Жена на 30 съм и имам флирт с 50 годишна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121284)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6475)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Жена на 30 съм и имам флирт с 50 годишна
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 2403 пъти
Здравейте. Жена на 30. Винаги съм искала да пробвам с жена. Просто да видя дали ще ми хареса. Обаче сега съм силно привлечена към една моя клиентка, която преди време ми пращаше целувки когато си тръгваше и на мен не ми правеше впечатление. Тези дни ми остави телефона си уж по работа. Аз я записах в телефона и по вайбър и пратих палец. Тоест, че е записана. Тя в отговор ми праща селфи от работата си на което е е сложила ефект на котенце. Това не е нормално отношение, а определено флирт. Казах и, че може да пием кафе. Тя прие. Дойде в работата след снимката която ми прати и ту гледаше в мен, ту в земята. Все едно някакво притеснено и срамежливо. За първи път я виждам такава да се смущава да ме погледне. Ако снимката не е значела нищо нямаше въобще да и пука. Даже щеше да си лафи с мен. После на тръгване извади смелост и ми каза, че ще се видим скоро. Не знам как да постъпя и какво да направя, че да и покажа, че искам нещо да се случи между нас чисто сексуално. Какво да кажа, как да дам знак?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: b1528f2f51
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Съветвам те-да не си играеш с чувствата на жената, защото от описаното-става ясно, че ти си търсиш само секс, защото ти е любопитно да пробваш с жена, а тази жена очевидно си пада по жени и за нея важни са чувствата. В случая, ако толкова искаш да пробваш-потърси си някоя жена-има сайтове за тая цел, където доста хора се оплакват, че в определени сайтове за запознанства-хората предимно си търсят само запознанство с цел секс, а не връзка. Затова-пробвай там и не си играй с чувствата на жената. И на теб нямаше да ти е добре, ако някой се възползва от теб, нали? ! Казвам го, защото тя не знае твоите намерения и може да сметне, че я харесваш, като Личност, а не за да си задоволиш сексуалното любопитство.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 3f75fc03d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Кажи ѝ това, което си написала тук- "Да пробвам, да видя дали ще ми хареса. " После пробвай с някое животно да видиш как е.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 8bcb6deade
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не казваш каква клиентка ти е? В смисъл каква възможност имаш да я докосваш. Идеята е да го правиш максимално често и все по продължително... Внимателно наблюдаваш реакциите й. Ако си в грешка - в един момент ще реагира. Трябва да го очакваш и просто да се извиниш като заявиш, че не е нарочно... Но едва ли ще ти се наложи

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 80fd66e845
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   А защо с 50 годишна ще пробваш? Защо не с някоя на около твоята възраст? Без намерения да обидя никого, но 50 годишна си е направо стара за 30 годишна. Че пък свенливи чупки и "тинтириминти"...

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: f034ea5750
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Eййй, много сложни, това свалките. бе? ! Виждате се на кафе, някоя от вас поема инициативата за терен, там пийвате малко алкохол и се пробваш за целувка. Можеш директно да й кажеш за какво става въпрос. Както при всяка свалка, има риск да сте си разбрали грешно намеренията. Тогава си свиваш перките и си казвате чао.

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 8bcb6deade
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Я, N5 съм, модераторът е отрязал част от съветите ми (странно ако е така) или нещо се е объркало при качването?
Ще пробвам пак: звънкаш й (вечер) и се извиняваш, че "е по грешка". Питаш "иначе как си" или нещо от рода, с готовност за "внезапно хрумнал ти" друг въпрос. Може да си подготвиш (на лист пред теб) няколко дежурни въпроса/теми. Внимаваш как ти отговаря и решаваш как да продължиш. Желателно е да докараш думата до това, че скучаеш и/или си търсиш компания (за нещо, за някъде ...).
Като напредък можеш да й споделиш, че се нуждаеш от масаж. Ако не поеме (да си предложи сама услугите), извърташ, че я питаш за съвет къде би ти препоръчала ...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 770d4fab46
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Пробвай смело,няма какво да губиш,стигнете ли до секс ще се забавлявате много...Аз лично съм бил с жена на 62 и секса беше невероятен.Пожелавам ти успех!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: ce6dd3d780
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   От авторката:Хора, май жената няма никакви такиванамерения. Абсолютно хетеро си е. Просто явно е по-контактна и отворена. Намекнах и, че един вид знам, че си е дала телефона за нещо друго не по работа и тя не се усети. Даже напротив. Стана и странно, че не виждала нищо лошо в това да си даде телефона по работа. Смис въобше ама нищо общо с това което си мислих. Аз мислих съвсем друго.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: ce6dd3d780
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   От авторката. Също така е омъжена

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: fa6d165e50
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Ох, авторкее, ама си една флиртаджийкаа..
Иначе, изключително грозно впечатление ми направи това с пробването - все едно пробваш обувки. Направо ми е гнусно от някакви мимолетни отношения за по една вечер. Както те посъветваха - в сайтовете за запознанства предимно има хора, които искат да се пробват и всяка вечер се пробват с различен "артикул".

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 3200c946ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Колко пъти съм излизала поканена на кафе и съм отговаряла с разни снимки и палци от любезност. Стоя тъпо на кафето, чакам да мине времето и се притесняваме, защото съм излязла от любезност, мислейки че човка има нужда нещо да сподели или търси услуга. Сега с този пост се сетих за случаи, в които хората търсят секс хаха, а аз изобщо не съм се и сетила за това. А те тълкували всеки поглед и жест в тяхна си посока, за която аз изобщо не съм се сетила, нито в следващите 20 г. Имай предвид, че не много жени си падат по жени. Кажи й направо. Или ще избяга като попарена или ще се измъкне леко леко с ужас и неудобство, или ще ти се метне щастлива. Интересен пост. Замислих се за случки в моя живот. Някой нещо иска, а другия хабер няма за какво иде реч. Ако съм аз ще помисля, че си търсиш просто приятелка за бъбрене. И понеже съм видяла, че няма да стане или нямам време за подобни неща - бих реагирала точно по този начин. Давай по директно, така само тълкуваш поведение, което може изобщо нищо да не значи и изпадаш в илюзии.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 0696b57930
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Това, че е омъжена, няма никакво значение. Излезте вечер, на по питие направи и комплимвнт. Докосни я. Кажи и, че и се яъзхищаваш. Покани я у вас. И както дойде. Успех!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 829c805542
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Аз пък съм мъж на 32 г. и се виждам тайно с жена на 45 г., и двамата сме семейни. Получавам страхотна френска и страхотен анален секс. Тя е като фурия, прави всичко! Иска да я оставя тя да свърши всичко. В нея има класа. За разлика от жена ми - разкрачва се и дъвчейки дъвка казва "хайде идвай да ме ебеш, че трябва да заспивам". Отвращава ме нейната вулгарност. След брака стана такава.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker