Омразата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121291)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14371)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Омразата
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 862 пъти
Искам да ви споделя един проблем понеже знам, че е анонимно.
Изпитвам силна и остра омраза към всички "хора"... Без значение какви са или как изглеждат... Толкова ми е трудно да съм около хора, че едвам изкарвам работния си ден и бързам да се прибера... Изчаквам да се стъмни и излизам някъде сам където няма никакви хора!!! Не използвам социални мрежи, приложения и така нататък... Мразя да разговарям, да ме разпитват или да правя нещо с някой... Предполагам имам някакъв вид психичен проблем, но не знам какъв... Просто като има хора около мен ми става гадно, не се чувствам добре дори ми се е случвало да започне да ми се гади и да имам световъртеж...

Мъж на 30 години

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: 716f2fd86b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Асоциалност и социопатия, може би?

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 4dfde0c94c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Нарича се агорафобия и е следствие от мерките за Ковид.

Ням да навлизам в подробности, тъй като ще бъде уличен в "конспиративни теории ". Нека кажем че някои хора, някъде там имат интерес да сме разделени един от друг и да не можем да се понасяме. Нищо ти няма, просто хората свикнаха на самодостатъчност и да се затварят в себе си, буквално.

Бъди над тези неща! Всичко ще е наред, много скоро!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: aa5453188c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Това, че мразиш околните, не те прави лош човек, бил си наранен или пък мразиш ш. баното лицемерие на околните, писнало ти е от лицемерни използвачи, разни селяндури примитивни и т. н., разбирам те напълно. Все някога ще срещнеш човек, който ще ти покаже, че не всички са еднакви. Не си тръгнал да убиваш хора по улиците нали? Значи НЕ си лош човек.
Какво да кажем за жалките военни с 1 мозъчна гънка(от фуражката им), които убиват сума ти народ -и се оправдават, че това им била професията, че заповеди изпълнявали жалките червеи. В един филм-една каза абсолютно идиотската реплика-, , те са войници, не са убийци" -Е, как пък да не са-като са точно това! Ако някой те нападне ЛИЧНО ще се отбраняваш, но е нещо различно от онези дето убиват по заповед или за удоволствие-като някои психари, психопати, които са без съвест и морал.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 279745fee7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Имаш някакво психично разстройство. Иди на психиатър. Ти можеш да бъдеш и опасен за околните.
Потърси някаква работа с минимален контакт с хора, например нощен пазач.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: fbc14f0ebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Или си интровертен, или имаш някаква травма в следствие на лош опит с гадни хора. На мен ми се е случвало подобно нещо в една от предните фирми. Бяха напускали много гнусни неща за мен и буквално във всеки един момент, 2-3 човека ги мултиплицираха, другите, които нямаха досег с мен им бяха стари колеги и така изключително лесно станах черната овца, без да съм правил нищо на никого. Просто тези двама души бяха много злобни и бяха приели добротата и коректността ми за слабост, чудеха се как да се скатават, пушиха и пиеха кафета през час по 15мин... А аз бях супер изпълнителен. Но това е в работната среда.

При теб явно проблемите са се задълбочили и ти не искаш да даваш от енергията си и съответно отсрещните не те зареждат с такава. От там идва и проблема.

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 6a989db18a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Споко и аз съм така просто хората са лоши. На 28 съм, просто като бях ученик всички бяха против мене и се гавреха(Според мен е така, защото бях нещо повече от тях и те се събраха на глутница). Обичам да се разхождам сам и нямам много приятели. Но ми става много готино, когато някой иска да си говорим, на никой не съм отказвал, някак ми става по-добре, но имал съм и много случай, когато хората ме игнорират, блокират примерно, такива са си... Като съвет ще ти дам намери си някакво хоби - спорт, разходка из планината/природата, риболов или нещо друго, което ти носи удоволствие. Мисля, че всичко друго се дължи от забързания и егоистичен живот в столицата. Аз например стопявам нервите с волейбол и футбол - играя доста добре. Лошото е, че сега идва зима и се намалят значително хобитата. За гаденето и световъртежа все още не съм стигнал до това ниво да чукна на дърво, но определено има някакъв проблем, говори с личния си лекар, предполагам си осигурен. И умната гледай много да не те тъпчат с лекарства, че се става зависим до някаква степен от някои. Като за начало си вземи валидол от аптеката и чай от маточина (не тия треви от магазините, а от билков аптека} И по айляк го карай не обръщай внимание на всекиго, все ще се намери някой да те оплюе.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: b6882f86ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Мразиш да разговаряш, да те разпитват и да правиш нещо с някой, а пускаш тема тук, в която разговаряш в писмена форма с други хора, със сигурност ще те разпитват и практически това е "правене на нещо с някой"?

Помисли върху това!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker