На кого приличате, сексуално разкрепостени жени? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121284)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6475)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

На кого приличате, сексуално разкрепостени жени?
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 1578 пъти
Тук има много мнения от жени, които са сексуално активни и за които сексът е удоволствие - харесва им да правят свирки, да ги
лижат навсякъде, да правят анален секс, да говорят мръсно и т.н. и т.н.

Много често мъжете си представяме някакъв определен архетип на такава жена, но истината е, че сте всякакви - с различна форма, характер, черти, мерки, професии и т.н. - и дори жени, които на пръв поглед съдим като асексуални или непривлекателни заради външния им вид, са освободени в леглото.

За да разсеем стереотипа в главите си - ако се самоопределяте като сексуално разкрепостена жена, опишете себе си според собствените си представи. Без опити за постване на снимки, линкове или контакти - вярвам че и модераторите ще съдействат да няма такива. Може да посочите известна личност, която по някакъв начин прилича на вас, за да си ви представим.

Ако сте мъж и приятелката се вписва в темата, можете да я опишете, но е по-интересно как жените определят себе си. Няколко примера, с извинение за повърхностните въпроси, но обикновено тях гледаме първо:

1. С какъв характер и поведение сте - интроверт, екстроверт, избухлива, емоционално стабилна, откачалка :) и т.н.
2. Какъв тип тяло сте - слаби, перфектни, леко заоблени, пълни, с големи или малки гърди, високи, ниски и т.н.
3. Как самоопределяте чертите на лицето си за себе си - привлекателна, не особено, или въобще и т.н.
4. В коя сфера работите (най-общо - без конкретни детайли)
5. Малко неочакван въпрос - коментирайте, ако сте сексуално разкрепостена, но не искате деца, за да разберем дали има връзка между двете неща.
6. Всичко останало, което се сетите, че прави първо впечатление за вас - особено ако другите ви смятат за едва ли не за асексуална, а всъщност е точно обратното.

Поради характера на темата, вероятно е удачно да пишат само хора над 18г. Целта на темата е да разбием грешните си представи, а не да съдим.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: 2ef3a387eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Кифли пак се е развихрил:)))))))))))

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 3896ed3c96
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   1. С какъв характер и поведение сте - интроверт, емоционална
2. Какъв тип тяло сте - леко заоблени, с големи гърди,, голямо дупе, 1.60 висока
3. Как самоопределяте чертите на лицето си за себе си - привлекателна
4. В коя сфера работите - не работя за сега
5. Малко неочакван въпрос - коментирайте, ако сте сексуално разкрепостена, но не искате деца, за да разберем дали има връзка между двете неща. - не искам деца. Нямам добра връзка с деца и страня от тях.
6. Всичко останало, което се сетите, че прави първо впечатление за вас - особено ако другите ви смятат за едва ли не за асексуална, а всъщност е точно обратното - не флуртувам и не допускам всеки до себе си. Сексуална съм само за любимия мъж, за специалния се отдавам изцяло. За мъжа ми. За другите не ми пука и игнорирам напълно.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: e27fd5a26f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   1. Интроверт, избухлива, донякъде откачалка, мнителна, живея основно за себе си, обичам да чета и рисувам. Някога раздаваща се за човекът до себе си, а сега сама и егоистична;
2. 1.65, 56 килограма, тип bottom hourglass; съжалявам, но не мога да се сетя за точен превод в момента; имам нужда от малко оформяне, но и не съм желе; мерки около 90- 60- 90, не съм се мерила скоро, но горе- долу там орбитирам; дебела съм за повечето български мъже, знам;
3. Имам се за не особено привлекателна, но повечето хора ми казват, че съм привлекателна; аз не вярвам; хората са лицемерни и търсещи изгода, която се опитват да постигнат, чрез комплименти; особено мъжете са големи лъжци в това отношение, а на мъж не можеш да вярваш и на газовете му, с извинение.
4. В сферата на красотата;
5. Бих искала да имам деца, но нито смятам, че ще бъда добра майка, нито не знам дали съм готова да поставя детето или децата като приоритет номер 1, а това е много важно; преди няколко години да, но сега не съм готова, особено в моралната разруха, която се шири; почти никой не се интересува от любов и всеотдайност;
6. Ами, понеже нося тениски на рок и метъл групи, суичери и пр , нищо че все пак доста се грижа за външния си вид; за мен мъжете са едно необходимо зло; била съм подигравана от тях и си имам едно наум; ако случайно мъж ме заговори за каквото и да е било, се държа възпитано, но само до там; самата аз съм студена към непознати и слабо познати, което отблъсква, няма какво да се лъжем, пък и заедно с моя личен дрескод, които за българските мъже е крайно грозен, мисля че картинката вече е ясна; но съм приела, че номер едно за повечето мъже са дрехите: тук мъжете определят лична хигиена и качества според дрехите; колкото по- крещяща визия имаш, толкова си по- висококачествена жена и аз няма какво да направя, а в същото време не искам са се правя на такава, каквато не съм е съм си приела пътя на живота.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 995170e51c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Номер 4, казвал съм ти неведнъж, че си красива, но ти много се подценяваш. В тялото също си близо до отлична.
За вкуса на мъжете и как преценявали жената по дрехите също не си права. Смени средата от мъже, с които общуваш. Тогава ще установиш, че има множество любезни и искрени мъже.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: e27fd5a26f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   5, има грижовни мъже, но са малко в България. Ето, сега съм на нощна разходка, спрях да сменя песен и от някаква кола минаха и почнаха да ми крещят. Не чух какво, понеже съм със слушалки, но размахах среден пръст.
Прозвуча ми като някакво курвенце с женствения си глас, но може и да е "истински" български мъж, който, само да ми падне, и ще усети първо вулгарния ми речник, а ако е по- смеличък- острието на ножа (не смъртоносно, разбира се, но просто защото все пак има някакви закони). Писнало ми е от малоумните български мъже и техните к*рви за домашни любимци. Нямат никакво ниво и никаква култура, но едните пискат, че няма свестни мъже, другите че няма свестни жени. Има, ама свестните не искат да се излагат с подобна малоумна паплач, от която и маймуните в зоопарка са по- възпитани.
И сега, докато пиша това, от някакъв тир ми свирна боклуче. Жалко, че не видя средния пръст. Повечето български мухали са смели от превозните си средства, ама на живо мълчат точно като п***и. Затова и жените ни са на толкова ниско ниво, понеже и мъжете ни са на ниско ниво, иначе много знаят да пискат тук, че нямало свестни. Еми, те свестните не искат такива нискокачествени яйцеклетки за мъже/ жени :D

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: e8f6f198af
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Моята жена е
1 Емоционално стабилна
2 Ниска, леко заоблена с огромни гърди
3 Естествено красиво лице (не се гримира)
4 Научната сфера
5 Иска деца (аз също)
6 Тиха, скромна и перфектна домакиня. Невероятна мръсница в леглото. Абсолютно никакви задръжки, дори леко извратена.
Да късметлия съм!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 7a442c78b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   1. 60% интроверт, 40% екстроверт. Предпочитам самотата пред шумна компания, но ми доставя удоволствие да говоря с хора и да имам социален живот. Силен характер. Пазя емоциите си за себе си, не ги споделям лесно. Не съм избухлива освен ако не ме предизвикат, обикновено съм спокойна.
2. Доста висока, атлетично тяло, кръгло дупе, малки гърди, дълги крака, тънка талия.
3. Доста привлекателна в лице, но не перфектна. Мисля че има по-красиви женски лица. Но се харесвам, нямам сериозни комплекси.
4. Работя в сферата на изкуството и образованието. Никой не подозира че съм мръсница в леглото :P
5. Децата не са ми цел в живота. Но ако се влюбя в някой мъж, естествено бих искала деца от него. Въпреки това, децата не са ми слабост.
6. Мисля че първото впечатление е на една нормална, привлекателна жена. Не обичам вулгарен грим или облекло. Обичам леко секси, спортни дрехи (джинси, тениска, маратонки). На среща с мъж никога не слагам червило и силен грим. Обичам лек грим, незабележим.
Някои гаджета са оставали приятно изненадани след първия секс защото изобщо не са очаквали такава мръсница. Един ми беше казал че умело укривам извратената ми сексуална същност :D

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 31bfcaf9bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   1/ Емоционално стабилна
2/ Атлетично, висока 1,76 , средни между B и C , добре изразени зърна едри.
3/ Привлекателна, перверзна физиономия.
4/ Социална, терапевт.
5/ Разкрепостена, без скрупули. Обичам деца, имам две близнаци.
6/ Труден въпрос, повечето ме мислят за курва. Според съпругът ми съм разкрепостена секс бомба, полигамна.
Не отричам, че обичам секса и сексуалните игри.
Вече на 50 с вид на 30-35 годишна. Мисля, че е генетично, а и спортувам много.
Майка ми е на 68 с вид на 45 годишна. Баща ми също е младолик на 75 дават му 50-55.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker