Харесвам мъжкарани. Къде мога да се запозная с такива? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121346)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Харесвам мъжкарани. Къде мога да се запозная с такива?
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 1050 пъти
Здравейте! Мъж в средата на 20-те съм и въпреки че до момента съм имал няколко връзки със съвсем нормални момичета, винаги съм си падал по мъжкарани и по-специално по жени с атлетични или дори релефни тела. Не знам как бихте определили това моето - като фетиш или просто като предпочитание. За мен си е предпочитание. Така или иначе това няма значение и въпросът ми е къде мога да срещна такива жени, какво да направя, за да привлека интереса им? Аз самият тренирам, но само и единствено лостове, а там много рядко мога да видя жени въобще. Иначе имам атлетично тяло и няма да е проблем да й бъда релевантен на такава. Предполагам в големите фитнес центрове в големите градове ходят жени с гореописаните характеристики, но там е проблемът, че не съм от голям град и ми е трудно да намеря това, което търся. Смятам, че сексът с подобен тип жена би бил невероятен и това е основната причина да искам да бъда с такава, пък защо не и да се получи сериозна връзка. И държа да подчертая, че изобщо не става въпрос за жени с много мускулна маса и големи бицепси, тъй като аз самият не съм баш такъв, не искам приятелката ми евентуално да е да по-силна от мен физически. Става въпрос за слаби жени, но с идеално изваяна фигура, не за културистки (още повече, че културистките никога няма да опрат до някой случаен като мен, тъй като далеч по-големи мачовци могат да ги таковат). Въпросът ми е как мога да се срещна с подобни типажи от противоположния пол?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0743cbd602
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Тук е пълно с такива! Гледаш мненията и търсиш такива, които обясняват, че ще премахват някого от генофонда, мъжете не стрували или пък заплатите им били по-големи от мъжките и това ги правело велики. Няма нужда да ми благодариш за съвета! Давай, тигре!

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7e622d349d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Общо взето сам си си отговорил: в големите фитнеси в големите градове. Но в Бг не е много разпространено и прието жената да тренира тежести, повечето ако тренират изобщо, се занимават с кардио. Аз живея в чужбина и тук има много момичета които са запалени. Във фитнеса който посещавам има доста. Иначе като се прибера в Бг обикновено съм единствената жена при щангите. Все пак, много повече вероятност има да се запознаеш с такава жена ако посещаваш някоя голяма фитнес зала. Запиши се е най-близкия голям град и ходи веднъж седмично ако ще да е.
Друг вариант е да си харесаш някоя която все пак има някакъв интерес към спорта и да я навиеш да тренира.
Не знам дали твоето може да се категоризира като фетиш, но според мен си е в реда на нещата ако тренираш и обичаш спорта, да ти се иска и половинката ти да споделя този твой интерес.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: c64554d727
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Около Гребната база в Пловдив има колкото щеш такива момичета и млади жени, както и из съседните тенис игрища и прочее, понеже там се намират няколко клуба по гребане, бойни изкуства, тенис и Спортно училище "Васил Левски".
Би трябвало и из други градове да има подобни заякнали жени из тенис игрищата.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7d90fac6d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Това, което търсиш, не е тип "мъжкарана". Слаби жени с изваяни фигури са си слаби жени с изваяни фигури, но са си женствени, не са мъжкарани. Мъжкарана е съвсем друг тип жена, те дори не винаги са релефни, често пъти са просто едри жени. Има и мъжкарани без мускули, просто с мъжко поведение, нахакани и т. н. Както и да е. Подобни жени на твоите може да срещнеш като се добавиш в групи за фитнес и там просто гледаш коя какво пише, гледаш профилни снимки и така...

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 68d8531dff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Авторе,
и аз това си мислех до преди няколко години. Атлетични жени със релефни тела. Едната дори беше с плочки! Been there, done that. С едната правих секс точно 2 пъти. С другата по-рядко се виждахме, но за 6-7 месеца от дъжд на вятър. Не стават. Ще се разочароваш, честна дума. На пръв поглед и идея е дървещо, но след като правиш секс с подобна жена 3-4 път започваш да усещаш накъде духа вяътра. Сексът не е невероятен, както си мислиш. Ето Биологията на нещата (теорията): за да има една жена толкова релефно тяло - следва че подкожните ѝ мазнини са много малко. Жените като цяло имат по-високо количество подкожни мазнини. Считай ако една жена си извади плочките за какво става дума - тази конкретно мойта например с плочките, цикъла и беше по-объркан от главата на Анджелина Джоли.
Да, на подобни жени хормоните са им объркани (по една или друга причина). Те са мъжкарани в онзи смисъл - плътен глас, нямат гърди, широки рамена, челюст - чисто физически. Не че не бяха с дълги коси. НО поведението им беше същото в леглото - искат да доминират, да командват. Все се дърпат, борят, ей такива неща. Не се занимавам повече с такива, предпочитам нормални женствени жени с широк ханш, тясна талия и още по-огромни бомби.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker