Защо в България няма нито една нормална партия? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121201)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Защо в България няма нито една нормална партия?
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 897 пъти
А всичките партии приличат на сбирщина от инвалиди? Единят без ръка, другият без крак, третият с разкривен гръбнак и не може да стои изправен и така нататък. Да започна с недъзите и защо никоя партия не може да оправи България, бъдейки инвалид.

1. Герб.
Много зле положението. Една голяма уста и нищо повече. За 12 години управление с Герб, България е най-бедната, най-скапана, най-бързотопящата се и най-корумпирана страна в Европа. Това последното изречение трябва да се напомня на Баце преди и след задаване на всеки въпрос към него. Защото преди задавенето той с голямата си уста(единственото му силно място, всичко останало е инвалид) ще започне да се изтъква какво бил направил, какво бил свършил, а след задаването на въпросът отново ще започне да се изтъква какво бил направил и какво бил свършил. Това изобщо без дори да намесвам тоновете сериозни подозрения за пране на пари, клипът с пълните чекмеджета с пачките от по сто еврови банкноти и раздаването на пари на определени лица с джипката. Без да намесвам циганските гласове с кебапчетата и слагачеството му на Ердоган, на който ходи да му се мазни на крака в Турция в сараите му и изпълнява всичко каквото поиска от него и на чиито престъпен режим предаде турци търсещи убежище от него в България в пълно потъпкване на международно право и всякакви ценности и морал. За което ни писаха по вестниците в ЕС и станахме за позор пред целият свят. За сравнение Гърция бъдейки поставена в същото положение отказа да предаде търсещи убежище от режимът при нея дори срещу размяна на гърци затворени в Турция. А сега като капак, с надеждата да го оставят на мира от САЩ и да не е повече мишена на разследване, както и от удари от ПП, Баце започна да се навежда на интересите на САЩ още по-ниско и от ПП. Явно си мисли, че САЩ ще си кажат абе тоя е наш човек, говори в посоката на нашите интереси, даже повече и от ПП, айде да го оставим на мира. Изведнъж от приятел с руските дипломати в България стана върл техен противник и радетел за изгонването им и накакво тяхно връщане. Иска и България официално да дава оръжие на Украйна. Гнус ме е от това желе дори да го гледам и чета.

2. ПП
Сащо както Ауди е един хубав Фолксваген, така и ПП е един хубав Герб(по-изпипан, качествен, изискан и интелигентно направен), но по своето естество едно и също. Не са замесени с корупция и вярвам, че са искрени в борбата с нея, което е плюс. Но за съжаление са тотална кукла на конци на САЩ. Крайно необективна оценка на ситуацията в Украйна, а сляпо следване на указанията от САЩ по въпросът и техните интереси. Сметката ще я платят всички българи. Никой достоен човек не може да има такова поведение. За което и изгуби подкрепа.

3. ИТН
Тук нещата са ясни. Един колосален предател, помислил си, че с опита си на актьор ще заблуди обществото и ще прокара бизнес интересите си и корупционни практики, правейки се на принципен и достоен политик пред народа. Просто траш.

4. БСП
Минало с много лоша репутация. А никой не се отърсва от влиянието на миналото просто така, връзките с него остават. Това е воденичен камък на врата. Корнелия Нинова обаче е много повече мъж от Бойко Борисов.

5. Възраждане.
IQ-то е на много високо ниво и няма конкуренция сред другите политици, вижда корените на проблемите, които другите политици не могат. Единствен има обективна преценка за ситуацията в Украйна. За съжаление надценява възможностите си и тези на България и българите като народ, което би довело до меко казано катастрофални последици, ако задейства нещата за които говори. Българите не са японци или някаква друга свръх нация която може да се организира, а най-обикновени нехаещи за нищо балканци. Възраждане е другата крайност на американските слугинажи-ПП и Герб. Ако излезем от НАТО както иска това ще освободи България от американското въже около врата и, но тогава няма как България да се защитава сама от Турция. Някаквата национална сигурност, която има в момента отива в канала. Никой в България не иска и държавата принудително да го лишава от свобода и да му орязва унизително косата и вкарва в мръсният затвор с телената ограда наречен казарма. Като дори и така България няма да може да се защитава от Турция, която е 12 пъти по-голяма от нея. Това звено във веригата направо прекъсва гръбнака на Възраждане, защото изпълва хората със страх и несигурност. Напълно обосновани. България преди 30 години е била съвсем друга страна с голяма армия и пълни с население села, учени и работеща икономика заради желязната завеса и режимът в страната, които не позволяваха и врабче да прехвръкне границата и емигрира, а всеки да отдава труда и потенциалът си на България. Отделно България беше охранителна граница на съветският блок и като такава и бяха дадени на тепсия от него много оръжия с които да брани сигурността на Съветският съюз. Но след като клетката бе отворена всичко се разсхвърча на Запад в търсене на по-добри възможности и България затъна тотално. Първо да оправи това, за да има икономика и пари България с които да може да си позволи много и тежки оръжия за защита от Турция, а след това да мисли за излизане от НАТО. Къде е тръгнала 5 милонна държава със съсипана окономика срещу 80 милинонна Турция с втора по големина армия в НАТО? Ако не беше тая критична бримка във Възраждане, щеше да е първа политическа сила. Но уви.

Няма ли да има един път партия, която да не е с някакъв недъг и да не е инвалид?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: d58114487b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   За ПП бъркаш. И трябва да ти светне лампата по това, че бяха плюти от всички. Включително и техния коалиционен партньор се обърна срещу тях. Много по-голяма кукла на конци от чужди посолства са Израждане, Герп, Дуписе, БеСеПе, Янко, Радев и останалите са на Мацква. Това, че Америка подкрепяше Петков не означава, че ни е казвала какво да правим.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: e2e70dbb88
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Защото "бившите" комунисти не допускат никого освен тях си.

Да напомням ли кого охраняваше Бойко едно време? Радев, който издигна ПП от коя партия е и тя на кого е наследница? Да напомням ли и, че ДПС и всички националистически партии са проекти НС? Да напомянм ли чии интереси обслужва Копейкин? Да напомням ли, че дори СДС е проект на ДС, с което инсценираха преход? Да напомням ли, че всички във властта са "бивши" агенти на ДС? Да напомням ли кои са на ръководни длъжности в съда и изобщо всички държавни институции и защо вече 30 и кусур години няма осъден политик и разкрито показно убийство?

Докато комунистите са на власт няма да имаме нито нормална партия, нито нормално управление, нито присъди, нито нормален стандарт, нито дори нормално общество.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 902ca1aeab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   За да има в България нормални партии е нужно да има и нормален народ. Такъв няма. Българинът е най- невежото политически същество, най- предубеден, най- завистлив, най- комплексиран. Въпросът е излишен. Самият факт, че задавате този въпрос потвърждава огромното Ви невежество.
Освен това този народ е разединен, той няма ясна представа за национална ориентация, няма ценностна система, няма и геополитическа позиция. Така ще се затриете.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: e2e70dbb88
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   А защо първо не се запиташ, заслужава ли българския народ нормална партия?

За Копейкин се посмях доста. Интелигентен бил, проблеми виждал. Човекът си е обикновен мошеник и популист, какъв интелект, какви 5 лева? Да не сте виждали популисти като него до сега, щях да ви разбера, ама не ви ли стигнаха такива като Валери и Волен и толкова ли не виждате приликите? Същите думи, същия подход, същите панаири пред журналята? Не се ли сещате, че едни и същи стоят зад тях и целят една и съща нискоинтелигентна аудитория? Направо не знам колко тъп трябва да си, че да не виждате елементарни неща. И като се замисля, че цели 10% или колкото са там са гласували за тоя, направо се отчайвам от народа. С такъв акъл си заслужавате всичката мизерия.

Помнеме ми думата, след 2-3-5 г. този ще изчезне, ще се появи същия тип популист и пак същите 10% лумпени ще гласуват за него. Така беше с Волен, така беше с Валери, така ще стане и с тоя. Просто си има определен процент тъпа аудитория, която трябва да се усвои като електорат. За всяка аудитория се мисли съответстващ тип популист.

Не знам с такива хора има ли смисъл да продължава да съществува това жалко подобие на народ. Поне не се оплаквайте, че сте зле. С нищо не заслужавате да сте добре. Дори елементарно уважение помежду си нямате, а исткате да те цивилизовани.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: d937d5fa8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Няма нормални партии, защото в политиката влизат само луди хора. Това са от една страна хора способни да поемат високо ниво на риск, но също така и нарцисисти и откровени манипулатори. И най-важното качество което притежават - психопатията. В смисъл погледнете нашите политици - кой от тях е нормален човек? Примери няма да давам, за да не засегна някого, но всичко това е доказано от науката. Например докато само 1 процент от населението страда от психопатия, в определени професионални области тази стойност нараства многократно като например сред управляващите успешен бизнес тази стойност достига 21%. Това мисля, че обяснява поведението на личности като Доналд Тръмп. А иначе другите професии с най-високо ниво на психопати, за да добиете повече представа, са адвокатите и журналистите. И не го казвам това заради друго, а за да разберете, че само такива хора принципно биха влезли в политиката. В смисъл кой нормален би му се занимавало да ходи по събрания, да обикаля телевизиите, да се занимава с организационна и юридическа дейност, особено когато заплащането въобще не е предвидено? Да застава пред хората с лицето си? И всичко това за дълъг период от време. Само луди хора биха го направили. Политиците не ги бърка всичко това, защото психопатите са физически различни хора, имало е много изследвания където им показват различни ужасни сцени с насилие и други подобни неща и у тях напълно отсъства емоционалната реакция, а нормален човек започва да се поти, на него му е неудобно да гледа такива неща. На психопата му е все тая. Никой човек не може да манипулира, лъже и управлява другите хора така както го прави психопата. Това просто ще го изкара от равновесие и той няма да може нормално да функционира.

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: e83520e5a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Проблемът произлиза от заложеното разпределение между слоевете на обществото - Несъмнено, колкото и да си говорим за демокрация, политическият процес изисква определено количество личен финансов ресурс, който служи като праг към политическия живот за обикновения гражданин. Тоест, единствено богаташите имат неприкосновен достъп до върховете на властта в България.

Ако погледнем произхода на новобогаташите в България можем да направим заключението, че това не са хора, които са се сдобили с богатството си по честния път. Това са хора, които таят произхода си в мътните мутренски времена - само те знаят защо са живи днес и за какво са отговорни, за да се сдобият с богатство.

Заключението - напълно е нормално мислещият човек да не припознава личните си ценности в тези на шайката измамници, лъжци, убийци и мафиоти, които се славят с власт в държавата. За мен най-глупавият не е този, който вярва в политиката и гласува, а този, който признава същността й, но избира "най-малкото зло".

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 2de5399488
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   "Възраждане"

IQ-то е на много високо ниво...

Не думай... Всичко е относително. На някой с 50 IQ, 60 му се виждат много. Копейкин има точно толкова акъл, колкото да види, че в България ТОТАЛНО ЛИПСВА партия която да прокарва някакво друго виждане освен т. н. "евро-атлантизъм"... Те ще се изпоизбият кой е по-голям "евро-антлантик", кой ще спре газа първи, кой ще прати повече оръжия и пари на Украйна... а скоро и - кой ще вкара България във войната. На фона на този тотален абсурд, липса на елементарно държавничество, и абсолютна политическа импотентност, Възраждане "блесна"... с едни празни приказки и тотална липса на реален план как да изкара държавата от блатото. Не много по-различно от другите "звезди" като Кирчо и ИТН... Копейкин е абсолютно същият тип партия, просто не са се докопали до власт да се осерат.

А за БСП, репутацията на миналото им, колкото и лоша, бледнее пред репутацията на настоящето им... Те ако даже върху миналото градяха нещо, щяха да са много по-популярни. И бяха... Комунистическата партия дори да беше базирана на доста грешни, остаряващи и неработещи идеи... то поне беше партия в истинският смисъл на думата и имаше идеи... Днешното БСП е по-малко партия дори от Герб, която всички си знаем е просто клика с общи интереси около Бат Бойко. БСП не е ясно изобщо какво е, освен нещо което тъпо и упорите се опитва да се докопа до някаква власт.

Иначе на въпросът ти - няма как недъгав в народ, да се пръкне кадърна партия. С тоя човешки потенциал, това се пръква, и това се докопва до власт. Бих казал, че всичките ни политици са отражение на обществото. Като тръгнем от Бойко, който не случайно все го гонят и си го преизбират. Той е типичният Ганьо за мен. Да минем през Славито, който също отразява много добре една прослойка хора в България израстнала покрай прехода. Та до Кирето, който представя по-младото поколение и неговият морален и интелектуален багаж... И като теглим чертата, което между другото съм писал тук и аз, се оказва, че най-доброто което сме произвели всъщност е Ганьо... Ганьо, поне е видял много, и има някакви прости, селски устои, някакъв елементарен, уличен морал. Ганьо се оказва "по-малкото зло". А една деградираща и изчезваща нация... на какво повече да се надява. И в това се корени успехът на Борисов. С всичките си проблеми, той е най-доброто на което това общество е способно, и това се доказа през години. Не случайно на Герб му викат Гроб, това е партията която и е отредено да погребе България, но да се надяваме по един по-спокоен и уравновесен начин. Аз лично се надявах българинът малко да се съвземе като най-накрая види колко е зле положението... Но не, няма да стане. Така че кой по-подходящ от това да загроби най-накрая тази държава? Да се свършат мъките най-накрая, народът да се пръсне при по-силни нации и да се поучи от тях... Така е в природата. Слабият не оцелява. Като гледам как се развиват събитията, ред идва на Турция пак да ни зароби. Дали ще е директно, или чрез влияние - подробности. Все още имат много вътрешни проблеми, но когато ги решат... и аз подозирам, че ще го направят след 10-20 години, очаквайте партии от рода на ДПС да управляват тук. Това са реалностите.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ce5ce60b61
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Хаха ПП и искрени, ти вярваш ли си? !

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 30fbb2def4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Излизането от НАТО не става от днес, за утре. През това време може да се върне армията и да се наемат кадри. Проблема не е в кадрите, а в липсата на казарми, както той не веднъж е казвал. Т. е. има проблем, да, ама не е този, който ти си мислиш. Аз лично съм супер за, да плащам данъци и да издържам войничетата.
Ако ще и професионална армия да имаме, събери всичките безработни, футболни хулигани и им кажи че ще им даваш по 2000 заплата. Опашки ще има от кандидат войници.
Колкото до Турция, превърне ли се в Руски газов хъб, няма да има интерес да ни напада.

Изобщо не разбирам автора, защо на Възраждане им били нереалистични идеите. Че то ние бяхме така преди. Старата генерация е все още жива, която може да управлява и която има все още някакъв морал. Нали уж такива неща си представяме като кажем "да се оправим". Дотук това което правихме беше да сменяме тези, дето ни оправяха.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 85144686fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   И аз мисля че за ПП хората избързаха, та им показаха червения картон. За пръв път гласувах, защото вярвам на някого. А не защото трябва. И докато ги има ще гласувам за тях. След 12 години управление на една самозабравила се мутра не могат нещата да станат с магическа пръчка. Лошото е че мутрата е превзела всичко има фирми, които под строй гласуват за него. И сега ще довършат кражбите - Деса, простата кърджалийска п.. ка, Севда, и цялата шайка ще се облажат с по още някои апартамент. Да са му честити на народа.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: abec772b67
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Авторе, гледам си струпал на куп всички клишета за всяка една партия, но нищо което ти сам си измислил, нищо което сам си извадил като извод. Аз слушам хората, искам да разбера какви са им проблемите и какво искат, като политика.
Няколко семейства ми се оплакаха от ГЕРБ. Първият каза че гербаджий му съборили незаконната къща иобщината си взела парцела и затова ги мрази, Вторият каза че гербаджий му отрязали от високия инвалиден процент и вече му признават само две от седемте болести в Телк, свалили му размера на пенсията и правата на инвалид до средно ниво. Третия каза че гербаджии му отчуждили част от двора уж да правят път, а подарили взетото на съсед богаташ. Четвъртия казва че работил във фирма, която се отчитала ежемесечно на местния герберски представителлично той носел пратката, затова неговата заплата била ниска.
За ПП хората казват че прекалено много заеми изтеглиха и работещите няма как да успеят да плащат достатъчно данъци така че хем да плащат повишените пенсии, хем всички вноски по държавен дълг. Повишението на пенсиите си беше чист популизъм, знаеха че следват избори, знаеха че количествено пенсионерите са най-стрикно гласуващи и затова им подадоха кокалче и ето ги пак с близо 20%.
За ИТН хората не искат и да говорят прекалено много се изложиха тея хора, гласуват за тях само заради патриотичните песни, те и нищо не са обещавали за да искаш от тях да го изпълнят, затова и когато бяха първи не поеха властта.
БСП ще затъва докато Корнелия е на върха, а и поколението харесващо комунизъм отмира с всяка изминала година.
Възраждане не са ти обещали излизане от НАТО, обявиха желание за референдум, което е много различно. Ако има референдум и всички които не искат да защитават България (да ходят в казарма) гласуват против излизане от НАТО, то няма да излезем от там. Защо си толкова уплашен от референдум, че чак предриаш резултат и пресмяташ какво би правил след като резултата влезе в сила? Отделно защо си мислиш че Турция те иска, че чак си направил план как щяла да те превзема с военни? И още по лошо помислил си си че ако Турция те поиска НАТО ще я спре, много се лъжеш, За НАТО е по удобно българия да е турска провинция. За мен критичната примка във Възраждане е как ще накарат младите да работят и да произвеждат бг продукция, днешните мамини млади не са научени да работят. И как ще откликнат родителите на идеята им за вероучение в училище, уроци по религия за всяка религия и да го изпитват за това. Че религиите са измислени, защото на простите хора им трябва страх от бога за да бъдат по послушни е ясно, но в 21 век в начално училище наложено вероучение над всички деца означава че ще осъкатим и онези деца с някаква надежда за развитие в науката. Как да не се обърка едно дете след като в първи час са го учили че бог е създал растения, животни и дори самия него, а в следващия час по биология учи реална биология и кой как е създаден и от какво. На кого от учителите да повярва детето, на учителя по религия или на учителя по биология, физика, химия и т. н.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 4830bb8993
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   Възраждане в момента е единствената партия която работи за интересите на България.
Проблема е че хората в България не гласуват и така купения вот води до вкарването на дадени партии с големи проценти в парламента.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: a39549fe73
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Номер 3 го е казал/а най-точно. Политиците са абсолютна представителна извадка на българския народ. За да има читави политици, трябва да има читав народ. Поне 80% от този народ, ако днес го поставиш на мястото на който и да е политик, първата му работа ще е да започне да краде и то като невидял. Те същото го правят и в ежедневието си, просто възможностите им са много по-ниски. Има и нормални хора разбира се, но са толкова малко, че просто потвърждават правилото.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: d94e6a73b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Партии няма. Това са просто фирми.
И като такива, оцеляват най-печелившите. Това са ДПС и ГЕРБ. Всичко останало или едва доживява до следващите избори, или вегетира от години някъдеоколо 4-те процента.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 6f81b263d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   На въпроса защо няма нормални партии - защото няма нормални хора. Хич ме съм фен на Бойко, но за едно нещо е прав. Хората в България не стават! Ние сме страхливи, деградирали, прости, лесно ни манипулират. Точното определение за нас е носене по течението, подобно на някое водорасло. Боли, не боли, тва е истината.

В западна Европа хората са съвсем друга бира и там който и да дойде ще просперират и ще са добре. Естествено, че и там има полезни идиоти - ЛГБТ, БЛМ и всякакви подобни безполезни индивиди, които даже не знаят какво защитават и за какво викат.

Която и партия да дойде какво ще направи? Общо взето положението е следното: Лоша среда ->Необразованост. Деградация. Безполезност. -> Липса на адекватни хора, които да са гръбнака на дръжавата. -> Липса на адекватно бъдеще за България. Тва е положението. Който ви говори как ще цъфнем, как ще просперираме и така нататък е лъжец, а вие сте наивници ако му вярвате. Мача е приключил! В момента сме в режим носене по течението и последния да изгаси. Хич не ми пука лично на мен, аз съм се уредил. Като малък съм бил наивен и съм се чудил на нашата тълпа наречена народ как търпи, как се мъчи, как ви лъжат, ходил съм по протести, арестували са ме и съм ял палки и съм си мисли, че правя нещо добро и се боря за нещо... Моля да простите моята наивност. Излезте навън за половин час и ще видите масовата деградация. Няма как да се оправим, точка. Който може, който има акъл, смелост, непримиримост, образование ще избута. Останалите да се оправят, тва е положението и не го казвам със някаква ехидна усмивка понеже съм добре, а го казвам с голямо съжаление, но сам съм се убедил, че няма никога да станем нормална държава с тази тълпа.

Сега конкретно за всяка партия ще кажа и аз какво мисля.

1. ГЕРБ - партията на средния българин. Какъв е средния българин - по-горе описах много добре. ГЕРБ са едни лъжци и крадци, които дават и на САЩ, и на Русия. Тази партия олицетворява всички българи, които си казват майната им на всички останали и на държавата, аз да съм добре. Да, и аз казах това по-горе, НО аз го казвам със съжаление и примирение, докато тези хора просто са простовати.

2. До момента аз съм гласувал единствено за два пъти. И двата пъти за ПП, но не защото много ги харесвам, а просто защото като погледна останалите... Вярвам, че наистина имат някакви добри намерения, но са неопитни, дори на моменти некадърни. Доводът "учим се" не е много адекватен по време на ковид криза, инфлация, война почти до нас и така нататък... Все едно аз да се давя и някой спасител да дойде до мен, да започне да се дави и той и да ми вика уча се... Въпреки това ще продължа да гласувам за тях. Относно това кой на кого бил конци, така е. Няма нито една партия, която да не е на конци. Аз обаче като поставя на кантар нещата предпочитам да сме към САЩ, отколкото към Русия. Това обаче не означава да имаме дебилно отношение към тях.

3. ИТН... даже нямам представа какво да кажа. Лично аз вярвам, че искаха да направят нещо добро, но просто са прекалено некадърни и неопитни. Затова и вече ги няма. Дали умишлено правеха тези неща вече нямам представа, но са много некадърни. Даже не ги възприемам като партия.

4. Бившото БКП - БСП. Комунисти. Няма какво повече да допълвам тук.

5. ДБ. Същите като Възраждане, но от другата страна, демек подлоги на САЩ.

6. Възраждане. Подлоги на Русия. Възраждане наистина виждат проблемите такива, каквито са. Имат сериозен поглед на нещата и мислят в бъдеще... Проблема е, че искат да ни извадят от ЕС и НАТО и да се върнем към Русия. По тази тема мога много да пиша, но няма смисъл.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 1ac1efa9ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Номер 1, то сега всички плюят "Възраждане". Но едва ли си се залетял да ги правиш "шефове"?

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 0ed273e15d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   15. Възраждане нямат нищо общо с Русия. Също така ако имаха от отдавна да управляваха, защото за тая работа си трябват много пари ако си подлога. Да не споменавам, че те са хора, които гледат националния интерес и са прагматици. Това, че са против политиката на САЩ не значи, че са за Русия! Ама то от платени трикове и олигофрени нищо друго не се очаква. Също така това, че в някои направления интересите на Русия съвпадат с тези на България по никакъв начин не означава, че се защитават руски интереси. По тази логика има в някаква ситуация по, която мислим еднакво то Русия защитава не своите, а българските интереси. А и къде е това руско финансиране, че ми е адски интересно да разбера. 12 одита имат от Сметната Палата. Нито една друга партия няма толкова! И не са открили нищо. А техните противници са очевидни марионетки на ЕС и САЩ. Крадеца вика дръжте крадеца! Членството ни в НАТО ни остави без армия, а в ЕС без енергетика и икономика. Страшно добри съюзи няма що!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 0ed273e15d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   15. Нямаш си идея колко си заблуден относно Възраждане. Нито имат нещо общо с Русия, нито искат да ни набутват повече към тази или онази велика сила. А ЕС и НАТО ни оставиха без армия, икономика и енергетика.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 66b0f99a0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   От 15... Аз не съм платен, не съм трол... Даже Възраждане са ми най-симпатични, но слушам мозъка си. Точно затова не гласувах за тях, дори и да ми допадат най-много.

Възраждане нямат нищо общо с Русия е все едно да кажеш, че ДБ няма нищо общо със САЩ. Наистина има направления, по които интересите ни съвпадат, така е. Има такива обаче, които са директно против нашия интерес. Руското финансиране сериозно ли очакваш такива като нас да знаят къде, колко, кога? Американското финансиране къде е тогава те питам аз? И ти мълчиш. Тва са неща, които такива като нас не знаят. Факт е, че всички останали са марионетки, Възраждане също са такива. Вие сами ще се убедите. Няма как да има независим политик и ние да сме независима държава. Щом Възраждане не са зависими от САЩ оставям на вас да се досетите от кого са зависими. Когато си малък, нямаш нищо, имаш едно деградирало население и си един цървул няма как да си независим. Точка. Без икономика ни оставиха нашите крадци, слабото образование, деградиралата тълпа наречена народ... Общо взето ние сме си виновни, не ни е виновен ЕС. Много ми е интересно ако не бяхме в НАТО какво щяхме да правим в момента???

Я си представете следната картинка. Утре ни изключват от НАТО и ЕС. Изтеглят всички войски и техника и ни оставят сами. Отговори ми само на въпроса ние в безопасност ли ще сме? Аз не съм психо десен глупак, но за момента трябва да стоим в ЕС и особено НАТО, докато не изградим една сериозна армия и чак тогава можем да си мислим за такова нещо.

Та представи си сега утре ни изключват и Турция казва, че сме дискриминирали малцинствата им. Да давам ли примери в колко държави нахлуха последните години пряко и скрито? Русия ако и тя реши да действа и да освободи примерно Варна и да я направи на Варненска Народна Република какво правим? Кой ще ни спаси, нашите 2 самолета ли?

До 19... Точно такива като теб са заблудените. Вие дори не осъзнавате какво искат Възраждане. Костадин наистина говори хубави, големи и сериозни неща, които да се харесат на масовия българин.

Осносно еврото може ли да ми обясниш защо това е против нашия интерес? Ние и сега сме вързани към него. Аз не съм върл привърженик на това да приемем/отхвърлим еврото. Моето мнение е, че трябва да се направи сериозен анализ от ползите и вредите от приемането му и да се вземе адекватно решение, което да няма никаква връзка с геополитиката. Това е национален интерес, а не едните да викат задължително приемаме, другите пък да викат как не трябва да го приемаме.

Относно армията, реално погледнато се е смалила, да. Въпрос отново - каква част от онази армия щеше да е боеспособна в днешно време и доколко щеше да е ефективна в реален бой? Номера не е да имаш 1000 кенефа, а да имаш 100 читави машини. Качеството винаги е над количеството. Поне аз така ги виждам нещата.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 1712b36b10
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   За Възраждане е достатъчно да се отбележи, че:

1. Лидерът им удобно беше представен като руски агент или нещо от сорта при посещение в Украйна, ако не греша. Кога роден политик е бил обявяван за такъв от службите?

2. Те бягат от другите партии в парламента като дявол от тамян, ама и ония им връщат жеста. А в другите партии има поне 1 руска - ДъПъСъ.

3. Тия още не са били на власт, а знайни и незнайни хубавци онлайн ги плюят по 5 пъти на ден. Кога последно в милата ни родина партия, която никога не е била на власт, получаваше подобно отношение от медии и "случайно появили се разтревожени граждани"?

Не ги знам какви са, но горните 3 точки действат като реклама. Особено точка 3! Всеки идиот го чакаме да ни спасява като месия, но сега се сетихме, че ей тоя не ставал? Народът да е поумнял? Едва ли! По-скоро някой някъде плаща за шоуто! Вероятно същият, който осигуряваше медиен комфорт на Боко, Царя и всеки покемон от 89-та насам.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: d4c81a2c32
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Обяснявам го много просто защо няма нито една нормална партия:
1. Бодигард(пожарникар)
2. Мениджър във фирма за пържени картофки
3. Адвокат, но без нито един работен ден
4. Чалма
5. Генерал(който се появи във време на потенциална война)
6. Чалга певец
Всичко това дотук е подигравка с българския народ и е показателно що за народ имаме, да гласува за такива образи.
Има само един единствен историк - Костадин Костадинов.

* Корнелия Нинова реално наистина става за нещо, просто БСП нито са Българска, нито Социалистическа, нито са Партия, а по скоро бит пазар за купуване и продаване на дружества.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker