Откъде да си купя женски хормони и сигурно ли е, че ще напълнея от тях? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Откъде да си купя женски хормони и сигурно ли е, че ще напълнея от тях?
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 1063 пъти
Да подчертая - ЖЕНА СЪМ, на 25 години. Но от много време насам мисля, че е време да се ъпгрейтна, ако може така да се каже.

Израснала съм на село, вършила съм много "мъжка работа". Нашите са искали момче, ама... Като поотраснах започнах да тренирам бокс и това също ми даде още малко мъжки вид и походка. Раменете ми са широки, но и преди това си бяха такива. Лицето ми също е доста широко, макар че нося XS. Тези неща са ми огромен комплекс. Не нося бюстиета, потници и всичко, което е с тънка презрамка или без такава, защото така се подчертава допълнително този дефект. А много ми харесват тези типично женски дрехи. За съжаление, обаче, като облека такива, се чувствам като травестит. Сигурно и изглеждам. С тениски също се чувствам като травестит. С една дума - постоянно. За ужасната форма на лицето ми също много ме боли. Не ям боклуци, спортувам (вече не бокс), пия витамини, отделно желязо и цинк. Хормоните по принцип са ми ок, горе долу съм здрава, само съм с хроничен, зверски запек и щитовидната жлеза е малко проблемна, защото е с лека дисфункция или на долната граница.

Възнамерявам да си взема женски хормони с цел да си "омекотя" дефектите и повече да заприличам на жена. Не съм страшилище де, но има какво да се желае. Но се притеснявам да не напълнея с тези женски хормони. Това е последното, което искам на този свят. Ужасно много ме е страх от напълняване. Другото, което ме безпокои са гърдите. Не искам да растат твърде много, даже предпочитам да си останат малки, но това не е толкова важно. Третата ми тревога е лекарят. Къде да намеря компетентен такъв? Знам, че всички тези въпроси са лекар, но вече достатъчно съм страдала от некомпетентни доктори, затова предпочитам първо да прочета мнения от хора, които са минавали по този път. Също ме интересува, откъде се купуват/поръчват хормоните и колко струват. Разгледах разни в Интернет, но ми се сториха фалшиви. И последни 2 въпроса: Какви други евентуални странични ефекти могат да се появят освен напълняването? Колко време трябва да се пият хормоните докато се появи разлика? Хем ми се иска, хем ме е страх да не стане нова беля.

Благодаря предварително за отговорите!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: ebcbd95afe
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Не пий хормони, те могат да ти докарат здравословни проблеми! Антибебе хапчетата съдържат хормони и обикновено повишават апетита. Ако имаш развита гръбна мускулатура е много добре за здравето ти. Имаш комплекси, с които се бориш, но всъщност няма какво да ъпгрейдваш, по-скоро трябва да заобичаш тялото си. Според мен си красива, но не го знаеш.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: d561764253
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Какво ще си вземеш, това да не е нещо ей така. Консултация с ендокринология и ПРОГРАМА как и каво да пиеш. Изготвят се схеми, правят се изследвания.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: a7ff7209cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Като човек страдаш цял живот от поликистоза и хормонални проблем мога да ти кажа НЕДЕЙ! Не прави ищо подобно, особено ако не е съгласувано със сериозни изследвания назначени от лекар. Идея нямаш какви проблеми можеш да си навлечеш!
Не знам от кой град си, но първо иди на лекар, най-добре даже се консултирай и с втори, обясни какво те притеснява и ако лекарят каже да,, той ще ти даде рецепта.
Обаче така да купуваш разни непроверени химии онлайн, в добрия случай няма да действат, а в лошия ще ти трябва лечение!
Така, че не прави глупости!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 1e60a25d4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Ще пуснете ли вече коментарите?

Авторката

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: ab4ac4fab1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Първо, лекувай щитовидната.
Второ, някои неща във фигурите ни не могат да се променят. Това, че ти се мислиш за травестит, не значи, че и другите мислят така. А, и да мислят, какво? Много жени са с такава конструкция и не си съсипват живота заради широки рамене. Принцесата на Монако е така,Анджелина Джоли също.
Намери си собственото равновесие. Ако ти не се обичаш, другите как да те харесват.

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: ea6b1d7669
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Пусни си дълга коса до кръста, после ходи на фризьор да ти я оформя професионално. Една хубава добре поддържана дълга коса ще съсредоточава вниманието положително.
За запека трябва да започнеш да ядеш храни, богати на целулоза, прочети кои са. Примерно ябълки всеки ден по 1-2, но да ги миеш хубаво.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 288fd6ad71
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   5, щитовидната не се лекува, образовай се

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 72d2604bd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Посещението на лекар-ендокринолог трябва да ти е първата точка в плана, а не третата. Чак след това мисли какво и от къде ще го купуваш. Предлагам паралелно да си потърсиш и психотерапевт, защото проблемите ти (или поне по-серизоните) са свързани със самооценката ти.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 5a17b51c5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Това би било голяма глупост, ако са ти в норма, да ги пипаш. Такава си, това е, опитвай да измъкнеш най-доброто с прическа, с дрехите, които обличаш и т.н. Хормони ей така да пиеш, който и да питаш, няма да ти каже, че е окей.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f43e3beed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   На всички, които дават идиотски "акъли" за психилози, да се откажа, да се приема и тн, пожелавам поне за един ден да влезете в такова тяло и да имате такова лице, на сън поне. Щом предлагате такива съвети, вие сте за психолог. Много е лесно да се дават акъли, когато всъщност нямаш такъв и не си се сблъсквал с подобни проблеми. Типично по байганьовски, не се изненадах. Само професори по всичкология и психолози тук. Със здраве!

Авторката

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b89d254f6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   10, добре, а ти какво предлагаш? Да си преебеш здравето с тия хормони или да вземеш на заем друго тяло? Можеш да промениш само това, което зависи от теб. Ако не зависи от теб, се примиряваш, за да не откачиш. Тялото няма как да си го смениш. Най-много да отслабнеш, ако имаш наднормено тегло, но структурата си няма как да промениш.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f43e3beed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   11, темата е насочена единствено към хора, които вече са минавали по подобен път. Темата НЕ е "за" и "против" хормоните, а "как" и при кого. Не знам колко пъти трябва да ви обяснява, че съвети от дървени философи, "разбиращи от всичко", никой не търси.

Авторката

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 5a17b51c5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Прай квото искаш тогава. Хормони потърси в нета, или в аптеката. Предлагат ги като топъл лебец, понеже всеки втори "експериментира" с тях. Щом мислиш, че като си с грубо лице, но след като станеш и дебела ще е по-добре, давай :D

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 97f35bb75d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Авторке, за да знаеш със сигурност какво е най- добро за твоят организъм, трябва да си пуснеш едни изследвания. Ако просто ей така си вземеш хормони - естраден и прогестерон, се окаже, че едното и без това ти е в повече и е трябвало тъкмо напротив, да се намали...също жените имаме и тестостерон въпреки че, в много по- малко количество от мъжете.
Иначе бих ти препоръчала биодобаки за целта или храна богата на нужните хормони (витамини и минерали, които стимулират продукция на хормона).
Почети за перлите от онагра като по- безобиден вариант.
Какви странични ефекти може да имаш от неправилните и/или неправилно приемани хормони- напълняване, свръх окосмяване, нервност и лабилност, увреждане на щитовидната жлеза, свръхпроизводство на пролактин което може да се обърка с аденом на хипофизата.
Та, най- добре наистина да се посъветвяш с лекар и да си пуснеш изследвания.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b89d254f6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   13, добре, какъв е проблема да посетиш ендокринолог и да ти каже специалист, вместо да питаш тука някакви случайни хора?

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 5b1813d55c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Разбирам авторката, много пъти са ме наричали мъж, защото просто съм висока без гъз и цици. Не мога да помогна с препоръка, но може би виж/питай във форума на tialoto.bg. Там се обсъжда хирургия, може да има хора, които са на следващото ниво така да се каже и имат опит с хормони.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker