121 купени депутати решават съдбата ви, и продажен ли е българина - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121311)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

121 купени депутати решават съдбата ви, и продажен ли е българина
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 858 пъти
Правилно прочетохте. Не 240, а 121 купени депутати решават съдбата ви. Вашата, на децата и близките, на страната.

Защото решенията се взимат с обикновено мнозинство и точно 50% + 1 са достатъчни, за да прокарат поредното катастрофално решение, което да досъсипе и без това съсипаната Бъглария.

Тези момчета са купени. Кукли на конци. Партиите, споровете в парламента, "обсъжданията" - всичко е едно голямо Шоу за пред публиката, която си мисли, че избира някакви народни представители и им дава някаква власт.

Нищо не им дава. България отдавна се управлява със заповеди отвън, още от времето на Борисов. Важните въпроси се решават по телефонната слушалка, на английски език, а не с обсъждане в парламента. Някой наистина ли мисли, че хора като Кирил Петков, Никола Минчев(бившия предаседател на НС), онзи министъра на културата дето се беше напушил и си направи клип - мислите ли, че това са ссериозни и ОТГОВОРНИ хора, които изобщо решават нещо и разполагат с някаква власт?

Не, казва им се какво да решат. Такива безволеви момчета е абсурд да устискат на натиска на на външни сили, да не говорим, че повеечето от тях са и на "заплата", освен от данъците и ви и от чужди страни, за да проакрват решения в НС.

Чували ли сте какво е 'грант'? Може би не. Грантовете са крупни суми давани на ключови министри, депутати, партийни лидери, журналисти, медийни собственици, за да прокарват определена политическа линия, определено статукво и нагласи в страната.

Трохи за американския бюджет, който само за военни нужди е над 600 милиарда годишно(за тези дето не знаят 1 милиард е 1000 милиона). Какво им пречи на янките да раздадат 100-200 милиона на нашите продажници, за да съсипят страната? 121 купени душици им трябват точно, за да си прокарат каквото искат решение. И вярвайте, че е така.

Повечето получават пари. Освен редовните им заплати, които не са никак малки за българския стандарт, взимат пари и отвън. Защо? Защото са продажници. Както и повечето българи. Биха предали всичко и биха плюли на земя, роодина и върху лицата на собствените си майка за ПАРИ. Въобще не им дреме за някакви си ценности, родини и т. н., а за материалното - лукса, скъпите коли, почивките. Българина обича парите. Българина обожава парите. Болен е на тема пари.

Не знам за друг народ, който да има повече от 30% емигранти(ако приемем, че в страната сме чисто около 5 милиона останали етническите българи), които са си продали за*иците, за да изкарват повече ПАРИ на Запад.

Да, от всички страни има енигранти в "райския" Запад, но са да речем по 1-2, максимум 5% от общата численост ан на народа. Останалите си стоят на родната земя. При нас, без да е имало някакви катастрофални природни бедствия, без да е имало войни, милиони български продажници си хванаха куфарите и заминаха на Запад, защо? За пари.

Същият манталитет е и в парламента. Няма защо да ги плюем, като са същите продажници, като едно 70% от останалите. Мразя го този тракийски, продажен ген, където още от преди 2500 години са се погребвали целите окичени в злато и са ходели като наемници във войните, за който им плати повече.

Нещата грам не са се променили. От панагюрското съкровище, до колите на лизинг за по 200 000 лева и продажниците в парламента - българският продажник си предава гена поколение след поколение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: a6792825be
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   За "майка" Рассия нищо не казваш? Що така? Интересна е целта на писанията ти. Като нещо не ти 'аресва отивай да протестираш пред Парламента. Ако пък не събереш съмишленици винаги може да идеш в Сибир. Кеф ми е как все повече късаме връзката с тази гадна страна. Кеф ми е да слушам воя на влюбените в другаря човекомразец Путин. Музика за ушите ми.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: bc3136094a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Ако искаш да промениш нещо имаш два избора:
1) да гласуваш
2) да простестираш

Ти избра да се жалваш по форумите.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: fe829033f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   До автора-прав си за продажниците в Парламента и не само там, но не съм съгласна с твърдението ти, че хора, които са отишли да работят в др. държава-са станали продажници и предали родината си. Не съм ходила да работя в др. държава, но не считам, че трябва да се обиждат онези, които го правят. Тук какво е-работиш, като вол за жълти стотинки, цените на продуктите в магазините са същите, като в Германия и Испания, а заплатите ниски. Здравеопазването е под нулата-БУКВАЛНО! Корупцията сред власт-имащите е на 100 процента-БУКВАЛНО!
Ако имах възможност да замина за др. държава и за същия волски труд-да получавам двойно и тройно по-висока заплата-заминавам и дори няма да се обърна назад! Но това е нещо коренно различно от боклуците, които хем са червиви с пари и то по нечестен начин, хем умират за още и още, че все не са се наяли и напили, че лукса все не им е достатъчен.
Аз съм за хората, които имат съвест и морал, които не предават себе си и приятелите си, за пари. Обаче-да отидеш да живееш и работиш в др. държава, дори и да е за постоянно-това НЕ е предателство към т. нар. родина. Защото тая държава-не е родина, а МАЩЕХА за сума ти народ, който е роден и израсъл по тия географски ширини!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 1c283fe1d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Кирил Петков не е идеален, но е по-добър от лицемерният фашист Копейкин и от Боко чекмеджето. Гласуването винаги е било избиране на по-малкото зло.

И има значение за кой ще се гласува - защото за кратък период разлика в управлението между (примерно) Боко и Кирил Петков може и да не е голяма, но след години разликите се натрупват.

И звучиш точно като последовател на цигането Копейкин, на който все "американците" са му виновни, че не му е наред живота (или поне продава тази идея на такива като теб). Все едно ушанките не купуват политици тук.

И както на повечето хора и на теб не са ти най-големият проблем политиците, а човека в огледалото. Стига се оплаква, а се стягай и работи над себе си.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 7b69dc3ee1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Koпейкин, ти ли си?
А, какво, поред теб, трябва да правят, за да не ги класираш като продажници?

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: c34bcd9b93
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Факта, че си избирате едни и същи... Българина е лицемер, защото по улиците и по форумите всеки се оплаква, а преди избори получава амнезия и пак си гласува за същите. Имам чувството, че дори тези политици да вземат да убиват по улиците, вие пак ще си ги изберете!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: f786762285
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Авторе, съгласен съм и това не е от вчера. Въпросът е какво можем да направим аз и ти?

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: c111810f86
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Яко си влязал в матрицата. Никой не решава съдбата ти освен ти самия - това е мислене на свободния човек. Политиците решават съдбата на робите. Сам избери от кои си. Другото е фалш.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: beb3686723
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ако промениш заглавието на "240 мераклии да продадат дори майките си решават съдбата ви", направо обезсмисляш гледането на заседания на Парламентът по БНТ, както и четенето на каквито и да било местни политически новини.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 6a9c33a605
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   България отдавна се е управлявала отвън, много преди Борисов. Управлявала се е от Византия, от Истанбул, от Германия, СССР- 45 години, че и по заповед от Москва прати танкове и войска в Чехия.
Мина времето, когато българите бяха затворени като овце в соц кошарата на НРБ/БКП/ДС и сега всеки си избира сам къде да живее.
Пък, че на някой не му изнасяло... да не пиша онова съкращение от 3 букви, че на модератора може да не му хареса.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: a641d4dc65
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   До 89-та година също се управляхме от външни фактори, но поне ни задоволяваха житейските нужди, та си живеехме спокойни и сигурни. Сега се подложихме на други външни фактори, но излязоха ялови-джендърски, а много се надявахме, че ще станем много богати и ще стигнем върха, а то какво, забихме към дъното. Мизерия до шия, №8 щял да си решава съдбата сам!? Сам човек е само за тоалетната, останеш ли сам в живота си никой, като корабокрошенец си. Как да не ти решават съдбата тези палячовци в парламента, нали там джуркат законите, и то така, че да са удобни за тях, но не и за народа. Някой пита ли те да те вкарат в НАТО, сега ти вземат парите и ги дават на краварите, а уж щели да те бранят!? Това си е чист рекет, като мутри действат, или плащай, или край с тебе, това ли ти е свободата? От кого ще те бранят от сянката ти ли!? С тяхното бранене ще унищожат Украйна, това ще стане и с България. Мерси, не ни трябва такава отбрана. Тук ставаме все по големи голтаци, но нашите продажници ще раздадат и малкото което ни остана от минали времена. Все още смучат и глозгат останките, нищо ново не са направили, освен да рушат това което имахме.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: d022c69d19
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   8, може би ти не знаеш къде си влязАл. Защото тези същите политици преди 2 години решиха, че не можеш да излязАш от вас и с полицейски шпицкоманди поставиха цялата държава на колене в рамките на месец. Същите тези политици решиха, че ти си влязАл в НАТО без някой изобщо да те пита и американците влязАха и разположиха военни бази в твоята държава. Не дай си Боже да стигне войната до България, някой изфирясал от водка сибирец ще ти влязА с танк през задния двор, а ти иди му обясни, че си свободен човек и сам си решаваш съдбата.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 712a382103
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   12 от 8,
Дали ще е влязал или влязъл - разбра какво ти казвам, а и българският не ми е на дневен ред - отдавна съм преценил, че БГ не е моето място и емигрирах на Запад към по-уредена и богата държава, където политиците си вършат работата. Ако спрат да си я вършат - сменям държавата, хващам си куфарите и заминавам другаде, ще работя и плащам данъци там, където има ред. А и от лекари имат нужда навсякъде.
Докато съм в работоспособна възраст няма да работя в България, евентуално мога да отворя бизнес по-късно, ако преценя, че политиците си вършат работата.
Аз трябва да ги харесам и да ме привлекат, защото държавата има нужда от труда МИ и данъците, които плащам, а не аз от държавата :)

Не чакам някой да ме оправя и съм си оплел кошницата, а ти реви, че някой друг те контролира и ще те оправят евентуално, но по друг начин.
М28

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: a4bffbb65c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   13 да беше почнал с това, че си гастербайтер, такива като теб изобщо нямат право на мнение за територия, която сте напуснали.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: fbd02f5da8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   №13 много се изхвърляш. На 28 години и за санитар не ставаш, ти на лекар се направи. "Ако спрат да си я вършат - сменям държавата, хващам си куфарите и заминавам другаде, ще работя и плащам данъци там, където има ред. А и от лекари имат нужда навсякъде. "!? -на това се казва номадство, не цивилизован живот. С подобно подскачане животът ще бъде безполезен и за тебе и за околните. Камъка си тежи на мястото!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 712a382103
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Към 15,
В този сайт влизат и успели хора, които си знаят цената. Ако за теб е изхвърляне, за мен е реалност и е хубаво да се вслушаш в думите на пробивни хора. Фактите не са изхвърляне.
Към 14,
Пише се гастарбайтер, от немски Gastarbeiter. И не, не съм такъв за твое съжаление - работя си по професията и ме ценят. А в България трудът на лекарите се приема за даденост, затова смених държавата.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 8746c9e8dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Най големия проблем, авторе не са ти политиците, а хора като първите коментари там отгоре, дето говорят за някакви цигански копейки и се редят да гласуват за Боко още от 5 сабахлян. Щото той им дава по едно кюфте и две филийки хляб, да изкарат до следващия ден.

Гнилоча е между самите нас. Гнилоч, пълен с омраза към всичко и всички, плод на постомодерния нео-либерализъм.

Аз вече съм абсолютно ЗА даване на оръжие за Украйна, от там и да даваме и личен състав. Искам да ги пращаме в Украйна на руснаците. Да разберат какво значи думата "ахмат сила "
Не искам да умират. Просто да си научат урока. Това са разглезени безродници, без способността за логически съждения, тъй като нямало бащи. Българката отдавна не ражда хора и това, което ражда го възпитава сама..

Повечето от коментиращите тук са женоря, между впрочем. Тях можеш напълно да ги игнорираш

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker