Надценени ли са звездите - "хайлайфа" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121449)
 Любов и изневяра (29772)
 Секс и интимност (14394)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9614)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7315)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18590)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Надценени ли са звездите - "хайлайфа"
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 854 пъти
Интересно ми е колко хора мислят като мен, че т. нар. "звезди" или В. И. П персони, независимо дали сава въпрос за инфлуенсъри, актьори, футболисти, певци или други заемат незасулжено високо място в обществото.

Честно казано не виждам с какво някой, който просто те забавлява или пее, е по-важен за другите хора от лекари, полицаи и т. н., които често работят за мизерни пари.

Някой ще каже - инициативност, креативност и т. н. - добре, но това не променя факта, че тези хора правят пари от въздуха, от глупостта на другите хора и от хилядите си "фенове", който им снасят пари като златни кокошки, купуват си дискове, билети за концертви, възхищават им се и ги превъзнасят на пиедестал.

Честно казано си представям как, ако съм политик с огромна власт конфискувам по-голямата част от имуществото на футболистчета, актьорчета и прочие нищоправци, но ми е чудно дали зомбираните им фенове няма да скочат да ги защтивтавт като стадо овце?

Какво мислите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: d26d61acbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Надявам се, че не говириш за качествените и свестни, прекрасни Музиканти-творци, които сами си пишат песните-музика, текст и т. н., Музиканти- чиито песни се слушат десетилетия наред от милиони хора по света.
Говоря за качествени хора, НЕ за еднодневки от типа на Селена Гомес, Бийбър и други мухи еднодневки от шибан. я дисни.
Колкото до полицаи и лекари-пфф-тия трябва безплатно да работят, защото масово са корумпирани и долни отрепки. Да не говорим, че лекари, които причиняват смърт на пациент поради Некомпетентност или грешка и причиняват смърт или сериозно увреждане на здравето на пациентите, то тия малоумни типове с лекарски дипломи, не само, че не биват уволнявани, не само, че не им се отнема лекарския лиценз, не само, че не биват съдени и не лежат в затвора, ами и продължават да работят и да съсипват др. хора. Заплатите им хич не са мизерни, на фона на пълната им НЕКОМПЕТЕНТНОСТ -пари дори не трябва да получават. Колкото до полицаите-да не коментирам, че съвсем ще си скапя настроението, ясно е, че повечето работят в комбина с наркодилъри, политици, удрят хора, изтезават ги по затворите и т. н. и за тях пак няма съд и затвор, щото им раздали значки и пищови и се правят на господари някакви. Айде спирам дотук, че ще повърна, ако още малко поговоря за разните там отрепки. Не стига, че са агресори, насилници и некомпетентни типове и убийци, ами и заплати получават за това.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 9e0f8a5e71
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Парите са си техни и са ги изкарали по честен начин. Това е факт, който трябва да се признае, независимо дали ти харесва или не. Ако някой качва глупави клипове в Инстаграм, но си има публика която доброволно му плаща за да се прави на идиот, и има марки които го спонсорират, парите са си негови и той има пълното право да си разполага с тях както пожелае.

Грешиш като мислиш че тези хора заемат важно място в обществото. Това че медиите говорят за тях и ги издигат в култ не означава че тези персонажи за наистина модел за подражание, нито че са повече от останалите нито че са по-щастливи. Те просто имат много пари и в момента са известни защото медиите са ги направили такива, не защото са особено стойностни или са направили кой знае какво полезно нещо.

Няма как обективно да сравниш техните доходи с доходите на лекари и учители. Тези "звезди" от хайлафа развиват бизнес, лекарите и учителите са на държавна заплата (поне по-голямата част). Не инфлуенсърите са виновни за мизерните заплати, а държавата. Инфлуенсърите не живеят на гърба на данъкоплатците. А и никого не лъжат, те просто предлагат един продукт или забавление, и публиката ДОБРОВОЛНО си плаща.

Ако ще търсиш виновни, грешно си се насочил. Погледни кой разполага с държавните пари и кой по нечестен начин изнудва гражданите, това са политици, банкери и мафиоти.

И естествено че не може току така да изземаш чуждо имущество, което на всичкото отгоре е придобито по честен начин. Не е хубаво човек да завижда. Ако ти им изземеш имуществото, ти се превръщаш в крадец и диктатор, т. е. влизаш в категорията на престъпник.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 437dec5653
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   За част от нещата си прав, но си доста краен за други. ВИП персоните, в повечето случай другите хора са ги "направили" такива. Повечето хора имат нужда от идоли и модели за подражание, били те добри или лоши. Не ми хареса как наричаш част от актьорите, певците и други "нищоправници". Усещам малко злоба, там също има доста работа. Пък и част от този тип хора се раждат с талант, но го развиват с години.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: a9ef70d2ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Последното ме разсмя до болки в стомаха :)))) накратко: така им завиждаш, че си обсебен. Ако можеше да им открадне успехите ей така наготово, нали? ! Щот' със себе си нищо не можеш да направиш, за това мечтите да им "приватизираш" на успелите голяма част от богатството хахах
Не си само ти от тези мишки, де. Много сте с подобни мечти.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 8f8c852ef4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Е. а си комплексарщината. "Ще конфискувам имуществото им". Как реши, че тези хора са "нищоправци" Да вземем един спортист. Започнал е да тренира от дете. Това са десетилетия стриктен режим. Да кажем докато ти като дете по цял ден си се шляел по улиците някой друг е тренирал. Имал е трудни периоди, загуби, травми, но не се е отказал. Докато ти си маал дюнери и пици той е спазвал хранителен режим. И трудът му в един момент се отплаща, става милионер.
Актьорите и певците пък имат талант. Артистите са едни от най-интелигентните хора. Знаеш ли колко труд изисква да научиш една роля, да вникнеш в нея. Да накараш хората да те заобичат или намразят в зависимост от героя ти.
Дори и инфлуенсърите не знам какво ти пречат. Намерили са свой начин да печелят. Между тях има много талантливи хора.
Та обобщено - ти си този, който не може да прави нищо. Типичният неудачник, злобеещ срещу чуждите успехи. Щом според теб е толкова лесно да си футболист, певец, артист, инфлуенсър - давай. Стани такъв. Изкарвай милиони от "нищоправене". Сега поне всеки с талант може да го покаже. Но ти не можеш, нали?

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 18495fd3ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Абсолютно. Много са зле. Следвах една влогърка преди, Антоанет Попва, но в последните й видеа забелязвам как говори надменно, придала си е една надменност, която е излишна. Вместо да мисли за семейство и дете, тя на 30 пробва хилядния крем за лице, което е доста досадно вече, в началото забавно, след няколко години омръзва. Тя казва, че много работи и със сигурност отнема много време да се монтират тези видеа, но по съдържание са кухи

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 1367c2428f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   По темата мисля, че тези, които описваш в голямата си част са лигльовци, които не допринасят с нещо сериозно.

Относно теб мисля, че си комплексиран и завиждаш.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: cac6045d5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Само като мина пред НАТФИЗ и видя наркоманчетата пред него и ми се отщява, старите поколения актьори и актриси бяха къде-къде по-талантливи, а някои даже са били без ВИТИЗ като Невена Коканова и Георги Парцалев. В момента в НАТФИЗ влизат хора с посредствен или никакъв талант и външност, но с огромно его и желание да се показват и да са на сцена.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: cac6045d5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Повечето инфлуенсъри поръчват бели магии за късмет и популярност.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker