Истината за БГ в един параграф - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121425)
 Любов и изневяра (29764)
 Секс и интимност (14391)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7313)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18587)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Истината за БГ в един параграф
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 1330 пъти
Проблемът е, че у нас няма критична маса от хора, които имат морал, квалификация и чисти мисли. Цялото ни така наречено общество в момента „цени“ повече мутренското поведение, чалга културата, мързела, простотията, тарикатлъка и още и още такива лоши качества. Затова сме слаби в колективните резултати и като икономика, и като спорт, и като всичко. Няма как такава група хора да излъчи свестни служители, защото никой не уважава и не търси това в личен план! …

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: c0c500b4fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Сега ли стигаш до прозрението или реши да го напишеш? Да, вярно е всичко, което си написал/а.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 7c5ab166a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Много добре синтезирано и обобщено. Аз съм на напълно същото мнение. Ще изчакам изборите на 02. 10 с последна надежда, че евентуално нещо може да се подобри и да се излъчат да ни управляват хора, които поне не са гореизброените. Но ако не се случи, което е силно вероятно, много сериозно се замислям за емиграция, дори и да не съм първа младост вече.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: b16b444003
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Така е, но това не е само в България... Такава си е човешката природа. Няма как квалификацията и морал да се развият просто така. Решението го има в Щатите, ама и там не го спазват вече - еднакви закони за всички, шанс да успееш с честен труд, създаване на голяма средна класа която постепенно да се "очовечи", да развие ценности. НО... не проработи в дългосрочен план, защото почти цялото им население се поквари чрез консумеризъм и корпоратизъм.

Не проработи и комунистическата идея, някакси да се наложат тия ценности от горе надолу, защото там политическият им елит пък се поквари (имам предвид напълно). И както се видя, като падна шапката която налагаше някаква култура и морал, тук за броени години се появиха мутрите, а политическата класа скалъпи обирането на цялата държава... От една фалшива иделогия, минахме на ниво африканска държава.

Така че... като казваш - нещо го няма... това е простото да забележиш, по-сложното е да разбереш защо го няма и да си го кажем честно - защо няма как да го има...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 92b232794a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Право в десетката!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 400a32f51c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   В капиталистическо общество морал не може да просъществува, това е истината! Материализма не може да те научи на морал.
А "чистата мисъл" е точно като "национален интерес" всеки казва и искренно мисли че неговата идея е чиста мисъл, но за противника му по идеи не е така.
Главния проблем на БГ в момента е че се делим на проевроатлантици и пропутинисти, изчезнаха пробългарите, никой от двата клана не вярва че България може да се справи сама с проблемите си всеки от клановете е хванал своя голям брат за крачола и виси на него, вместо да се хване да бачка за България.

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 25a3006695
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   До 2 - Промяна няма как да има при положение, че хората родени след 1988 ги мързи да отидат да гласуват. Вече се чувствам като идиот, че от приятелките ми само аз ходя. С такова безразличие казват, че няма да гласуват все едно не става въпрос за тяхното бъдеще. Мутрите в управлението сами няма да си тръгнат. Трябва народа да си вдигне задника и най-малкото да иде до урните и да гласува срещу тях. Един път гласуват ли всички ще стане. Ама чакай, от умрял писмо.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 3333b93861
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Авторът/ката е напълно прав/а! За съжаление най-простият и ограничен народ в цяла Европа е именно Българският! Жалко, че преди векове, държавата ни е била велика с велики хора, управляващи я, а сега сме утайка! В днешно време всеки си пуска мазни чалги, а не нормална и качествена музика! Всеки е егоистичен и не проявява грам съчувствие! Преди седмица, бях прочела, че в магазин, някакъв мъж е откраднал дарителна кутия за дете! Никой няма милост към другият човек отсреща, всеки мисли само за себе си! Да не говоря, че съм ставала свидетел на отвратителна картинка с жена, която е седнала пред блока с нейни съседки и им обеснява колко много пари има, а те отстрани се чудят какво да ядат! А това с Украйна? Това, че там има хора, които ЗАГИВАТ или ГУБЯТ свои близки? Отново българският народ няма грам съпричастие и в това! Лично във фейсбук съм виждала как по новините са давали украинки, които плачат за мъжете си и се чудят кой път да хванат, сами с децата си, а българите отдолу пускат иконки с ухилено човече! И има хора, които искат да сме едва ли не комбина с руснаците? !
А за Турция? И там ли българският народ не си спомня нищо по История?? Никой ли не си дава сметка, че 500 години, именно заради турците сме назад! Изнасилва ли са българки, колели са българите като животни, а в днешно време, чувам изразът:
"Аз мога да започна да уча Турски"Първо за какво ще ти послужи този Турски, освен в Турция?? Второ това си е като подигравка с нашата История! Да не говоря, колко съм отвратена от българки, които се женят за мюсюлмани, че си и кръщават децата с мюсюлмански имена!
Има нещо като поговорка, което гласи:
"Когато човек не помни историята си, е длъжен да я преповтори"
А преди един месец, имаше новина, която се отнасяше за българин, които е отишъл да пренася дрога в Италия. И долу коментарите са потресаващи, че направо и трагични! Българите пишат така, все едно се гордеят с това, което е направил българинът в Италия.
Пък да не говоря по училищата какво е! Там децата се отнасят по много жесток начин едно към друго, този стрес с времето се трупа и затова, някои хора стават убийци и психопати. Защото именно родителите не са ги научили да бъдат съпричастни и с човечност! Мога да кажа куп неща свързани с морала и обществото на България, но мисля, че това, което съм написала е достатъчно. За съжаление сме една мизерна държава с мизерно общество и след 20-30 години, сигурно ще изчезнем от картата на Европа!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 3046cd57b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Към н. 6-някои казваш, мързяло ги да гласуват-че за кого да гласуват? ! Когато избора ВИНАГИ е бил между овча или козя фъшк. я, то тогава? !
Към автора на поста-ЖАЛКО Е да говориш за хората под общ знаменател-били сме слаби в колективните спортове и т. н., 5 пари не давам за колектива. Аз съм Индивидуалистка до мозъка на костите си и тия осреднени там класацийки и изказвания много ме нервят. Като едно време в училище-всички учители и в Гимназията и в Университета-едно и също, като почнат да дрънкат-как средният успех бил слаб-Божее, дреме ми на мен за средния успех, НЕ съм част от стадото, че да ми пука за колектини резултати и да ме приравняват със стадото.
Аз съм отделен човек, Дух, Душа, Личност, Индивид, отделна Вселена!
Когато учех и бях отличничка със стипендия за отличен успех-гледах себе си. Това, че другите били тъпи- с двойки и тройки-техен проблем, за осреднен резултат-грам не ми пука.
Сега-разни изказвания на някои-какъв народ сме били и т. н. -е, стадото-говорете си какъв народ сте! Но не съм в кюпа с овцете. Овцете вървят вкупом и затова говорят в мн. число-ние, като народ и т. н. и т. н. Това, че тая страна е залята от мазна чалга и пълна предимно с животни в човешки тела-не значи, че има дори и 1 път, в който да кажа-ние като народ и т. н., защото не се приравнявам със стадото. Никой Индивидуалист-не го прави! Накрая, автора на поста-дори е завършил с думата-служители, което за пореден път подчертава-че той говори за стадото.
Има една прекрасна песен на NIRVANA-казва се-Служи на слугата-така е-служителите слугуват на други слуги.
А пък ония дето им е фикс-идея някое си правителство да ги оправи-ами оправя ги правителството, но по друг начин-като за пореден път им го начук. а, но някои не се усещат и продължават да мечтаят как следващото правителство ще ги оправи-ха ха.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 2cafa813ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Точно така 7-ми. Българите даже оправиха и рецесията на Турция сега като отидоха да си оставят парите там. Той Ердо затова нареди да пускат българите само с лични карти в Турция. С цели градове се изтърсиха там и оставиха парите си в Турция вместо парите да циркулират в България. Това не е народ, а говедарник. Никой не мисли нито за историята, нито за мераците на Турция сега към България и за това, че и е враг. Самосъзнание, колкото на амеба.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 65c9b3501e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

10.   Поредният хленчещ пост. Като не ти харесва тук имаш достатъчно възможности да отидеш другаде. Но познай какво - от себе си няма да се отървеш, така че по-добре работи върху себе си. България - като всяко друго място си има плюсове и минуси. Тук хората имат повече свобода от 90% от населението по света. Общо взето всичко е позволено - закона на джунглата. Не знам как човек с подобен манталитет би се оправил в западните държави. Те са диктатури. Какъвто декрет издаде правителството трябва да го спазваш - не случайно са над 80 набодени с т. нар. "ваксини". Ако не го направиш дори в градския транспорт не можеш да пътуваш, за работа да не говорим. Да, имат пари, но са домашни любимци и дори не знаят за какво да ги харчат.
В България трябва да се оправяш сам - никой няма да ти помогне и тук включвам всякакви институции, здравеопазване, работодатели и т. нат. Но това да се оправяш сам те прави силен и слабо зависим от околните. Естествено, винаги ще има хора като автора, които искат колективизъм - искат някой да ги води и да им казва какво да правят в замяна на послушание, само че тук няма как да се получи. Ако се подложиш на някого срещу пари той няма да се погрижи за теб, ами ще ти вземе парите и ще те прецака. Полезен урок според мен. Не можеш да вярваш на никой, освен на себе си. В заключение - успешният и гъвкав човек ще се оправи навсякъде. Останалите ще продължат да мрънкат. Нека авторът да избере кой от двата типа иска да бъде.

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 25a3006695
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   От 2 До 6 То тук всеки е индивидуалист, затова и всичко е леш. "Аз да съм добре, за другите не ме е. е". Аз не мога да ти кажа за кого да гласуваш, щом ти не се преоткриваш никъде. Нищо де, циганите ще гласуват вместо теб. Знаеш ли какво прави една Сърбия? За която всички смятат че са по-зле. Нарушат ли на един правата всички скачат. Затова техните политици не приемат Косово за отделна държава. Макар че така ще влезат в ЕС. Ще стане гражданска война. По време на един мой престой там бяха убили младо момиче. Полицията не можеше да намери извършителя. Онези излязоха по площади да искат оставки и щяха да ги получат ако не бяха заловили убиеца. За времето на американския терор и колко бързо се възстановиха от него няма да говоря. Ние без война сме много назад. Въпреки че го събориха Белград е хиляди пъти по-красив от София. Това е пример за народ и колектив. А ние индивидуалистите сме 100 години след маймуните. 4 километра шосе се ремонтира 2 години. И сме на дъното. Даже и в Бразилия ни знаят колко сме зле. Ама нищо де, нека те топлят щестиците в дипломата.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 25a3006695
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Извинявам се, - коментар 11 - от 6 до 8

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 3516aa8d06
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   1. Няма критична маса от хора - напротив има. Просто хората знаят че сме управлявани отвън и сме безсилни. На 2ри ще видиш че народа ще си покаже критичността.

2. Морал има, но не при младите.. Все още за късмет на всички държавата се движи от хората които са 40 . При тях има нещо останало. Другото е отпадък, прав си, но в никакъв случай не е само в България.

3. Квалификация - не си прав. Имаме достатъчно квалифицирани специалисти, които живеят в чужбина обаче. В България няма такива, защото страната не предлага условия за тях. Ти явно просто не си запознат с живота на българите зад граница и очевидно наблюденията са ти върху остатъчния буклук в страната.

4. Не знам какво имаш предвид под "чисти мисли". Явно темата е написан в момента емоциален изблик..

Колкото до чалгата, простотията и тарикатлъка. Това е социалното инженерство на нашите господари, които издигнаха въпросните "ценности " в култ. Но пак повтарям същото, даже и по-зле се случва и на запад. Не виждам как Бионсе е по различна от Камелия например. Нито пък виждам разлика между нашите цигани и черните в ЮК или САЩ. И едните и другите ходят по чехли в метрото. И културата и на едните и на другите бива издигана в култ от продуцентските къщи.

А най голямата глупост е да кажеш, че българите сме били лоши служители. Супер много сме се доказали на запад и даже смея да твърдя че ако всички се приберат доста голяма порция от западното качество ще се съсипе.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 3046cd57b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Към н. 11, от н. 8- Щом толкова се гордееш, че си от стадото-твой проблем, но няма нужда да злобееш към онези, които са Индивидуалисти:)
Щом си от стадото, тогава обединете се с другите овце и нали сте мнозинство-давайте напред-правете стачки и т. н. Защо не действате, ами само се оплаквате и мърморите? !
Индивидуалистите-поне НЕ се изживяват, като жертви. А онези от стадото-хем реват за промени, хем търкат дивана пред телевизора по цял ден. Иначе по роднински гостувания се скъсват да бистрят политика и икономика, но на действия-хич ви няма вас от стадото, включително ти н. 11

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 9f062ec332
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   13-ти, свършено е с България. Няма как да изкараш нещата такива каквито НЕ СА, както не може да издърпаш потъващ кораб, или да убедиш някого, че не потъва.

"Няма критична маса от хора - напротив има. Просто хората знаят че сме управлявани отвън и сме безсилни. На 2ри ще видиш че народа ще си покаже критичността. "

Нещата в действителност: Едни го могат, други не. Унгария(също малка страна) го може, (да не бъде управлявана от вън), България не. Япония която при това е страна победена от ВСВ и съответно като такава би трябвало да е като разграден двор сега и да не може да каже гък срещу налагането и управлението и от САЩ и соросоидните структури на всичките безобразия с които е залята Европа, съумя да се запази под пълен монокултуризъм, под пълна култура и ред, няма никакви цигани и араби там, никой не може да и влияе как да се самоуправлява и никой не и казва нищо за управлението и което граничи с фашизъм. Ислямът е забранен със закон, както и влизането на мюсюлмани в страната, дори по бизнес. Никакви санкции не и налагат от това и няма никакви проблеми с никого от това, иконоиката на макс. Същото важи и за чалгата, простотията и тарикатлъка. Едни го могат, други не. Въпрос на материал. Другото са празни оправдания.
Фоторобота е точен индикатор за психопортрета. При българите той е в следните цифри:
1. Остриган Ганчо с брада и маратонки. 70% от населението
2. Мутри. 10% от населението
3. Цигани. 11% от населението
3. Психичноболни. 25 % от населението.
Как изобщо на някой може да му мине през ума, че нещата ще станат с такъв материал? Такива са само генератор на хаос, мъки, разочарования, проблеми, ядове, примитивизъм, простотия и предателство.
Българите отиват на майната си и никой не може да ги спре. Не ми вярвате, че е така? То преди 10 месеца пак не ми вярвахте, като се счупих да пиша тогава тук, че Кирката с тръпчинките така ще ви закопае остриганите Ганьовци с брада и маратонки и останалите изброени, че Костов и Виденов взети заедно ще ви се сторят приказка. Стана ли така? Така стана. Баце издрънка много лъжи и глупости, но едно негово изречение което каза ми направи впечатление, че е вярно. То беше"защо Кирил Петков толкова мрази българите? ". Моят отговор. Антиганьовец и Ганьовец не могат да са на едно място. Единият трябва да изчезне.


Чорбаджията на курникът

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 5d0410fcb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Истината е умело вкарана във фалшивата информация... като разбрал- разбрал.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 9f6d3642bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   16 - много удобно класифицираш българите в проценти, а да си се замислял към кои принадлежиш самия ТИ? Или ти, автора и всички, които плюете сънародниците си (и по този начин и себе си) се смятате за изключение? Да, България е много прецакана държава и няма нищо случайно. Ние произлизаме от войнствен народ, който обаче е и справедлив. Не знам за друга ранна държава, която да не е градила успеха си на жестокости, роби и мачкане на слабия. В нашата българска държава сме нямали роби, дори славяните сме приобщили с консенсус, жените са имали равни права с мъжете и т. н. Волжска България сме били единствените, в които Чингиз хан се е препънал - той няма друго поражение. Освен това и не се поддаваме на контрол. Е, как да сме успешни? Никой няма да награди един народ, който масово се противопоставя на заповеди и инструкции (това се видя ясно при пландемията - ние се поддадохме най-малко от всички останали европейски страни). Затова и териториите ни са отнети (от всички велики сили, работещи в екип срещу нас), икономиката ни бе разграбена по внимателно изграден план, а и чалга простотиите бяха изкуствено наложени и с ясна цел. Тарикатлъка не ни е естествено присъщ - по-скоро в арабския свят и Южна Турция - и понеже сме близко някои са го прихванали, а пък има доста хора с турска и арабска генетика у нас.

Как според теб да се борим срещу целия свят? Изобщо не се учудвам, че имаме и психологически проблеми, и проблеми с алкохол, наркотици и какво ли не. И въпреки това сме достатъчно силни и напук на всички останали пак ще оцелеем. Сега ги гледам западноевропейците как треперят само при мисълта за криза - ами за нас това е разходка в парка - който помни Виденовото време знае за какво говоря - т. е. ние тия неща вече сме ги минали. Срещу нас има саботаж след саботаж - и политиците ни изобщо не са случайно избрани хора - те са сложени там пак с цел да ни прецакат. После българина бил виновен.

Нашата държава беше целенасочено разрушена, така че хората да емигрират или да се побъркат от ужасните условия. Никой не иска народ като нас обединени и с акъла си. Това е по-силно от атомна бомба за световния елит. Те треперят от страх, че хората може да се събудят за манипулациите им, а пък ние масово не се поддаваме на такива. Най-силно се атакуват тези, от които най-много те е страх. Съдейки по факта, че срещу нас има толкова силно целенасочени кампании и от Запада, и от Америка, и от Русия може само да ме радва. Никой няма да си дава толкова труд за някакви слабаци. Като ги гледам ония от Западна Европа и ми се повдига - домашни любимци, които са добре платени и нахранени, за да са послушни. Ние не сме и няма да бъдем.

Това, което можем да направим е да престанем да се замеряме с помия и да съдим, а да се уважаваме и ценим.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 918e7b0278
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Истината е че просто сме едни мрънкачи. Миналата пролет бях на задължителна практика в училищата. Да, децата не са цвете, но децата не са и толкова тъпи колкото искат да ги изкарат. Има толкова много умни и талантливи деца. Колко деца печелят международни състезания по физика и математика. За нас поколението на 90-те не говориха ли също че сме най-нахални, най-неграмотни и изобщо всичко най-лошо. Ама "изненадващо" сте го забравили. Те не са по-различни с нищо от нас. Развиват се по-бързо, но какво лошо?
Много е странно как отворя ли да чета някъде коментари те постоянно са хленчещи, и оплакващи "умираща България". Изляза ли - лъскави коли, пълни кафета, клубове и молове. Ревахте за цените на горивата, но не слизате от колите. Нещата не са такива каквито някой черногледци искат да ги изкарат.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 4189d72135
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   18-ти,

"Никой няма да награди един народ, който масово се противопоставя на заповеди и инструкции (това се вижда ясно при пландемията - ние се поддадохме най-малко от всички останали европейски страни)".

Българите баха едни от най-изпълнителните по време на пандемията по отношение на носенето на маски. Нямаше българин, който да не носеше маска тогава. Проблемът е, че масово ги носеха с подаващ се навън нос в резултат на което България даде повече жертви от внирусът отколкото Русия и Украйна взети заедно в тази война. Как си носеха маските българите е представителна извадка за функционирането на цялата им държава-недоразумения, тъпотия и нехаене на всеки метър.


"Съдейки по факта, че срещу нас има толкова силно целенасочени кампании и от Запада, и от Америка, и от Русия може само да ме радва. "

Който мисли така, доста се изхъврля за българите. Цялата работа е, че българите никой не ги бръсне за слива, а територията им е на много важно място от геостратегическа гледна точка.


"Как според теб да се борим срещу целия свят? "
На българите врагове не им трябват, те се самоунищожават. Който и българин да хванат и да го сложат да ги управлява ще ги цака яко, защото цял живот е живял сред българи, а никой няма мотив да оправя живота на хора които са му саздавали само проблеми. Те просто не си заслужават човек да се бори за тях. Коце яката ме учудва и почва да ме притеснява.



Чорбаджията на курникът

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 6391831308
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   18, вероятно не е остриган Ганчо или мутра. Остават циганин и психичноболен. Без да съм го виждал, и двете са доста вероятни.

Истината за БГ е следната - докато чакате някой да ви оправи, ще получавате само сексуално оправяне, т. е. политиците ще ви таковат. Оправянето започва от нас самите - дръж се качествено, пък като се съберете повечко такива, нещата ще се променят! Какво чакаме като народ? Поредният Киробойко?

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 3333b93861
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   До номер 21
А Вие как очаквате за 12 години новото правителство да оправи всички каши, които създадоха Герб? Докато Герб бяха на власт никой нищо не каза, пък сега всеки са настръхва срещу ПП. Това настръхване е най-вероятно заради това, че ПП НЕ подгъзуват на Русия, за разлика от Бойко. Но... какво ли се учудвам... Как да стане модерна и развита държава, като народът е пълен с човекоподобни, безмозъчни същества.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 887ada325c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   22, номер 21 искаше да каже съвсем друго нещо - че никой не трябва да чака политиците да го оправят - дали е Бойко, дали е царя, дали е ПП няма значение - всички идват на власт, за да си изпълнят заповедите и после дим да ги няма. А пък ако не са изчезнали и все още напират значи господарите им не са доволни и имат още заповеди за изпълняване.

Така че забрави политик да те оправи. Като хвърляш кал по всички българи пък още по-малко ще ти е от полза.

Въпросът, който зададох на номер 16 и на който той, разбира се, реши да не отговори е към коя група от тези, които той сам изброи принадлежи самия той. Ще ти задам подобен въпрос и на теб - ако народът е пълен с "човекоподобни, безмозъчни същества" ти от тях ли си или не? Ако не какъв си точно - великото изключение?

Разберете, че като обиждате народа си обиждате самите себе си, защото вие сте част от него! Ако искаме промяна тя трябва да почне от всеки от нас поотделно, а не постоянно да недоволстваме и да очакваме държавата да се оправи. Така че мога да посъветвам автора да почне с личен пример - да престане да мрънка и да почне да мисли конструктивно е добро начало.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 31079b3c33
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   24-ти, реших, че не е редно да се троли, понеже темата не е за мен, а за България и за това не ти отговорих към коя група принадлежа. Но все пак кратък е отговорът-към никоя от изброените. То се подразбира. В коментар 16 съм описал състава на населението на България в проценти, а това, че тук там има българи, които не са остригани Ганчовци с брада и маратонки, с кафеникава кожа или мутри или цигани или психично болни, то такива са под 1% от населението и нямат място в скалата с процентният разчет на населението на България.
Иначе правилно казваш да се забрави Бг политик да оправи българите. Нали ще е българин, тоест представител на някоя от 4-те изброени групи, а такива са генератор на хаос, идиотщина, простотия, предателство и примитивизъм. Такива не могат да се променят както им даваш съвет. Те могат само да бъдат държани насила в правилната линия, но за това не трябва да има и помен от демокрация. А бъдат ли олабени веднага ще стане тотален хаос като този след падането на тоталитарнтият режим и идването на мутренските времена и тоталното разложение на страната. От Цар Борис 3-ти(който не е българин) насам, аз не знам България да има управник, който да не е представител на някоя от 4-те изброени групи. Чак сега след толкова много време се намери такъв, по точно беше сложен, който да не е представител на някоя от 4-те групи - Кирката с тръпчинките, обаче пак не ги топли това българите, понеже Кирката е обградена от остриганите ганчовнци с брада и маратонки, мутрите, циганите и психичноболните и от контакта с тях, като сила стимулът да ги настъпи и смачка е в пъти по-силен от стимулът отправен му от парапетът тогава да го хване. Гледаш го галантен и усмихнат, но може да сте сигурни, че след година пребиваване в България и контакт с българите, в него отдавна е станала тотална трансформация в мислите, целите и приоритетите които е имал към българите в началото когато не ги е познавал добре и вместо да ги оправи както е възнамерявал в началото в главата му сега са само затвори, лагери, бой и терор. Скъса ви дипломатимеските отношения с Русия бе. Знаете ли какво означава това за една и без това бананова република? Няма газ, няма отопление, няма торове, няма руски суровини от които зависи основната част от икономиката на България, до една година няма да има и ток, като хлопне кепенци АЕЦ Козлодуй. Предупредих ви, че ще стане стане така, още като вземаше мандата.


Чорбаджията на курникът

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 3333b93861
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   От 22 до 24
Смятам, че казах истината! Ти да не би да смяташ, че българският народ цъфти и пее? И не, въобще не се чувствам така все едно "обиждам себе си", казвам това, което казват и останалите хора тук. За това е казано:Когато има плюсове, има и МИНУСИ. Така, освен плюсове, има и минуси в българският народ. Ти, ако толкова се обиди от епитетите, които използвах по горе, значи е възможно да се причисляваш към един/на, от тях. И сега на въпросът ти:"ако народът е пълен с "човекоподобни, безмозъчни същества" ти от тях ли си или не? "Не, защото за разлика от някои хора, които нямат дори доблестта да признаят мизерията на обществото си, аз казвам истината, независимо, че съм "част" от народът. А и въобще не съм казала, че определям целият народ под общ знаменател, винаги има интелигентни хора, сред обществото. Малко са, но ги има! А такива, които ги е "страх" да не "обидят себе си", винаги ще защитават и изтъкват плюсовете на държавата си. Тя може все повече да затъва, ноооо.... , те ще я определят като прекрасна, без никакви проблеми. А авторът мога да поздравя, че имаше доблест и разум да каже всичко както си му е редът и вярно. Всичко, което е казал в историята си е правилно и не смятам, че е "мрънкане". Но явно за някои хора, като номер 24, истината винаги ще изглежда, като "мрънкане". И не са ни виновни политиците... , виновен е самият народ, който сам си го нахаква с избори и гласуванки!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 65c9b3501e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   26 - нямам никакъв проблем с думите ти. Всеки има право да изрази своето мнение. И да - всичко има плюсове и минуси, но пък и има нещо, което се нарича обективност. Аз никъде не видях в поста на автора някаква градивност, предложение да се оправят нещата и т. н. Всичко е ужасно, всички българи са тъпи и оправия няма. Е, точно това наричам мрънкане. Аз също съм наясно с многото негативи в България, но предпочитам да се фокусирам върху това, което може да се оправи и по-точно това, което мога да направя аз. Дори да вдигнеш една пластмаса от улицата и да я хвърлиш в кошчето за боклук пак ще си направил много повече отколкото автора, за който всичко е обречено и затова ще си седи пред компа и ще пише подобни теми, с които да депресира допълнително останалите, които се опитват да си запазят психичното здраве. С такава нагласа как според вас да се оправят нещата?

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 3333b93861
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   От 26 до 27
Това, че авторът няма предложение на проблема, не означава, че това, което е казал е "мрънкане"или лъжа. И това не го измислям аз, повечето хора мислят така в тази тема. Колкото до решението на проблемът, който така искате да се обсъди... за съжаление го няма. Щом народът е скапан (колкото и да не можете да го повярвате), няма как да има някакво решение. Може да има, но само устно... действие не би се предприело. А Вие, така и не споделихте какво е вашето мнение относно решението? Много е лесно да пишете, колко е лошо да се обижда собственият ни народ, но така и не разбрах вашата "градивност"? Казах Ви го в миналият коментар, сега пак Ви го казвам-политиците нямат вина, за кашата на народът. Преди да търсите вината в политиците, погледнете какъв е народът ни.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker