Нищо не ме интересува - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121258)
 Любов и изневяра (29727)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21900)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3183)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18542)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Нищо не ме интересува
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 645 пъти
Здравейте, на 24г.
Живея в един от големите градове в България.
Завърших висшето си образование преди година и работя, но работата не ми допада. Изобщо не харесвам професията си и искам да я сменя, искам да работя нещо от вкъщи или офис (та нали сега това е модерно, не е това причината. ) Работата ми е обвързана с хора, много хора, всякакви и това ме натоварва, отношението, грубостта и т. н.
Не мога да се ориентирам какво искам да работя, като съм склонна и да уча още нещо или да изкарам курсове, които да ми помогнат в намирането на друга работа, уви не знам какво да правя. Нищо не ме влече, не ми харесва математиката или химията, географията и т. н., ако мога да използвам сферите на работа приравнени с училищните предмети. Наистина нищо не представлява интерес за мен, за да го науча, да го усъвършенствам, сутрин да ставам и да отивам на работа.
Нямам и приятели, има 1 момиче, с което поддържам контакт и то само чрез ФБ, няма с кого да изпия едно кафе навън, с кого да споделя радост или проблем, с кого да общувам, няма кого да допусна до себе си. Всички мои приятели и от училище, и от университета поеха по свой път и никой с никой вече няма отношения. На работа също няма как да създам приятелства, защото разликата в годините с колегите и двойна.
И така, това съм аз, без посока в живота, без интерес към нещо, без кариера, без желание за работа, без приятели.
Нищо не става от мен...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: 9350f1392b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Сподели какво точно работиш или поне в коя сфера, иначе как коментиращите да те ориентираме правилно, как да дадем подходяш съвет, ако не знаем коя точно работа те е отчаяла така.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 87550c8847
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   И аз така. Ще ти спестя историята си - почти същото като при теб, но с козметични разлики.

Да се фокусираме върху теб, защото ти си публикувала тук, а не аз! На първо време можеш да пробваш нещо за приятелския си кръг. Има един сайт penpalworld точка нещо си. Там в общи линии си намираш онлайн познати, но не е сайт за запознанства. Идеята е като едно време, когато са си общували с писма, но пренесено онлайн! Не ти препоръчвам Фейса и други сайтове - нивото е обидно ниско!

Ако искаш да е приятел/ка, с която да се виждаш, излизаш някъде - кеф ти на кафе, кеф ти другаде, намираш някоя по-симпатична ти персона от персонала и покрай обслужването ѝ пускате някой и друг лаф. Започваш да идваш по-често там и да говориш със същата персона, докато нещата прерастнат или не прерастнат в някакво приятелство. Божа работа - може да стане, може и да не стане! Но все пак не изглеждай отчаяна или твърде настоятелна - ще те вземат за луда! Ако имаш домашно животно, запознанството може да стане покрай разходка на същото и седене на пейка в някой парк. Варианти има, но и ми е нужно повече инфо за теб, за да се развихря!

За работата - при жените най-лесното е да се набуташ в онова чудо, наричано мрежови маркетинг, ако не бъркам името. Онлайн е и в общи линии е дистрибуция предимно на козметични и други подобни продукти. Ако държиш да е нещо, което ти доставя удоволствие, помисли какво те влече! Да речем обичаш да пееш и не звучиш като магаре - тук ти трябва външно мнение! Започваш да качваш видеа в ЮТуб с песни и се надяваш да посъбереш абонати, съответно да припечелваш оттам. Дотогава си ходиш на работа! Ако ти потръгне, може и нещо повече от видеа в Тубата да правиш.

Обичаш някакъв вид ръчен труд - да изработваш неща? Пускаш си услугите чрез обява и осигуряваш на клиенти исканото. Дори да си падаш по рисуването и да си добра в него, пак има какво да направиш! Обичаш да снимаш? Стани фотограф /малко вероятно - каза, че общуването с хора те напряга/! Каквото и да е - първо трябва да разбереш сама какво ти харесва. Аз мога да гадая, но няма как да ти вляза в главата и да кажа "Елена /примерно, понеже не ти знам името/, почни да се занимаваш с това! " Фрийлансърите в наши дни са си сериозна група - намират си ниша и започват да предлагат услугите си!

Да, едва ли ще изкарваш много от онези горе! Ако все пак искаш нещо хоум офис, но с що-годе осигурена заплата, то кол центровете отпадат! Трябва ти нещо на компютър, ако ще е класическа работа, но от дома! Хрумна ми, че можеш да намериш някое НПО /моля останалите да не ме разпъват на кръст с думите "соросоид гаден"/, където биха имали нужда от човек като теб и да работиш при тях - според естеството на работата, е възможно да не си редовно в офис, но едва ли ще си 100% хоум офис. Един познат работеше в такова неотдавна.

Сега ти е момента да продължиш да ходиш на работа, но активно да обмисляш какво ще правиш! Заплатите ти ще са полезни да си плащаш разходите и евентуално да заделиш нещо, ако вземаш достатъчно за тая цел /малко вероятно като си знаем родните ниски заплати, но е нужно да го напиша/. Пък и такива решения се взимат по-добре, ако не си под натиск, т. е. не си на улицата и не се чудиш какво да правиш сега.

Стана дълго, но понеже няма къде другаде да те намеря за повече инфо, се постарах да съм колкото се може по-многословен.

П. С. Неотдавна имаше една тема, която може да ти помогне, може и да не ти помогне /още една опция/ - http://spodeli. net/9/story-168573. html#comment10. Това е коментар в темата с различни идеи от един скандален типаж в сайта, но ще се въздържа от мнение за него и ще ползвам идеите му с надеждата да помогнат на някого. Дано да успееш - такива ситуации на пълна житейска безпътица са отвратителни!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: af2b66f7b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Това че някой е много по възрастен от теб не означава че не може да ти е приятел и да ти мисли доброто, иначе твоята история е типичната за голяма част от младежите. Разсъждавай върху това какво ти харесва да правиш и как да правиш пари от него и запомни парите никога няма да ти стигат, но важното е да ти доставя удоволствие. Друг вариант е стани полицаи или някакъв държавен служител.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 71e64d1d94
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Както го описваш, проблемът ти не е работата, а комуникацията с хора. При това положение защо искаш да работиш от къщи? Съвсем ще се затвориш в себе си.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 8bb2a0ed1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Тази тема може да ти е полезна: http:// spodeli. net/4/story-167999. html (Точни и ясни критерии за откриване на призванието/професия)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker