Защо падна качеството на турските сериали? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Защо падна качеството на турските сериали?
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 693 пъти
Преди десет и повече години сякаш бяха по-добри, не ви ли се струва така? Тогава вкъщи сме се чудили кой по-напред да гледаме, а от всички турски сериали, излъчвани сега следим най-вече "Опасно изкушение", защото сценарият е добър и играта е на ниво, има много завъртяни интриги и като цяло е най-добрият турски сериал в момента. Гледаме и един съботно-неделен "Песента на живота", не е лош. Всичките други турски в момента са някакви бози, че и нали са дълги продължават с месеци, дори години. Но защо така им спадна качеството на турските сериали? Как от "1001 нощ" и "Перла" се стигна до бози като "Приказка за Бодрум" и "Ямата"? Има едни нови криминални Италиански сериали, ами те са по-интересни от тези.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: 52730b2c43
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Съгласна съм! "1001 Нощ " беше наистина много добър сериал

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 0b6d311325
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Пари! Преди две десетилетия Турция изпрати свой студенти по света да се образоват за сметка на държавата, после като се върнаха отдели много пари за да финансира филми в които държавата да е представена добре пред очите на европейската публика. Хубав филм се прави с много пари, и идеите за интриги струват пари.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 92b3445257
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   По принцип нивото на телевизията днес падна много, но от всички глупости, които излъчват турските и индийските сериали са абсолютното дъно. Изобщо не мога да си представя човек под 70 или с IQ над 80 да си губи времето с подобни дивотии. А като чета как млади хора не само гледат такива ужасии с години, но дори вярват, че в тия сериали показват реалния живот, направо лошо ми става!
Преди години се хилехме на момичетата, които четат любовни романи, но те направо са с недостижимо качество спрямо сериалите. Ако толкова ти липсват емоции в живота по-добре чети, пък ако ще и да са 31 забравени любовни романи или там каквото четеше баба ми преди 30 години.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 92881eeae4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   То пък едно качество са имали! Просто ви лъжеха, че са качествени и вие вярвахте. Явно с времето сте започнали да гледате повече и сте осъзнали вечната посредственост на тия сапунки.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 22bdda8660
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не гледам турски сериали.

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: b6d2eb1df8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ами действително преди си личеше, че се влага ресурс, внимание и умисъл във филмите. Такива като "Забраненият плод" са някакъв мираж. Ти споменаваш "Опасно изкушение", но истината е, че сценарият е тотално инфантилизиран, стремежа е само да се направи интригата и някак няма никаква последователност и логика. Може би горните коментари са прави, че липсата на финансов ресурс се отразява и то е много видимо, понеже филмите, които преди ги имаше просто ги няма.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: e124cbf223
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Проблемът е, че следите сериали, които се излъчват по българската телевизията. От лични наблюдения виждам, че тук се купуват сериали с ниски рейтинги, които вероятно са и по-евтини. А номер 3, защо смяташ, че сериалите не показват истинския живот? Принципно турските сериали са адресирани към турската аудитория. Съответно проблемите, които са показвани са проблеми в турското общество и посланията са отправени към него. В никакъв случай не можем да кажем, че турските сериали са изгубили качеството си, защото десетки държави ги купуват и търсенето не спира.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker