Защо повечето от коментиращите тук не са в час? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Защо повечето от коментиращите тук не са в час?
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 779 пъти
Въпросът ми е прост като мен. Защо повечето хора които коментират тук не са в час? Може ли всеки втори коментар на всяка тема да е как темата е фейк и как авторът е някой 50 годишен чичко или 60 годишна двествена баба? Хора осъзнайте се. Животът е шарен и понякога хората наистина имат даден проблем и искат адекватен съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: a3d01faa12
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Мен пък ме дразни, че всяка втора тема е за ебане. Хората са масово елементарни и коментират предимно тях. Само на елементарен човек живота му се върти около ядене, пиене и ебане.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 49acff6159
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Съгласна съм с н. 1, освен това-някои наистина са чичковци... , не говоря за искащите съвет, а за някои от коментиращите.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 67be7c4ce0
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Това да ти е проблема! А коментарите, които са тук само, за да се карат с някого? А коментарите, които си изливат злобата без значение за какво е темата - имат си програма и карат по нея, ако ще темата да е за кулинария? А коментарите, които рекламират инцести, секс с непълнолетни и какво ли още не? А онези, които "се правят на писатели" в грешния раздел? А онези, които пускат коментар по тема, която е неактивна 4-7 години?

Да не отварям дума за редовните клишета, войната между половете и всякакви там гнусотии, които виждаме тук! Имам чувството, че хората влизат тук, за да си го изкарат на някой анонимно, а не с цел да помогнат на някого! Откъде е цялата тая злоба, бре? Какво сме ви направили ние тук?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 4ab70dad4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   До 1

Точно това е живота на обикновемия човек от масовката - ядене, пиене, е*ане.

Вълнуват го също: кой му е спрял на мястото пред блока; комшийката с кого спи; съседа от 6-тия етаж откъде има пари за 20-годишен мерцедес и пр.

И до като се осъзнаеш - ето че годините си минали и животът е свършил ;)

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 09ba1464d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Защото много хора чрез нета се изживяват за това, което никога няма да бъдат. Не броим тези с откровените девиации.

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: a395fac472
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Мен пък ме кефи думата "токсичен", която навлезе от запада. Стане ли нещо, някой си винаги е токсичен и трябва да го разкараш, или връзката е токсична - да я прекратиш. Няма нещо като взаимност, да опиташ да говориш, да си човек и т. н. Няма докрай, докато смъртта ни раздели. Всичко е "токсично", заебаваш и айде нещо ново. И както 4 го е написал, докато се обърнеш, животът ти минал, и той също токсичен целия. Токсични са ни душите и затова всичко ни е токсично.
А иначе, има тука изплискали легените, да. Има и качествени хора и коментари, заради които влизам. За жалост, хора с които трудно ще общувам в ежедневието си. Харесва ми да им чета гледните точки и мненията, така, както не ми харесват тия на масовката - токсични клишета, ама няма начин.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 18b87a34cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Преди няколко години това беше страхотен сайт, където човек можеше да получи наистина добри съвети и идеи за проблема си, но с времето, нивото падна много и сега вместо помощ има голям шанс да получиш евтино заяждане, обвинения, че историята е измислена или истинска война мъже срещу жени, София срещу провинцията и т. н.
Което е много жалко, защото сайтът някога беше наистина полезен и можеше анонимно да получиш съвет и безпристрастно мнение.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6ee66405be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Това е нормално явление във всеки широкодостъпен форум, във фейсбук или под новинарски статии. Една не малка част от хората са със сериозна липса на култура и доста озлобени. Нормално е да има такива коментари. Погледнете какви са коментарите под новини и по фейсбук и випстава ясно.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6314d4bd29
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Не съм в час, защото завърших даскало преди повече от десетилетие. Иначе явно ти не си тоз в час, авторчо. Ако не си забелязал, редовно се повтарят еднакви мотиви в различните теми. Ето ми го любимият: някаква полудяла женска пищи какви боклуци са мъжете и как не ги имала за нищо. Еднакъв тон, еднкави похвати на речта, написано по начин по който усещаш как тъпото същество направо скърца с жълти зъбки от импотентна злобичка. И все е някаква пикла, която била уж използвана и измамена. Видиш ли същата тъпня сто пъти, само ако си верашен няма да събереш две и две.

Форумчето е тъпкано с тролове, които си нямат друга работа (или социални контакти) освен спам. Казват нещо тъпо, някой тъп отговаря и си гледат сеира. Това ти е същата мелодрама, която баба ти гледа по турските сериали или онази идиотия "Дъртост и грозота" дет беше популярна навремето. Такива ги има и по други места, не само тук.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker