Имам нужда от информация и помощ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121207)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Имам нужда от информация и помощ!
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 968 пъти
Здравейте! Аз съм на 25 г и преди 4 г получих бъбречна криза! Оттогава съм на постоянна диализа три пъти в седмицата. Влияе ми изключително зле и се побърквам психически! Записах се за трансплантация преди 5 месеца.... И знам че тук в България шанса е много малък и може да ме я дочакам дори! А и съм наясно че нашите " доктори " не са качествени на тази тема а и изобщо! Чувам оплаквания от д-р Паскалев и как обърква леченията на пациентите които следи! Там където ходя на диализа чувам как някои се стремят да ходят в чужбина защото имат повече доверие... Ако някой има опит и е минал през това МОЛЯ за съдействие и информация! Как става това? ! Толкова ли е лесно? ! В кои държави приемат чужденци за бъбречна трансплантация? ! Колко пари са нужни? ! За колко време става? ! И подобна информация!
Който е малко нали по този път знае че загубата функцията на бъбреците води до повишаване на кръвното налягане? Аз бях приблизително 2х2 месеца с 280 кръвно от което загубих 195% зрението си ( с лявото - нищо а с дясното само 5% виждам! ) Абсолютно ама съм ( тъй като след като се разболях майка ми ме изостави и няма кой да е до мен... ) С Божията помощ и присъствие в живота ми успявам ама да се грижа за себе си...
А и ако беше толкова лесно да се ходи в чужбина за трансплантация нюаше да има повече от 6000 човека на диализа? ! Нали? ! Как става кандидатстването? ! Уговорки? ! Нам че в Турция правят но ако отидеш със собствен близък донор ( какъвто в случая нямам ) не съм запозната много навътре с нещата затова ще бъда изключително благодарна ако получа повече информация или някой да се свържи лично с мен ако може да предостави някаква помощ!
Благодаря за отделеното време!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 43e6ce8e01
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Имам познат с бъбречни проблеми, отдавна е записан в списък на чакащи за трансплантация. Не си комуникираме често, последно говорихме миналата година и той ми спомена че още чака. На диализа е бил 2-3 пъти през живота си, от 15 годишен има проблеми, сега вече е на 29-30. Когато не е на диализа взима някакви лекарства, но въпреки това има периоди когато е много добре и периоди на влошаване. 2019 лежа в болница няколко седмици защото се беше влошил.
Живеем в чужбина. По принцип тук човек чака години за трансплантация, независимо за какъв орган става дума. Само в случай на наложителна операция по спешност не чакат. Иначе от една страна е трудно да се намерят донори, а от друга няма достатъчно персонал в болниците, а пациентите са много.
Трябва да разполагаш с донор за да можеш да се оперираш в частна клиника. Така мисля.
Порови се в чуждестранни форуми и сайтове, попитай ги тях. По-конкретно ще те насочат.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 6a6f0e997a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не мога да ти помогна с информация, но ти проучи и на други места-по разни форуми в интернет, потърси... , не се отчайвай, не падай Духом, Психиката е най-важна. Ти си много смел човек и не бива да се отчайваш. Не се страхувай, винаги помни, че физическото тяло е само обвивка, като дреха, ти си своята Душа, своят Дух. Душата е безсмъртна! Истинска смърт-няма. Важното е да не се боиш. Чичото на майка ми беше на диализа, но беше отдавна преди години. Вярно, че пари за всичко трябват, но има и нещо наречено Съдба, Вярвам, че ще се оправиш, ще се намери изход и начин, само не се отчайвай. Изпращам ти позитивна енергия! И не забравяй-че нищо не започва и нищо не свършва с този земен физически живот!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: c6f693fb13
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   В Турция с близък донор - 50 000 лв. струваше трансплантацията на познат.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 8f667d2402
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 2 много ти благодаря за позитивизма и красивите думи! Аз също мисля като теб тъй като съм иКючително вярваща! Много ти благодаря! Аз мисля така: каквото зависеше от мен и беше по силите ми го сториха - да с запиша е списъка за чакащи... А другото мисля е в ръцете не Бог! Той винаги има точното време за точното нещо! Рой знае!

Номер 4 - майка ми ме изостави и нямам близки които са благосклонни да се жертват у да ми дадат бъдеще у живот! Съвсем сама съм и рачтиам на с бе си единствено! Тъй като има едно изключение и познавам един пациент 36 г на диализа ( което е някаква изключителна рядкост почти невъзможно ) думите на собствената ми майка бяха : " Стой си на диали за тъй като е по сигурни! Виж живее се над 30 г като си на диализа! " Чиито думи аз тълкувам като - " умирай бавно у сигурно до края на живота си! Чакай търпеливо смъртта си! Няма нищо страшно! " Само тя си знае защо и с каква цел ми каза това.... Според мен защото не желае да се жертва за единствената си дъщеря да живее защото ми предстои те първа живот! Само предполагам.... Защото диализата е нож с две остриета - да... Спасява те за следващия ден да съществуваш защото това не е пълноценен живот... И те убива на но и сигурно защото те уврежда постепенно целия организъм и органи! Няма да казвам че и външно яко те уврежда и просто искаш да си имаш една шапка - невидима че никой да не те вижда че съществувал и с люлйаш по улиците като пиян!
Нямам близки нямам родители които да ме подкрепят и да бъдат до мен в най трудния ми момент нито гинансовов нито ментално! Упивавам се само и единствено на Бог! Н з Него нямаше да съм жива или не бих могла да оцелея всеки ден!
Номер 3 бъди благословен / а! Думите ти са като молитва за мен! Амин!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker