Как да си намеря работа? Да си направя ли Onlyfans? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Как да си намеря работа? Да си направя ли Onlyfans?
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 1542 пъти
Здравейте, аз съм момиче и живея в малък град. Само майка ми работи и взима малка заплата, която не стига за нищо. От доста време си търся работа, но никъде не ме взимат. Подавам сивита в джобса, ходя на място, обаждам се, но ми казват, че няма работа или трябва да имам опит. Няма какво да продам като уреди, книги или дрехи. Много съм демотивирана. Едвам свързваме двата края. Нямам никакви спестявания. От много време си мисля да си направя onlyfans, но все се отказвам. Аз съм слаба, но мисля, че трябва да те знаят хората в социалните мрежи, за да имаш абонати. Нямам висше, защото нямах пари да следвам. Какво бихте направили на мое място? От малка мечтая да следвам в София, но според мен е късно и трябва да имам поне хиляда лева
Нямаме роднини или близки. Аз не искам да ставам проститутка, да се заразя с някоя болест и да ме обсъждат зад гърба. Няма нищо против тези момичета. Също никога не съм пушила, пила или взимала наркотици, защото нямам излишни пари и затова може би нямам много приятели. Искам само да работя, да помагам вкъщи и да имам малко различен живот.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: 48a8d12414
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Според мен е простотия, не падай толкова ниско. А и чисто практически такива като тебе там са на килограм, голяма част от тях не изка ват почти нищо като заплащане. Според мен търси нятаква по-ниско квалифицирана работа, като чистачка или сервитьорка, поне докято си стъпиш на краката.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 1ce51f92a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Хиляди оправдания. Така като чета досега не си направила нито една смела стъпка да напуснеш гнусната си комфортна зона, а напротив искаш да затънеш повече и повече.
И аз съм от малък град, и моите родители нямаха пари да ме издържат, но аз исках да уча. Винаги съм искала да уча и да успявам!
Работя от 16 годишна. Работих две лета на морето, защото никой не искаше да ме вземе в родния ми град. Заминах сама без да познавам никого. Не, никой не ме е уредил, аз звънях стотици телефони докато не се съгласиха да ме вземат на работа. Спестих известна сума пари, не си мисли че са били десетки хиляди.
За щастие нашите ми осигуриха топъл дом и храна през годините. Не съм работила по време на учебната година.
След като завърших училище на 18 се преместих в София за една година и работих здраво, за да спестя пари и да замина да уча това, което искам в чужбина. И преди да попиташ, нашите не са ми пращали нито лев, не са ми плащали квартирата, нито сметките.
Не ти трябват хиляда, две хиляди или 1 милион лева, за да това. Трябват ти воля, сили и най-важното готовност да поемаш рискове!
С моите действия аз успях да постигна това, което си бях поставила за цел. Сега имам нови цели и работя за постигането им. Работи и ти! Разшири мироледа си! Отвори си път извън нищетата и самосъжалението!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: dc01559cd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Едва ли ще изкараш много от ОФ - прекалено много хора станаха там. Най-добрият вариант е да си намериш приятел от по-голям град, колкото и тъпо да звучи. Пробвай да си хванеш програмист - може да ти помогне евентуално за работа в ИТ-то, и той ще изкарва добри пари. Просто не се цели в тези мъже по които най-много налитат останалите жени.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 9cc0fca30c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Здравей, имам доста добър съвет за теб, което изключва проституция или ОФ. Прати мейл за комуникация, ако искаш да ти дам съвет :)

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 3c5a436ceb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Направи си Onlyfans, то да работиш в тая скапана държава за 600 лева нето няма смисъл, особено със сегашните цени.

Другият ти вариант е да работиш в чужбина, поне малко английски ако знаеш, правиш си една фалшива автобиография, пишеш че си работила на 5 места включително в чужбина и кандидадстваш.

Другият ти вариант е chaturbate (нещо като onlyfans) но на живо xD

GL

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 56cbfd5498
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Казваш Cv, а не казваш в какво си добра? Без да кажеш в какво те бива, никой няма да ти даде къдърен съвет. Аз съм програмист и ми е нужен партньор който се занимава с визуалната част на нещата. Но кандидати няма.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: ae4ef03340
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Никога не е късно за висше, пък ако нямаш деца ще ти е по-лесно да го изкараш от гледна точка на времето, дори да работиш. По-добре да изкараш висше в провинцията отколкото изобщо да не го изкараш.
Хората послъгват в сивитата си. Иначе е невъзможно да те вземат на работа без опит или ако те вземат заплащането ще е мизерно.
Ако търсиш като продвачка или чистачка, пиши че си го работила това година-две. Така правят всички в началото (поне всички работещи), изобщо не се притеснявай. Важното е да не лъжеш прекалено много и да има последователност и логика в това, което говориш за себе си. Защото ако в сивито пишеш едно, а после на среща говориш друго, няма да стане.
Давам ти пример с един познат, който емигрира в Англия. Лош английски и средно образование. Пуска сивита навсякъде и му се обаждат от някакъв ресторант, търсят помощник готвач и на срещата ще му правят изпит. Моя познат има слаби познания по темата, да не кажем никакви. Цяла ден и цяла нощ гледа видеа в Ютуб на разни готвачи и упражнява елементарни неща (рязане на лук, домат и т. н. ) На следващия ден отива на мястото, минава теста и го взимат на работа. Естествено, лъже че има опит в сферата. Работи там 2-3 години, повишават го и му качват заплатата.

Onlyfans може да си направиш, но имай предвид че вече сайта е претъпкан с госпожици като тебе, няма да е толкова лесно да си намериш постоянни последователи. Мисля че не е толкова до тип тяло, а до сексапил.
Ако те притеснява факта одумване и сочене с пръст... мисля че onlyfans е най-малко дискретно. Всеки те гледа, всеки може да те разпознае, да ти разпространи клиповете и т. н. Ако открито ще се занимаваш с тази дейност трябва да си психически подготвена. Един ден може да искаш да изтриеш всяка следа, ама качиш ли веднъж нещо в нета, край. Губиш контрол над него. В тоя смисъл, по-дискретно е да си масажистка или нещо подобно.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: b8499f02da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Лятото на морето винаги се търси персонал, наемат и без опит. Има и осигурена квартира. Зимата търсят в зимните курорти. Не е много платено, но все е по-добро от нищо, ще придобиеш и опит в работата и отношенията с хората. И плодове ходят да берат сезонно хората, щом искат да работят. От бюрото по труда има безплатни курсове, бъди упорита, бори се!

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: c5f5a29ea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Не каза на колко си години? Всяко начало е трудно. Аз имах до някъде късмет, че нашите успяха да ме изучат. В 3-ти курс в университета ходих на студентска бригада в Англия за 5 месеца - мъка си беше, но пък със спестените пари успях да си платя остатъка от обучението магистратурата.

Започването на работа в малък град и при мен се оказа голям проблем - кандидатствах сигурно за над 20-30 обяви, но както и на теб са обявили все търсеха хора със стаж... Видях, че вече тежа на нашите, а и аз също като теб не се чувствах хич на място. За това заминах за Варна - това беше преди 12 години. Смених 1-2 работи до като случа на коректен работодател. И така леко по леко си стъпих на краката. Важното е да си поставяш цели и да правиш всичко възможно да ги осъществиш. Целите не са като мечтите, а реално постижими с твоя труд и усърдие неща. :) Не се отказвай, не падай духом и действай. Както са те посъветвали и преди мен трябва да излезеш от зоната си на комфорт и да се сблъскаш с трудностите лице в лице. Само така ще успееш!

П. С. - И не прави такива глупости с "Onlyfans", да се показваш на камери или да станеш проститутка. Така само ще намразиш себе си. Търси си свестен мъж, но не разчитай само на него. Трябва сама да можеш да се издържаш. Да трудно е, но не е невъзможно.

М. 36г.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: faf7396d47
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   А мислила ли си за чужбина?
В Англия след Брекзита е по-трудно, но Германия например е алтернатива. Като гледам какви хора ходят там, едва ли ще останеш без работа.
Потърси някоя агенция за сезонни работници или нещо подобно и отивай.
Аз от години съм в Англия. Започнах със сезонна работа, после смених няколко работни места, професии и градове. Ходих на преквалификации, курсове и подобни, подобрих си езика и в момента съм доста доволен. Само аз си знам колко съм се бъхтил, но лесно не става.
Успех ти пожелавам, не се предавай!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker