Не знам какво да правя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121551)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Не знам какво да правя
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 813 пъти
Здравейте!

Аз съм момче на вече 22 години. Проблемът е, че си нямам никого. Нямам социална среда и хора, с които да излизам. Може би се досещате, че нямам и приятелка и никога не съм имал. Правя секс само с проститутки от време на време. През свободното си време няма какво да правя освен да кисна пред компютъра. Излизам да се разхождам, но винаги съм сам. Обикалям като муха без глава. Когато видя как всички са излезли с някого или са по двойки, ми става много зле. Особеното е там, че живея в много малък град и тук всички се познават. Шансовете ми за запознанства с нови хора са сведени до минимум. Няма хора с общи интереси като моите. От работа се прибирам вкъщи, след това пред компютъра и най-много да изляза за час някъде да убия време. Положението става все по-зле с всеки изминал ден. Усещам как депресията взема връх над емоциите ми и не знам какво да правя, за да променя нещата по някакъв начин.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: cb03dfefab
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Не знам защо е толкова трудно в България да се организира примерно среща с непознати за разходка; кино, кафе т. н
В други страни ще срещнеш групи/форуми с обяви "някой свободен за по бира на 12. 05" примерно. Или "на 20/11 ще съм е еди кой си град. Някой свободен за разходка и да ми покаже исторически места или дори местният пазар"
И не!!! В никакъв случай не значи това среща за секс! Казвам за ганьовците!

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: a369df499c
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Запиши се да следваш в друг по-голям град и се махни от твоя. Има специалности само по документи и още приемат такива. Виж в Техническия и в Минно, -геоложкия в София. Там имаше такива и то интересни специалности. Може да живееш на общежитие и да работиш.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 91b8d42f09
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Сядаш и пишеш на един лист какво искаш да промениш в себе си, какво искаш да постигнеш и как искаш да живееш. Почваш от външния си вид, минаваш през това, което притежаваш - имоти, коли... , след тва всички ангажименти в близко бъдеще, които трябва да изпълниш, всички цели които имаш и след като си наясно със слабостите и целите си просто действаш! Другото са глупости тип мисли позитивно и всичко ще се оправи...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: dcdcb808b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Към н. 3-А това да съветваш автора на поста-да си прави опис на имуществото-коли, имоти и ангажименти, както е записано в коментара ти-това не са ли Истинските глупости? !

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 1fe7c32803
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Номер 1, а защо да не направим нещо по въпроса? Обединяваме се група хора - търсим по един от град, докато обхванем поне един град във всяка част на България /от Северозападна през останалите, та чак до Югоизточна/, т. е. 4 човека за начало. Това ще бъдат отговорниците за съответните региони. Кеф ти през Фейса/Туитър/Инстаграм/Тик ток/други подобни да набираме хора за такива произволни срещи, кеф ти ако имаме достатъчно ИТ-та да направим сайт и оттам да се координират нещата! Да не се задоволяваме с Фейса, защото доста хора отдавна вече не са там! Нещо като твоята идея, но на по-горно ниво, т. е. да не чакаме някой да си предложи услугите инцидентно с обява или другояче, за да се получи събирането!

За начало и такава група би свършила работа - с времето можем да наберем ентусиасти от повече градове, които да отговарят за своя град, местни отговорници. Идеята е да "ръчкаме местните" поне по веднъж седмично за събирания, защото по-често ще е досадно, давайки локация и време на срещата, набирайки желаещи. Събота или неделя, за да не зависим от работата или лекциите на повечето хора/студенти! За София дори може да се направи организация по квартали, понеже градът си е голям и с една среща за цяла София ще стане луда работа.

Да се уточним - става дума за срещи с цел приятно прекарване! Не секс оргии /"тука търся къде да топна човката"/, нито срещи с цел някой самотник да си хване гадже /"отивам и почвам да свалям всичко с пола, дори шотландците"/! Ако се съберат двама със сходни интереси, добре, но да не ставаме жалки! Защо пък да не се оформят общности и дори да се завържат приятелства благодарение на такова начинание?

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: cb03dfefab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Н 5, гласувам с две ръце ЗА!
Аз лично няма как да участвам защото не живея в България, но във всички чужбини, които знам, има такива групи/форуми.
Предстои ми примерно пътуване след няколко дни до друг град, в който ще прекарам два дни. Вече имам компания за вечеря в някаква пицария, за която твърдят, че "ще оближеш и платото". Ще бъдем общо 5 души, не се познаваме по между си :))) и никой не е с идея за друго, освен приятна вечеря с компания.
Могат да се направят примерно такива групи в апликацията "telegram"

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 79b1d7a3e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Номер 3- Полезно е да се правят такива списъци. Аз също съм си направила, но е ясно че изпълняването изисква основно пари. Това помага човек да се мотивира да работи и да се развива, но няма нищо общо със социалния живот.
До автора- Аз също съм жена на 23 години. И като теб водя слаб социален живот.
Пробвай да говориш повече с колегите на работата, дори да не излизаш с тях това ще те разсейва.
Може да си вземеш куче, което да разхождаш. На мен това ми помага.
Също може да опиташ някакъв курс по нещо. Така може да срещнеш нови хора. Преди няколко месеца без очаквания се записах на един курс, за да убивам време. Хората се оказаха симпатични, другата седмица даже групата ще ходим заедно на екскурзия.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 343aabc5c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Стани доброволец в нещо. Виж във Фейсбук - има Гората. бг, непознати хора се събират и садят друвчета, Лео Комфорти и пр. Най-добре човек се цапознава, когато върши обща дейност. Другото - тръгни на някакъв курс, дори и в съседния по-голям град, тпъгни на танци и пр. Със седене пред компютъра се самоизолираш. Там няма да срещнеш човек.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker