Мислите ли, че може да се стигне до ядрено оръжие? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121201)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Мислите ли, че може да се стигне до ядрено оръжие?
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 1453 пъти
Тревожа се като слушам новините как това се споменава все по често. Възможно ли е Русия да ползва ядрено оръжие и да се засегне и България? Споделете вашето мнение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: ee374370f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Много пропаганда слушаш... Русия няма файда да ползва ядрено оръжие в региона. Те в Украйна дори не разрушиха енергийната, газовата, телекомуникационната струкура. Конвенционална война там не са започнали още.

САЩ е единствената страна която до сега е ползвала ядрено оръжие. И то да приключи втората световна по-бързо, и да покаже сила, не че наистина е трябвало. САЩ са и от страните които си ползват химическо оръжие без задръжки, примерно срещу Виетнам. Нищо, че те са от тези които най-силно викат срещу другите че ще ползват ядрено и химическо оръжие. Има една приказка - по-делата ще ги познете...

Русия ако ползва ядрено оръжие, то е ясно къде ще е - Брюксел, Лондон и САЩ. Ние за щастие сме по-далеч. САЩ ако ползват, ще е по Руска или Украинска територии, което е една идея по-близо. Проблемът ( поне за повечето ) след размяна на ядрени оръжия няма да е смъртта от директните удари, а гладът след това който ще настъпи защото всичко ще е натровено... Въпреки че ние си ядохме радиоактивните краставици и домати след Чернобил щото си мълчаха...

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: eaa0d8196c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Ако украинците навлязат в руската територия, за мен без съмнение ще използват "тактическо" ядрено оръжие с ограниче обсег на действие. Въпроса е ако това се случи, как ще отговори НАТО/САЩ/, защото ако и те оговорят с ядрен удар - ще вървим към унищожението на планетата ни...

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 3864723340
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   До 1,
САЩ използваха ядрено оръжие, защото трябваше да дадат над 1 млн. човека жертви, ако се бяха опитали да правят десант на Японските о-ви. Без ядреното оръжие не съм сигурен дали ще можеха дори и да приключат войната срещу Япония...
За другото си прав с изключение Русия къде щяла да използва ядрено оръжие.... В Украйна ще го използва, ако се наложи и ще тактическо, а не ОМП.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: ef45655bbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Става дума за използването на тактическо ядрено оръжие, а те са с ограничена мощност. Доколкото знам руснаците наистина имат намерения до го използват, но то ще носи демонстративен характер. Ще бъде взривено най-вероятно до полската граница, на Яворовият полигон. Въпросът е само кога. Войната е вече тотална, с мобилизация и без възможност за преговори, така че ще бъдат използвани всички средства, за да се постигне победа.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 680258a397
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Докато има психопат с пръст на червеното копче, всичко е възможно. Че дори има и луди, които му симпатизират въпреки непрекъснатите заплахи.

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 864c534b44
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Ами спри да слушаш и ще спреш да се тревожиш!

Тук някой напуска сумати теми за "какво ще стане" и "войната в Украйна" като че ли войната се води в неговия двор.

Днешните "мъже" са такива женчовци, че няма докъде повече. Сигурно под дънките носите кюлоти?

И да има война, и да пуснат ядрено оръжие ти пак ще се скриеш в мазето като плъх!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0b74a0338e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Русия ясно каза в какъв случай и защо би използвала ядрено оръжие. САЩ са тези които подклаждат и се надяват русия да удари първа, но надали.
Пък и какво толкова те е страх, така или иначе все някога ще се мре. Сега е време да си живееш живота, да живееш със страх няма полза.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 031b2e42f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Според мен е напълно възможен вариант скоро да гръмнат, да. Преди няколко дни тестваха националната система за ранно предупреждение, а обикновено я тестват април месец всяка година. Явно и службите и правителството мислят за този сценарий.

За нас мисля че най - релевантен е варианта да дойде замърсяване от Украйна, директно ползване на ЯО срещу цели в България ми се струва невероятен, дори при сблъсък НАТО - Русия.

Цели за ядрено оръжие по принцип са други ядрени оръжия(силози), големи групи от военна техника, важна инфраструктура, военни заводи/корабостроителници, многомилионни градове... в България такива неща нямаме, никой няма да хаби атомна бомба за нас.

Аз си купих и таблетки йод (калиев йодид), ако има радиоактивно замърсяване, предполагам ще раздават, но прочетох че е най добре да се започне приема до 2 часа след събитието, тогава защитата била най-ефективна.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: f69d4059a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   И аз това ще ти кажа- спри новините и няма се плашиш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 9ae0598ecd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Номер 6, спри да четеш глупости! Путин е психопат, колкото Саддам имаше биологически и химически оръжия, жените в този сайт мразят мъжът да е финансово осигурен, а Кифлоприземителят никога не публикува мнения с дължина над 15 реда.

Възможно е такова да се ползва, ако нещата продължават в същия дух. Янките не разбраха, че нещата в Русия са на живот и смърт. Според тях самите те тази война са длъжни да я спечелят на всяка цена. Дори Путин да умре или да го махнат, наследник ще му е някой като Кадиров, който вече искаше да почват с ядрените оръжия. Не разбрахте, че "психопатът с копчето" всъщност е най-сговорчивият, който може да застане начело на Русия. Вие обяснявайте защо го ядосахте толкова, че сега ви се струва психопат!

За самото ядрено оръжие - не очаквам да ни засегне директно, а по-скоро индиректно. Нещата отиват към използване на такова, защото Зеленски и компания си повярваха, че са Исус и апостолите му. Тая арогантност ще доведе само до лоши неща, но не за тях, а за всички ни. И то докато едни други повтарят "Слава Украини", пропускайки протестите в Австрия, Чехия, недоволството в Италия и Германия... такива дребни нещица!

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 43524aba02
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   То ако св стигне до ядрена война, ще ви се прииска да бяхте умрели още я началото...

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: fd4654ae04
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Няма как да има ядрена война по простата причина, че и зад Русия, и зад САЩ, и зад Китай стоят едни и същи хора. Единствения сценарий в който се случи ядрена война е ако онези отгоре не са решили, че е време за чистка. Те си имат бункери и цели мини-градове под земи и по островчета, които даже не са отбелязани по картите.

Като се замисля няма какво толкова да му мисли. Мен лично хич не ме е страх от ядрена война. Ако се случи тва е бърза и мигновенна смърт по обясними причини. Притесненията ще са за тези, които оцелеят първоначалната размяна на ядрени удари. Има един много хубав филм - The road. Това е най-страшния филм, който съм гледал.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 680258a397
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   11, за теб човек, който заплашва целия свят с ядрена война, е с всичкия си, тъй ли?

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 79388844a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   До 1
Само за ориентир, при бърза справка в Гугъл: София-Москва 2160км, София-Брюксел 2075км.
Още тук "увисваш".
Знам, че желанието ти е да пропагандираш, че САЩ е световния злодей, а Русия - майката орлица, която бди над източно-православния свят, но поне си подбирай опорките по-добре.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: fd757c1a6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   14, да се разберем! Не видях някога Путин да е заплашвал с ядрена война! Точните му коментари са, че при определени действия на други държави е възможно Русия да ползва ядрено оръжие. Първо - никой не кара ония държави да извършат съответните действия. То и ако бръкнеш в контакта, ще те удари ток, но кой те кара да бъркаш там? Второ - през Втората световна като пуснаха ония две атомни бомби американците войната ядрена ли беше? Тогава защо ако Путин сега ползва някакво ядрено оръжие автоматично войната става ядрена? Защото едни други щели да му върнат жеста? Пак опираме до съзнателно решение на други хора, нямащи фамилия Путин!

Относно това дали е луд или не: слушам ония, дето го громят - едни го кълнат да умира част по-скоро с видимо задоволство, други рисуват несъществуващ свят, трети са замръзнали някъде в годините преди 89-та, четвърти са на кокаин /Зеленски/ и редуват перчене с истерични крясъци "НАТО, намеси се или ни приеми в съюза, че вчера съм предобрил и ония руснаци нещо са се ядосали", а пък едни пети обясняват, че в името на борбата с оня лудия щели да плащат някаква си там космическа цена за газ и щели да живеят в дадени лишения /само дето под това имат предвид всички ние, ама иначе говорят за себе си - то ако можеше само те да плащат... сещаш ли се какво щеше да стане/.

В общи линии не съм убеден, че те са с всичкия си и на този фон даже Путин да заяви, че си говори с извънземно от планетата Тефлон, което иска Грета Тунберг да бъде принесена в жертва заради бог Алпака, пак ще ми изглежда с една идея по-нормален. Просто се справяте твърде зле с това да убеждавате, че сте нормални и хич, ама хич не затруднявате Путин. Камъкът е във вашата градина - постарайте се повече!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 864c534b44
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Google maps:

Москва-София = 1778 km.

Москва-Брюксел = 2250 km.

София-Брюксел = 1697 km.


До 15 - свери си евроатлантическия мерник, че се смееме отстрани на такива изказвания!

Хайде кажи КОЕ (ФАКТОЛОГИЧЕСКИ!!! ) ПО-ТОЧНО НЕ Е ТАКА В КОМЕНТАРА НА 1?

1) Каква файда има Русия да думка Украйна с ядрено оръжие?
Радиацията ще опустоши голям район от плодородната земя на Украйна.
Искаш да кажеш, че руснаците искат да завземат украинската територия, но преди това ще гръмнат 2-3 ядрени бомби и ще взривят АЕЦ Запорожие, за да им е по-яко на белите дробове?

Акъл имаш ли?

2) Коя е единствената страна в света използвала ядрено оръжия върху чужда държава, за да я превземе?

Знам, че не знаеш! Отвори някой учебник за ВСВ и виж! Отговор: САЩ!

Коя държава не е спирала да воюва след ВСВ? Отговор: Пак САЩ.

Коя страна използва населението на чужди страни за пушечно месо за техните експерименти с химическо, биологическо и ядрено оръжие?

Айде познай от 3 пъти!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 145f0dc944
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Дано сте прави тези дето твърдите, че няма да бъде използвано ядрено оръжие!!!
Само ще кажа, че всяко ранено животно става агресивно.
Американците хвърлят атомните бомби, точно защото не успяват да се справят с Япония на дадения етап от войната.
Русия си е правила сметката, че ще се справи с Украйна, но май не е очаквала чак толкова намеса от запада. Тя започва тази война с цел точно да отдалечи натовските оръжия от себе си, а се получава обратен ефект. Та изобщо не съм сигурен, че няма да мобилизира целия си боен арсенал ако наистина разбере, че губи войната.
Още нещо - в Сърбия бяха хвърлени бомби с "обеднен уран". Обеднен, обеднен ама уран. И никой не беше попитан "може ли". Никой (поне у нас) не говори за последствията...

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 45cb75ba4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Ако краварите продължат да наливат гориво в огъня, неминуемо ще се стигне до ядрена война!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 055067978f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Няма да има ядрена война, поради три причини.
1. Навремето по времето на Рейгън, и руснаците и американците са натискали червеното копче. Нищо не се е случило. Има определени сили които няма да позволят това.

2. Наистина никой няма интерес от взаимно унищожение на човечеството, не и по такъв груб начин, тъй като и двете страни управляващите искат да оцелеят.

3. На американците целта им е да влязат във война, за да печелят от нея. Те нямат за цел да печелят войната.
Колкото до Русия, ако използват ядрено оръжие то че е да защитят себе си. Ако бяха психопати, както примирите зомбита наричат Путин, то отдавна да са изстреляли ракетите. 10 Хил бройки. Освен това руснаците имат лазерно ПВО, американците само са чували за него. Други които имат такова са израелците

Това с което руснаците заплашват е подводницата Белград ( и не само нея ) която носи на борда си торпедото Посейдон. То може да бъде прикачено към морското дъно на 7км дълбочина. Което вече се е случило и руснаците могат да го си гръмнат когато им е угодно. Ако това нещо се взриви, ще помете целия източен бряг на САЩ.
Пропорционално нещо на руска територия няма как да се случи, нито щетите да са толкова големи.

Спрете да гледате телевизия наистина. Само ви пълнят главите с глупости там.. Война ще има, ядрено тактическо оръжие с кратък обсег може и да има, но гарантирам че руснаците няма да са първи..
По-скоро израелците, срещу Иран. Тия вече са истинските психопати..

И честно да си кажа цялата патардия около Украйна ми се струва само за отклоняване на вниманието от Израел.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: efe6d214b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Е, вече е гръмнат моста, Русия е нападната формално. Само, не ми стана ясно, кой взриви моста.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: db029d43a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Преди това казваха " всяко едно ваше действие ще има реципрочно противодействие " - взривиха си моста сами. Сега имат повод да чупят украинска инфраструктура. Иначе пак щяха да ги упрекнат във варварство.
Втората причина да чупят инфраструктура е, че сега украинците ще поогладнеят, та белким се сетят да си свалят правителството най накрая. Ако и кранчето на газта ако им спрат Руснаците съвсем ще озвереят от глад и студ и ще видите Зеленски с цялата си олигархична пасмина да пали с триста към Лондон, при Порошенко.
Те поне украинците са добри в правенето на Майдани.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 0f192a438d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Вярно - каквото и да стане в ущърб на Русия, те са го направили! Както инвестираха милиарди в Северен поток, за да могат после да се вмъкнат в НАТОвски води под носа на американски плавателен съд и да си го взривят сами! "Горд" съм, че съм в такава "логична и пълна с интелектуалци" компания! Последно се чувствах така "горд", когато имах "честта" да поговоря с Наполеон от първия етаж и съседа му по легло Петелът Ставри при кратката си, но полезна визита в местната психиатрия, където бях като представител на БХК, следящ за опазване на правата на обитателите ѝ!

Чакам с нетърпение да чуя за следващия пъклен ход на руснаците, които несъмнено са виновни за всеки по-силен вятър и калпава родна магистрала, глобалното затопляне, бъдещото зимно безсъние на мечките, липсата на секс при кварталните котараци в квартал "Обеля", както и за всеки път, когато европейците се изпуснат в гащите, докато тичат към тоалетната по малка нужда! Гадове такива! Не се спряха, значи!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 3864723340
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   До 22,
Тезата ти щеше да има смисъл, ако бяха на чужда земя... Когато защитаваш собствената си земя тезата ти става ИРЕЛЕВАНТНА!!! Браво на украинците, че се доказаха като храбри, смели и доблестни хора! Това, което си написал важи за руският народ, когато почнат да връщат в ковчези мобилизираните, които се борят за нещо, което е приоритет само на Путлер!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 43fd857662
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Нищо не защитават. Войната е информационна. Въпроса е след всяко действие кой какво ще си помисли и как ще го отразят медиите.. Газопроводите със сигурност ги гръмнаха краварите за да вкарат Германия във война.
По Хитлеров шаблон. Бедна Германия - повод за война. Нищо ново под слънцето.
Обаче за кримския мост не съм много сигурен че някой от НАТО или Украйна има интервс от това. Имаха интерес преди руснаците да вземат Херсон и Мариупол, но не го направиха. Вече е късно. Т. е. остава само руснаците да са си го сготвили. Те така или иначе наскоро го посториха, дреме им - багерите са още там,
Сега обаче имат казус-бели, да рушат инфраструктура. Не че не можеха, досега. Както виждате досега един жп. мост по който минаваше натовско оръжие не са гръмнали. Просто щяха да ги обвинят в ООН, че вече не прилича на операция, а откровено воюват.
Затова си обуха гащите с причина.

Ах този 24, милия, не знам в каква храбра паралелна вселена живее. Ти имаш ли изобщо навършени 14 год.?
Те украинците са храбри приятелю, ама не и онези които "воюват" на фронта. На фронта воюват някакви мишки за едни мизерни 250евро, дето Нуланд им ги дава Очевидно не си запознат с факта, че воюващите от Украинците са в болшинство частни военни подразделения, в чийто състави са психопати и бивши затворници. Торнадо, Азов, Десен сектор, Карпатски рог, Айдар, 54та бригада. и тн. Всички те са вече отдавна заминали.. В момента се "бият" някакви кол-ъв-дютаджии за натовски пари от чужди националности. И те като тебе подлъгани от собствените си медии. Невръстни хлапета, не виждали още живот.
Дано само Кирчо, Бойко, Корнито и Ицката не те подлъжат и тебе да ходиш да ставаш курбан. Че те ей такива като тебе, дето на едно погребение не са отишли най-много знаят.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker