Ако можехте да се върнете в определен момент от живота си, кой бихте избрали? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121414)
 Любов и изневяра (29762)
 Секс и интимност (14390)
 Тинейджърски (21908)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3189)
 Образование (7312)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18584)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Ако можехте да се върнете в определен момент от живота си, кой бихте избрали?
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 832 пъти
Ако хипотетично можеше да се върнете в определен момент, все едно сейв от игра, където да не повторите определена грешка, знаейки какво би се случило, какво бихте направили? По този начин можете и да видите кога реално за последен път ще се видите с близък/приятел, какви бихте променили?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: b9562478c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Трябваше да видя баба ми в болница, която не знаеше от какво е болна защото родните решиха, че така е по-добре за нея. След три дни щяха да я изписват за домашно лечение, но въпреки това исках да отида точно този ден, защото знаех в себе си, че ще е последния, в който я виждам жива. Но не се намери никой от служителите ми, който да ме смени на работа и баба почина същия ден без да я видя. Беше много тежко за мен. Бях много млад и тежко го преживях. Много я обичах и се грижех за нея, както и тя за мен. Беше златна баба.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 557b64c44a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   2010 г., Ноември. Брат ми и един общ приятел се бяха разбрали да купят биткойн :), струваше 1-2 долара и искаха да купят за 10 000, предлагаха ми да се включа и аз. Ние и тримата тъкмо се бяхме върнали от гурбет хаха. Не само не ме убедиха, но аз им се присмях и успях и да ги разубедя. Като се замисли човек, тримата с по 5000$ каквато беше идеята, 7500 Биткойна. Да бяхме и държали можеше и към 500 млн $ да делими, макар, че е супер невероятно и да бяхме стискали, още на 50-100$ да сме продали и гушнали по 500 000$, ама и така да беше, пак много пари са. Още ме яд, и ден няма да не се сетя как ги разубедих хах

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 25367ad94a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Първата ми целувка с първата любов. Сякаш светът се завъртя и изчезна за миг. Той вече не е между живите, така че в този живот няма да ми се случи повече. Иначе бих искала отново да видя дядо си преди да почине. Като се видяхме не му обърнах внимание, без да зная, че на другия ден няма да го има вече. Почина при катастрофа, шофьор с отнета книжка не го видял, че пресича. На пешеходна пътека. Размина се с условна присъда. Ако можех да върна времето бих се върнала там, преди да почине и бих му казала, че го обичам.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 07449e47f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Бих искал да можех да върна времето, когато можех да кандидатствам в музикалното училище в града ми. Само че, тогава не се интересувах професионално от музика, само слушах песни в интернет. Ако тогавашните ми разсъждения бяха като сегашните, нямаше да си губя времето и щях да направя каквото е нужно, за да ме приемат в музикалното училище.
Всичко това обаче, няма как да се случи... Имам музикални заложби, но така ми е било писано.

М23

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 2a56f16f77
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Бих се върнал в момента преди малоумния ми дядо да изплямпа на още по-малоумния ми биологичен баща, че майка ми смята да ме взима с нея в Канада. Бих го препънал да се потроши и да си спестя куп болести, проблеми и третирането като най-големият престъпник в тая ш*бана държава - със забрана за излизане дори на еднодневна училищна екскурзиика (докато всички мутри, трафиканти и т.н. си минават през ВИП терминала). Можеше и да получа по-добра реализация от безработица в следствие на: "ама вие сте преквалифициран за тази работа..." (да, но тук, че даже и в расистка Европа, тези позиции се броят на една ръка поради естеството на работата). Казвам расистка, защото за нискоквалифицирана работа или да си трошим парите сме добре дошли, но проявим ли претенции за инженерна работа, по-скоро ще вземат китаец, руснак, турчин, африканец, афганистанец, иранец или някой от тихоокеанския регион, но не и българин. В половината сайтове за директно кандидатстване към големи фирми, България дори не фигурира като територия, населена от хора, но въпросните изброени ги има. Преди да бъда "категоризиран" от някой си голям разбирач - не съм фен нито на Путин, нито на Зеленски, но Европа си заслужава всичко лошо, което ѝ се случва, включително и вашата държава. Вашата, защото едва ли някой затворник би говорил умилително за затвора, в който принудително е натикан без да има каквито и да е провинения.

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: ce7f26cffc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   25.08.2006г. Денят, в който предложих брак на бившата си жена. Щеше ми се да се бях ударил с камък по главата.
Добре, че бракът беше кратък и нямах деца с нея.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 99207fd5e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Не бих се върнала в никой момент от живота си. Смятам, че всичко ми се е случило с причина и не бих променила нищо, а и смятам, че в момента живея най-добре досега.
Ж23

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 895107eefd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Започнах да се занимавам с професията си в момента като бях на 36. Иска ми се да бях изкарал курса, като бях на 24, тогава ми се въртеше в главата тпва. Вместо това си губих времето с ИТ простотии. 12 години

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: d28ba03a7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Бих се върнала назад в годините, в една точно определена вечер в един бар.... и ако знаех, че тогава ще срещна мъжът, с когото да изживея най-болезнената за мен любов, която ме разтърси из основи и ще бележи живота ми докрая-щях до избера да не го бях срещала. Толкова тъга съм изживяла с него.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: ca52ba76a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Бих се върнал в Осми клас. Бих залягал над ученето, математика, физика и езици. Тогава кумири ни бяха мутрите и децата смятахме, че с учене не се успява. Сега работим за по 1000 лв. и проклинаме държавата, а децата които учиха здраво сега са Ай ти специалисти и мениджъри с умопомрачителни доходи. Не им завиждам, яд ме е на моята простотия и ленност.
М 36

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 21fdce6ce5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Номер 6 и аз така, само че имаме дете...

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: dceb9bb997
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Мисля, че бих се върнал още преди гимназията, за да избера по-добро училище и да вложа повече усилия при избор на университет и кариера. Като си припомня онези времена, мисля, че доста наивно и неопитно направих тези решения.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 8cb4e613ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Най-вероятно бих избрал някой произволен ден от последните години в даскало. Когато още всички бяха в града и имаше нон стоп излизания и купони. Животът наистина кипеше и постоянно нещо се случваше.

Дори най-обикновен ден, в даскало лафче и белот с печените от класа, като свършат часовете звъня на моите хора да се разходим, да отидем в мола да ядем, после на кафе или билярд, имахме си компания от около 10 човека редовни и няколко момичета супер готини с нас. Всичко това замина, къде покрай интриги, къде просто животът ни завъртя. Вече не въздишам по тези времена, но не мога да кажа, че не ми липсва чувството от тогава.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker