Защо медиите взеха да крият?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Защо медиите взеха да крият?!
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 921 пъти
Веки път, кгаото имаше пресстъпление, медиите пишеха ИМЕНА, публикуваха снимки и описание. Казваха кой от къде е, като споменаваха и ентосът му.

Но сега, не го правят. Ако поптиаш под статия във вестник, дали е бил циганин, не се споменава. Защо? Ако е чужденец, най-често турист, имаме сники, имена, истории... Ако е бъгларин, може да кажат име, но циганите и мигрантите, рядко им пишат дори и инициалите! Снимки и прочие няма.

Питам - Защо? искам конкретен отговро, а не някакви нападки. Дръжте си обвинеията в расизъм за себе си. Две години бях с момиче от смесен произход и до ден днешен се имам с нейни роднини.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: b85608f3c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Защото ги е страх- може да им подпарят сградата, да пребият журналист, както имаше случай с един от 24 часа. А аз имам познат журналист, когото нарочно блъснаха с кола през 90 тте години заради негова статия и досега е инвалид. Обществото ни също е страхливо, защото не смее да подкрепи журналистите и си мълчи...

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 83ffa71b47
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Такава е сега модата на криворазбраната джендърастка, страдаша от непрекъснат когнитивен дисонанс, цивилизация. Така е наредил и на когото трябва платил Световния Икономически Форум. Така иска Клаус Шваб.
Да живее политкоректността!
Да живеят педерастията и ислямът!

Знаеш ли колко лошо е ако се разбере, че дадени малцинства са отговорни за мнозинството от криминалните престъпления? Ужас!
Това може да предизвика фашизоидни настроения в обществото, които могат да доведат до нещо кошмарно, като например избора на първия министър председател на Италия от женски род, вместо на някой трансджендър урод.

Знаеш ли какви последствия може да има ако хората изведнъж повярват в стойността на семейството, законността, частната собственост, гражданския мир, реда и че един мъж не може да забременее?

Това спира цялостното развите на човешкия род ком невиждани досега висини на менталната изродщина и възпрепятства пълната глобализация във вид на едно коренно ново Световно Правителство, съставено от богове-фараони.
Запомнете един път завинаги: Вие няма да притежавате нищо и ще бъдете щастливи.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 36a1822531
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Защото ги е страх от съд. В момента в който споменът циганин за някой има адвокати които го издирват този който е наречен така карат го да им подпише пълномощно срещу някой лев и започват дело за солена сума срещу медията от името на циганина.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0410bc860e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Защото могат да ги съдят за разпространение на лични данни и всява е на омраза по етническа принадлежност.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 29c30af1c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Защото няма свобода на словото, няма демокрация и всеки един човек е зависим от пари и за да бъде на дадена позиция се е съгласил на някакви правила и въобще не му пука кой какво мисли и пише или прави каквото му е наредено, а защо му е наредено причини хиляди има. За циганите не се пише и говори защото са малцинство и защото имаше избори не трябва да се вдига шум защото трябва да гласуват както предните 30 години под строй.

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0e4d6c1ba6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Защото сме турска колония и нашите господари са циганите, защото са от рода на рязаните, които са ни унищожавали 5 века и продължават да ни унищожават и до ден днешен ни управляват. Те не плащат сметки, убиват, изнасилват, крадът и тн. и ние им плащаме всякакви данъци било то за детски или каквото там измислят.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f99d81aac4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Защото нямаме свободни медии, а зависими гъзолизци! Ако имахме свободни медии, щяхме да чуваме истината, а не това, което господарят им иска да чуваме.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 1ed8440db0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ако се е спомене, че е циганин: било расизма. Ако се спомене хомосексуалността: наскачат и съдят за хомофобство. Имена: защита на личните данни. Един пример отскоро: нацъкали ми в Йетел 100 смс-а, които не пратих за последния месец, тяхна измислица. Искам разпечатка: дати, смс, срещу смс-а няма номер като преди, празно квадратче. Питам защо? Отговарят ми: защита на личните данни. Пратих им жалба, де, но така не можеш да разбереш пратен ли е този ден смс или не. Подобни случаи: не споменават, защото има организации, които съдят за хомофобство и расизъм и наистина съдят.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: d506b3865e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Отговорът няма нищо общо с етносите. По времето, когато пишеха имената, имаше чадър и наставления от ББ. За да се каже колко престъпления се разкриват и колко се работи, се правеха нагласени и недомислени акции, арестуваха разни хора, после като няма доказателства, обвиняваха съда, че не си вършел работата. А доказателства няма как да има, когато не си хванал престъпници или дори изобщо не е имало престъпление. Взимаха си бонусите, обаче. За да замажат, се разказваха какви ли не измишльотини на медиите, които услужливо си доизмисляха, но представяха всичко като факти. Публикуваха имена, адреси, за да притискат съдиите да осъждат набедените въпреки доказателствата, защото нали трябва да се види, че се работи. Не им пукаше за хората, отвличаха внимание от големите престъпления. И успешно, защото обществото ни е такова, вярва на всякакви клюки и цветисти истории. И най-вече обича да съди, но малко са хората с критично мислене, въпреки че всеки се има за такъв. Отделен е въпросът кой обикновен човек има ресурсите да провери действително истинността на статия в медия. Сега всяка информация, която може да идентифицира даден човек е лични данни и не се публикува. И не би трябвало. Защото като кажат, че сестра ти е к**ва, иди доказвай, че нямаш сестра.
Това е отговорът на въпроса ти. А сегашните проблеми с етноси и мигранти са съвсем друга история. Въпреки че и преди и сега българите сме с по-малко права от тях.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker