото може да се случи да не ми публикуват коментара. То е близко до акъла, а този ти "аргумент" е изсмукан от пръстите като предните ти "аргументи". По- скоро ми е неудобно да чета тази глупост, която си написал.
"Новината е за теб - това че не си отишла на среща с някой си дето работил в чужбина и твърди че има пари не значи че и да беше отишла щеше да се случи нещо :) "
Опитваш се да се правиш на интелигентен анализатор, а реално не схващаш основната мисъл. Първо, че мъжът имаше пари, не е просто твърдение, а факт. Второ, това дали е щяло да излезе нещо или не, наистина не е сигурно, но изобщо няма значение. Моята мисъл беше, че парите не са водещото за мен и че съм с един мъж по любов (ще ти се да се самонавивам, но реално, ако не го обичах, нямаше да съм с него). Отделно, щом има интерес от противоположния пол към мен, значи не съм толкова грозна, колкото ти се иска да бъда. :) Тук, обаче, отново интересно извърташ нещата. Аз не се опитвам да ти докажа нищо, просто ти в коментара си под номер 15 ме попита "Какъв комфорт точно жертваш за някой пък ти точно? Или викаш "любимия" ако не се чувства добре и вече ти се разваля комфорта? ". Аз ти отговорих на въпросите и сега се опитваш да го извъртиш, че съм се опитвала да се докажа на теб. Ами, не си толкова специален, просто ти отговорих на въпросите. А, погледни в коментарите си 15 и 4 как говориш за жените. Ама, ти можеш и си супер, докато ако аз го направя съм не знам си каква. Честно, не звучиш като мъж със самочувствие и то пак по собствената си логика, а за да не ти върви с жените и постоянно да попадаш на "проститутки с претенции" и то по твои, а не по мои думи, значи явно не си толкова качествен, за колкото се имаш. За да е един бачкатор във връзка с вярна и грижовна жена, а ти само да попадаш на "проститутки с претенции", значи явно този бачкатор, живеещ в "дупка", има качества, които ти вероятно нямаш. Не всички е до пари. Нещата много опират и до качествата и това какъв човек си.
Това с "дундуркането" си го измисляш ти, понеже така ти е изгодно, даже не знам какво точно имаш предвид под "дундуркане". Ако грижите между двама души в една връзка са "дундуркане" за теб, си вземи жена, която пръста си няма да мръдне за теб, но да не напишеш пак тук, е жените само се възползвали от теб.
"Както и жените търсят сигурност а не някой бачкатор дето може да им предложи някаква стаичка с обща баня. "
Каза го мъжът, който нарече жените "проститутки с претенции". Пак обръщаш плочата. Ако иска сигурност и не "дундурка", е проститутка с претенции, а ако не, е някоя като мен. Мъжете нямате угодия.
Защо да не сме общували на живо с приятелят ми? Измисляш си несъществуващи аргументи. От три години общуваме на живо, а преди да тръгнем, пак се срещахме и общувахме на живо. :d 21- век е и понякога хората се случва да се запознаят на живо и да си паснат.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f7feaf3402
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

49.   44, последно допълнение ще направя. Не всички хубави жени са кифли и не всички кифли са хубави. Това, че имаш основно кифлите за хубави, показва сбърканите ти представи за жена, а за грешните избори можеш да се сърдиш основно на себе си, а не да обясняваш как да имаш приятелка е като да имаш мрънкаща проститутка с претенции. Това са твоите лични преживявания, благодарение на теб самия. Очевидно, непретенциозните непроститутки сме "грозни" за теб, така че не се оплаквай от личния си избор за жени, поради сбърканите си представи, особено след като ги браниш така от "обиди", които реално са си истина. Като си толкова чувсствителен да не се каже нещо лошо по техен адрес, си върви при тях и не мрънкай тук. Плюс това, не ти прави чест да обсъждаш външния ми вид и самочувствието, без темата да има нещо общо с това, а че се изказваш така за приятелят ми, съвсем говори добре за теб. Явно след като не можеш да привлечеш качествена жена, на въпреки че явно имаш повече пари от него, нещо ти има. Явно нямаш съдържание, което да й дадеш. Някои мъже просто не ставате, а всяка нормална жена би си тръгнала от такъв като теб, който ще си защити кифлите с думите, че една жена за да ги "обижда", то тя сигурно е грозна и/ или с ниско самочувствие. Сам си си виновен за положението и си го заслужаваш.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 5738bc1490
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

51.   48/49 може би това ще е последното ми обяснени към теб понеже явно имаш големи трудности с разбирането на прочетен текст. Изваждаш някакви неща извън контекста и си ги пречупваш през твоето ниско самочувствие и комплекси. Никъде не съм казвал с какви жени съм какви харесвам и че всички са проститутки. Аз проблем с жените нямам не аз мрънкам как всички жени били еди си какви и не можели да ме оценят.И защо не вземеш да си ползваш псевдонима на който толкова държеше преди - всички разбрахме коя си:)

Това, че съм написал нещо шеговито а ти реагираш все едно си се припознала си е лично твой проблем. Твоето поведение до сега показва много добре това което съм написал под номер 4 и го потвърждава :) Е авторе харесва ли ти такава приятелка? Това ли искаш? Да кажеш нещо което не и харесва и после да слушаш само мрънкане как и ти си като другите как мрън мрън аз съм еди си каква една на милион :)

Мислиш се за много умна, но явно не знаеш че "проститутка" не се свежда само до секс за пари. Проституцията е начин на мислене и го има при много жени. Ето ти няколко примера:

Секс срещу бебе - като роди секса секва.
Секс срещу валидация - вдигаш ми самочувствието и ми чешеш егото и получаваш чат пат секс
Секс срещу послушание - съгласяваш се че съм права и получаваш секс
Секс срещу подаръци
Секс срещу преживявания - водиш ме еди си къде/осигуряваш ми достъп до и получаваш секс
и т.н. и т.н.

Я кажи защо е пълно с теми като "3 години без секс" и обяснения на женени мъже как жените им вече не им пускат? И как търсят проблема в себе си и се опитват да и осигурят всичко но полза никаква? Защо така сигурно жените им са проститутки/кифли/курви или пак са виновни мъжете и не стават?

Много ти бъркат в здравето другите жени що така? Голям хейт срещу тях особено ако са хубави:) Сама показваш как "че една жена за да ги "обижда", то тя сигурно е грозна и/ или с ниско самочувствие." Дори не може да осъзнаеш как сама се прецакваш с приказките си :) Аз избор на жени имам и не се оплаквам:) Това, че ти си решила че ми се лепят някакви си е лично твоя хипотеза - мисли си каквото искаш:) Освен това живота ми не се върти около жените - те искат да са в живота ми понеже е интересен. Това казвам и на всички - направете си живота интересен и хората сами ще дойдат. Кой не иска да е с интересен човек без значение от пола?

Смешно е жена която има 1 връзка да обяснява какви били мъжете. Ми бъди с повече мъже, че тогава давай определения кой какъв е. Нещо като да не си шофьор а само пътник и да лееш акъл коя кола как се държи на пътя. Три години сте "заедно" обаче не живеете заедно защо така? Интересно кой не иска :) И за три години тоя принц на бялата стаичка как не се ъпгрейдна? Няма ли желание да се развие вместо да стой на позиция лесно заменим ниско квалифициран работник? Уж много те обича а не се чуди как да направи така че да живееш при него и да ти осигури повече - що така може би не иска чак толкова да живеете заедно:)



Kjetil-Vidar Haraldstad

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 46e6511044
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

52.   Добре йде стига с вашите ред пил или феминистки съответно глупости. Кажете ми къде да срещна подходяща партньорка, защото на работа работя с лелки, а не си падам по възрастни. Пробвах в Тиндър, имам много хубави снимки, но там доста често ме гостват, само някои чужденки ми пишат дълго и широко, но голяма част от тези, които идват в България са с някакви проблеми и са избягали от семейство с което не се разбират примерно, а това е червен флаг, че ще се вкопчи в мен като удавник за сламка. Имах връзка с такова момиче и тя постоянно ме преследваше и в един момент имаш чувство, че ще стане като онази от фирма Мизъри. Освен да започна да заговарям момичетата които ме заглеждат в мола и в автобуса?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 46e6511044
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

53.   1 конкуренция в Тиндър, в пълен автобус с млади студенти забелязват повече мен, 33 годишния. Аз младея де и имам вид на футболистче - не супер мускулест, но стегнат, слаб, но атлетичен, та сигурно мислят, че и аз съм студент. За да съм един от най-забелязваните сред толкова кочове не мислиш ли, че изглеждам поне малко добре? Казвали са ми, че им приличам на актьор.

И въпреки това в Тиндър и другите сайтове често не отговарят, защото сигурно им пишат поне 15-20 човека и просто нямат време да отговарят, а и мъжете там са повече от жените. А и повечето жени които са там си приличат на евтини кифли и реално търсят типа нацепена батка едва ли не. Другите са скучаещи момичета, които искат да си вдигат акциите и явно защото никога не им правя комплименти за външен вид от първите изречения ме игнорват.

Не виждам никакъв смисъл от онлайн запознанства за един мъж, точно защото там качествените жени са кът, а е пълно с конкуренти. По-добре да преодолея страха си и да започна да заговорям момичетата в автобусите и моловете, които ми хвърлят погледи. Неведнъж съм чувал на спирката момичета да ме обсъждат, например две ме гледаха и си говореха за мен. Едната казваше "оня ден той седя до мен". Бяха обикновени момичета, не кифли, но добре изглеждащи, значи не съм незабележим за повечето, но в Интернет свалките нямам никакъв успех, а аз основно на него разчитам за запознанства. Не ходя и по дискотеки, галерии и клубове, а може би трябва.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 46e6511044
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

54.   45 защо пък да търся жени от тая група, мен никоя връстничка не ме е грабнала, защото се комплексират, че изглеждам с почти 10 години по-млад. Когято бях на 25 изглеждах на тинейджър, ясно е, че трябва да търся по-млада от мен, за да си пасваме на външен вид, но да за младите конкуренцията е жестока, но явно им допадам, въпросът е къде ходят те - в дискотеките?

 
  ...

1-50 от 53
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker