Охладняване към съпруга след раждането - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121546)
 Любов и изневяра (29806)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21916)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Охладняване към съпруга след раждането
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 1774 пъти
Родих преди шест месеца и отношенията ни с мъжа ми се промениха. Сякаш не го обичам толкова, колкото преди. Имахме и проблеми с доверието, финансите, жилището и смърт в семейството през периода. Това сякаш също допринесе за промяната в чувствата ми. Хормоните със сигурност оказват влияние, защото кърмя активно. Нямам и желание за секс и интимност. При това не само към съпруга ми, но и въобще - не мисля за секс и сякаш нямам нужда. Не мога и да се отпусна, мисля за какво ли не, детето е постоянно с нас. Когато го правим, ме боли - особено ако бързаме. Мъжът ми свършва преди да може и на мен да ми стане хубаво.

Той пък е в другата крайност - всеки ден се събужда възбуден след мокри сънища с мен, постоянно ми повтаря колко съм секси и не може да ми устои... Понякога му помагам да облекчи продължителната си ерекция, но всяка сутрин не мога да му обръщам внимание. Даже ме натоварва прекаленото му желание в контраст с моето охладняване.

Притеснявам се дали ще изпитам към него пак любовта, която имах преди в сърцето си. Дали кризата в доверието ще премине и ще мога да му вярвам. Виждам, че ме обича, не ми изневерява, дори не иска да се самозадоволява. Чудя се дали и други жени са изпитвали същите проблеми след раждането на дете? Ако да, то от само себе си ли се е върнало либидото? Какво ви помогна?

Благодаря предварително на тези, които прочетоха мислите ми и на тези, които коментират без да ме съдят и обвиняват за нещо, което не контролирам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 1da7509ef7
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Е, той щом свършва преди ти да си започнала даже, как да ти се върне либидото? !

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 4bf2a78f5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Млада си и хормоните ще се възстановят. Аз родих второто си дете чак на 37, но желанието за к. екс към мъжа ми се върна още преди втория месец след раждането. При нас също имаше Ковид, смъртта на баща ми, свекърва ми... детето ни вече е на 15...
Също имахме проблеми... жилище, безработица по едно време...
При всяка жена е различно.
Но зависи и от теб.... ако не положиш усилие... лек флирт...
Животът заедно е труд.
Успех!
Дайте си време. Понякога е по-дълго...

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 74c0c23dbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   И аз съм в подобна ситуация. Не знам хормони ли са, дефицити ли или наистина нещо се променя след като бебето се появи. Просто вече не гледам на него със същите очи, желание почти нямам (насилвам се да имам), той има голямо, но при мен не е така. Чувствам се уморена, изнервена след детето, недоспала, неподдържана, несоциална и вероятно това също има значение. И мен по същия начин като теб ме дразни, че той има толкова голямо желание. Дори не спим в едно легло и така е по-добре за мен. Не знам дали някога ще го погледна като преди, но засега съм съсредоточена върху детето и като порасне повече ще го мисля.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d24ebcb2e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Ти не обичаш съпруга си. Защо си му родила дете? Все по зле ще става, докато не си потърсиш друг.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 2c40ead487
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Не си охладняла. Някъде ми беше попаднало... Ще го кажа по спомен. В жената се отключва един инстинкт за пазене на бебето. В този период всичко друго губи значение. Така ни е заложено от природата. И идеята е да оцелее детето разбира се. Ти сега си в този период. Няма да е все така. С времето ще започнеш да се чувстваш по-добре и ще дойдеш на себе си. Аз също съм минала чрез това и нямах никакво желание за секс. После се върна, че даже повече и от преди. Тогава и аз си мислех, че съм охладняла към мъжа ми, но се оказа, че въобще не е така. Дай си време и ще се наредят нещата отново.

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 8cd6a2ae6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   При моята жена седем години след раждането все още не се отключи желанието. Вече съжалявам, че съм с нея. На 30 бия чекии като луд а тя на 25 изглежда като на 60 без желание за секс

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 5d2a039ee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Съпруга ти не те разбира. Мисли повече за секса, отколкото за отношенията. И при мен се промениха нещата. Секс се насилвам да правя, а детето ми е вече на 3. Съпруга ми изкарва съботните дни при майка си, а нас остава. Нямам ден без детето. Получих тъй наречения бърнаут. Той си взима своето време, а аз такова нямам. Приятелки ме канят да се видим, детето почва да реве с мен и не мога и да излизам с приятелки. Нежеланието ми за секс произлиза от влошените отношения. За мен това е много важно. Свекърва ми се държи като стара баба и все нещо й е зле и трябва да й се помага. Всичко за сметка на мен и времето с детето. Имам баба на 93, която се отдръпна като вижда, че имам семейство, има жена, която да й помага. Не съм я виждала от четири месеца. И пак беше голямо тътрузене до нея, защото нямаме кола, а бях сама и взимах количката детето и багаж с тролея. Ей такива неща. Разговори не помагат. Свекървата стана зле от както се роди детето, казвам стана зле не буквално, просто се държи като малко бебе и мъжът ми й вярва. За мен не е важен секса като самият акт, аз права любов заедно с чувствата и емоциите си. Когато те са охладнели, желанието ми за секс е нулево. Искам и моето дете почивните дни да ходи на планина, на зоопарк, да е сред деца, а не поредния самотен за мен ден и да гледам в парка двойки с колички и аз да съм от единиците сама. В моето семейство го няма това манипулиране от старците и ми е непонятно как след раждането се промениха нещата. С мъжа ми сме ходили четири години и не е имало този проблем със свекървата, който се появи буквално след раждането на детето. Цели да ни съсипе семейството, защото й е казано колко ме дразни това и тя вместо да се отдръпне, натиска педала повече и все е зле, непрекъснато. В един момент няма да издържа и ще скъсам а мъжа ми.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: eab607ba61
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Радвай се, че имаш съпруг, който те желае. Говори с него, че след раждането и разтърсващите събития в семейството се чувстваш притеснена и не можеш да се отпуснеш, имаш повече нужда от предигра и ласки.
Когато мъжът види малкото бебе, инстинктивно го обзема егоизъм и започва да не прилича на себе си и дори, когато му се обясни какво не бива да прави, още повече се заинатява.
Не му откавай секс, не го тласкай към порното, защото после ще пишеш като многото оплакваши се тук жени : "Мъжът ми гледа порно и не ми обръща внимание".
Приеми, че мъжете се превръщат в чудовищни егоисти от страх, че бебето им отнема вниманието на жената, но наред с това не поглеждат и жените си, олобяват се към тях или считат тялото им за непривлекателно.
Говори с него за предиграта и ласките. Нещата вероятно няма да се случат веднага, но постепенно ще се подобрят.
Повярвай ми, много жени биха искали да са на твое място, да бъдат желани всяка сутрин, но мъжете им или нямат сутрешна ерекция, или предпочитат да се самозадоволяват с порно, или още по-зле - да си намерят любовница.
От 4-те възможни варианта, защото други просто няма, твоят е най-добрият и единственият щастлив, затова приеми, че макар щастието да не е пълно, е щастие, в останалите 3 варианта е нещастие.
Положи усилия, говори със съпруга си, споделяй какво те наранява, какво ти тежи, обясни му, че от стреса не можеш да се отпуснеш, обясни му, че се чувстваш сама и изолирана, че майчинство е трудно с умората, недоспиването и рязката промяна в начина на живот, обясни му, че имаш нужда от предигра - повече внимание, прегръдки, галене, целувки.
Прости му за егоизма. Прояви търпение и не му отказвай секс.
Ще видиш, че нещата между вас ще се оправят.
Сега не осъзнаваш всъщност каква щастливка си с мъж, който те желае и те обича.
P. S. Ако не успяваш да свършиш, довърши се сама, за да не си кисела цял ден. Това е само труден период, през който минаваш. После всичко ще си дойде на мястото.
От една жена мибала вече по този път.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: dfedd98870
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   "дали ще изпитам към него пак любовта, която имах преди в сърцето си. "

Като започнете с тия "любови" и "сърца"... Малко по-надолу е... в гащите...

Работата сте я свършили вече, имаш дете. Напълно естествено е да я чувстваш тая "любов" най-силно преди овулация, и най-слабо след раждане. Ясно е, че не го контролираш. Но в крайна сметка контролираш как се държиш със съпругът си, и не е речено че трябва да имаш супер женалние всеки път. И мъжете вършат много неща в една връзка "без желание", само мир да има. Но ако жената трябва да се насили за нещо, вече се почва как я опресирали, и то трябвало да да дойде естествено, с мерак... Ако беше до мерак само, никой мъж нямаше изобщо да се жени и иска деца. Тая ситуация с либидото трябва и на мъжете да им е ясна. Повечето жени нямат толкова високо либидо, и общо взето след брака и едно-две деца... Това не е ок за повечето мъже, така че ако искаш да запазиш някаква интимност, ще трябва да поработиш и ти... Бракът е работа, на "любов" само в стомаха не става.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d4890cd004
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Възможно е да имаш следродилна депресия, която напълно изгаря желанието за секс. Знам, защото жена ми мина по този път. Секс не видях в продължение на година след първото и 1, 5 г. след второто.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 6180972b48
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   Трябва да си отваряш краката дори и да не ти е хубаво. Няма как иначе да го задържиш дълго време. Прави му свирки или чикия. Не го пращай при съседка или приятелка- рискове има да не се върне. Часовника тиктака, времето работи против теб. Няма да издържи дълго без секс.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 322039a18b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Послушай 12, няма чуства, няма секс после няма семейство

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7645415226
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Какви са тия глупости да му "давала" без значение, че я боли, че не може да я възбуди, че е цък- цък- язък? ! Тоест сама да се подлага на изнасилване!
"Когато го правим, ме боли - особено ако бързаме. Мъжът ми свършва преди да може и на мен да ми стане хубаво. " - ей това намери начин да му го кажеш без да се скрие в някой ъгъл със засмукан палец (нали много им крехко егото на мъжете). Кажи му ако щеш дори, че причината е повече в теб (за да е спокоен за мъжеството си) че постоянно мислиш и се притесняваш за детето, за ежедневни неща т. н и в крайна сметка ти е по- трудно от преди да се възбудиш, пък като си суха те боли, имаш нужда от малко повече време. Също обаче (!!! ) му кажи, да се прибера някоя сутрин преди да иска го бутна в теб, да се надихне и ти направи едно кафе/чай, вечер пък може да те отмени за нещо като ти даде време за теб, даже и половин час да е. Това са нещата, които връщат вниманието на майката към съпруга и предразполагат жената в нея да се "събуди" жена за него. Това е и моментът, в който окончателно можете да изгубите връзката мъж- жена и да си останете родителите на детето.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 04c626ce94
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   При нас един месец преди да роди жена ми ме заряза без видима причина. Преди да забременее бях най добрия за нея най обичания. Един месец преди раждане най мразения. След като роди няколко месеца по късно се върна при мен за кратък период и пак си тръгна. Понякога ми е трудно да разбера женско възприятие.. Сега като ви чета за разните там хормони как се оправдавате. И а толкова методи и начини за стабилизиране иска дупе, режими и лишения. По лесно е да мрънкаме и оправдава с мъжа, че мислел само за секс.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d24ebcb2e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   А циганките, които започват да раждат от 13 годишни и до 30 г. вече имат 5-6 деца, те стават ли от следродилна депресия и отказват ли секс на мъжете си?

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: c6ac74078d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Разбира се, според такива като 12 и 13, трябва да отваряш краката, независимо, че мъжкото не се справя, боли те и не свършваш. Но ако темата беше писана от мъж, чиято жена не се справя или не дава секс, повечето мъжки коментари щяха да са "Остави я. " и "Намери си любовница. ", а не "Бутай й го, дори и да не става, че ще иде при съседа. " или "Търпи, защото изневярата е нещо ужасно. ". Ако пък авторката намери по- добър от мъжа си, мъжете тук ще се олигавят в коментарите как жените изневерявали и как само секс им е в главата. А мъжете не изневеряват и не мислят за секс ли? Не само, че изневеряват, ами и смятат, че е оправдано да го правят, понеже са мъже, а за секс мислят през повечето време. Много гнусно мъжко лицемерие. А как жена да иска да прави секс такъв мъж, като и ръката й е по- добра от него? И после защо някои жени изневеряват... и не казвам, че е редно, даже е предателство, но ако са си намерили по- добри от егоистичните си и немърливи мъже, е разбираемо.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 79735e62b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   15, видяла е нещо доказващо, че не може да ти вярва- я си палувал някъде, я е имало чат, в който си показал, че си готов да палуваш.
За какво и е да ти казва, че да ти дава възможност да лъжеш? !

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: a9d0c74e53
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   И какви са ти проблемите авторке, сега ти времето да се спускате от секс. Не мисля, че и преди раждането си правила кой знае какъв секс. Или започвай да се чукате като хората или мъжа ти в скоро време ще дири в сайтовете, като повечето мъже.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: a37cc49c41
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Желанието ще се върне, когато мъжът ти започне да бъде баща и съпруг, а не само син. С други думи да върши част от домакинската работа, да има време с бебето, а ти да имаш малко време за себе си. Това ще позволи да си починеш и физически, и психически, което е основно за да имаш желание за секс. Не мога да повярвам как много мъже не проумяват нещо толкова елементарно. Или пък не им изнася да го проумеят, защото им е удобно да считат, че жената като си е вкъщи, а не на работа, едва ли не само си почива. Изобщо не им идва на ум за физическото и психическо изтощение, на което е подложена. Разбира се, има енергични жени, за които нещата са доста по-леки. Но при теб щом е така, просто му изясни какво очакваш от него и защо е важно да се съобрази.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d99675ca09
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Според мен е на хормонална основа, не насилвайте нещата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker