Защо коментиращите са вечно недоволни и сърдити - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121322)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Защо коментиращите са вечно недоволни и сърдити
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 1311 пъти
Само един пример от сайта. Ако майка си гледа детето, без да го праща на ясла/градина, аууу мързелива, не и се бачка, гледа сериали. Ако го даде на ясла, аууу тя е проста, как така ще го дава, иска да се отърве и да не се занимава с детето си. Няма угодия. Отделно че коментиращите не се замислят, че и пари трябват. Не всеки мъж е ИТ специалист, че сам да издържа четирима души. Повечето заплати не стигат хем за четири гърла, хем за наем. Тук повечето говорят, колкото да не заспят. Аз веднъж описах един случай на катастрофа, като пуснах две теми само че от името на двамата участници и в двете теми "писалия" темата беше виновен. И самия Господ Бог да напише тема, и него ще изкарате дявол, че да се почувствате значими на негов гръб. Спрете се вече.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7ebc08e8ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Сега сигурно и мен ще пратиш в ъгъла с вдигнати ръце, но все пак ще попитам нещо за това - "Повечето заплати не стигат хем за четири гърла, хем за наем. "
Защо двете възрастни "гърла" са допуснали да създадат още две "гърла" при положение, че плащат наем, а не да изплащат собствен дом?

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d252809a0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Детето е нормално да тръгне на градина, първа група, когато е на 3 годинки. На 2-годинки и на ясли- си дават децата онези, които не могат да се справят с тях в къщи и са прекалено уморени да се грижат за децата си, затова ги дават на ясла-един вид-така прехвърлят задълженията си на разни учителки и т. н.
Пари трябвали-ама, като трябват пари-първо мислете бе, преди да ги раждате тия деца. То лесно размножаването, ами после? ! Почвате с разни истерии, че парите не стигали. Ами, за това не помислихте ли преди да тръгнете да раждате? ! Отделно държавата ви плаща Майчинство-може да не са много парите, но пари са все пак, те са за децата, не да си купувате алкохол и цигари с тях пари, а после да ревете-за децата пари нямало. И няма нужда да изреждате колко стрували памперсите и т. н., за това се мисли ПРЕДИ да се размножите. Не след дъжд качулка... и после лоши били коментиращите. Защо да са лоши коментиращите, затова че ви се казват нещата каквито са, а вие не искате да приемете Истината ли? !

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: faef0a6db6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Welcome to Bulgaria, my dear friend! Това казва всичко. Само се чудя къде живееш по принцип, за да не знаеш, че в милата ни родина няма недостатък, който да не може да ти бъде приписан. В тоя ред на мисли нещо токсичен ми се виждаш. Много черногледо го раздаваш. :Д

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d8b5cff3b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Амии, с риск да се повторя ако в някоя тема съм го писал, аз недоумявам как много хора раздават акъл, че ако имаш проблеми с родителите си, след 18 трябва да се изнесеш, защото имаш това право... Значи, хора на по 40 и 50 едвам свързват двата края с доказана квалификация и тежък труд (и в този сайт има немалко по темата), обаче, чукнеш ли 18 и хоп, с магическа пръчка, ставаш моментално финансово независим. Какво можеш да работиш на 18, освен тежка и нискоквалифицирана работа, с огромен риск да не ти платят? И каква финансова независимост ще ти донесе заплата, която може да ти покрие само наема и сметките? А ако заплатата не дойде, по каквито и да е причини, как точно се случва незавимостта? Освен да крадеш или проституираш, други варианти не виждам.

Не споря, че има будни хора, които на тази възраст са изкарвали/ изкарват пари, но да твърдиш или наздиаваш, че всеки може да успее, защото ти веднъж (по случайност или точно благодарение на основата, която родителите, от които бягаш, са ти дали) си успял, е точно незряло.

Също е адски дразнещо това клише, че българските жени били меркантилни. Май вече съм писал затова в някоя тема, но ще се повторя, защото е прекалено досадно. Това, че ти си попадал само на такива (защо ли? ), или че нямаш капацитета да попаднеш на по-различни, не означава, че трябва да лепиш етикети.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d326055792
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ето те първите две три коментиращите според тях деца не трябва да се създават в тази държава. Аз ей така слушайки хора като вас не си направихме второ и сега детето ми си няма братче или сестриче. Ганьовци сме Българите! Вечно недоволни и необразовани душевно

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 69cb7b36bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   1, да не би вноската по изплащането на собствен дом да е по-ниска от наема? И откъде пари за петцифрена първоначална вноска?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 3ed487ee81
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Авторе, напълно те подкрепям! Но за съжаление в България е така. Като народът е прост, няма как държавата да е добре. Винаги ще има по някой злобар, който да си излее злобата в коментарите. Дори и в тази тема тук има хейтъри, които се правят на интересни и оспорват всяко мнение, а своето се опитва да наложат на всички!
Като някой не го кефи нещо, просто подминава, не е нужно да си сее злобните коментари и да се направи на "различен" от останалите коментиращи!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 275aabe76e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Н 7, а от къде "топки" за две невинни "гърла"? С едно поне се спирайте докато си подсигурите задължителният минимум! Макар че, и едно е много защото е живо същество -човек! Не е достатъчно като на домашен любимец да му се сложат купички с храна и вода и да го извеждаш на разходка!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 01a71a4d08
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Благодаря ти за темата. Аз съм авторката на темата с боледуващото дете на градина. Направо съм в шок и недоумявам какво прочетох в моята тема. Видиш ли трябва да увисна на врата на мъжа си да си гледам детето вкъщи и да не работя. Защо съм била родила като нямаме пари. Това за мен граничи с лошотия. Ами хайде да не раждаме изобщо и само богатите да имат деца. Аз просто поисках съвет а ме направиха на нищо- неграмотна лоша майка. Българина деградира всяка секунда и това е. Безпаричието ги докара до такава злоба че нямам думи.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: ee51cf1ca4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Номeр 10. А какво му трябва на eдно дeтe? ! Колко ядe и пиe дeтeто ти? Вмeсто скъпа играчка щe взeмeш двe eвтини. Вмeсто с маркови дрeхи щe ходим с обикновeнни! И калво сeга!? Колата 10 бона, всe рeмонт на къщата, дай да мислим за това, дай за онова и онзи дeн дeтeто на сeдeм пита защо няма брат или сeстра! -Eми защото смe пeстeливи татe и тeб дажe трябвашe да пeстим! Яд мe e, чe глeдах обкръжeниeто ми и тe такива като комeнтиращитe! Ако бях на този акъл 5 дeца eдно слeд друго да бях направил. Да играят да тичат! Виe мислитe само за матeриалното! Изгубихтe сe хора

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7aa827820a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Хейтърите са напаст в световен мащаб. Всеки уважаващ себе си онлайн форум има поне трима или четирима постоянни хейтъра. Комплексари са. Не им обръщай внимание. Обикновено са лелки или чичковци без работа или отегчени до смърт

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 35395d4013
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   13, хейтъри има предимно в бг сайтове.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker