За новата ера - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

За новата ера
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 1150 пъти
Човечеството напредва във всяко едно отношение, особено в технологично. Едно време е било важно да си силен, за да пребориш дивото животно с голи ръце и да имате храна /преди креативните и визионерите да изобретят разни оръжия за лов и капани/ или да пребориш другите в случай на конфликт /в наши дни е достатъчно да владееш бойни изкуства и трудно ще те пипнат, дори да нямаш мега яките бицепси, а има и оръжия, ако не ти се занимава да се биеш като в старите времена/.

В допълнение все повече професии се закриват или стават автоматизирани. Поддръжка, сглобяване и производство на всякакви модерни джаджи и дори самите роботи, програмиране на АИ - няма нужда от мускули, а от знания, креативност и техническо мислене! Дори дейности, изискващи сила, могат да бъдат извършвани с помощта на роботи, някои от които биха могли да приложат свръхчовешка сила. Обяснявам: сила, каквато НИКОЙ ЧОВЕК НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ИМА, колкото и мускули да има! Вдигането на тежки товари или други предмети в промишлеността върви в комплект със съответната платформа или машина, която някой да управлява. Пак не е нужно същият да е надарен с неземна сила. Скоро нови пирамиди няма да строим, така че... и тук не ни трябват бонус сили!

Войната също вече масово зависи от дронове, ракети, бомби, ПВО-та и какво ли не. Да, ще има нужда от хора, които да управляват тези, но не ти трябват огромни мускули, за да мъкнеш оръдие след себе си като едно време! Ръкопашният бой също няма да е толкова популярен както преди. Ще има войници в така наречената пехота, но тази бройка няма да е огромна за човешките мащаби, а и там не е добре да си огромен мъжага, който се задъхва лесно. Факт е, че колкото по-огромен си, толкова по-трудно тичаш /все едно дали заради мускули или заради сланини/, т. е. на война това си е лесна мишена за вражеския огън! За командирите на армията е нужно да са стратези, хора, които могат да преценяват противника, да знаят силите на своите хора и въз основа на преценката да решат как да действат. С мускули, без - все тая!

Вярно, населението иска зрелища - както едно време е имало ШОУ НА ИЗРОДИТЕ в цирка, а в далечното минало гладиатори! Ще ни трябват мускулести мъжаги за неща като кеч, професионален бокс, "Най-силният мъж на планетата", вдигане на тежести. Ще оставим малко за други нужди /предимно неща, които скоро ще се вършат без да ни трябва сила и не можем да подменим от днес за утре/, но като цяло бройката на онези с огромни мускули ще намалява все повече и повече.

В този ред на мисли се очаква бавно, но сигурно отдръпване на жените от така наречените силни мъже и фокусиране върху богати /парите все още не са заменени с нищо макар да се правя опити с разни там крипто заместители/ и онези с нужните умения с техниката. Бонус е, ако си някой богат собственик на ИТ стартъп, т. е. имаш и от двете! БАЛАСТРАТА ще бъде изолирана и част от нея покрай приемът на стероиди, наблъскани с естроген, ще си смени пола като един известен пример от България. Други просто ще си умрат без да оставят поколение, лишени от изкуствено поддържане на бройката им. Малкото щастливци ще захранят занижените нужди на идните поколения.

Господа и дами, едновременно е тъжно, но и вълнуващо да изпратим ЕРАТА, в която човек зависеше от това доколко големи са мускулите му! Нека запазим МИНУТА МЪЛЧАНИЕ в памет на онези славни времена и да поднесем благодарностите си на тези хора, които успешно свършиха своето за напредъка на човешкия род! Пожелавам ви приятни дни в компанията на някогашните доставчици на мляко по домовете и онези, които са палели уличните фенери! Благодаря ви за вниманието!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 4b2ede9cd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Аз вярвам в Ню ейдж! И в Новата Ера! Знам, че идват със сигурност! Това ще стане скоро.
La Diabla~

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 9e1d05d6fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Ерата, никога не е зависела от големината на мускулите. Нещо тотално си се объркал. Важно е мозък да имаш.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 9e1d05d6fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   до н. 1-ню ейджа е Сатаниска религия, правилно си се подписала...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker